- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
bizler halk olarak elimizden geleni yapalımmm..
en azından bu suça kendimizi ortak etmeyelim...
sonra Rabbimize dua edelimm..
devletimizin başındakilerde bu konuda ne yazıkki aciz..
sadece konuşmalar var icraat yok..
elimiz kolumuz bağlı..
ama kişisel olarak bağlı değilizzz..
almayızz kendimizce protestomuzu ederizz
Anlasma bozulur mu ya savas mı çıkarcan savas sebebi o dediğin olmaz disimizi sıkcaz kendimiz üretmeye yerli malı kullanmaya dikkat edicez.Hos zamanın da Ülker almaya dikkat ettik de ne oldu doğrudan olmasa da dolaylı olarak yine israil in cebine gitti.Allah yardımcımız olsun...
Anlasma bozulur mu ya savas mı çıkarcan savas sebebi o dediğin olmaz disimizi sıkcaz kendimiz üretmeye yerli malı kullanmaya dikkat edicez.Hos zamanın da Ülker almaya dikkat ettik de ne oldu doğrudan olmasa da dolaylı olarak yine israil in cebine gitti.Allah yardımcımız olsun...
Kegel egzersizi miydi bu? karpuz gibi yatıyorum ben valla arabayla işe gidip geliyorum amanııın panik oldum nasııı doğiriciim
Tatlım o dediğin kegel egzersizi. Ama bişeye dikkat bu egzersizi çiş yaparken yapmak sakıncalı! Çünkü sürekli çiş esnasında yapmak idrar yolu enfeksiyonuna davetiye çıkarabilirmiş. Ancak hareketi doğru yapıp yapmadığını test etmek için çiş yaparken denemek gerekiyor.
Ayrıca çiş yaparken en fazla 4-5 yapabilirsin. Ancak doğumda ve doğumdan sonra sana faydası olabilmesi için günde 20-30 ile başlayıp hergün yapmak ve düzenli olarak artırmak gerekiyor. 300-500 lere kadar çıkabilenler var..
Ben 40 dan fazla yapamıyorum.. Ama işte gün içerisinde 3 X 40 yapıyorum.. Özel bir zaman ayırmak gerekmediği için aklıma gelir gelmez başlıyorum hemen..
Kegel egzersizi sadece doğum için değil, her kadının hayatının her döneminde yapması gereken bir egzersiz. Faydaları saymakla bitmiyor..
İyiki de bu konuya değinmişsin :)
Kegel egzersizlerinin kadınlarda pek çok faydalar vardır. Özetlemek gerekirse kegel egzersizleri;
Kadınlarda idrar kaçırma problemlerinin önlenmesi ve tedavisinde,
Mesane, rahim ve barsak sarkmalarının önlenmesinde,
Hamilelerin normal doğuma hazırlanmasında,
Doğum sonrasında vaginanın eski tonusuna (sıkılığına) ulaşmasının sağlanmasında,
Hem kadın hem erkeklerde cinsel ilişkide hazzın arttırılarak cinsel doyumun sağlanmasında,
Cinsel isteksizlik tedavilerinde,
Orgazm fonksiyonunun sağlanmasında,
Vajinismus ve disparuni (ağrılı cinsel birleşme) tedavilerine destek sağlanmasında faydalı egzersizlerdir.
Kegelmiş bende innuktan öğrendim
Sen varya hepimizin ablası ol. Herşeyi takip ediyosun biliyosun harikasın.
Ben bunu çok küçükken dergide okumuştum ilginç gelmişti, yani 12-13 yaşlarındaydım arada sırada yapardım, bu kadar işe yaradığını hiç bilmiyordum. bu 40 kere yapmak dediğin şey mi, oturduğun yerde büzz, sal, büzz, sal, bu işlemlerin sayısı mı? Kaç saniye büzük kalmak gerek? merak ettim bende deneyeyim bakim. Bide çiş yaparken yapmiyim mi o zaman??
Ben bunu çok küçükken dergide okumuştum ilginç gelmişti, yani 12-13 yaşlarındaydım arada sırada yapardım, bu kadar işe yaradığını hiç bilmiyordum. bu 40 kere yapmak dediğin şey mi, oturduğun yerde büzz, sal, büzz, sal, bu işlemlerin sayısı mı? Kaç saniye büzük kalmak gerek? merak ettim bende deneyeyim bakim. Bide çiş yaparken yapmiyim mi o zaman??
hadi kızlar şu kasveti kaldıralımm göbüşler gelsin bakalımmm
Eki Görüntüle 1197618 Eki Görüntüle 1197619
Kızlar bugün bebek arabası günü demiştim ya, bebek arabası alırken dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili bazı şeyler buldum. Belki hala benim gibi arabasını seçememiş olanlar vardır içinizde diye paylaşıyorum:
1) http://www.incilikupe.com/anne-cocuk/bebek-arabasi-alirken
2) http://www.yaniktencere.com/hangi-bebek-arabasini-secmeliyim/
Nelere dikkat etmeliyiz?
- Mümkün olduğunca hafif olmalı ( max 7-8 kilo kadar)
- Doğumdan itibaren kullanılabilmeli
- Sırtı geriye doğru 3-4 pozisyonda yaslanabilmeli ve arkası destekli olmalı.
