amin canım hepimizin inşallah...
misafirliğe gittiğimiz gün göğsümün altından başlıyodu karnım o akşamdan sonra gerçekten biraz aşağı indi..
doktor da destekledi bu düşüncemi zaten püfff
Kizlar sizi bilmiyorum ama ben bundan sonra İsrail mali almayacagim..loreal.nivea.prima bunlardan da çocuğumu uzak tutacagim..haberleri dinlerken içim.yandi..
Kesinlikle sana katılıyorum canım. Bende almıyorum artık. Bugün eşimle Migros'a gittik, yumuşatıcı normalde yumoş kullanırdım ama almadım ve almicamda. Ilk defa Bingo aldım. Bundan sonra eşimde, bende aldıklarımıza dikkat edicez. İsrail'in daha da gelişmesine izin vermicem. Adamlar o kadar içimizde ki kullandığımız onlara ait çok fazla ürün var. Sadece şu bebek bezi işini napıcaz? Bence ona bi çözüm bulalım. Prima kadar kaliteli hangi bez var acaba?
Ace, algida, alo, ariel, blendax, calve, cappy, carrefour(market), clear, cocacola, danone, Domestos, dove, elidor, İpana, jacobs, kent, knorr, komili, koroplast, Kraft, lipton, loreal, mc donalds, milka, Nescafe, nestle, nokıa, omo, orkid, Pantene, Prima, prıngles, profilo, rexona, rinso, sana, sarelle, signal, Vakko, yumoş.
Benim bildiklerim bunlar. Bugüne kadar çoğunu evime aldım, kullandım. Ama bundan sonra ciddi anlamda dikkat etmeye çalışıcam. Bunların alternatifi, bunlar kadar kaliteli ürünler almaya gayret edicem.
Çok sağolasın amiiin hepimizin inşallah yalnız gitmeden dr unla konuş bana dr aç tok farketmez dedi yalnız pek aç karnına içilince bir saat durulacak gibi birşey değil tatlım benim yarım saatin sonunda artık midem bulanmaya başladı yada ben hamilelikte tatlıdan soğudum ondan olmuş olabilir yani tok daha iyi gibi
Bende hiç mantar yasamadim kaşinma hiç yok hafif bi agri ve şişlikdoktora mi gitsem
Ben coktandir almamak icin direniorum. Ama oyle bir piyasa ki en iyisi deyip surekli onumuze getiriyorlar. Insanlar almadikca da indirim uyguluolar. Dun mmarkette cok satilan ariel deterjan indirimdeydi.adamin biri alırken israil urunu almayin dedi esim. Ben temizligine bakarim dedi adam. Abartmiorm 3 yil oldu ben o deterjani evime sokmuorum. Cola icmiorm. Karinca misali arkadaslar elimden bu kadari gelio.Kizlar sizi bilmiyorum ama ben bundan sonra İsrail mali almayacagim..loreal.nivea.prima bunlardan da çocuğumu uzak tutacagim..haberleri dinlerken içim.yandi..
Kizlar uyumayanlar lütfen cevap yazsin.benim anlamadigim birsey var.demin wcde gene farkettim sizde oluyor mu bilmiyorum.kilotumun arasi ter mi yoksa sıvı mi anlayamıyorum.o bolgem terliyor mu yoksa amniyon sivisi mi kaçan korkuyorum.bikini bolgem temizligini ihmal etmem kildan falan ter desem oda degilçok korktum yaa
Kizlar uyumayanlar lütfen cevap yazsin.benim anlamadigim birsey var.demin wcde gene farkettim sizde oluyor mu bilmiyorum.kilotumun arasi ter mi yoksa sıvı mi anlayamıyorum.o bolgem terliyor mu yoksa amniyon sivisi mi kaçan korkuyorum.bikini bolgem temizligini ihmal etmem kildan falan ter desem oda degilçok korktum yaa
Günaydın cnm ben de sürekli aynı problemi yaşıyorum. İlk basta ben de korkmuştum ama bu surecte dr a da gıttım hersey normal. Akıntı ya da ter muhtemelen. Sanırım yakında işe gelirken çamaşır bıle getırecem yedek o kadar kötü durumdayım 😔😔😔😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb canım bende de var koyu sarı akıntı oluyor bazen coooooooooooook koyu oluyor (sütlü kahve gibi) seninkide böylemi dr rahim kendini koruyamıyor adet görmedigin icin dede eger cok rahatsız olursan fıtıl verecem dedi bende fıtılı hic sevmiyorim elma sirkesi suya 1 damla damlatıp kulanıyorum..dogrumu yapıyorum onuda bilmiyorum ama fitilden daha iyi gibi..
