2014 Kasım Anneleri

Rhogam yaptığımız hastalar vardı kan uyuşmazlığı için.. sizde de mi var

bugün doktorumuz 28.haftada rutin yaptırılan bir test olan indirek coombs istedi.
normalde kan uyuşmazlığımız yok ama sonuç pozitif çıktı yani uyuşmazlık var.
ben a rh - eşimse b rh - biliyor kendini yıllardır.başka bir labaratuarda tekrardan kan verdik
hem kan gruplarımıza hem de bu teste bir daha baktırıyoruz.
uyuşmazlık varsa sonuçları kötüde olabiliyor stresliyim bugün

Hiç endişelenme bence, muhtemelen eşin kan grubunu yanlış biliyordur. Kötü de birşey olmaz, benim annemle babam arasında da kan uyuşmazlığı var. Annem B Rh (-), babam A Rh (+), onun bir iğnesi var, zaten ilk çocukta sorun oluşmuyor, ikinci gebelikte sorun oluşmaması için iğne vuruluyor. Hiç korkma, korkacağın en son şey bile olmasın bence.

İlk bebekte rh uyuşmazlığında bi sıkıntı olmuyor ikinci gebelik icin rhogam yapiliyor 72 saat içinde

heh sağol canım ya eşim gelince ona çevirttiririm napalım
evet yarısını yaparım zaten...

Senin ellerinden yemek istiyorum dersin Benim eşim zaten hep yapardı yemek falan ama, bu günlerde biraz yüklendim galiba, tek kurtarıcım da "senin ellerinden yemek istiyoruz babası" oluyor

En hayırlı gecelerden biri bu gece Rabbim tüm günahlarımızı affetsin ailelerimizi we bizleri birbirimize bağışlaşın.
Çoçuğu olmayanlara ewlat
iş'i olmayanlara iş
hasta olanlara şifa wersin Rabbim
we bizim gibi tüm hamilelerinin ewlatlarını hayırlı zamanda hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin onları bizlere bağışlasın.Hakkımızda en hayırlısı nasip etsin Allahım.
Kadir geceniz mübarek olsun kızlar💐💐💐

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım yaa
beni normal doğumlar daha bir etkiledi sanki yaaa..
cesaretlendimm anacımmm..onlar doğurmuş bende doğurcammmmm

kim tutar kız seni haydi Rabbim kimseleri o darda bırakmasın yar vede yardımcısı olsun bizlerinde inşallah dünyanın en güzel anlarından biri rabbim olmayanlarada bağışlasın bizlerinkinide bizlere sağ sağlim bağışlasın cümlesiyle inşallah

İlk bebekte rh uyuşmazlığında bi sıkıntı olmuyor ikinci gebelik icin rhogam yapiliyor 72 saat içinde

sorun olmaması için indirek coombsun negatif olması gerekiyormuş.kan uyuşmazlığı olan çiftlerde bile ilk bebekte negatif oluyormuş.
pozitif çıkması bebeğin kansız olabileceğini gösteriyormuş anne karnında kanı bile değişmesi gerekebiliyormuş.
haftaya perşembe bir daha kan vericem 2 haftada bir verecekmişim artık bu testi

canım biz travel sistem bebek arabası aldık onda var zaten puset..
puset 1 yaşına kadar kullanılıyor benim arkadaşlarım hep kullandılar çok memnunlar..

Puset almak gerekiypr canım travel sistem araba alırsan içinde oluyor Zten çok da rahat oluyor ağır falan da olmaz merak etme

Hmmm takim seklinde olursa bende alayim o zaman, sagolun canlarimm..

misafir ağırlamakta ibadettir canım misafir 10 kısmetiyle gelirmiş 1 yer 9 unu ev sahibine bırakırmış büyüklerimiz öyle anlatırdı bize söyle bol bolda dua etsinler misafirin duası geri çevrilmezmiş

Haziran Annelerinin dogum hikayelerini okudum.. ben dogum hikayesi okuyunca dahada korkuyorum.. Nasil olacak bilemiyorum,sezaryandan da korkuyorum, normalden de sezaryandan korkuyorum dikişler knusunda, normalde de var dikis nasil olacak çok cesaretsizim galiba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Endise etme bisey çıkmayacak bence en kötü ihtimal çıksa bile exchange yapmak bebeğe artık zor bişey degil.. Şimdiden kan degisimi falan düşünme hiç bi sonucun gelsin bakalim insallah iyi gelecek zaten

illede kilo almanız şart değil baskı yapıyor karından ağırlık oluyor öyle düşünün

Canım stres yapma.bu tür uyuzmazlığa ABO uyusmazlığı deniyormus senin esinin ve senin kan gruplarınızın alt sınıfına göre bakılınca abo uyusmazlığı çıksa bile % 90 bebekte bir sıkıntı olmazmıs.gebelikte uyusmazlık tespit edilse de birsey yapılmıyormus.Bebek doğmadan antikor gelisimi varsa doğduktan sonra kanı değistiriliyormus.

Korkma canım karnında duracak değil ha hep eninde sonunda çıkacak😄hem inşallah normal olur bebeğin anne ile bağını en güçlü kurduğu doğum şekli ilk buluşma ilk koklama herşey çok rahat ve güzel olacak merak etme 😃

Senin ellerinden yemek istiyorum dersin Benim eşim zaten hep yapardı yemek falan ama, bu günlerde biraz yüklendim galiba, tek kurtarıcım da "senin ellerinden yemek istiyoruz babası" oluyor

hahaha iyi fikirmiş

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Ah ahh, insallah cesaretlenirim ya biraz doguma dogru..

inşallah kötü bir şey olmaz canım şu mubarek günde dualarımızı eksik etmeyiz Allah yardımcınız olsun amin

Kızlarrr bu çok zararlıı!! Karpuz yiyin onun yerine yada başka şekerli bir meyve. En azından lifli bişey yemiş olursunuz.
Gerçi size diyorum ama ben de haftasonu kek yaptım oturdum yedim

amin canım Allah kabul etsin dualarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…