2014 Kasım Anneleri

Fotosynu yarin at bizde gorelim bebisi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sadelerde de kısa besik yok canım ya tek bu var birde % 100 mdf bu diğerleri hep büyüyen besik odamıza sığmıyor kocaaa ist. de mobilya bulamadık ya tüü bize

Ya bnmde sehrimde ikea yok ama ikea cok hosuma gidio ordan baktiniz mi

Sagol cnm..Canim gostermez ise söyle.... hatta cd versin birkac dk izledikten sonra... fotolarini versin birkac tane... 1 ay ancak geçer yoksa dayanilmiyor fotografsiz :)

Canim cd icin makinesi uygun degilmis sormustum usb vereyim diye
Sence ne diyim doktora nasil soyliyim

Ya bnmde sehrimde ikea yok ama ikea cok hosuma gidio ordan baktiniz mi

İkeaya baktık canım parça parça orda dolap sifonyer falan yatak besik yok gibi desem yeri genelde çocuk ve genç odası var.Hiç aklın kalmasın emin ol dısardeki mobilyalar daha hos

İkeaya baktık canım parça parça orda dolap sifonyer falan yatak besik yok gibi desem yeri genelde çocuk ve genç odası var.Hiç aklın kalmasın emin ol dısardeki mobilyalar daha hos

Ben yeni evlendigimde ankarada gezdigimde bayilmistim bembeyaz besiklere falan :) demekki lazim olunca bulunmuyorlar :)

Ama sole diyim buda guzel bi takim, kotu degil yani, acele etmeyin biraz daha bakin bakalim:)

Ayy cook saol canim içim rahatladi mg eksikligi kesin var zaten bende her gece giren o kramplar.. benim doltorumda vermisti o ilaci ama ben madensuyuyla telafi ederim sandim ilac baslamaliyim teşekkür ederim tavsiyelerin icin

Sen oda yapmayacaksın demi bildiğim kadarıyla... hani oda yapmaz da isini görecek parçaları almaya uygun ikea ama takım olarak yok.Bizim de fazla zaman kalmadı aslına bakarsan nereye gitsek geç kalmayın en geç 1 ay öncesinde sparisinizi verin anca yapılır dediler birde boya kokusunuın gitmesi için evden biraz zaman geçmesi gerekiyormus tabi bebisi orda yatırmıcaz ama haliyle o koku eve yayılacak.Bir de esimde bende birbirimizden kararsızız tek karalı olduğumuz sey birbirimizdik o da nasıl olduysa

öyle mi diyosun o zaman chicco bakayım en iyisi

bebişine de maşallahhh

Evet, cunku icerigi niveanin nasil bilmiyrm ve tavsiye edildigini hic gormedim, en populer sebamed ama nedense ben sebamedlerin kokusunu sevemiyrm, kardesim hediye bubchen almis oda iyi bak, mustela pahali ama ben onu yagini almak istyrm,
Chicco tirnak setide guzel gorunuyr:) ben bebedor aldim, torpusu var, cok kullanisli oluyrmus torpi

Yok cnm anne ve baba kumral :) ama oglum halalara cekerse bilmem tabi :)

Evet zeyy o da olabilir hissediyorum zaten alt bölgeye yukleniyor bu aralar ben dışta da agri hissedince korktum bide yogun bi hafta sonuydu dinleniyorum bugun yarin gecmezse doktora..

chicco da paraben yokmuş ondan alcam büyük ihtimalle e bebekte buldum paket şeklinde..
sebamedin kokusuna iyi değil dediler bana da ama pişik kremi çok iyiymiş ondan alıcam ayrıca...
annem almış bizimde turnak makası aama ben böyle set gibi istiyorum bir de pembe çantalı görünce hoşuma gitti..
böyle küçük çantalara paketlere kutulara bayılıyorum

Evet zeyy o da olabilir hissediyorum zaten alt bölgeye yukleniyor bu aralar ben dışta da agri hissedince korktum bide yogun bi hafta sonuydu dinleniyorum bugun yarin gecmezse doktora..

git canım ben bugün gittim..
rahime çok baskı oluyo dedim..
tekmeliyodur ayakları aşağıdadır dedi..
sonra baktı ayaklar aşağıda aynen bir de biraz aşağıda taşıyosun ama ikizlerde böyle olur magnezyumunu iç mutlaka dedi..
geçen gün misafirliğe gittiğimizde "iyi sen bebekleri yukarıda taşıyosun" dediler hemen nazar değdi yaaa
gerçekten de hamileyken saklayabildiğin kadar saklamak lazım göbeği..
yoksa çok nazar değiyo bebişlere

Canim cd icin makinesi uygun degilmis sormustum usb vereyim diye
Sence ne diyim doktora nasil soyliyim

Valla bilemedim ki simdi... etrafında bildigin foto cd veren doktor varsa ona git bi kereligine eger vermezse..içinde kalmamis olur hem...

Kızlar çok şükür şeker yüklemem sonuçlarım ve diğerleri normal çıkmış bunuda atlattık Allah bir başka eşiğide sorunsuz atlatmayı hepimize nasip etsin yükleme yaptırmamış arkadaşlara Allah kolaylık versin inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız. Ben yemek yapamadım ishal oldum hastaneden geldiğimden beri karnım kötü belkide şekerli su yaptı eşim lahmacun ısmarlayacak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…