Aynisini bende düşündüm:) yapsak mi ne
Geceleri solunuza mı yatıyorsunuz ? Bebeği ileri gidenler soluna mı sağına mı yatıyor bilgi verirseniz sevinirim..
Ben bayildimnnm eline saglik ne guxel elinden gelio cnim cok guzel olmus minigin serbet bardaklari :)
Kızlar iyi akşamlar logusa serbeti için böyle birseyler yapıcam nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 1198321
Eki Görüntüle 1198322 maviş çiçeklerden de taç yapıcam inşallah
Geceleri solunuza mı yatıyorsunuz ? Bebeği ileri gidenler soluna mı sağına mı yatıyor bilgi verirseniz sevinirim..
Kızlarr göbiş şov başlasın hadi bakalım sizi de görelim
Evet ayaklarım tontiş biliyorum
bence cok güzel ben beğendimbende park yatak alacagım cibinlikli modeller bebege ayrı bi oda acılırsa olabilir ama kendi yanımızda yatırmayı düşünüyorsak abartı kaçar bence. bende cibinlikli takım begenirsem cıkartcam o yüzden
Ben bayildimnnm eline saglik ne guxel elinden gelio cnim cok guzel olmus minigin serbet bardaklari :)
Tülleri sabitmi yapıcan bardağa içilince bardaktan nasıl çıkarıcaksın
Canim hediye mi edeceksin bardakla birlikte
Evet sabit olucak silikonla ön taraftan yapıştırıcam ama sadece bir tarafını yapıştıracagım için çektiğinde çıkar
Ben cokk begendımmm
💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güzel olmuş yine döktürmüşsünsenden kopya çekiyim biraz ben de yaparım belki kadehler plastik dimi
doktorunuzdan memnunmusunuz? Muayeneleriniz kaç dakika sürüyor? Herkesin memnun kaldigi, oldukça popüler ve bulundugum yerin bilinen en basarili doktorlarindan birinin özel muayenehanesine gitmekteyim.ama çok kalabalik olmasindanmidir yoksa normali böylemi bilmiyorum sanki biraz az ilgileniyor yeterli açiklama yapmiyor sanki ne sorsam normal bisey bunlar diyor neden olabilecegini söylemiyor.sizin doktorlariniz nasil? iki doktora ayni anda giden varmi?
valla ben ilk başalrda memnundum artık değilim..
bende burdaki en bilinen doktorlardan birine gidiyorum özel hastane..
iki bebeğe 5 dk sürmüyo muayene zaten usg de 1 dk bile bakmıyo..
cırt cırt kafalarını ve bacak kemiklerini ölçüp iyi diyip kapatıyo..
bişeyler sorduğumda cins cins cevap veriyo..
iyice sinirim bozulmaya başladı..
aynen benimde sorduklarıma normal diyo geçiyo ciddiye almıyo..
yani tamam normal ama sebebini açıkla yani..
zaten sorucaklarımın 1/4ünü sorabiliyorum ancak..
özelde bir muayenehaneye gittim adam 40 dakika baktı inceledi sonra masasına geçtik oturduk konuştuk..
tam kalkıcaz daha söyliyceklerim var dedi oturttu..
öyle yani..
biraz daha durumumuz iyi olsa bu muayenehanesine gitiğimiz adama giderim ama şu anda zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?