canım o zamanlar spormu varmış platesmi varmış..
aslında doğru olan o iştee..günlük hayatımıza devam etsek Rabbim kolaylığını verecek..
doktorum bana risk bitti dediği gündne beri her işimi yapıyorumm
Kizlar bişe sorcam iki gündür kasık bolgemde agri var hatta tam vajina kenarlarindailişki de yok aylardir gebelikten mi benim gibi agri ceken var mi çok özel oldu ama artik korkmaya başladım ( 5:
Kizlaaaaar bebegimin fotosunu aldim :) Bi Maşallah deyiverin gayri :)
maşallahhhh ne güzel de çıkmış fotoda inşallah benim ki de yarın poz verir :)
ya doktora ben mi söylesem acabarenkli üç boyutlu göster bana diye kadın siyah beyaz bakıyor hep sonra gönderiyor
yüzünü daha ilk kez geçen kontrol de göstrdi o da siyah beyaz
Aynen ben de öyleyim kadın doğum da çalıştım normal doğumu sezeryanı hep biliyorum.. keşke bilmeseydim daha rahat olurdum hindi gibi düşünmezdim herşeyi işin içi de bu kadar olmasaydım
Maşallah canım, Allah nazarlardan saklasın.
yaa ağzın bal yesin
yani ben sürekli düşünüyorum bundan 100-200 sene önce kadınlar nasıl doğuruyomuş..
biz çok pimpirikleniyoruz her şeye...
canım bebeişinin ayakları aşağıdaysa tekmeliyodur rahmini böyle iğne batıyo gibi oluyo..
normal bende çok oluyo..
sürekli pozisyon değiştiriyolar..
bir iki gün takip et çok şiddetliyse ama doktora git mutlaka..
ayy maşallah o dudaklaraaaa
Ben ailemin yanına geldim şükür... Karadenizim, deniz, yeşillik, hava çok güzel... Ben de iyiyim şükür... Sizler nasılsınız???
İsisya Maşallah kuzuna çok güzelİnşallah ben de burda bi renkli de alırım fotosunu ya rica edicem doktora çok istiyorum yavrumun bi fotosu olsun elimde
Kızlar hastaneye gittim dr un yeni yerine geçeceğinde verdiği rakamlar bizim bütçemizi aştı doğum olarak ekstra 600 ve her muayenede 200 tl farketti son ay haftalık gidicekmişiz ama birinde ücret alırsam diğerinde almam dedi genede bunları toplayınca 1500 ü geçiyor zararımız dr daha fazla kazanacak diye biz cebimizden 1500 tl aynı dr a üstelik aynı hastNeye (doğum için bu hastaneye gelicem dedi yada istediğiniz başka hastaneye) fazladan vermenin mantıklı olmadığına karar verdik iyi bir doktordu napalım hayırlısı buymuş. Bu arada hastanenin yenidoğan ünitesi yokmuş biz nasıl bunu atladık eşimle anlamadık daha yeni öğrendik her hastanede yokmuş bizde bundan ötürü eşimin güvencesinden yararlanarak askeri hastaneyi tercih edicez yenidoğanıda var eşim konuştu dr la çok rahatlattılar sağolsunlar zaten bende aynı zamanda asker kızı olduğumdan yıllardır askeri hastanede bakıldık ama büyük şehir olunca ankara pek düşünmemiştim özeli düşünmüştüm velhasıl orası kısmetmişşeker yüklememide yaptırdım özelde gitmişken daha yapmamış arkadaşlara kuvvetle tavsiyem tok karnına yaptırmaları yarım pet şişelik suyun yarısına 50ml lik şeker koyup soğuk soğuk içiriyorlar bir saat bekliyorsunuz ve kan alıyorlar zaman sona geldikçe midem bulandı bunu aç yapsaydım kesin istifra ederdim başka değerlere ve idrarada bakıldı sonuçlar 1.5 saate çıkacak bu arada bebeğim bir hafta önde gidiyordu son adetle uyumlu çıktı kilosuda 680 gr olmuş doğum pozisyonunu almış kafası aşağıda ayakları tam kaburgamın altında elleride göbek deliğimin yanlarındaydı bir daha döner mi dedim çok harektli bebekler döner dedi sonra yine doğum pozisyonu alır dedi bakalım kızım hangisini tercih edecek dün rahim bölgemde ağırlık hissediyordum ben ayağı sanırlen minik kafasıymış o baskı ayakta artık çok kalıp yorulma bu baskıyı hissedeceksin dedi ama dinlenince geçmesi lazmmış. Son olarak özeldeki maceramız son buldu son tetkiklerimizide yaptırdık bebek şükür iyi inşallah şeker yüklememizde iyi çıkar birde anneler artık dikkat etmemiz lazım kafalar yavaş yavaş iniyor çok ayakta durmayın. Tatile çıkıp yüzenilrisn bol bol dedi ama güneş yasakmış dönüşte havuzada girebilirmişim burda havuza gitmeyi istiyordum çünkü. Çok konuştum
ayaa ağzın bal yesin
yani ben sürekli düşünüyorum bundan 100-200 sene önce kadınlar nasıl doğuruyomuş..
