ayyyy maşallahh çok güzeller güle güle giydir canımmm
bizde artık elimizden geldiği kadar dikkat edicez...
migrosta ikidir denk geliyorum israil mallarını neredeyse bedava vericekler..
12li coca cola 5 tl, 20 tl lik omo 7 tl olmuş
en son omo yu görünce dedik evet israil yanlısı satışlar başlamış...
boykot edilen ürünler şunlar..
Eki Görüntüle 1197585
canım normal yaa hamileliğin başa belası akıntı işte..
benim bebekler mesaneye de baskı yaptığından bazen idrar kaçırıyorum..
eskiden acaba mı diyodum ama artık direk mesaneyi bağırsakları ittiklerinden eminim yani
günlük ped kullanıyorum ben başka türlü başa çıkamam...
hehe adet tarihine al canım..
benimde en başlarda koşa koşa gidiyolardı ama doktor 20. haftalardan sonra gününe gelir demişti...
gerçi hala öndeler ama ikiz olduğu için herhalde..
ben yine de adete göre yazdım tarihi...
heyy maşallah bebek bereketiii
darısı başımızaa
canım normal bende dün karışma ilk çıkanı boğacaktım doktorla dalaşmamak için kendimi zor tuttum annemle babamla kavga etmemek için çenemi tutmaya çalıştım abuk subuk bir gündü...
ben kuaföre gitcem göbişten önümü göremiyom
anaaa senin karnın daha sivir ve daha çıkkın benimkinden şekerimmmmmaşallahhh büyüyor tosunlar artıkk
Kızlar sizce bu ürün nasıl? ebeybi de fiyatı uygun. Pierre Cardin 2080 Travel Sistem modeli.
Videosu da var. İzledim, hoşuma gitti. Fazla ağır da değil.
Beğendiniz mi?
http://www............../Travel-Sis...PS-2080-Travel-Sisem-Bebek-Arabasi-Siyah.aspx
Hiiii tamam çişte sal gitsin diyosun :)
zaten zor oluyodu çok sıkışıyorum hep. İyi iyi araştırdım azıcık bu egzersizi ay ay ay ne faydaları varmış.
Haydi kızlar topluca büüzzz bırakk sııkkk bırakkk
Kızlar sizce bu ürün nasıl? ebeybi de fiyatı uygun. Pierre Cardin 2080 Travel Sistem modeli.
Beğendiniz mi?
http://www............../Travel-Sis...PS-2080-Travel-Sisem-Bebek-Arabasi-Siyah.aspx
Valla bi hafta bile fark ediyor tatilden döneli iki hafta oldu şiimdi gitsem bikiniyle giremem
Bunu yazan tosun, okuyanı gıdıklasunn
Eki Görüntüle 1197664
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba,
Bugün tekrar işe döndüm adapte olmak çok zor geldi. Kaç gündür moralim darmadağındı, pazar akşamı annem geldi memleketten, dünde eşimle doğum kursuna gittik, bugünde işe dönüş yapınca toparladım kendimi biraz.
Kaç gündür reflü azabı çekiyorum, sıcaktan gecenin bir yarısı uyanıyorum, sonra aklıma abuk sabuk şeyler geliyor sabaha zor çıkıyorum.
Dün anladım ki kendimi başka şeylerle oyalamazsam sonunda kendimi tımarhanede bulacağım.
Bu arada gebe kursu soranlar olmuş, ben Zeynep kamil 'in doğum kursuna gidiyorum. Beklentimin daha üzerinde bir kurs oldu benim için. Ayrıca hamileler için yoga dersleri de var. Eğitimi veren ebeler kendilerini çok iyi yetiştirmişler. Gitme imkanı olanlara tavsiyemdir. Doğum konusunda son derece ilgisiz olan eşimi dün zorla götürdüm. Gidene kadar alay etti, benim orda ne işim var diye söylendi durdu.
Kurstan çıkınca bambaşka oldu düşünceleri, keşke ilk doğumda bunları bilseydik dedi. Artık bana destek olacağına inanıyorum.
Beğendiniz mi?
ben de henüz araştırma safhasıdaym. Chicco lite way(travel sistem) bir çok özelliği ile dikkatimi çekti. fiyat da eh işte. hem anakucağı hem bebek arabası. bir de bakınırken fiyat olarak yakın ve lite way in annelere göre açığı olarak gözüken bariyeri olmaması özelliği bu arabada yok. o da cadillac casual. fiyat hemen hemen aynı.
💑💓
anamm büzz bırakk sıkkk..tamam bende başlıommm..
günde 40 defamıııı
kızz baya güzel görünüonnn sanki şişler bireaz gitmiş gibi
Heheheh innuk 40 kere yapıyomuş, sen başla ne kadar yapabilirsen artık.
şişler için bacaklarımı çeksem mi die düşündümde sonra dedim kızları korkutmiim diye, çekmedim. Göbiş büyüyo şişler duruyo
doğurunca hepsini atçam masadan aşşa
ya ama şimdi nasıl yapcazz
azıcık anlat bana...
çişini yaparken hani kapıyı kitlemeyi unuttuğunu düşünürsünde biri kapıyı açar gibi yaparda bi anda tutarsın ya yaptığın çişi, işte o hareketi düşün, şu an oturduğun yerde yap bakim hemen tut tut tut tut bıraakkk
işte bu hareket aferin canikom
kızlarr şeker yükleme sonuçlarım yüksek çıktı moralim bozuldu. 50 lik yükleme açlık 83 tokluk 150 çıktı doktorum 100lük yaptırmamı söyledi onlarda açlık 89 sırasıyla 179,150,79 çıktı. doktorum dahiliyeye yönlendirdi. artık kan vermek istemiyorum( yardım edin ne yapmam lazım. çikolata tatlı türü şeyler seven biri de değilim binde bir yerim o tür şeyleri canım çok sıkkın yardım edin (
Beğendiniz mi?
bende çikolata sevmem pek ama değerkerimiz çok yakın çıkmış.
Diyet yapıcan bebişkom, haftada 3 te yürüyüş yapsan yeter, çok fena bişiy değil yemene dikkat ettinten sonra.
Sınırlaman gereken gıdalar ekmek, pilav makarna, börek vs gibi karbonhidratlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?