2014 Kasım Anneleri

Bende şehir değiştirdim canim.. ama burdaki doktor misler gibi soylemeden verdi yabanci olduğumdan olabilir...sende iste

Radyoloji uzmanlari hepsi oyle sanirim.. iki yere girdim ben iki ayri sehirde ikiside sessiz sessiz inceleyip sorun yok diyip elime kagit tuttusturdular... Öküzler ya.. anlamıyorlar hamile psikolojisinden...

Hakikaten ya çok düşüncesiz oluyorlar ben dört gözle kontrolü bekliyorum bilmiyorlar ki... Onlar kendi kendilerine bakıp duruyorlar sonra da hayırlı olsun deyip bi kağıt parçası ayyyyy çok sinir :))))
İnşallah canım ya 4 ağustosa aldım randevuyu ama çok mu geç oldu yüzü daha belirgin olsun diye geç olsun dedim ama senin yavrunun güzel resmini görünce dayanamadım şimdi :)

Aynen, bnmde ayni, :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kac haftalik olacak o zamana... ben şuan 24 haftadayim.. o tarihlerde al sende.. azcik sabret :) ben geçen ay resmini görünce stres olup cocugum iskeletor gözü bile yok diye buraya yazmıştım :) zar zor sabrettim senin gibi... ama değdi

Aynen, bnmde ayni, :))

Rabbim ne büyük ya... Bazen karnımı mıncıklayasım geliyor o hareket ederken yerim senin ağzını yüzünü ayaklarını diyorum ama tabi dıştan o kadar sevebiliyorum :)

Canım ben de bugün itibariyle 24+1 im.. O zamana da 26+1 oluyordum.. 26-27 haftalarda daha belirgin oluyor yüzü demişlerdi ama maşallah bence bu haftalar da kafi ya ben erkene alayım arayayım da dayanamicam

Valla ben suana kadar senin gibisini gormedim, cok net ya ne guzel, koy cerceveye bak durmadan ohh :)

Canım ben de bugün itibariyle 24+1 im.. O zamana da 26+1 oluyordum.. 26-27 haftalarda daha belirgin oluyor yüzü demişlerdi ama maşallah bence bu haftalar da kafi ya ben erkene alayım arayayım da dayanamicam

Hahahaha :) al al randevu :) fotosunu al gel o zmn :) senin melegini de görelim :)

Biliomusun 27 de saclaridaoluyormus radyoloji drsi ole demisti bana, bide 25 haftada ne goruosak aynisi doguyor demisti :)

Hahahaha :) al al randevu :) fotosunu al gel o zmn :) senin melegini de görelim :)

Çok heveslendim inşallah kursağımda kalmaz ya bi de vermezlerse zırıl zırıl ağlarım valla :)
Kızlar ben kaçar ay ne özlemişim sizlerle sohbeti yaaaa... Allah'a emanetsiniz.... Annem işten gelir şimdi beraber iftar sofrası hazırlarız yemekler vs. :) Ay ne güzel ya şükür ailemleyim kendinize çok dikkat edinnnn öpüyorum sizleriiiii

Hanımlar bu takım nasıl sizce bir bakı verin babamız bunu beğendi ama ben karasızım sade olsun istiyordum.fiyat olarak falan daha uygun geldiği için kararsız kaldım 2200 tl +yatak+uyku seti+tül dahil fiyata nasıl sizce???

Biliomusun 27 de saclaridaoluyormus radyoloji drsi ole demisti bana, bide 25 haftada ne goruosak aynisi doguyor demisti :)

Oy oy yerim o saçları... Bakayım dolu değilse bu hafta içi mi gitsem bakıcam umarım verir ya çok heyecanlandımmm

Cnm bence daha sade birsey al bu cok mavili

Eki Görüntüle 1196751

Bnm garibim bole, hic anlasilmio:) burada bebisi gobegimi tekmeliyisi adli eseri goruyrz p :)

Oyyyyyyyyyyyyyyy doktor bana daha bütün göremeyiz artık büyüdü öyle ekrana sığmaz demişti seninki ne güzel ya tam görüntülemiş yine boydan.. Ayaklarını seveyim anasını tekmelerken he çok güldüm ay Rabbim çok yaşatsın e mi

Bnm dr sabah ac cagirdi beni kesin kusacam zaten midem kotu :s ben poset falan hazirlikli gideyim :s

Cok sgl metbel, sanada gecmis olsun

Zey bence unibaby yada chicco dusun, nivea alma

Cnm bence daha sade birsey al bu cok mavili

Sadelerde de kısa besik yok canım ya tek bu var birde % 100 mdf bu diğerleri hep büyüyen besik odamıza sığmıyor kocaaa ist. de mobilya bulamadık ya tüü bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…