biz çok pimpirikleniyoruz her şeye...
canım bebeişinin ayakları aşağıdaysa tekmeliyodur rahmini böyle iğne batıyo gibi oluyo..
normal bende çok oluyo..
sürekli pozisyon değiştiriyolar..
bir iki gün takip et çok şiddetliyse ama doktora git mutlaka..
ayy maşallah o dudaklaraaaa
Kızlar ben de şeker yüklemesini yaptırdım normal çıktı... Yalnız kanım düşük çıktı doktor çok önemsemedi kan ilacını aksatma dedi... Bir de 6-8 lökosit çıktı idrarımda.. Ona da dedi ki ben o değer 10 olmadan ilaç tedavisi başlamıyorum bol su iç dedi.... Öyle yapmaya çalışıyorum sanırım bir sıkıntı olmaz... Bir de doktorum felan bişi demedi ama ben ultrason kağıdımdaki yazanları araştırdım da bebeğimin duruşu yan... Kağıtta fetal baş sağda tranvers situs yazıyor yani bebeğim yan duruyor karnımda... Bu yüzden demekki dikdörtgen şekilde büyüyo göbeğim umarım döner bir sıkıntı olmaz dönmezse ilerisi için hem benim hem bebeğim için baya sıkıntı oluyormuş nette öyle yazıyordu...
çok tatlı çok net çıkmış maşşallah maşşallahhhTeşekkür ederiz teyzesi :) sabahtan beri ilk görüşte ask yaşıyorum :)
canım bende seni merek etmiştim..ophh temiz hava miss gibi..
bizlerde şükür iyiyiz bakalım şimdilikk..
canım bence mantıklı karar vermişsinizz doktor konusunda..
şeker yüklemesi illaki aç yapılmıyormu canım..
bizde tatil meselesini görüşcez bu hafta bakalım ne diyecek..
a
ama napayım canım bence doğru olan bu..biz aşırı pimpirikleniyoruz yahuu
Ben ailemin yanına geldim şükür... Karadenizim, deniz, yeşillik, hava çok güzel... Ben de iyiyim şükür... Sizler nasılsınız???
İsisya Maşallah kuzuna çok güzelİnşallah ben de burda bi renkli de alırım fotosunu ya rica edicem doktora çok istiyorum yavrumun bi fotosu olsun elimde
Yolculuk felan gayet rahattı canım ya sıkıntı olmadı doktorum da zaten otobüsler özel araçlardan daha güvenli yavaş gidiyorlar dedi gerçekten de öyle rahat ettim şükür... Allah iyilik versin sizlere de.. Ben de burda bi özel hastaneye gidicem inşallah rica edicem renkli yüz fotosunu ve video bakalım verecek mi
Kan icin pekmez ye :)
Bnm de yan duruoki :) yatio ayaklar havada, doner bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlaaaaar bebegimin fotosunu aldim :) Bi Maşallah deyiverin gayri :)
Kızlar hastaneye gittim dr un yeni yerine geçeceğinde verdiği rakamlar bizim bütçemizi aştı doğum olarak ekstra 600 ve her muayenede 200 tl farketti son ay haftalık gidicekmişiz ama birinde ücret alırsam diğerinde almam dedi genede bunları toplayınca 1500 ü geçiyor zararımız dr daha fazla kazanacak diye biz cebimizden 1500 tl aynı dr a üstelik aynı hastNeye (doğum için bu hastaneye gelicem dedi yada istediğiniz başka hastaneye) fazladan vermenin mantıklı olmadığına karar verdik iyi bir doktordu napalım hayırlısı buymuş. Bu arada hastanenin yenidoğan ünitesi yokmuş biz nasıl bunu atladık eşimle anlamadık daha yeni öğrendik her hastanede yokmuş bizde bundan ötürü eşimin güvencesinden yararlanarak askeri hastaneyi tercih edicez yenidoğanıda var eşim konuştu dr la çok rahatlattılar sağolsunlar zaten bende aynı zamanda asker kızı olduğumdan yıllardır askeri hastanede bakıldık ama büyük şehir olunca ankara pek düşünmemiştim özeli düşünmüştüm velhasıl orası kısmetmişşeker yüklememide yaptırdım özelde gitmişken daha yapmamış arkadaşlara kuvvetle tavsiyem tok karnına yaptırmaları yarım pet şişelik suyun yarısına 50ml lik şeker koyup soğuk soğuk içiriyorlar bir saat bekliyorsunuz ve kan alıyorlar zaman sona geldikçe midem bulandı bunu aç yapsaydım kesin istifra ederdim başka değerlere ve idrarada bakıldı sonuçlar 1.5 saate çıkacak bu arada bebeğim bir hafta önde gidiyordu son adetle uyumlu çıktı kilosuda 680 gr olmuş doğum pozisyonunu almış