2014 Kasım Anneleri

buda bugünkü resmimiz hiçbirşey belli değil hastane değiştireceğim ya yeni yerde 4 boyutlu var en kısa zamanda renkli foto paylaşmak dileği ile

Eki Görüntüle 1196817 buda bugünkü resmimiz hiçbirşey belli değil hastane değiştireceğim ya yeni yerde 4 boyutlu var en kısa zamanda renkli foto paylaşmak dileği ile

Ya canım bura nereyse para yatırıp durma hiç bosuna hiç bir seyi belli değil bebisin aynı haftalardayız senle bak bu bizim 21. haftalık usgmiz aradaki farka bakar mısın... birde dünya para veriyoruz değsin yani.

canım civilim de ve hellobaby de Chicco set var. bir çok marka çantasını tek satıyo ve 50 den aşağı yok. tamam cantalar çok büyük değil, bebk eşyalarını taşıyamayz günlük biryere giderken ama yine de lazım olur. unibaby set de var hellobaby de. bir de bebefix e bakmanızı tavsiye ederim. en uygun fiyatlar hellobaby ve bebefix te

💑💓

canım hayırlı olsun ne güzel sonuçların iyi cıkmıs bende 4 haftaya kadar yapaacam once testler yapılacak gerek duyulursada seker yüklemesi yapılacak merak etttigim o sekerli suyu içerken zorlandın mı cok mu serbet gibi:26:

Kizlaaaaar bebegimin fotosunu aldim :) Bi Maşallah deyiverin gayri :)

Oyyyy maşallahh kuzuyaaa :)
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Artık şu zaman bir an önce geçsin de sevelim istiyorum yaaaa :)

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar doktor benden Fetal Eko için randevu almamı istedi. Çocuk doktoru yapıyormuş. Kalbine detaylı bakılıyormuş. Herkese yaptığımız bir uygulama dedi.
Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Doktoruma çok güveniyorum ama burada kimse bahsetmeyince merak ettim.

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ya kesinlikle öyle değişecek hastanemiz orda renkli var çok heyecanlıyım bidahaki kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum

Tatlım tadı aynı kolanın gazı alınmışı gibi yada biraz daha yoğunu diyim

Benden istemediler canım ama dr kesin bilgi için istemiştir Allah korusun bişey olsaydı ayrıntılıdaki mutlaka farkederdi

cok teşekkür ederim canım cevabın için Allah evladını hayırlısyla kucağına almayı nasip inşallah annesi

Çok sağolasın amiiin hepimizin inşallah yalnız gitmeden dr unla konuş bana dr aç tok farketmez dedi yalnız pek aç karnına içilince bir saat durulacak gibi birşey değil tatlım benim yarım saatin sonunda artık midem bulanmaya başladı yada ben hamilelikte tatlıdan soğudum ondan olmuş olabilir yani tok daha iyi gibi

Allah razı olsun canım hayırlısıyla kavuşalım meleklerimize insallahcanım bana iki gun once ac karna gideceksin dedi birde sekerden suphe etti zaten bir kac kere bayılmalarım oldu kesinlikle ac gidedceksin dedi birde midem cok cabuk bulanıyor inşallah içebilirim ya:18:

Ayy canım benimm inşallah miden bulanmadan atlatırsın herşey bebeklerimiz için napalım Allah hepimizi kavuştursun

Detylı tarama esnasında benim doktor döne döne 3 defa kalbine baktı kontrol etti periantalog bakmıştı. Onun dışında bişeyden bahsetmediler hiç

Haklisin gobeklerimize nazar boncugu takalimppd bide sen bundan iki tane tasiyosun tekmelerde cifter çifter:) Allah yardimcin olsun canim

Bana da hic boyle resim falan vermediler bende bebegimi ultrasonda böyle gormek istiyoruuum sen her gittiginde 4 boyutlu mu bakiyor doktorun?

e bebekte çantalı buldum 59 tl ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…