2014 Kasım Anneleri

Youtube da Casual Cadiilac Air bebek arabasının iki tane tanıtım videosu var. Birisi beyaz diğeri kırmızı bebek arabasının tanıtımı. Güzel bir ürün, kolay taşınıyor ve katlanıyor. Ancak tentesi tam kapanmıyor sanırım. O hoşuma gitmedi.

Canım normal doğum odaklı bir eğitim, onun yanı sıra doğum ve bebek ile ilgili bir sürü güzel bilgi alıyorsun. Telefon numarası 0216 3910680 dahili 1092 yi tuşluyorsun.

sağol canım ya bunlara dikkat edersem kesin geçer dimi

Geçer geçer korkma, azıcık hareket bol süt protein daha az karbonhidrat, çok su :) korkma sen

diyeydin ya benim gibi minik kibar göbeğe şu forumda kaç kişi özeniyo, formlu bebek diyolar diye.
Sersem arkadaş.
Kıskanan insanlara sinir oluyorum. hep moral bozsunlar pehhh.

Gerçekten şu an tekrar bakıyorum da tam yatıyor, araba kısmı çıkıp ana kucağı kısmı takılıyor, çift yönlü değil ama tentesinde şeffaf bir kısım var oradan bebek görülebiliyor vs vs...

kıskançlar boşverrrr bugün banada öyle diyor biri bu ne sadece karın çıkmış..
ne olcaksa göt göbek karışcak herhaldeee

Takmıyım diyorum ama hamile insana da böyle denmez bide suratında ablak bi ifade niye senin böyle diyo gerzek yaa

valla bu fiyat bu güzellik bu özellikler bence iyi. artık orayı da ince bir örtü ile kapatacağız. ben çok beğendim.

kıskançlar boşverrrr bugün banada öyle diyor biri bu ne sadece karın çıkmış..
ne olcaksa göt göbek karışcak herhaldeee

Ay başka gerzekte sen iyce zayıfladın diyo bi karnıma bi kıza baktım.. oruç başıma vurdu heralde dedi

normal cnaım benimde ayaklarım şişiyo..
bu sabah ellerimde biraz şişmişti ilk defa..
bol su iç..

Bunu yazan tosun, okuyanı gıdıklasunn
Eki Görüntüle 1197664

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hey maşallahhhh

kızlarrrr kardeşimin askerliği belli olduuuu

kısa dönem...
acemi birliği burdur
usta birliği edirneymişşş

hayırlı olsun darısı benimkinin başına

ya canımm takma kafana..bak benim çıktı da ne oldu herkes bişey söylüyo karnıma bu sefer de nazar değiyo bebeklerime..
iyi bişey söylediklermi korkuyorum zaten artık..
kötü bişey dediklerinde rahatlıyorum

ya ama benim karnım küçük değil ki ben bol giyiyorum biraz çok belli olmasın diye kızı görsen şok bi ifadeyle söylüyor bide kıskanç ya

kızlarrr size bir şey sorucam hamilelikle ilgili değil ama

haftaya arkadaşımın nişanı varmış gidemiycem ama bişeyler yollamak istiyorum..
aslında şunu çok beğendim ama yetişmiycek sanırım..

onun yerine hani çikolata kaplarının üzerine isim falan yazıyolar ya öyle bir şey yaptırıp yollamak istiyorum var mı bildiğiniz yer??
şunlar gibi..

bak bakalım canım biz aldık valahii..

aminn canım aminnn

valla bu fiyat bu güzellik bu özellikler bence iyi. artık orayı da ince bir örtü ile kapatacağız. ben çok beğendim. Eki Görüntüle 1197726 Eki Görüntüle 1197727 Eki Görüntüle 1197728

canlarım cadillac modeli çift yönlü, satıcı bize o şekilde söylemişti. tentesi de tam yatıyor, evet. hatta ayaklığı da var, ayrıca battaniye kullanmaya gerek kalmıyor soğuk havada...

Valla kız aynen beni böyle etti çekti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…