kafası aşağıda ayakları tam kaburgamın altında elleride göbek deliğimin yanlarındaydı bir daha döner mi dedim çok harektli bebekler döner dedi sonra yine doğum pozisyonu alır dedi bakalım kızım hangisini tercih edecek dün rahim bölgemde ağırlık hissediyordum ben ayağı sanırlen minik kafasıymış o baskı ayakta artık çok kalıp yorulma bu baskıyı hissedeceksin dedi ama dinlenince geçmesi lazmmış. Son olarak özeldeki maceramız son buldu son tetkiklerimizide yaptırdık bebek şükür iyi inşallah şeker yüklememizde iyi çıkar birde anneler artık dikkat etmemiz lazım kafalar yavaş yavaş iniyor çok ayakta durmayın. Tatile çıkıp yüzenilrisn bol bol dedi ama güneş yasakmış dönüşte havuzada girebilirmişim burda havuza gitmeyi istiyordum çünkü. Çok konuştum
Aynen ben de öyleyim kadın doğum da çalıştım normal doğumu sezeryanı hep biliyorum.. keşke bilmeseydim daha rahat olurdum hindi gibi düşünmezdim herşeyi işin içi de bu kadar olmasaydım
Öyle mi canım.. Ne bilim öyle nette okuyunca saçma sapan şeyler başta tedirgin oldum bir de burda gidicem bakalım bi göreyim foto versin diye rica edicem ya doktordan inşallah verir... Yan yatınca hareketleri daha sert hissediliyormuş canım gerçekten öyle gün boyu sürekli bi hareketlilik var içimde yeri de darlaşıyormuş güya yan olunca o yüzden tekmeler kollar baş hareketi bile sanki hissediliyor... Öyle ki karnımın taa sağ tarafı pırtlarken bi bakıyorum en sol tarafı da pırtlıyor diyorum hakikaten yan duruyor bu yaramaz
Sagol cnm... al tabi.. bu haftalardan sonra surekli veriyorlar... zaten ayda 1 gidiyoruz hasret kaliyoruz bari fotolari olsun
benimde kaç aydır fotosunu vermşo doktorum orasını burasını ölçücem diye..
ama bu sefer isticem ama sanırım burada renkli foto yok
canım bende seni merek etmiştim..ophh temiz hava miss gibi..
bizlerde şükür iyiyiz bakalım şimdilikk..
canım bence mantıklı karar vermişsinizz doktor konusunda..
şeker yüklemesi illaki aç yapılmıyormu canım..
bizde tatil meselesini görüşcez bu hafta bakalım ne diyecek..
a
ama napayım canım bence doğru olan bu..biz aşırı pimpirikleniyoruz yahuu
Cnm benimkide yan duruyor... dr daha düzelir dedi erken zaten dedi... ki benim kardeşim de hep yan durmuş doguma yaklasirken sonlara dogru duzelmis.. şimdiden stres yapmaya gerek yok
maşallah çok güzel ve net bir vesikalık olmuş.
kucağımıza alacağımız günleri görmek nasip olur inşallah
doktor konusunda çok şanssızmışsın canım.ama yenidoğan ünitesi herşeyden önemli.başımıza ne geleceğini bilemiyoruz doğumdan önce.
şeker yüklemesi konusunda ise kesinlikle aç karnına yaptırılmalı arkadaşları yanlış yönlendirme olmasın bence.sonucu direk değiştiriyor çünkü.
doktorum bana en baştan beri sezeryan diyor .senin ki tüp bebek kıymetli bebek riske atamayız diyor.birde kilolu doğacağı söyleniyor sürekli kısmet bakalım.sezeryandan kacış yolum yok keşke doğumlara girmeseydim zamanında görmeseydim.insanda başına gelecekleri bile bile nasıl ameliyathaneye girer ki
maşallah çok güzel ve net bir vesikalık olmuş.
kucağımıza alacağımız günleri görmek nasip olur inşallah
doktor konusunda çok şanssızmışsın canım.ama yenidoğan ünitesi herşeyden önemli.başımıza ne geleceğini bilemiyoruz doğumdan önce.
şeker yüklemesi konusunda ise kesinlikle aç karnına yaptırılmalı arkadaşları yanlış yönlendirme olmasın bence.sonucu direk değiştiriyor çünkü.
doktorum bana en baştan beri sezeryan diyor .senin ki tüp bebek kıymetli bebek riske atamayız diyor.birde kilolu doğacağı söyleniyor sürekli kısmet bakalım.sezeryandan kacış yolum yok keşke doğumlara girmeseydim zamanında görmeseydim.insanda başına gelecekleri bile bile nasıl ameliyathaneye girer ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?