2014 Kasım Anneleri

Hımmm evet bak geldi gününe iyi iyi bende erken mi gelecek diyordum kalsın 40 a kadar mümkünse

ya kızlar ben daha öncede yazmıştım ayaklarım şişmeye başladı diye ,daha erken değil mi şişlikler için? tansyonumu dün yine ölçtüler sağlık ocağında allah şükür yok ama ayaklarım şubede sürekli oturmak zorunda olduğum için acayip şişiyor tuzu kestim,müsait olduğumdada ayaklarımı havaya dikip yatıyorum ama başka tavsiyesi olan var mı? ayakkabı bulamıcam yakında ayağıma göre ya

Bunu yazan tosun, okuyanı gıdıklasunn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de henüz araştırma safhasıdaym. Chicco lite way(travel sistem) bir çok özelliği ile dikkatimi çekti. fiyat da eh işte. hem anakucağı hem bebek arabası. bir de bakınırken fiyat olarak yakın ve lite way in annelere göre açığı olarak gözüken bariyeri olmaması özelliği bu arabada yok. o da cadillac casual. fiyat hemen hemen aynı.

💑💓

anamm büzz bırakk sıkkk..tamam bende başlıommm..
günde 40 defamıııı

canım güzele benziyor ama bir bebekçiye git gözünle gör derim..

Valla bi hafta bile fark ediyor tatilden döneli iki hafta oldu şiimdi gitsem bikiniyle giremem

ya sorma bende de ne oldu ise 2 hafta oldu

Bunu yazan tosun, okuyanı gıdıklasunn
Eki Görüntüle 1197664

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızz baya güzel görünüonnn sanki şişler bireaz gitmiş gibi

Tatlım ne güzel bende geleyim o zaman zeynep kamil e numara falan var mı kayıt olayım bilgi alayım? Birde normal doğumla ilgili bilgiler mi veriyorlar ben asıl onu merak ediyorum birde emzirme gerçi traccy hogg emzirmeyle ilgili birçok şeyi kafama yerleştirdi ama kursta güzel olur

Link açılmıyor pierre cardin arabalarının hafif olduğunu duymustum sürüsü rahatmıs bende bunu beğendim benetonun çift yönlü pusetli fiyatı da uygun http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-cift-yonlu-travel-bebek-arabasi-puset-set-115864122

ben de Casual Cadilalc almaya karar verdim uzun araştırmalar sonucu... gittim eminönündeki havuzlu handa da gördüm, kullanışı, ağırlığı, katlanması falan çok hoşumuza gitti. peşin 675'e bırakacaktı ama biz daha erken diye almak istemedik... bir de sonradan Cadillac Air modelini gördüm, onun tekerlekleri daha kullanışlı gibi görünüyor. Bayramdan sonra ona da bakıp alıcam ben kısmetse...

anamm büzz bırakk sıkkk..tamam bende başlıommm..
günde 40 defamıııı
kızz baya güzel görünüonnn sanki şişler bireaz gitmiş gibi

Heheheh innuk 40 kere yapıyomuş, sen başla ne kadar yapabilirsen artık.
şişler için bacaklarımı çeksem mi die düşündümde sonra dedim kızları korkutmiim diye, çekmedim. Göbiş büyüyo şişler duruyo
doğurunca hepsini atçam masadan aşşa

kızlarrrr kardeşimin askerliği belli olduuuu

kısa dönem...
acemi birliği burdur
usta birliği edirneymişşş

ya ama şimdi nasıl yapcazz
azıcık anlat bana...

kızlarr şeker yükleme sonuçlarım yüksek çıktı moralim bozuldu. 50 lik yükleme açlık 83 tokluk 150 çıktı doktorum 100lük yaptırmamı söyledi onlarda açlık 89 sırasıyla 179,150,79 çıktı. doktorum dahiliyeye yönlendirdi. artık kan vermek istemiyorum ( yardım edin ne yapmam lazım. çikolata tatlı türü şeyler seven biri de değilim binde bir yerim o tür şeyleri canım çok sıkkın yardım edin (

ya ama şimdi nasıl yapcazz
azıcık anlat bana...

çişini yaparken hani kapıyı kitlemeyi unuttuğunu düşünürsünde biri kapıyı açar gibi yaparda bi anda tutarsın ya yaptığın çişi, işte o hareketi düşün, şu an oturduğun yerde yap bakim hemen tut tut tut tut bıraakkk
işte bu hareket aferin canikom

ayy Allah seni ya tut bırak dion bende ciddi ciddi yapıom burada..
ama yüz ifadem değişio sanki dışardan anlamasınlarrrr

bende çikolata sevmem pek ama değerkerimiz çok yakın çıkmış.
Diyet yapıcan bebişkom, haftada 3 te yürüyüş yapsan yeter, çok fena bişiy değil yemene dikkat ettinten sonra.
Sınırlaman gereken gıdalar ekmek, pilav makarna, börek vs gibi karbonhidratlar.

ben ilk bebeğimde buna benzer birşey aldım canım pierre cardin bendekinin kumaşı değişik sadece. puseti rahat evde ana kucagı nıyetıne de kullandım çift yönlü olması, ayak örtüsü vardı benımkının ve tentesi tam kapandıgı için cocuk hiç rüzgar almadı. 1.5 yaşına kadar kullandım sonra chicco lite way baston araba aldım. pierre cardin i şimdi yine kullanıcam ama bana göre eksiklerini yazıyım. yürürken ayakların tekerlere çarpabiliyor. uzun boylu iseniz kolu ayarlanabılıyor ama yine de çok aşağıda benim eşim kullanırken cok rahatsız oluyordu. kaldırım vs cıkarken de cok zor oluyor. altındaki sepeti e cok kucuk. çok dengeli yürümüyor açıkçası. ben bunları chicco yu aldıktan sonra farkettım bu eksikleri haricinde cocuk için konforlu puseti de arabası da şöyleki markete de olsa yaz kış dısarı çıktım cocuk ıcınde ruzgar almadıgı ıcın hıc hasta olmadı :)

biraz uzun yazdım ama umarım yardımcı olabilmişimdir.

QUOTE=yirmisekizonbirdoksan;36255811]ben de henüz araştırma safhasıdaym. Chicco lite way(travel sistem) bir çok özelliği ile dikkatimi çekti. fiyat da eh işte. hem anakucağı hem bebek arabası. bir de bakınırken fiyat olarak yakın ve lite way in annelere göre açığı olarak gözüken bariyeri olmaması özelliği bu arabada yok. o da cadillac casual. fiyat hemen hemen aynı.

💑💓[/QUOTE]

chicco lite way i de kesınlıkle tavsiye ederim canım. benım kızım 3 yaşını geçti hala yatıyor içinde uykusu geldiğinde rahatlıkla.

sağol canım ya bunlara dikkat edersem kesin geçer dimi

Sinir oluyorum ya bu insanlara kızın biri bana aayyy hiç karnın çıkmamış aşağıda ki arkadaşım da senin kadar karnı kocaman senin niye böyle dedi.. neyseee sağlıklı olsun da diyo töbe töbe gıcık mıdır nedir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…