2014 Kasım Anneleri

Haklisin gobeklerimize nazar boncugu takalimppd bide sen bundan iki tane tasiyosun tekmelerde cifter çifter:) Allah yardimcin olsun canim

amin canım hepimizin inşallah...
misafirliğe gittiğimiz gün göğsümün altından başlıyodu karnım o akşamdan sonra gerçekten biraz aşağı indi..
doktor da destekledi bu düşüncemi zaten püfff

gözün aydın canım bundan sonrasınıda yavaş yavaş yaparsın fazla yorma kendini.diyet nasıl gidiyor atlatıcaz bugünleride inşallah

Çok teşekkür ederim tatlım,ne kadar kendimi yormamaya da çalışsam İzmirin sıcağında badana pek çekilmiyomuş hele ki evde eşya varken :) ama bitti güzel oldu daha tam yerleşemedim ama çok iş var daha ... bebek odasının montajı yapılacak yakında çok heyecanlı

İnşallah atlatıcaz tatlım....hayırlısıyla,diyet gayet iyi gidiyor canım....alıştım sayılır...

evet şekerim çıktı valla ... hemen tedavi altına aldılar,kadın doğumcum dahiliye uzmanına yönlendirdi,o da diyetisyene ortak bir program ve menü hazırladılar bire bir uyuyorum,yarın sabah ölçümlere başlicam bakalım ayın 24 ünde kontrolüm var dahiliye de 31 inde de diyetisyende...bu arada almış olduğum toplam kilo 10 oldu benim...evim darmaduman olduğu için diyet dışında pek egzersiz yapamadım,yapmak istesemde akşama halim kalmıyor,sanki evi başka bi yere taşımışım da yerleşcekmişim gibi şuan inan...:26:
SENDE BENDE VE KİMDE ÇIKTIYSA İNŞALLAH ATLATIRIZ BUNU DA

Bu çanta bizlere yetermi sizce

başka çanta almış annem zaten bana havuzlu handan bir sürü cebi var..
yan cebi hatta biberonu sıcak tutucak bir maddeyle kaplanmış böyle folyo gibi oluyo ya öyle..
50 tl ye almış ama iki bebek için benim her şeyim sığar onun içine..
resmini görünce küçük sanmıştım ama baya büyük..
bu çantayı da başka amaçla kullanırım...
annemin aldığı çanta şundan..

ama tek bebek için bu chicconun çantası yeterli olur bence..

Kızlar Migros'ta Phılıps Avent ürünlerinde 30temmuza kadar %30 indirim var. Ben biberon ve emzik almayı düşünüyorum. Bilginiz olsun.

Doğru canım ikizler için senin annenin aldığı çok güzelmiş.benim tek bebis oldugundan gider bakarim bi şu set çantasına

Arkadaşlar migrosta bu setler de netten daha uygun fiyata satılıyor. Hem uni baby hem de nivea çantalı setleri var... aklınızda bulunsun.

Ayrıca ben şöyle bi ilk alınacaklar listesi yaptım, unuttuğum bir şey var mı sizce?

Bebek bakım çantası
Biberon (dr browns)
Emzik - kauçuk olandan
Puset
Bebe yağı
Islak mendil (uni baby)
Pişik kremi (nivea olabilir)
Bebe şampuanı (dalin olabilir)
Küvet, kova, maşrapa (uzun saplı)
Küvet filesi (içi köpük dolgulu olandan olabilir)
Alt açma (kalınlardan-2 tane)

Son düzenleme:

Kizlar bebisimin papuclari we sac bandii ☺️

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar sizi bilmiyorum ama ben bundan sonra İsrail mali almayacagim..loreal.nivea.prima bunlardan da çocuğumu uzak tutacagim..haberleri dinlerken içim.yandi..

Kizlar sizi bilmiyorum ama ben bundan sonra İsrail mali almayacagim..loreal.nivea.prima bunlardan da çocuğumu uzak tutacagim..haberleri dinlerken içim.yandi..

Kesinlikle sana katılıyorum canım. Bende almıyorum artık. Bugün eşimle Migros'a gittik, yumuşatıcı normalde yumoş kullanırdım ama almadım ve almicamda. Ilk defa Bingo aldım. Bundan sonra eşimde, bende aldıklarımıza dikkat edicez. İsrail'in daha da gelişmesine izin vermicem. Adamlar o kadar içimizde ki kullandığımız onlara ait çok fazla ürün var. Sadece şu bebek bezi işini napıcaz? Bence ona bi çözüm bulalım. Prima kadar kaliteli hangi bez var acaba?

Ace, algida, alo, ariel, blendax, calve, cappy, carrefour(market), clear, cocacola, danone, Domestos, dove, elidor, İpana, jacobs, kent, knorr, komili, koroplast, Kraft, lipton, loreal, mc donalds, milka, Nescafe, nestle, nokıa, omo, orkid, Pantene, Prima, prıngles, profilo, rexona, rinso, sana, sarelle, signal, Vakko, yumoş.

Benim bildiklerim bunlar. Bugüne kadar çoğunu evime aldım, kullandım. Ama bundan sonra ciddi anlamda dikkat etmeye çalışıcam. Bunların alternatifi, bunlar kadar kaliteli ürünler almaya gayret edicem.

Son düzenleme:
Kizlar uyumayanlar lütfen cevap yazsin.benim anlamadigim birsey var.demin wcde gene farkettim sizde oluyor mu bilmiyorum.kilotumun arasi ter mi yoksa sıvı mi anlayamıyorum.o bolgem terliyor mu yoksa amniyon sivisi mi kaçan korkuyorum.bikini bolgem temizligini ihmal etmem kildan falan ter desem oda degil çok korktum yaa

Foto aldim fakat aldiklarimin arasinda bebegin yuzu olani bir sefer verdi

Anladım canım bizim de elimiz de bir bu var yüzünün net görüldüğü önceki haftalarda doktorlar pek göstermiyor toparlanmaya baslayınca gösteriyorlar ama cd mutlaka al albümüne koyarsın.doktorun vermezse baska yere gidersin sonuçta giden aynı para bebislerimize feda olsun...

hmmm:26:+emzirme yastığı+havlu+tırnak makası+saç fırçası

Bana da hic boyle resim falan vermediler bende bebegimi ultrasonda böyle gormek istiyoruuum sen her gittiginde 4 boyutlu mu bakiyor doktorun?
9.haftamızdan beri her gidisimizde bakıyordu böyle ben çok çirkin bu diyordum gördükçe resim vermiyordu sadece normal usgsini veriyordu son 21.haftada daha toparlanmıs görünce bunu verdiGittiğinde iste canım verir artık.

Bu bilgi paylaşımı çok iyi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…