- Kaliteli bir kumaş yapısına sahip olmalı
- Tek harekette katlanırken arabanın hiçbir parçasını çıkarmaya gerek kalmamalı
- Eşyalarımı kolaylıkla taşıyabileceğim büyük bir sepeti olmalı
- Katlı halde az yer kaplamalı ve tek harekette kolayca açılmalı
- Anneye ve dışarı dönük olarak kullanabilmek için tek hareket yeterli olmalı( puseti çıkar tak- bayağı zahmetli bir işe benziyor)
- Hareket kabiliyeti kolay olmalı
- Tekerlekler ne küçük ne büyük olmalı ( bazı arabalarda motor tekeri gibi , bazılarında da portakal kadar tekerlek var. )
- Fiyatı uygun olmalı max 1000 lira
- Tente boyu yavruyu güneşten koruyacak boyda olmalı
- İskeleti sağlam olmalı yolda gacur gucur ses çıkarmamalı
- Tentede bebeği görebileceğim bir göz olmalı
- 3 tekerlekliler belki süper görünüyor olabilir ama bence ileride denge sorunu yaşatacaklardır.
- See more at: http://www.yaniktencere.com/hangi-bebek-arabasini-secmeliyim/#sthash.2DNQgcgy.dpuf
Umarım işinize yarar.
Kızlar bugün bebek arabası günü demiştim ya, bebek arabası alırken dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili bazı şeyler buldum. Belki hala benim gibi arabasını seçememiş olanlar vardır içinizde diye paylaşıyorum:
Nelere dikkat etmeliyiz?
- Anneye ve dışarı dönük olarak kullanabilmek için tek hareket yeterli olmalı( puseti çıkar tak- bayağı zahmetli bir işe benziyor)
- Tekerlekler ne küçük ne büyük olmalı ( bazı arabalarda motor tekeri gibi , bazılarında da portakal kadar tekerlek var. )
- 3 tekerlekliler belki süper görünüyor olabilir ama bence ileride denge sorunu yaşatacaklardır.
- See more at: http://www.yaniktencere.com/hangi-bebek-arabasini-secmeliyim/#sthash.2DNQgcgy.dpuf
Umarım işinize yarar.
canım çok mutluyum,bugün diyette 5.günüm ilk ölçümlerime başladım sabah açlık 81 çıktı kahvaltıdan 2 saat sonra 97 :)))))) bayağı düşmüş , demek ki diyetim fayda etti yuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynen bu yola devam edicem :))) ev işleri konusunda çok haklısın artık yavaş yavaş zorlanmaya başladık iş yaparken çok çabuk yoruluyorum bende,badana dün akşam bitti şimdi temizleyip yerleştirmesi kaldı,bi de mutfak dolapları temizlenecek ıyyyyy en nefret ettiğim iş o işte
hadi kızlar şu kasveti kaldıralımm göbüşler gelsin bakalımmm
Eki Görüntüle 1197618 Eki Görüntüle 1197619
yaaa isyan inanamıyorum şimdi ben yapıp sana da gönder dicektim valla benden uzun yaşıcaksın
Kilo almamıssıngöbek kısmın koyu olmasına ramen daha belirginlesmis öncekine göre
Nelere dikkat etmeliyiz?
Umarım işinize yarar.
peki saatleri ve günleri nasıl? ben avrupa yakasındaym ama zeynep kamil hakkında çok fazla olumlu yorum duyuyorm. e bana yakında böyle bir kura yok. sadi konuk diyolar ama ha bakırköy ha Üsküdar ya da kadıköy çok da farketmez bnm için. gün ve saat uyarsa düşünebilirm sanırım. :) bu arada merakla ve güzel umutlarla sonucunu bekliyorz
💑💓
Canım geçen de yazdım sana ama görmedin sanırım.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hiiii tamam çişte sal gitsin diyosun :)Teşekkür ederim canım, daha çook uzun günler var sonuca.. İnşallah temiz olsunda beklemeye razıyım..
Her grup için günleri değişiyor. Ben pazartesi grubundayım 13-16 arası, sadece hafta içi yapıyorlar. Mesela çarşamba günü grubu sabah saatindeymiş. Telefonla arayıp bilgi alabilirsin. Telefon 0216 3910680, arayıp 1092 yi tuşluyorsun. En yakın dönemde başlayacak grubu öğrenebilirsin.
Grupta karşıdan gelen çok kişi var, Ben iki vasıta gidiyorum karşıadan gelen tek vasıta bile gelebiliyor. Ulaşımı çok sıkıntı değil yani..
Canım benim yaa, yerim ben seni.. Benden olsa olsa çok bilmiş abla olur bu durumda
Evet canım 40 kereden kastım aynen öyle sık bırak, sık bırak şeklinde 40 kere... O kadar abuk sabuk zamanlarda falan yapıyorum ki yemek yaparken, otobüste, pc başında otururken. Her an yapılabiliyor yanii.. Ama işte birde şu sayıyı arttırmak lazım ben çabuk sıkılıyorum..
Evet çiş yaparken yapma kuzum, normal zamanda yap. Durduk yere enfeksiyon olmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?