Eki Görüntüle 1197073
Kizlar bebisimin papuclari we sac bandii ☺️
💌💌💌
Kesinlikle sana katılıyorum canım. Bende almıyorum artık. Bugün eşimle Migros'a gittik, yumuşatıcı normalde yumoş kullanırdım ama almadım ve almicamda. Ilk defa Bingo aldım. Bundan sonra eşimde, bende aldıklarımıza dikkat edicez. İsrail'in daha da gelişmesine izin vermicem. Adamlar o kadar içimizde ki kullandığımız onlara ait çok fazla ürün var. Sadece şu bebek bezi işini napıcaz? Bence ona bi çözüm bulalım. Prima kadar kaliteli hangi bez var acaba?
Ace, algida, alo, ariel, blendax, calve, cappy, carrefour(market), clear, cocacola, danone, Domestos, dove, elidor, İpana, jacobs, kent, knorr, komili, koroplast, Kraft, lipton, loreal, mc donalds, milka, Nescafe, nestle, nokıa, omo, orkid, Pantene, Prima, prıngles, profilo, rexona, rinso, sana, sarelle, signal, Vakko, yumoş.
Benim bildiklerim bunlar. Bugüne kadar çoğunu evime aldım, kullandım. Ama bundan sonra ciddi anlamda dikkat etmeye çalışıcam. Bunların alternatifi, bunlar kadar kaliteli ürünler almaya gayret edicem.
Biz de eşimle karar aldık artık bu ürünleri kullanıp bu işlenen felakete ortak olmayacağız
Ben coktandir almamak icin direniorum. Ama oyle bir piyasa ki en iyisi deyip surekli onumuze getiriyorlar. Insanlar almadikca da indirim uyguluolar. Dun mmarkette cok satilan ariel deterjan indirimdeydi.adamin biri alırken israil urunu almayin dedi esim. Ben temizligine bakarim dedi adam. Abartmiorm 3 yil oldu ben o deterjani evime sokmuorum. Cola icmiorm. Karinca misali arkadaslar elimden bu kadari gelio.
Bebek baski yapinca idrar kacio olabilir ya da ter. Cok kafana takiliosa dr ye amnion sivini sor. Yeterli diosa bi sorun yoktur. Bir de medicallerde bunla ilgili bi ped varmis die duydum. Eger amnion siviysa renk mavi oluomus. Normal idrar vs terse renk deismiomus. Bi arastirirsn.
canım migros markette benim bldiğim onlara ait..mümkünse başka bir markete gidin bundan sonra..
prima olacağı yere mofikks huggıes te iyi canım..
benim kuzenlerim hep molfiks kullandılar çok memnunlar..
saol canım bu baya faydalı oldu bize..
aynenn o kanlı ellere en azından bebeğime bulaştırmıcamm
bizde direniyorduk canım ama fire veriyorduk elbette..
ama artık kesin kati kuralımız bu..
ne olursa olsun almayacağızzz
yavaş yavaş halkta uyanıyor..
bez olayına kafam takılıyordu teşekkürler isyan zalimlerin ürünlerini asla kullanmıycam günahsız oğluma
evet şekerim çıktı valla ... hemen tedavi altına aldılar,kadın doğumcum dahiliye uzmanına yönlendirdi,o da diyetisyene ortak bir program ve menü hazırladılar bire bir uyuyorum,yarın sabah ölçümlere başlicam bakalım ayın 24 ünde kontrolüm var dahiliye de 31 inde de diyetisyende...bu arada almış olduğum toplam kilo 10 oldu benim...evim darmaduman olduğu için diyet dışında pek egzersiz yapamadım,yapmak istesemde akşama halim kalmıyor,sanki evi başka bi yere taşımışım da yerleşcekmişim gibi şuan inan...:26:
SENDE BENDE VE KİMDE ÇIKTIYSA İNŞALLAH ATLATIRIZ BUNU DA
Eki Görüntüle 1197073
Kizlar bebisimin papuclari we sac bandii ☺️
💌💌💌
cok güzel canım güzel günlerde kullanın inşallah. benim oğlum olacak ama kızım var birde hala aklım kız kıyafetlerinde eşyalarında onlara alıştım ya o yüzden herhalde oğluma almak için gidiyorum yine kız kıyafeti beğeniyorum
Günaydın annişler
Glikoz u içtim sabırla bekliyorum vir saat olmasıni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?