Ggunaydn hanimlar hepimizin kandili mubarek olsn tum dualarimizn kabul olmasi dilegimle.zeyy bayildm gobusune masalllahhh
günaydınnn şekerlerrr
Kızlarr göbiş şov başlasın hadi bakalım sizi de görelim
Evet ayaklarım tontiş biliyorum
Günaydın
Dün popişim tatlı tatlı kaşınıyodu ben de kaşıyodum bi baktım çatlamış krem sürmeyi unutuyodum oraya çok üzüldüm
gunaydın guzel anneler ..su guzel gunlerın hatırına sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallah Allah rızzası ıcın cocugum olması için bana dua edermısınız. İsmim Çiğdem.. şimdiden Allah razı olsun
Ederiz tabiki inşallah en kısa zaman da bebeğine kavuşursun
Ara katı var, biz direkt üst katta yerleştirdik, birde yatağını alıcaz, nevresimi de var bitti gittiNe dicem bunun ara bi katı gibi bişey var mı eğilmek zor olur içine :44:
kilosuna göre heralde 3 yaşına kadar yatar da o saatten sonra yatmak istemez zaten büyüdüm ben der :))park yatakta ne kadar yatabiliyorlar bilgin var mı?
bugün kontrolüm var kızlar..
doktorumun gelmesini bekliyorum..
arıyorum bakalım kaçta gelecek..hemen çıkıcam..
ayrıntılı yapılmıştı ama 24. hhaftada tekrar yapalım kalp damarlarına detaylı bakalım demişti..
heyecan doruktaa
Heheheh işşalla sana el sallar :)
benimki hep kıçını dönüyo bana ensesi kalın olcak öyle gözüküyo
Valla benim doktor da 3 aydır sadece ölçüyo biçiyo 3 ay evvelki resmi var çocuğun, geçen dedim yüzünü çek vesikalık, poz verirse çekeriz dedi, bu seferde oğlan vermedi poz.tabi benim gıcık doktor doğru düzgün gösterirse malum benimkide zeyy gibi ölçüyor biçiyor iyi diyorr
şeker yüklemeside ister şimdi..
ama aç değilimkii
Valla benim doktor da 3 aydır sadece ölçüyo biçiyo 3 ay evvelki resmi var çocuğun, geçen dedim yüzünü çek vesikalık, poz verirse çekeriz dedi, bu seferde oğlan vermedi poz.
Dün konuştuk ya şeker yüklemesi hamileye aç tok her türlü yapılabiliyomuş. Sikinti etme
ayrıntılı yapılmıştı ama 24. hhaftada tekrar yapalım kalp damarlarına detaylı bakalım demişti..
heyecan doruktaa
Kızlar iyi akşamlar logusa serbeti için böyle birseyler yapıcam nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 1198321
Eki Görüntüle 1198322 maviş çiçeklerden de taç yapıcam inşallah
heyecan doruktaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?