2014 Kasım Anneleri

Kızlarr göbiş şov başlasın hadi bakalım sizi de görelim
Evet ayaklarım tontiş biliyorum

Eklentiler

• $IMG_20140722_190103.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar instagramda belki takip edeniniz vardir 1hayat3melek isimli annemiz hamile ve meme kanseri sabah doguma alinacak dualarimizi eksik etmeyelim...

Geceleri solunuza mı yatıyorsunuz ? Bebeği ileri gidenler soluna mı sağına mı yatıyor bilgi verirseniz sevinirim..

Hamileliğin başından beri sola yatıyorum. Doktor kesinlikle sağa yatmak yasak dedi. Sağa yatış bebeğe besin ve oksijen gidişini engelliyormus.
Ama 6 aydır sola yatmaktan sol tarafım ağrımaya başladı. Hamile yastığı edindim. Şimdi daha iyiyim.

Tesekkurler cnim bende yatakodama koyucam kendi odasinda 1 yas sonrasi icin yatagi var bu odamds durur odasina gecincede bu park yatagi anneme gotururum dedim orayay gdiince yatar :) cibinlik konusunda hemfikriiz :)

Ben bayildimnnm eline saglik ne guxel elinden gelio cnim cok guzel olmus minigin serbet bardaklari :)

Teşekkür ederim
Okulöncesi öğretmeniyim az biraz elimden geliyo ama malzeme olduktan sonra çok kolay nette örnekler var

Canim hediye mi edeceksin bardakla birlikte

Aslında hiç öyle düşünmedim ama şerbet içileceği için kirlenir ya...ama daha minik bardaklar süslenirse dediğin gibi hediye olabilir...ben keçeden bebek şekeri yapıcam hastanede vermek için araştırma aşamasındayım bulduğumda onu da koyarım...

Evet sabit olucak silikonla ön taraftan yapıştırıcam ama sadece bir tarafını yapıştıracagım için çektiğinde çıkar

çok güzel olmuş yine döktürmüşsün senden kopya çekiyim biraz ben de yaparım belki kadehler plastik dimi

Ben cokk begendımmm

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim
Üst tarafına da minik bir uğur böceği yapıştırsam fazla mı gelir sence?

çok güzel olmuş yine döktürmüşsün senden kopya çekiyim biraz ben de yaparım belki kadehler plastik dimi

Çok çok teşekkür ederim canım tabiki çekebilirsin bende biraz internetten kopya çektim tabiki...ama bu malzemeleri satan dükkana gittiğimde soluğumu tutarak gezdim öyle değişik şeyler var ki direk seni yaratıcılığa sevk ediyor... bardakları cam 12 tane aldım 14 liraya fiyatıda uygundu süsler 20 tuttu ama tabi fazlaca artacak...

Ggunaydn hanimlar hepimizin kandili mubarek olsn tum dualarimizn kabul olmasi dilegimle.zeyy bayildm gobusune masalllahhh

günaydınlar

ben istanbuldayım özel muayenehaneye gidiyorum fiyatı 80 tl. tahlillerimi işyerimin polikliniğinde ücretsiz yaptırdıgım için sadece muayene ücreti veriyorum ayda 1 kere. extra tahlil vs masfarım olmuyor. yaptırıp götürüyorum ya da mail atıyorum. doktoruma gelince ilgili bir bayan. önce tartıp kiloma bakar. sonra ultrasona geçiyoruz ölçümlerini yapıyor organlarını falan gördükçe anlatıyor gösteriyor. amniyon sıvısına bakıyor rahim ağzı uzunlugunu kontrol ediyor. en son tansiyonumu ölçüyor. daha sonra masasında söylemesi gereken bir şey varsa ya da benım sorum varsa konusuyoruz. randevularını da yarım saat arayla vermeye çalışıyor. bir de zorlayıcı bır dr değil. ben tarama testlerını yaptırmak ıstemedım mesela ben anlatmak zorundayım sen bilirsin dedi ve bana bıraktı. muayene ücreti fazla ama ilgili oldugu için ve beni rahatlattıgı ıcın başka şeylerımı kısıp veriyorum açıkçası.

asıl bundan sonra önemli olan cocuk doktoru olacak kızlar. şimdiden araştırmaya başlayın derim ben. benim doğum yaptıgım hastanenın cocuk dr.u cok ılgısızdı ilk kontrolde hiçbir acıklama yapmadan gonderdı bızı ve bızım de tecrubesızlıgımızden kızım sarılık olup 1 gece hastanede yattı. daha sonra yenı bır dr buldum sukur ki dunya tatlısı bır adam ve cok ılgılı bır dr. oğlum doğunca inşallah rutin kontrolleri için yine ona götüreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…