2014 Kasım Anneleri

yaa ağzın bal yesin
yani ben sürekli düşünüyorum bundan 100-200 sene önce kadınlar nasıl doğuruyomuş..
biz çok pimpirikleniyoruz her şeye...

Kizlar bişe sorcam iki gündür kasık bolgemde agri var hatta tam vajina kenarlarinda ilişki de yok aylardir gebelikten mi benim gibi agri ceken var mi çok özel oldu ama artik korkmaya başladım(5:

canım bebeişinin ayakları aşağıdaysa tekmeliyodur rahmini böyle iğne batıyo gibi oluyo..
normal bende çok oluyo..
sürekli pozisyon değiştiriyolar..
bir iki gün takip et çok şiddetliyse ama doktora git mutlaka..

Kizlaaaaar bebegimin fotosunu aldim :) Bi Maşallah deyiverin gayri :)

ayy maşallah o dudaklaraaaa

Sagol cnm..Canim gostermez ise söyle.... hatta cd versin birkac dk izledikten sonra... fotolarini versin birkac tane... 1 ay ancak geçer yoksa dayanilmiyor fotografsiz :)

Aynen ben de öyleyim kadın doğum da çalıştım normal doğumu sezeryanı hep biliyorum.. keşke bilmeseydim daha rahat olurdum hindi gibi düşünmezdim herşeyi işin içi de bu kadar olmasaydım

Carputi normak dogumda kesik atip dikiolar ya, kestikleri yer neresi??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:))) sagol tatlim...

canım bende seni merek etmiştim..ophh temiz hava miss gibi..
bizlerde şükür iyiyiz bakalım şimdilikk..

canım bence mantıklı karar vermişsinizz doktor konusunda..
şeker yüklemesi illaki aç yapılmıyormu canım..
bizde tatil meselesini görüşcez bu hafta bakalım ne diyecek..

a

ama napayım canım bence doğru olan bu..biz aşırı pimpirikleniyoruz yahuu

Kan icin pekmez ye :)

Bnm de yan duruoki :) yatio ayaklar havada, doner bence

Yolculuk felan gayet rahattı canım ya sıkıntı olmadı doktorum da zaten otobüsler özel araçlardan daha güvenli yavaş gidiyorlar dedi gerçekten de öyle rahat ettim şükür... Allah iyilik versin sizlere de.. Ben de burda bi özel hastaneye gidicem inşallah rica edicem renkli yüz fotosunu ve video bakalım verecek mi

Sagol cnm... al tabi.. bu haftalardan sonra surekli veriyorlar... zaten ayda 1 gidiyoruz hasret kaliyoruz bari fotolari olsun

benimde kaç aydır fotosunu vermşo doktorum orasını burasını ölçücem diye..
ama bu sefer isticem ama sanırım burada renkli foto yok

Kan icin pekmez ye :)

Bnm de yan duruoki :) yatio ayaklar havada, doner bence

Öyle mi canım.. Ne bilim öyle nette okuyunca saçma sapan şeyler başta tedirgin oldum bir de burda gidicem bakalım bi göreyim foto versin diye rica edicem ya doktordan inşallah verir... Yan yatınca hareketleri daha sert hissediliyormuş canım gerçekten öyle gün boyu sürekli bi hareketlilik var içimde yeri de darlaşıyormuş güya yan olunca o yüzden tekmeler kollar baş hareketi bile sanki hissediliyor... Öyle ki karnımın taa sağ tarafı pırtlarken bi bakıyorum en sol tarafı da pırtlıyor diyorum hakikaten yan duruyor bu yaramaz

Kizlaaaaar bebegimin fotosunu aldim :) Bi Maşallah deyiverin gayri :)

maşallah çok güzel ve net bir vesikalık olmuş.
kucağımıza alacağımız günleri görmek nasip olur inşallah

doktor konusunda çok şanssızmışsın canım.ama yenidoğan ünitesi herşeyden önemli.başımıza ne geleceğini bilemiyoruz doğumdan önce.
şeker yüklemesi konusunda ise kesinlikle aç karnına yaptırılmalı arkadaşları yanlış yönlendirme olmasın bence.sonucu direk değiştiriyor çünkü.

Aynen ben de öyleyim kadın doğum da çalıştım normal doğumu sezeryanı hep biliyorum.. keşke bilmeseydim daha rahat olurdum hindi gibi düşünmezdim herşeyi işin içi de bu kadar olmasaydım

doktorum bana en baştan beri sezeryan diyor .senin ki tüp bebek kıymetli bebek riske atamayız diyor.birde kilolu doğacağı söyleniyor sürekli kısmet bakalım.sezeryandan kacış yolum yok keşke doğumlara girmeseydim zamanında görmeseydim.insanda başına gelecekleri bile bile nasıl ameliyathaneye girer ki

Cnm benimkide yan duruyor... dr daha düzelir dedi erken zaten dedi... ki benim kardeşim de hep yan durmuş doguma yaklasirken sonlara dogru duzelmis.. şimdiden stres yapmaya gerek yok

Sagol cnm... al tabi.. bu haftalardan sonra surekli veriyorlar... zaten ayda 1 gidiyoruz hasret kaliyoruz bari fotolari olsun

benimde kaç aydır fotosunu vermşo doktorum orasını burasını ölçücem diye..
ama bu sefer isticem ama sanırım burada renkli foto yok

Kızlar ya Erzurumda gittiğim en iyi özel hastane orda renkli ultrason yokmuş resmen o yüzden gelmişken memlekette baktırayım diyorum araştırdım burda sürekli gittiğim bi özel hastanede varmış.. Doktora rica edicem misafirim dicem 1-2 dk da olsa video ve yüzünden bi kaç resim verin lütfen dicem daha ne diyim ya son kontrolde ranyoloji uzmanı da bi acaipti sadece boyunu söyledi kilosunu söylemedi kendi haline baktı durdu sonra elime bi kağıt tutuşturdu oldu bitti.. Sinir oldum o yüzden

Tatlım bende öyle sanıyordum sanırım şekeri yüksek çıkanlar aç gelip daha fazla sıvı içip 3 saat kadar bekliyorlarmış

kızlar bugün eczanede nivea nın bakım paketini gördüm şu resimdeki gibiydi ama içinde ekstra başka şeyler vardı..
tek seferlik alt açma bezleri ve 3-4 tane ıslak mendil daha vardı fiyatı 52 tlydi..
aslında mustela veya chicco düşünüyodum ama ikisini de böyle paket şeklinde göremedim
ne diyosunuz??

bir de chicco nun şu tırnak bakım setini beğendim

Cnm benimkide yan duruyor... dr daha düzelir dedi erken zaten dedi... ki benim kardeşim de hep yan durmuş doguma yaklasirken sonlara dogru duzelmis.. şimdiden stres yapmaya gerek yok

Canım iş yerinde yazamıyorum kısıtlı net diye... Sürekli okuyorum ama bişilerimi paylaşmaya çok fırsatım olmuyordu şimdi evdeyim ya şükür ki yazabiliyorum size bilmiyordum böyle tek olmadığımı daha da rahatladım ne bilim insan araştırdıkça hep olumsuz şeyler okuyo hiç yapmamak lazım.. Haklısın daha çok erken zaten Rabbim o güzel yüzlerini sevdiklerine bizlere bağışlasın inşallah bal dudakları :)

İnşallah canim burda ki bütün arkadaşlar saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi..

Dr aç tok farketmez dedi bende öğle vakti gittiğim için sabah gelicem sandım ama çok şükür bugün bitti inşallah bidaha gerek kalmaz çünkü iğrenç birşey aç karnına içmem mümkün değil onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…