Eki Görüntüle 1196817 buda bugünkü resmimiz hiçbirşey belli değilhastane değiştireceğim ya yeni yerde 4 boyutlu var en kısa zamanda renkli foto paylaşmak dileği ile
chicco da paraben yokmuş ondan alcam büyük ihtimalle e bebekte buldum paket şeklinde..
sebamedin kokusuna iyi değil dediler bana da ama pişik kremi çok iyiymiş ondan alıcam ayrıca...
annem almış bizimde turnak makası aama ben böyle set gibi istiyorum bir de pembe çantalı görünce hoşuma gitti..
böyle küçük çantalara paketlere kutulara bayılıyorum
Kızlar çok şükür şeker yüklemem sonuçlarım ve diğerleri normal çıkmış bunuda atlattık Allah bir başka eşiğide sorunsuz atlatmayı hepimize nasip etsinyükleme yaptırmamış arkadaşlara Allah kolaylık versin inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız. Ben yemek yapamadım ishal oldum hastaneden geldiğimden beri karnım kötü belkide şekerli su yaptı eşim lahmacun ısmarlayacak bu gidişle
Kizlaaaaar bebegimin fotosunu aldim :) Bi Maşallah deyiverin gayri :)
Ya canım bura nereyse para yatırıp durma hiç bosuna hiç bir seyi belli değil bebisin aynı haftalardayız senle bak bu bizim 21. haftalık usgmiz Eki Görüntüle 1196861 aradaki farka bakar mısın... birde dünya para veriyoruz değsin yani.
canım hayırlı olsun ne güzel sonuçların iyi cıkmıs bende 4 haftaya kadar yapaacam once testler yapılacak gerek duyulursada seker yüklemesi yapılacak merak etttigim o sekerli suyu içerken zorlandın mı cok mu serbet gibi:26:
Kızlar doktor benden Fetal Eko için randevu almamı istedi. Çocuk doktoru yapıyormuş. Kalbine detaylı bakılıyormuş. Herkese yaptığımız bir uygulama dedi.
Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Doktoruma çok güveniyorum ama burada kimse bahsetmeyince merak ettim.
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlım tadı aynı kolanın gazı alınmışı gibi yada biraz daha yoğunu diyim
cok teşekkür ederim canım cevabın için Allah evladını hayırlısyla kucağına almayı nasip inşallah annesi
Ya sen bu güne kadar foto yada cd sini almadın mı yoksa?
Çok sağolasın amiiin hepimizin inşallah yalnız gitmeden dr unla konuş bana dr aç tok farketmez dedi yalnız pek aç karnına içilince bir saat durulacak gibi birşey değil tatlım benim yarım saatin sonunda artık midem bulanmaya başladı yada ben hamilelikte tatlıdan soğudum ondan olmuş olabilir yani tok daha iyi gibi
Allah razı olsun canım hayırlısıyla kavuşalım meleklerimize insallahcanım bana iki gun once ac karna gideceksin dedi birde sekerden suphe etti zaten bir kac kere bayılmalarım oldu kesinlikle ac gidedceksin dedi birde midem cok cabuk bulanıyor inşallah içebilirim ya:18:
Ayy canım benimm inşallah miden bulanmadan atlatırsın herşey bebeklerimiz için napalım Allah hepimizi kavuştursun
cevap için teşekkürler canımil gebeliğin mi peki?? ben hala tekme tarzında hareketler hissetmedim de....
Kızlar doktor benden Fetal Eko için randevu almamı istedi. Çocuk doktoru yapıyormuş. Kalbine detaylı bakılıyormuş. Herkese yaptığımız bir uygulama dedi.
Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Doktoruma çok güveniyorum ama burada kimse bahsetmeyince merak ettim.
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
git canım ben bugün gittim..
rahime çok baskı oluyo dedim..
tekmeliyodur ayakları aşağıdadır dedi..
sonra baktı ayaklar aşağıda aynen bir de biraz aşağıda taşıyosun ama ikizlerde böyle olur magnezyumunu iç mutlaka dedi..
geçen gün misafirliğe gittiğimizde "iyi sen bebekleri yukarıda taşıyosun" dediler hemen nazar değdi yaaa
gerçekten de hamileyken saklayabildiğin kadar saklamak lazım göbeği..
yoksa çok nazar değiyo bebişlere
Bana da hic boyle resim falan vermediler bende bebegimi ultrasonda böyle gormek istiyoruuum sen her gittiginde 4 boyutlu mu bakiyor doktorun?Ya canım bura nereyse para yatırıp durma hiç bosuna hiç bir seyi belli değil bebisin aynı haftalardayız senle bak bu bizim 21. haftalık usgmiz Eki Görüntüle 1196861 aradaki farka bakar mısın... birde dünya para veriyoruz değsin yani.
canım civilim de ve hellobaby de Chicco set var. bir çok marka çantasını tek satıyo ve 50 den aşağı yok. tamam cantalar çok büyük değil, bebk eşyalarını taşıyamayz günlük biryere giderken ama yine de lazım olur. unibaby set de var hellobaby de. bir de bebefix e bakmanızı tavsiye ederim. en uygun fiyatlar hellobaby ve bebefix te
💑💓
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?