2014 Kasım Anneleri

Kızlarr göbiş şov başlasın hadi bakalım sizi de görelim
Evet ayaklarım tontiş biliyorum

ahanda buldummmm
kızz nasıl büyümüş bizim kızlarımız maşalah maşallah fıstığıklarımıza ve sanaa artık ikiz oldukları bellii

gunaydın guzel anneler ..su guzel gunlerın hatırına sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallah Allah rızzası ıcın cocugum olması için bana dua edermısınız. İsmim Çiğdem.. şimdiden Allah razı olsun

Günaydın
Dün popişim tatlı tatlı kaşınıyodu ben de kaşıyodum bi baktım çatlamış krem sürmeyi unutuyodum oraya çok üzüldüm

ağlama şekerim napalımm olacak o çatlaklar şekerimmm...
ben daha krem falanda sürdüğüm yok vallahi..
sadece zeytinyağı sürüyorumm arada..
dün bebek yağı alacaktım ama vallahi dalin ve lorealin ürünleri varmış bende boykot ettim almadım..çatlamam olsada almıcamm

Ederiz tabiki inşallah en kısa zaman da bebeğine kavuşursun

bugün kontrolüm var kızlar..
doktorumun gelmesini bekliyorum..
arıyorum bakalım kaçta gelecek..hemen çıkıcam..
ayrıntılı yapılmıştı ama 24. hhaftada tekrar yapalım kalp damarlarına detaylı bakalım demişti..
heyecan doruktaa

günaydın.
benim ayrıntılı ultrason cuma günü.
Saatler, günler geçmek bilmiyor...
Oysa daha 10 gün olmadı bebeğimi göreli. geçen ay 1 ay süreyle nasıl dayanmışım yahu :) çok özlüyorum onun o silüetini bile :)
7 Ağustos ta da 2. doz aşım var. sağlık ocağında. orda da kalp atışını dinliyorum. o vakiti de iple çekiyorm yani. :)

💑💓

Ne dicem bunun ara bi katı gibi bişey var mı eğilmek zor olur içine :44:
Ara katı var, biz direkt üst katta yerleştirdik, birde yatağını alıcaz, nevresimi de var bitti gitti
park yatakta ne kadar yatabiliyorlar bilgin var mı?
kilosuna göre heralde 3 yaşına kadar yatar da o saatten sonra yatmak istemez zaten büyüdüm ben der :))

Heheheh işşalla sana el sallar :)
benimki hep kıçını dönüyo bana ensesi kalın olcak öyle gözüküyo

Heheheh işşalla sana el sallar :)
benimki hep kıçını dönüyo bana ensesi kalın olcak öyle gözüküyo

tabi benim gıcık doktor doğru düzgün gösterirse malum benimkide zeyy gibi ölçüyor biçiyor iyi diyorr

şeker yüklemeside ister şimdi..
ama aç değilimkii

Son düzenleme:
tabi benim gıcık doktor doğru düzgün gösterirse malum benimkide zeyy gibi ölçüyor biçiyor iyi diyorr

şeker yüklemeside ister şimdi..
ama aç değilimkii
Valla benim doktor da 3 aydır sadece ölçüyo biçiyo 3 ay evvelki resmi var çocuğun, geçen dedim yüzünü çek vesikalık, poz verirse çekeriz dedi, bu seferde oğlan vermedi poz.
Dün konuştuk ya şeker yüklemesi hamileye aç tok her türlü yapılabiliyomuş. Sikinti etme

benim doktor kıl..
aç yapar kesin...
valla benimde yok 3 aydır fotosu bugün bende isticem..
cazgır olucam yeter artık ulenn

Günaydınlar güzel annelerr, Kadir Geceniz Mübarek olsun. Ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah

Hadi bakalım, inşallah güzel haberlerle gelirsin, kuzucuğun da inşallah güzel bir poz verir sana

bugün kandil kadir gecesi kandiliniz mubarek olsun Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah bol bol dua edelim müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş herkes birbiri içinde etsin Rabbim herkesin gönlünün muradını versin sağlık afiyet huzur bol bereketli kazanç versin borçlarının edasını nasip etsin yavrularından ayırmasın yavrularını ve kendilerini de her türlü kötülükten kazadan beladan korusun kötülere fırsat vermesin Allah ım kim kime kötülük yapıyorsa düşmanlık yapıyorsa kendi başlarına çevirsin Rabbim ............. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Günaydın anneler hayırlı kandiller bol dualı geceler şimdiden

Bugün rüyamda yawrumu gördüm yazdı biryere gidiyoduk bende onu göğsüme yatırmıştım daha yeni doğmuştu minicikti etraftan geçen insanların sesinden ürküyordu eşime diyorum ki erken mi doğdu bu kış bebeği olacaktı allah hayırlara yorsun inşallah ama rüyada olsa kızlar onu göğsüme yatırdığımdaki huzuru anlatamam uyandığımda hala o huzur vardı eşim kahvaltıda sabah sabah niye 32 dişsin bile dedi

Güzel haberlerle gel canım :)
Benden de kalbine detaylı bakmak için fetal eko istedi. Ben bişey var kesin diye panik yaptım ama hastanenin rutin uygulamasıymış.

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…