ben de henüz araştırma safhasıdaym. Chicco lite way(travel sistem) bir çok özelliği ile dikkatimi çekti. fiyat da eh işte. hem anakucağı hem bebek arabası. bir de bakınırken fiyat olarak yakın ve lite way in annelere göre açığı olarak gözüken bariyeri olmaması özelliği bu arabada yok. o da cadillac casual. fiyat hemen hemen aynı.
💑💓
Tatlım ne güzel bende geleyim o zaman zeynep kamil e numara falan var mı kayıt olayım bilgi alayım? Birde normal doğumla ilgili bilgiler mi veriyorlar ben asıl onu merak ediyorumbirde emzirme gerçi traccy hogg emzirmeyle ilgili birçok şeyi kafama yerleştirdi ama kursta güzel olur
Link açılmıyor pierre cardin arabalarının hafif olduğunu duymustum sürüsü rahatmıs bende bunu beğendim benetonun çift yönlü pusetli fiyatı da uygun http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-cift-yonlu-travel-bebek-arabasi-puset-set-115864122
sağol canım ya bunlara dikkat edersem kesin geçer dimi
Sinir oluyorum ya bu insanlara kızın biri bana aayyy hiç karnın çıkmamış aşağıda ki arkadaşım da senin kadar karnı kocaman senin niye böyle dedi.. neyseee sağlıklı olsun da diyo töbe töbe gıcık mıdır nedir yaaa
ben de Casual Cadilalc almaya karar verdim uzun araştırmalar sonucu... gittim eminönündeki havuzlu handa da gördüm, kullanışı, ağırlığı, katlanması falan çok hoşumuza gitti. peşin 675'e bırakacaktı ama biz daha erken diye almak istemedik... bir de sonradan Cadillac Air modelini gördüm, onun tekerlekleri daha kullanışlı gibi görünüyor. Bayramdan sonra ona da bakıp alıcam ben kısmetse...
Sinir oluyorum ya bu insanlara kızın biri bana aayyy hiç karnın çıkmamış aşağıda ki arkadaşım da senin kadar karnı kocaman senin niye böyle dedi.. neyseee sağlıklı olsun da diyo töbe töbe gıcık mıdır nedir yaaa
Geçer geçer korkma, azıcık hareket bol süt protein daha az karbonhidrat, çok su :) korkma sen
diyeydin ya benim gibi minik kibar göbeğe şu forumda kaç kişi özeniyo, formlu bebek diyolar diye.
Sersem arkadaş.
Kıskanan insanlara sinir oluyorum. hep moral bozsunlar pehhh.
Youtube da Casual Cadiilac Air bebek arabasının iki tane tanıtım videosu var. Birisi beyaz diğeri kırmızı bebek arabasının tanıtımı. Güzel bir ürün, kolay taşınıyor ve katlanıyor. Ancak tentesi tam kapanmıyor sanırım. O hoşuma gitmedi.
Geçer geçer korkma, azıcık hareket bol süt protein daha az karbonhidrat, çok su :) korkma sen
diyeydin ya benim gibi minik kibar göbeğe şu forumda kaç kişi özeniyo, formlu bebek diyolar diye.
Sersem arkadaş.
Kıskanan insanlara sinir oluyorum. hep moral bozsunlar pehhh.
kıskançlar boşverrrrbugün banada öyle diyor biri bu ne sadece karın çıkmış..
ne olcaksa göt göbek karışcak herhaldeee
valla bu fiyat bu güzellik bu özellikler bence iyi. artık orayı da ince bir örtü ile kapatacağız. ben çok beğendim. Eki Görüntüle 1197726 Eki Görüntüle 1197727 Eki Görüntüle 1197728
ya kızlar ben daha öncede yazmıştım ayaklarım şişmeye başladı diye ,daha erken değil mi şişlikler için? tansyonumu dün yine ölçtüler sağlık ocağında allah şükür yok ama ayaklarım şubede sürekli oturmak zorunda olduğum için acayip şişiyortuzu kestim,müsait olduğumdada ayaklarımı havaya dikip yatıyorum ama başka tavsiyesi olan var mı? ayakkabı bulamıcam yakında ayağıma göre ya
Bunu yazan tosun, okuyanı gıdıklasunn
Eki Görüntüle 1197664
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarrrrkardeşimin askerliği belli olduuuu
kısa dönem...
acemi birliği burdur
usta birliği edirneymişşş
normal cnaım benimde ayaklarım şişiyo..
bu sabah ellerimde biraz şişmişti ilk defa..
bol su iç..
hey maşallahhhh
hayırlı olsun darısı benimkinin başına
ya canımm takma kafana..bak benim çıktı da ne oldu herkes bişey söylüyo karnıma bu sefer de nazar değiyo bebeklerime..
iyi bişey söylediklermi korkuyorum zaten artık..
kötü bişey dediklerinde rahatlıyorum
evet. ona da bakmıştım. fiyatları da yakın... tamam yazdım aklıma. artık 3 ünden birini seçeriz. fiyatlara reelde bakıcam bir de. hep nette baktım. şu havuzluhan a da bakarım bir.
Eki Görüntüle 1197748
bol su iç..
hey maşallahhhh
ya canımm takma kafana..bak benim çıktı da ne oldu herkes bişey söylüyo karnıma bu sefer de nazar değiyo bebeklerime..
Gerçekten şu an tekrar bakıyorum da tam yatıyor, araba kısmı çıkıp ana kucağı kısmı takılıyor, çift yönlü değil ama tentesinde şeffaf bir kısım var oradan bebek görülebiliyor vs vs...
valla bu fiyat bu güzellik bu özellikler bence iyi. artık orayı da ince bir örtü ile kapatacağız. ben çok beğendim. Eki Görüntüle 1197726 Eki Görüntüle 1197727 Eki Görüntüle 1197728
ya ama benim karnım küçük değil ki ben bol giyiyorum biraz çok belli olmasın diye kızı görsen şok bi ifadeyle söylüyor bide kıskanç ya
bol su iç..
içiyorum cnm ya,neyse inşallah bir sorun olmaz bu şişlikler:) maşallah ayak bileğim davul gibi oldu:)
bol su iç..
hey maşallahhhh
Bu sna gelsin dostum
Eki Görüntüle 1197763
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?