Haklisin gobeklerimize nazar boncugu takalimpp d bide sen bundan iki tane tasiyosun tekmelerde cifter çifter:) Allah yardimcin olsun canim
gözün aydın canım bundan sonrasınıda yavaş yavaş yaparsın fazla yorma kendini.diyet nasıl gidiyor atlatıcaz bugünleride inşallah
Tikitam sende gebe diyabeti çıktı mı;?
Bak bende sınırda olacak şekilde diyabet çıkmadı ama kontrol amaçlı aldım şeker ölçme cihazını ara ara ölçüyom.
Beyaz ekmek, börek, unlu ne yersem, pirinç vs çok yükseltiyo şekeri. dünkü kahvaltım doluydu ama az karbonhidrat yedim diye heralde çok çıkmadı. Proteini arttır kuzucum. bide yemekten sonra hemen oturmamak iyi oluyomuş. 1 saat sonra fln hafif 10 dk hareket yürüyüş iyi geliyomuş şekerin düşmesi için
haberin olsun.
e bebekte çantalı buldum 59 tl ye
Eki Görüntüle 1196996
Bu çanta bizlere yetermi sizce
başka çanta almış annem zaten bana havuzlu handan bir sürü cebi var..
yan cebi hatta biberonu sıcak tutucak bir maddeyle kaplanmış böyle folyo gibi oluyo ya öyle..
50 tl ye almış ama iki bebek için benim her şeyim sığar onun içine..
resmini görünce küçük sanmıştım ama baya büyük..
bu çantayı da başka amaçla kullanırım...
annemin aldığı çanta şundan..
Eki Görüntüle 1197045
ama tek bebek için bu chicconun çantası yeterli olur bence..
Hosgeldin canim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bebegini
Su sewiyesiyle ilgili yorum yapamicam benim doktorum hic bakmiyor suyuna ☺️ ben ama gunde 2 3 litre su iciyorum disari cikmadigim gunler haric
Kan sulandirici hap degilde ben igne wuruluyorum hergun oksapar
Çok teşekkür ederim. Benim jinekoloğum da bugüne kadar sıvı seviyesi ile ilgili tek kelime etmedi. Ayrıntılı ultrason için perinatoloji uzmanına muayene olunca ilk kez böyle bir şeyden bahsetti. Eşim de ben de üzüldük. Sıvı seviyesi az olursa hamileliğin ileriki dönemlerinde sorun yaratabilir, erken doğuma neden olabilirmiş. Şimdilik azalmaması için uğraşıyorum diyebilirim
Benim doktorum perinatolog zaten tatlim ilk gebeligimden beri ona gidiyorum we bu zamana kadar hic bisey soylemedi tatlim sen genede dikkat et doktoruna sor siwi arttirici ne yapmam gerek filan diye
💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar sizi bilmiyorum ama ben bundan sonra İsrail mali almayacagim..loreal.nivea.prima bunlardan da çocuğumu uzak tutacagim..haberleri dinlerken içim.yandi..
Foto aldim fakat aldiklarimin arasinda bebegin yuzu olani bir sefer verdi
hmmm:26:+emzirme yastığı+havlu+tırnak makası+saç fırçasıArkadaşlar migrosta bu setler de netten daha uygun fiyata satılıyor. Hem uni baby hem de nivea çantalı setleri var... aklınızda bulunsun.
Ayrıca ben şöyle bi ilk alınacaklar listesi yaptım, unuttuğum bir şey var mı sizce?
Bebek bakım çantası
Biberon (dr browns)
Emzik - kauçuk olandan
Puset
Bebe yağı
Islak mendil (uni baby)
Pişik kremi (nivea olabilir)
Bebe şampuanı (dalin olabilir)
Küvet, kova, maşrapa (uzun saplı)
Küvet filesi (içi köpük dolgulu olandan olabilir)
Alt açma (kalınlardan-2 tane)
9.haftamızdan beri her gidisimizde bakıyordu böyle ben çok çirkin bu diyordum gördükçe resim vermiyordu sadece normal usgsini veriyordu son 21.haftada daha toparlanmıs görünce bunu verdiBana da hic boyle resim falan vermediler bende bebegimi ultrasonda böyle gormek istiyoruuum sen her gittiginde 4 boyutlu mu bakiyor doktorun?
Ace, algida, alo, ariel, blendax, calve, cappy, carrefour(market), clear, cocacola, danone, Domestos, dove, elidor, İpana, jacobs, kent, knorr, komili, koroplast, Kraft, lipton, loreal, mc donalds, milka, Nescafe, nestle, nokıa, omo, orkid, Pantene, Prima, prıngles, profilo, rexona, rinso, sana, sarelle, signal, Vakko, yumoş.
Benim bildiklerim bunlar. Bugüne kadar çoğunu evime aldım, kullandım. Ama bundan sonra ciddi anlamda dikkat etmeye çalışıcam. Bunların alternatifi, bunlar kadar kaliteli ürünler almaya gayret edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?