2014 Kasım Anneleri

Anne olarak,insan olarak.tüketici olarak yapabileceğimiz tek sey bu zaten almamak ve bunu bir kaç gün değil sürekli yapmamız lazım.çabuk unutuyoruz

Kızlar bugün bebek arabası günü demiştim ya, bebek arabası alırken dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili bazı şeyler buldum. Belki hala benim gibi arabasını seçememiş olanlar vardır içinizde diye paylaşıyorum:

1) http://www.incilikupe.com/anne-cocuk/bebek-arabasi-alirken
2) http://www.yaniktencere.com/hangi-bebek-arabasini-secmeliyim/

Nelere dikkat etmeliyiz?
- Mümkün olduğunca hafif olmalı ( max 7-8 kilo kadar)
- Doğumdan itibaren kullanılabilmeli
- Sırtı geriye doğru 3-4 pozisyonda yaslanabilmeli ve arkası destekli olmalı.
- Kaliteli bir kumaş yapısına sahip olmalı
- Tek harekette katlanırken arabanın hiçbir parçasını çıkarmaya gerek kalmamalı
- Eşyalarımı kolaylıkla taşıyabileceğim büyük bir sepeti olmalı
- Katlı halde az yer kaplamalı ve tek harekette kolayca açılmalı
- Anneye ve dışarı dönük olarak kullanabilmek için tek hareket yeterli olmalı( puseti çıkar tak- bayağı zahmetli bir işe benziyor)
- Hareket kabiliyeti kolay olmalı
- Tekerlekler ne küçük ne büyük olmalı ( bazı arabalarda motor tekeri gibi , bazılarında da portakal kadar tekerlek var. )
- Fiyatı uygun olmalı max 1000 lira
- Tente boyu yavruyu güneşten koruyacak boyda olmalı
- İskeleti sağlam olmalı yolda gacur gucur ses çıkarmamalı
- Tentede bebeği görebileceğim bir göz olmalı
- 3 tekerlekliler belki süper görünüyor olabilir ama bence ileride denge sorunu yaşatacaklardır.
- See more at: http://www.yaniktencere.com/hangi-bebek-arabasini-secmeliyim/#sthash.2DNQgcgy.dpuf

Umarım işinize yarar.

Haklısın canım yerli malı kullanmaya dikkat edicez. Dediğin gibi Allah yardımcımız olsun.

Anlaşmayı bozuyoruz diyip şavaş çıkarmak zaten kafayı kullanmak olmaz. Çifçiyi, üreticiyi, imalatçıyı desteklemek benim bahsettiğim. Fındık üreticileri, kayısı üreticileri kan ağlıyor. En fazla vergiler sanayicilerde imalatçılarda. Ben yakından tanıdığım çifçilerin ağzından duyuyorum zararına üretiyoruz diye. İnsanlar tarlalarını satıp İstanbula geliyor iş bulma umuduyla. Ayda 700-800 tl maaş için halkalıdan metrobüse binip zincirlikuyuya temizlik işçisi olarak çalışmaya gelen bir tanıdığım var. Köyde ürettiklerini satamayınca aç mı kalsın, göç etmiş. Ağır sartlar altında hergün metrobüsle o kadar saat yol gelip kıtı kıtına geçinmeye çalışıyor.
İnsan üzülüyor, her gördüğümde üzülüyorum..
Ve bu son yıllarda git gide artan bir durum. Bence bu duurmda bir yanlışlık var.
Neyse çok uzattım. Savaş olmasın. İnsan ölmesin, ne yahudisi ve müslümanı.
Dünya vicdanla cüzdan arasında sıkışıp kaldı iyice. Olan garibana oluyor her zaman ki gibi..

Kegel egzersizi miydi bu? karpuz gibi yatıyorum ben valla arabayla işe gidip geliyorum amanııın panik oldum nasııı doğiriciim

Kegelmiş bende innuktan öğrendim

Sen varya hepimizin ablası ol. Herşeyi takip ediyosun biliyosun harikasın.
Ben bunu çok küçükken dergide okumuştum ilginç gelmişti, yani 12-13 yaşlarındaydım arada sırada yapardım, bu kadar işe yaradığını hiç bilmiyordum. bu 40 kere yapmak dediğin şey mi, oturduğun yerde büzz, sal, büzz, sal, bu işlemlerin sayısı mı? Kaç saniye büzük kalmak gerek? merak ettim bende deneyeyim bakim. Bide çiş yaparken yapmiyim mi o zaman??

