2014 Kasım Anneleri

ayy ne güzel bir rüya..bnundan sonra böyle rüyalar çok göreceğiz canımmm

aminn aminn canımmm

tabikide ederiz Çiğdem ciğim sana ve senin gibi dileyenlerede ederiz

canım o bebeği korkutuo diye duymuştım ben..
nnetten biraz araşştır istersen..
bizim arkadaştanda istemişlerdi özelde..red etti..
araştırdı zararlı falan demişti..

Kizlar instagramda belki takip edeniniz vardir 1hayat3melek isimli annemiz hamile ve meme kanseri sabah doguma alinacak dualarimizi eksik etmeyelim...

Evet ben de takip ediyorum ve heyecanla bekliyorum. Dualarımız onlarla olsun bu mübarek günde!

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar.. dualarımız da Filistinli kardeşlerimizi unutmayalım..

Günaydın kızlar kadir geceniz mübarek olsun. Dün kontrolüm vardı bebeğim yüzünü göstermedi ama diğer değerler ve sonuçlarımız iyi çıktı şükürler olsun. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ayrıca 22 haftada 2 kilo almışım doktorum az dedi sizler ne kadar aldınız?

canım o bebeği korkutuo diye duymuştım ben..
nnetten biraz araşştır istersen..
bizim arkadaştanda istemişlerdi özelde..red etti..
araştırdı zararlı falan demişti..

Artık hiçbir şeyi netten araştırmamaya karar verdim canım. Hem tetanoz olayında hem de bunda internetten bakıp saçma sapan yorumlar okudum diye psikolojim alt üst oldu, ağlama krizlerine girip hem bebeğimi hem de etrafımdakileri üzdüm. Doktorum ne derse onu yapacağım. Zaten çok güvendiğim bir hoca. Etrafımdaki annelere de danışıyorum, onlar da yaptırmışlar. Allah korusun bir şey varsa da o an ağlayıp üzüleyim. Kaç hafta öncesinden başlıyorum kendimi yerden yere vurmaya.
Bu fetal eko için de bana normal ultrason gibi dediler. 40 dk sürüyormuş. Bebeğe hiçbir zararı yok aksine faydası var, kontrol ediliyor dediler.
Ay bilmiyorum kuzum ya artık şu son 3 ayımı rahat geçirmek istiyorum Allah'ın izniyle. Dualarımız bebeklerimiz için.

💕💕💕

güzel haberlerle gel inşallah canım bizleride habersiz bırakma

26 haftada 4 kilo aldım.. millet hiç almıyosun diye beni sinir ediyor

Canım nereden alıyorsunuz bunları? Ben de yapmak istiyorum da malzemeyi nereden alıcam bilmiyorum.

💕💕💕

Ben kocaelide oturuyorum burada bu süs malzemelerini satan bir yer buldum ama hamile değildim gözüme ilişmişti ozaman...sonra aklıma geldi çarşıya gittiğimde aldım canım...istanbuldaysan eğer eminönündede varmış bana çok uzak hem ucuzmuş bu malzemeler orada...heryerde olmuyor burada tek dükkan var bunları satan biraz soruşturursan inşallah bulursun benim aldığım dükkanın ismi Şekerim di her türlü bebek şekeri süs püs kurdele minik bebek bibloları filan herşey vardı...

CANIM BEN 24 E GİRDİM VE TOPLAMDA 4,5 KİLO ALDIM..

haklısın canım..bebişler sağlıklı olsunda gerisi boş.
benim doktor ameliytattan çıkamamış offf

Kızlar geçen babalar gününde birçok sşte indirimlere gitmişti şimdi önümüz bayram benimde e bebekten yaklaşık 250 tl civarı bir alışveriş listem kaldı tatilden dönüşte alırım diyodum ama bayramda bebek siteleri indirim yapar mı dersiniz yada hediye çeki falan verirler mi bilgisi olan var mı? Bende ona göre bütçemi ayarlayacağım:44:

26 haftada 4 kilo aldım.. millet hiç almıyosun diye beni sinir ediyor

Popomu yesin onlar.
Bende 27. hafta içindeyim ödemleri düşersek 5 kg fln almışımdır
O değilde işyerinde bi pis herif var 60 yaşlarında her kıza pis pis bakıyo acaip sinir oluyorum zaten, şantiyede kalabalığız, kimse bana ben sormadıkça bişiy demiyo saygılı, bu pis adam gün yemekhanede bana demez mi, kaç kilo aldın gııı !!! Ula bi sinirlendim 4 kilo dedim sinirle, normalde 10 kg fazla gözüküyom ahahahah
pis adam

Ben 7 kilo aldım 26 haftada suan 60 kiloyum canım

o bebek süslerinden bulamasamda şu tüllerden bulunur birde nazar boncuğu bence güzel olur..
evde zaten kadehler varr...
bende yapıcammm

http://........../p469400-lohusa-serbeti-kadehi.html

Anladım canım. Ben de Ankara'dayım. Ulus diye bir yer var bizim burada ama amele dolu. Hamile kadına bile bön bön bakıyolar, laf atıyolar. Neyse kocişimle gidiyim bi gün bari.
Peki bardaklar cam mı yoksa şu cama yakın olanlardan mı?

💕💕💕

Seninle aynı haftadayız canım, bende 4,5 kilo aldım. Eğer ki bebeğin aldığı kiloda gelişiminde suyunda vs. bir sorun yoksa az kilo almış olman daha iyi. Arkadaşım 26. haftasında 1,5 kilo almıştı doktorumuz aynı ona çok iyi gidiyorsun aferin dedi..

Doktorlarda bu konuda farklı görüşlere sahip. Bence sen normal beslenmene devam et, her besin grubundan dengeli bir şekilde yeteri kadar yiyorsan başka şeyi takma kafana.

Ankaraya ve ulusa daha önce geldim konyada üni okurken biliyom bencede eşinle git
Bardaklar cam canım ama netten bakarsan cam olmayanlardan da yapılmışlar var

aman birde erkeklerin böle sormaları yokmu ne sinir bir durummm..
sen dün ne dedin bana bölelerini sallamayacaksınn boşver gitsinn

canım hiç bilmiorumki..
kampanyalar olur muhakkak ama ne konuda olur bilmiorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…