2014 Kasım Anneleri

Ev sahibinde de ne göz varmış yanii bi daha gitme ona:) amin hepimiziin

günaydın güzel anneler ve yavruları gününüz aydın huzurlu mutlu sağlıklı bereketli geçmesi dileğiyle

sayfalara baktım baya ilerlemişsiniz okuyamadım herkes iyidir inşallah

Herkese günaydın iyi mesailer yine çok yazı yazılmış hazır iş yokken ben biraz okuyayım

Kizlar sizi bilmiyorum ama ben bundan sonra İsrail mali almayacagim..loreal.nivea.prima bunlardan da çocuğumu uzak tutacagim..haberleri dinlerken içim.yandi..

Biz de eşimle karar aldık artık bu ürünleri kullanıp bu işlenen felakete ortak olmayacağız

Metbel tok karnına mı şeker yüklemesi yapıldı sana anlamadım ben ilk kez duyuyorum bunu

Bende hiç mantar yasamadim kaşinma hiç yok hafif bi agri ve şişlik doktora mi gitsem

Geçmiş olsun.. vajina kenarların da bartholin bezleri var bazen orda ki kanallar tıkanıp şişiyor ve ağrı yapıyor aklıma ilk bu geldi anlattığında bi doktoruna muayene ol istersen

Kizlar sizi bilmiyorum ama ben bundan sonra İsrail mali almayacagim..loreal.nivea.prima bunlardan da çocuğumu uzak tutacagim..haberleri dinlerken içim.yandi..
Ben coktandir almamak icin direniorum. Ama oyle bir piyasa ki en iyisi deyip surekli onumuze getiriyorlar. Insanlar almadikca da indirim uyguluolar. Dun mmarkette cok satilan ariel deterjan indirimdeydi.adamin biri alırken israil urunu almayin dedi esim. Ben temizligine bakarim dedi adam. Abartmiorm 3 yil oldu ben o deterjani evime sokmuorum. Cola icmiorm. Karinca misali arkadaslar elimden bu kadari gelio.

Bebek baski yapinca idrar kacio olabilir ya da ter. Cok kafana takiliosa dr ye amnion sivini sor. Yeterli diosa bi sorun yoktur. Bir de medicallerde bunla ilgili bi ped varmis die duydum. Eger amnion siviysa renk mavi oluomus. Normal idrar vs terse renk deismiomus. Bi arastirirsn.

Günaydın cnm ben de sürekli aynı problemi yaşıyorum. İlk basta ben de korkmuştum ama bu surecte dr a da gıttım hersey normal. Akıntı ya da ter muhtemelen. Sanırım yakında işe gelirken çamaşır bıle getırecem yedek o kadar kötü durumdayım 😔😔😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb canım bende de var koyu sarı akıntı oluyor bazen coooooooooooook koyu oluyor (sütlü kahve gibi) seninkide böylemi dr rahim kendini koruyamıyor adet görmedigin icin dede eger cok rahatsız olursan fıtıl verecem dedi bende fıtılı hic sevmiyorim elma sirkesi suya 1 damla damlatıp kulanıyorum..dogrumu yapıyorum onuda bilmiyorum ama fitilden daha iyi gibi..

benim akıntım açık renk oluyor canım genelde. cok nadir sarıya dönüyor. fitil ve sirke konusunda bir fikrim yok cnm birşey diyemiyorum malesef

Eki Görüntüle 1197073

Kizlar bebisimin papuclari we sac bandii ☺️

💌💌💌

cok güzel canım güzel günlerde kullanın inşallah. benim oğlum olacak ama kızım var birde hala aklım kız kıyafetlerinde eşyalarında onlara alıştım ya o yüzden herhalde oğluma almak için gidiyorum yine kız kıyafeti beğeniyorum

canım migros markette benim bldiğim onlara ait..mümkünse başka bir markete gidin bundan sonra..
prima olacağı yere mofikks huggıes te iyi canım..
benim kuzenlerim hep molfiks kullandılar çok memnunlar..

saol canım bu baya faydalı oldu bize..

Biz de eşimle karar aldık artık bu ürünleri kullanıp bu işlenen felakete ortak olmayacağız

aynenn o kanlı ellere en azından bebeğime bulaştırmıcamm

bizde direniyorduk canım ama fire veriyorduk elbette..
ama artık kesin kati kuralımız bu..
ne olursa olsun almayacağızzz
yavaş yavaş halkta uyanıyor..

bez olayına kafam takılıyordu teşekkürler isyan zalimlerin ürünlerini asla kullanmıycam günahsız oğluma

bez olayına kafam takılıyordu teşekkürler isyan zalimlerin ürünlerini asla kullanmıycam günahsız oğluma

vallla canım arftık ben onlardan şüphe bile duyar oldım..
bakalım müslüman ülkelerine gönderdikleri ürünler içinde neler var..
bir ara duydunuzmu bilmiyorum bebek bezlerine ilaç sıkıp kısırlaşması için upraşılıyor yazmışşlardı..
sonra yalanlama haberi geldi..
o zaman inanmamıştım ama artık şüphe ediyorumm

Atlatırız tabi kuzucum korkma sen, bende 2 haftadır pilates ve yürüyüş yapamadım, pazar gnüne kadar evim savaş alanı gibiydi, hadi kocacım kalk dedim, evi temizlettirdim bende topladım toz aldım yemek yaptım, akşama bel masajı hallerine düştük :) çok yoruyo iş güç artık. Spor acaip iyi geliyo ama yapamıyos haklısın, hele çalışınca çok zor. Bacaklarım davul gibi benim her gün. Diyetine uyarsan anında toparlarsın, birkaç günde iniyo şeker. Korkma sakın :)

Gunaydnlar hatunlar gece ruyamda norml dogum yapiydm cocugm okadar guzeldiki anltmm o agliydu ben aglydm tertemiz doguyodu coooook guzeldi yaa hala sarhos gibi ruyann etkisindym kiii norml kesinlikle istememe ragmn grdm

Günaydın annişler
Glikoz u içtim sabırla bekliyorum vir saat olmasıni

Tesk tatlim
Kız kiyafetleri bi farkli ama ya rengiyle tokasiyla al beni diyor :) o elbiseler

💌💌💌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…