Biliyom ben çünkü hemşire kızım hiiç tutamıyom diyen teyzelere egzersiz veriyoduk
Ben de yapıcam yaaa başım kel mi benim

hadi kızlar şu kasveti kaldıralımm göbüşler gelsin bakalımmm
Eki Görüntüle 1197618 Eki Görüntüle 1197619

yaaa isyan inanamıyorum şimdi ben yapıp sana da gönder dicektim valla benden uzun yaşıcaksın

anneye ve dışa dönük deyince çift yönlü sistem oluyor. Bu sistem girince biraz ağırlık artıyor. ben aldım graco mirage model, tek elle aç kapa puseti tak çıkar denedik rahat, ve 7 kg. kullanırkende umarım memnun kalırım :)
3 tekerlekliler koşu yapan anneler için flnmış, çocuğu zangırdatamam koşu ile bide genelde 3 teker dahaa uygun.

çevremden de gördüğüm kadarıyla 3 tekerlekli büyük pusetler bebek büyüdükçe yerini daha hafif kolay taşınabilen bagaja rahat sığabilen baston tipli arabalara bırakıyor yakınlarımın önerisiyle ben 0 ay+ kullanılabilen chicco lite way kullandım oğlumda bi elimde oğlum bi elimde araba şeklinde rahat taşıyabiliyordum kışlık polar tulumu yağmurluğu mevcut hafif ve rahat bi araba incelemenizi öneririm...

Harika, ben diyet yapmıyom şekerim geçen hafta daha iyiydi, şimdi sabah kalkınca 102 kahvaltıdan 2 saat sonra 202 fln, olmuyoorrrr
diyetini bana özelden yollasana bacım

vajinayı mı yapcaz öyle?

yaaa isyan inanamıyorum şimdi ben yapıp sana da gönder dicektim valla benden uzun yaşıcaksın

beraber uzun yaşayalımm şekerimm inşşş kalpler karşılıklıymışşş

Kilo almamıssın göbek kısmın koyu olmasına ramen daha belirginlesmis öncekine göre

saol canım yaa toplamda 4 kilo aldım şekerim ama hamile kaldığım kiloma geri döndüm..
kusmaktan 4 kilo vermiştim zatenn

valla benim araba ağır yaa..
hem pusetli hem çift yönlü olunca ağırlaştı diyebilirimmm..
ama tek hamle ile açılıp kapanabiliyor..
tekerleklr ise arkalar büyük önler küçükk..
tentemiz var..
inş hepimiz aldıklarımızdan memnun kalırız

Teşekkür ederim canım, daha çook uzun günler var sonuca.. İnşallah temiz olsunda beklemeye razıyım..

Her grup için günleri değişiyor. Ben pazartesi grubundayım 13-16 arası, sadece hafta içi yapıyorlar. Mesela çarşamba günü grubu sabah saatindeymiş. Telefonla arayıp bilgi alabilirsin. Telefon 0216 3910680, arayıp 1092 yi tuşluyorsun. En yakın dönemde başlayacak grubu öğrenebilirsin.

Grupta karşıdan gelen çok kişi var, Ben iki vasıta gidiyorum karşıadan gelen tek vasıta bile gelebiliyor. Ulaşımı çok sıkıntı değil yani..

Canım benim yaa, yerim ben seni.. Benden olsa olsa çok bilmiş abla olur bu durumda
Evet canım 40 kereden kastım aynen öyle sık bırak, sık bırak şeklinde 40 kere... O kadar abuk sabuk zamanlarda falan yapıyorum ki yemek yaparken, otobüste, pc başında otururken. Her an yapılabiliyor yanii.. Ama işte birde şu sayıyı arttırmak lazım ben çabuk sıkılıyorum..

Evet çiş yaparken yapma kuzum, normal zamanda yap. Durduk yere enfeksiyon olmayalım.

Canım geçen de yazdım sana ama görmedin sanırım.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun?

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım ben yüzüncü yıl ama artık bıraktım

Hiiii tamam çişte sal gitsin diyosun :)
zaten zor oluyodu çok sıkışıyorum hep. İyi iyi araştırdım azıcık bu egzersizi ay ay ay ne faydaları varmış.
Haydi kızlar topluca büüzzz bırakk sııkkk bırakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…