Bnmkininde ayaklari buyuk teyzesi :))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallahhhh ne güzel de çıkmış fotoda inşallah benim ki de yarın poz verir :)
ya doktora ben mi söylesem acabarenkli üç boyutlu göster bana diye kadın siyah beyaz bakıyor hep sonra gönderiyor
yüzünü daha ilk kez geçen kontrol de göstrdi o da siyah beyaz
Sadelerde de kısa besik yok canım ya tek bu var birde % 100 mdf bu diğerleri hep büyüyen besik odamıza sığmıyor kocaaa ist. de mobilya bulamadık ya tüü bize
Kismetli olacaklar demekki :)
Peki popo buyuk olunca noluomus:)
İşte bunlar hep kismetten
Sagol cnm..Canim gostermez ise söyle.... hatta cd versin birkac dk izledikten sonra... fotolarini versin birkac tane...1 ay ancak geçer yoksa dayanilmiyor fotografsiz :)
Ya bnmde sehrimde ikea yok ama ikea cok hosuma gidio ordan baktiniz mi
Fotosynu yarin at bizde gorelim bebisi :)
İkeaya baktık canım parça parça orda dolap sifonyer falan yatak besik yok gibi desem yeri genelde çocuk ve genç odası var.Hiç aklın kalmasın emin ol dısardeki mobilyalar daha hos
Zey bence unibaby yada chicco dusun, nivea alma
Ah ah sen o ağrıyı bana sor canım. Dr a söyledim magnezyum eksikliği dedi ve suda eritilen Dimag diye bir ilaç verdi. Henüz pek bi faydasını göremedim. Bazen çok zor yürüyorum. Biraz araştırdım ve 5. 6. Aylarda rahim kasları genişliyormuş, o ağrı yaparmış. Bol bol Dinlen, ben yürürken ağrım artıyor. Uzanınca daha rahat olduğumu farkettim. Çok geçmiş olsun
Ben yeni evlendigimde ankarada gezdigimde bayilmistim bembeyaz besiklere falan :) demekki lazim olunca bulunmuyorlar :)
Ama sole diyim buda guzel bi takim, kotu degil yani, acele etmeyin biraz daha bakin bakalim:)
öyle mi diyosun o zaman chicco bakayım en iyisi
bebişine de maşallahhh
Canim cd icin makinesi uygun degilmis sormustum usb vereyim diye
Sence ne diyim doktora nasil soyliyim
Yok cnm anne ve baba kumral :) ama oglum halalara cekerse bilmem tabi :)
yaa ağzın bal yesin
yani ben sürekli düşünüyorum bundan 100-200 sene önce kadınlar nasıl doğuruyomuş..
biz çok pimpirikleniyoruz her şeye...
canım bebeişinin ayakları aşağıdaysa tekmeliyodur rahmini böyle iğne batıyo gibi oluyo..
normal bende çok oluyo..
sürekli pozisyon değiştiriyolar..
bir iki gün takip et çok şiddetliyse ama doktora git mutlaka..
ayy maşallah o dudaklaraaaa
Evet, cunku icerigi niveanin nasil bilmiyrm ve tavsiye edildigini hic gormedim, en populer sebamed ama nedense ben sebamedlerin kokusunu sevemiyrm, kardesim hediye bubchen almis oda iyi bak, mustela pahali ama ben onu yagini almak istyrm,
Chicco tirnak setide guzel gorunuyr:) ben bebedor aldim, torpusu var, cok kullanisli oluyrmus torpi
Evet zeyy o da olabilir hissediyorum zaten alt bölgeye yukleniyor bu aralar ben dışta da agri hissedince korktum bide yogun bi hafta sonuydu dinleniyorum bugun yarin gecmezse doktora..
Canim cd icin makinesi uygun degilmis sormustum usb vereyim diye
Sence ne diyim doktora nasil soyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?