Günaydın annelerhayırlı kandiller bol dualı geceler şimdiden
Bugün rüyamda yawrumu gördüm yazdı biryere gidiyoduk bende onu göğsüme yatırmıştım daha yeni doğmuştu minicikti etraftan geçen insanların sesinden ürküyordueşime diyorum ki erken mi doğdu bu kış bebeği olacaktı allah hayırlara yorsun inşallah ama rüyada olsa kızlar onu göğsüme yatırdığımdaki huzuru anlatamam uyandığımda hala o huzur vardı eşim kahvaltıda sabah sabah niye 32 dişsin bile dedi
bugün kandil kadir gecesi kandiliniz mubarek olsun Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah bol bol dua edelim müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş herkes birbiri içinde etsin Rabbim herkesin gönlünün muradını versin sağlık afiyet huzur bol bereketli kazanç versin borçlarının edasını nasip etsin yavrularından ayırmasın yavrularını ve kendilerini de her türlü kötülükten kazadan beladan korusun kötülere fırsat vermesin Allah ım kim kime kötülük yapıyorsa düşmanlık yapıyorsa kendi başlarına çevirsin Rabbim ............. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
gunaydın guzel anneler ..su guzel gunlerın hatırına sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallah Allah rızzası ıcın cocugum olması için bana dua edermısınız. İsmim Çiğdem.. şimdiden Allah razı olsun
Güzel haberlerle gel canım :)
Benden de kalbine detaylı bakmak için fetal eko istedi. Ben bişey var kesin diye panik yaptım ama hastanenin rutin uygulamasıymış.
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar instagramda belki takip edeniniz vardir 1hayat3melek isimli annemiz hamile ve meme kanseri sabah doguma alinacak dualarimizi eksik etmeyelim...
canım o bebeği korkutuo diye duymuştım ben..
nnetten biraz araşştır istersen..
bizim arkadaştanda istemişlerdi özelde..red etti..
araştırdı zararlı falan demişti..
bugün kontrolüm var kızlar..
doktorumun gelmesini bekliyorum..
arıyorum bakalım kaçta gelecek..hemen çıkıcam..
ayrıntılı yapılmıştı ama 24. hhaftada tekrar yapalım kalp damarlarına detaylı bakalım demişti..
heyecan doruktaa
Günaydın kızlar kadir geceniz mübarek olsun. Dün kontrolüm vardı bebeğim yüzünü göstermedi ama diğer değerler ve sonuçlarımız iyi çıktı şükürler olsun. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ayrıca 22 haftada 2 kilo almışım doktorum az dedi sizler ne kadar aldınız?
Canım nereden alıyorsunuz bunları? Ben de yapmak istiyorum da malzemeyi nereden alıcam bilmiyorum.
💕💕💕
Günaydın kızlar kadir geceniz mübarek olsun. Dün kontrolüm vardı bebeğim yüzünü göstermedi ama diğer değerler ve sonuçlarımız iyi çıktı şükürler olsun. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ayrıca 22 haftada 2 kilo almışım doktorum az dedi sizler ne kadar aldınız?
Artık hiçbir şeyi netten araştırmamaya karar verdim canım. Hem tetanoz olayında hem de bunda internetten bakıp saçma sapan yorumlar okudum diye psikolojim alt üst oldu, ağlama krizlerine girip hem bebeğimi hem de etrafımdakileri üzdüm. Doktorum ne derse onu yapacağım. Zaten çok güvendiğim bir hoca. Etrafımdaki annelere de danışıyorum, onlar da yaptırmışlar. Allah korusun bir şey varsa da o an ağlayıp üzüleyim. Kaç hafta öncesinden başlıyorum kendimi yerden yere vurmaya.
Bu fetal eko için de bana normal ultrason gibi dediler. 40 dk sürüyormuş. Bebeğe hiçbir zararı yok aksine faydası var, kontrol ediliyor dediler.
Ay bilmiyorum kuzum ya artık şu son 3 ayımı rahat geçirmek istiyorum Allah'ın izniyle. Dualarımız bebeklerimiz için.
💕💕💕
26 haftada 4 kilo aldım.. millet hiç almıyosun diye beni sinir ediyor
Ben kocaelide oturuyorum burada bu süs malzemelerini satan bir yer buldum ama hamile değildim gözüme ilişmişti ozaman...sonra aklıma geldi çarşıya gittiğimde aldım canım...istanbuldaysan eğer eminönündede varmış bana çok uzak hem ucuzmuş bu malzemeler orada...heryerde olmuyor burada tek dükkan var bunları satan biraz soruşturursan inşallah bulursun benim aldığım dükkanın ismi Şekerim di her türlü bebek şekeri süs püs kurdele minik bebek bibloları filan herşey vardı...
Ben kocaelide oturuyorum burada bu süs malzemelerini satan bir yer buldum ama hamile değildim gözüme ilişmişti ozaman...sonra aklıma geldi çarşıya gittiğimde aldım canım...istanbuldaysan eğer eminönündede varmış bana çok uzak hem ucuzmuş bu malzemeler orada...heryerde olmuyor burada tek dükkan var bunları satan biraz soruşturursan inşallah bulursun benim aldığım dükkanın ismi Şekerim di her türlü bebek şekeri süs püs kurdele minik bebek bibloları filan herşey vardı...
Anladım canım. Ben de Ankara'dayım. Ulus diye bir yer var bizim burada ama amele dolu. Hamile kadına bile bön bön bakıyolar, laf atıyolar. Neyse kocişimle gidiyim bi gün bari.
Peki bardaklar cam mı yoksa şu cama yakın olanlardan mı?
💕💕💕
Popomu yesin onlar.
Bende 27. hafta içindeyim ödemleri düşersek 5 kg fln almışımdır
O değilde işyerinde bi pis herif var 60 yaşlarında her kıza pis pis bakıyo acaip sinir oluyorum zaten, şantiyede kalabalığız, kimse bana ben sormadıkça bişiy demiyo saygılı, bu pis adam gün yemekhanede bana demez mi, kaç kilo aldın gııı !!! Ula bi sinirlendim 4 kilo dedim sinirle, normalde 10 kg fazla gözüküyom ahahahah
pis adam
Kızlar geçen babalar gününde birçok sşte indirimlere gitmişti şimdi önümüz bayram benimde e bebekten yaklaşık 250 tl civarı bir alışveriş listem kaldı tatilden dönüşte alırım diyodum ama bayramda bebek siteleri indirim yapar mı dersiniz yada hediye çeki falan verirler mi bilgisi olan var mı? Bende ona göre bütçemi ayarlayacağım:44:
o bebek süslerinden bulamasamda şu tüllerden bulunur birde nazar boncuğu bence güzel olur..
evde zaten kadehler varr...
bende yapıcammm
http://........../p469400-lohusa-serbeti-kadehi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?