Kızlar ya Erzurumda gittiğim en iyi özel hastane orda renkli ultrason yokmuş resmen o yüzden gelmişken memlekette baktırayım diyorum araştırdım burda sürekli gittiğim bi özel hastanede varmış.. Doktora rica edicem misafirim dicem 1-2 dk da olsa video ve yüzünden bi kaç resim verin lütfen dicem daha ne diyim ya son kontrolde ranyoloji uzmanı da bi acaipti sadece boyunu söyledi kilosunu söylemedi kendi haline baktı durdu sonra elime bi kağıt tutuşturdu oldu bitti.. Sinir oldum o yüzden
Bende şehir değiştirdim canim.. ama burdaki doktor misler gibi soylemeden verdi yabanci olduğumdan olabilir...sende iste
Radyoloji uzmanlari hepsi oyle sanirim.. iki yere girdim ben iki ayri sehirde ikiside sessiz sessiz inceleyip sorun yok diyip elime kagit tuttusturdular... Öküzler ya.. anlamıyorlar hamile psikolojisinden...
Öyle mi canım.. Ne bilim öyle nette okuyunca saçma sapan şeyler başta tedirgin oldum bir de burda gidicem bakalım bi göreyim foto versin diye rica edicem ya doktordan inşallah verir... Yan yatınca hareketleri daha sert hissediliyormuş canım gerçekten öyle gün boyu sürekli bi hareketlilik var içimde yeri de darlaşıyormuş güya yan olunca o yüzden tekmeler kollar baş hareketi bile sanki hissediliyor... Öyle ki karnımın taa sağ tarafı pırtlarken bi bakıyorum en sol tarafı da pırtlıyor diyorum hakikaten yan duruyor bu yaramaz
Hakikaten ya çok düşüncesiz oluyorlar ben dört gözle kontrolü bekliyorum bilmiyorlar ki... Onlar kendi kendilerine bakıp duruyorlar sonra da hayırlı olsun deyip bi kağıt parçası ayyyyy çok sinir :))))
İnşallah canım ya 4 ağustosa aldım randevuyu ama çok mu geç oldu yüzü daha belirgin olsun diye geç olsun dedim ama senin yavrunun güzel resmini görünce dayanamadım şimdi :)
Aynen, bnmde ayni, :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kac haftalik olacak o zamana... ben şuan 24 haftadayim.. o tarihlerde al sende.. azcik sabret :) ben geçen ay resmini görünce stres olup cocugum iskeletor gözü bile yok diye buraya yazmıştım :)zar zor sabrettim senin gibi... ama değdi
Bende şehir değiştirdim canim.. ama burdaki doktor misler gibi soylemeden verdi yabanci olduğumdan olabilir...sende iste
Radyoloji uzmanlari hepsi oyle sanirim.. iki yere girdim ben iki ayri sehirde ikiside sessiz sessiz inceleyip sorun yok diyip elime kagit tuttusturdular... Öküzler ya.. anlamıyorlar hamile psikolojisinden...
Canım ben de bugün itibariyle 24+1 im.. O zamana da 26+1 oluyordum.. 26-27 haftalarda daha belirgin oluyor yüzü demişlerdi ama maşallah bence bu haftalar da kafi ya ben erkene alayım arayayım da dayanamicam
Canım ben de bugün itibariyle 24+1 im.. O zamana da 26+1 oluyordum.. 26-27 haftalarda daha belirgin oluyor yüzü demişlerdi ama maşallah bence bu haftalar da kafi ya ben erkene alayım arayayım da dayanamicam
Hahahaha :) al al randevu :) fotosunu al gel o zmn :) senin melegini de görelim :)
Biliomusun 27 de saclaridaoluyormus radyoloji drsi ole demisti bana, bide 25 haftada ne goruosak aynisi doguyor demisti :)
Hanımlar bu takım nasıl sizce bir bakı verin babamız bunu beğendi ama ben karasızım sade olsun istiyordum.fiyat olarak falan daha uygun geldiği için kararsız kaldım 2200 tl +yatak+uyku seti+tül dahil fiyata nasıl sizce??? Eki Görüntüle 1196756
Eki Görüntüle 1196751
Bnm garibim bole, hic anlasilmio:) burada bebisi gobegimi tekmeliyisi adli eseri goruyrzp :)
Dr aç tok farketmez dedi bende öğle vakti gittiğim için sabah gelicem sandım ama çok şükür bugün bitti inşallah bidaha gerek kalmaz çünkü iğrenç birşey aç karnına içmem mümkün değil onu
Eki Görüntüle 1196751
Bnm garibim bole, hic anlasilmio:) burada bebisi gobegimi tekmeliyisi adli eseri goruyrzp :)
kızlar bugün eczanede nivea nın bakım paketini gördüm şu resimdeki gibiydi ama içinde ekstra başka şeyler vardı..
tek seferlik alt açma bezleri ve 3-4 tane ıslak mendil daha vardı fiyatı 52 tlydi..
aslında mustela veya chicco düşünüyodum ama ikisini de böyle paket şeklinde göremedim
ne diyosunuz??
Eki Görüntüle 1196731
bir de chicco nun şu tırnak bakım setini beğendim
Eki Görüntüle 1196732
Hahaha suç üstü yapmışsınız bebeğe :) ay yaa doğduktan sonra kitir kitir o tombis ayakları sevicez ne güzel :)
Cnm bence daha sade birsey al bu cok mavili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?