O zaman sen hazır yapılmış bekleyeceksin, valla Bursa'da olsan üşenmez getirirdim
Evet canım 250gr olan, ama sen yaparsan hepsinin yarısını kullan. Çok oluyor.
Rhogam yaptığımız hastalar vardı kan uyuşmazlığı için.. sizde de mi var
bugün doktorumuz 28.haftada rutin yaptırılan bir test olan indirek coombs istedi.
normalde kan uyuşmazlığımız yok ama sonuç pozitif çıktı yani uyuşmazlık var.
ben a rh - eşimse b rh - biliyor kendini yıllardır.başka bir labaratuarda tekrardan kan verdik
hem kan gruplarımıza hem de bu teste bir daha baktırıyoruz.
uyuşmazlık varsa sonuçları kötüde olabiliyor stresliyim bugün
bugün doktorumuz 28.haftada rutin yaptırılan bir test olan indirek coombs istedi.
ben a rh - eşimse b rh - biliyor kendini yıllardır.başka bir labaratuarda tekrardan kan verdik
heh sağol canım ya eşim gelince ona çevirttiririm napalım
evet yarısını yaparım zaten...
evet canım yaa
beni normal doğumlar daha bir etkiledi sanki yaaa..
cesaretlendimm anacımmm..onlar doğurmuş bende doğurcammmmm
Hiç endişelenme bence, muhtemelen eşin kan grubunu yanlış biliyordur. Kötü de birşey olmaz, benim annemle babam arasında da kan uyuşmazlığı var. Annem B Rh (-), babam A Rh (+), onun bir iğnesi var, zaten ilk çocukta sorun oluşmuyor, ikinci gebelikte sorun oluşmaması için iğne vuruluyor. Hiç korkma, korkacağın en son şey bile olmasın bence.
İlk bebekte rh uyuşmazlığında bi sıkıntı olmuyor ikinci gebelik icin rhogam yapiliyor 72 saat içinde
canım biz travel sistem bebek arabası aldık onda var zaten puset..
puset 1 yaşına kadar kullanılıyor benim arkadaşlarım hep kullandılar çok memnunlar..
Puset almak gerekiypr canım travel sistem araba alırsan içinde oluyor Zten çok da rahat oluyor ağır falan da olmaz merak etme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
biz aldık canım 1 yaşına kadar gider herhalde ağır falan da değildi..
iki bebekle evde başedebilmek için lazım bana..
hastaneden eve getirirken veya doktor kontrollerine götürürkende kullanırım diye düşünüyorum..
akşama eşimim kuzenleri iftar yemeğine gelecekler. aslında böyle bir akşamı ibadet yaparak geçirsek daha iyiydi ama onları ağırlamayı çok istiyorduk. eşim de ancak bgn müsait..
en son misafir ağırladığımızda meyve faslında ben kendimden geçmiştim :)) bakalım bugün neler olacak...
💑💓
sorun olmaması için indirek coombsun negatif olması gerekiyormuş.kan uyuşmazlığı olan çiftlerde bile ilk bebekte negatif oluyormuş.
pozitif çıkması bebeğin kansız olabileceğini gösteriyormuş anne karnında kanı bile değişmesi gerekebiliyormuş.
haftaya perşembe bir daha kan vericem 2 haftada bir verecekmişim artık bu testi
valla bi minik göbeğimde keşfettim dün..
bir de geçen gün bacağımda görmüştüm iç kısımda..
halbuki kilo da almadım çok hele de bacağıma ama özellikle bacağıma şaşırdım deri geriliyo demekki..
napalım yapcak bişey yok kuzucuklar sağlıkla gelsin de...
Haziran Annelerinin dogum hikayelerini okudum.. ben dogum hikayesi okuyunca dahada korkuyorum.. Nasil olacak bilemiyorum,sezaryandan da korkuyorum, normalden desezaryandan korkuyorum dikişler knusunda, normalde de var dikis nasil olacak çok cesaretsizim galiba.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin ellerinden yemek istiyorum dersinBenim eşim zaten hep yapardı yemek falan ama, bu günlerde biraz yüklendim galiba, tek kurtarıcım da "senin ellerinden yemek istiyoruz babası" oluyor
En hayırlı gecelerden biri bu gece Rabbim tüm günahlarımızı affetsin ailelerimizi we bizleri birbirimize bağışlaşın.
Çoçuğu olmayanlara ewlat
iş'i olmayanlara iş
hasta olanlara şifa wersin Rabbim
we bizim gibi tüm hamilelerinin ewlatlarını hayırlı zamanda hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin onları bizlere bağışlasın.Hakkımızda en hayırlısı nasip etsin Allahım.
Kadir geceniz mübarek olsun kızlar💐💐💐
💌💌💌
Korkma canım karnında duracak değil ha hep eninde sonunda çıkacak😄hem inşallah normal olur bebeğin anne ile bağını en güçlü kurduğu doğum şekli ilk buluşma ilk koklama herşey çok rahat ve güzel olacak merak etme 😃
Ya ben şimdi size bir un helvası tarifi vereyim, akşama gidince yapın ama sabaha geldiğinizde parmaklarınızı yemiş olduğunuzdan yazamayabilirsiniz.
Malzemeler
-1 paket sanayağ
-1 kg süt
-3 su bardağı şeker
-2 su bardağı un
Yapılışı
Bir tarafta süt ve şekeri karıştırın ve kısık ateşe alın. Diğer tarafta ise, yağı eritin, ancak bunu ocağın en küçük gözünde en kısık ateşte yapın. Yağ eridikten sonra unu ilave edin, ve sürekli karıştırmaya başlayın.Tam yarım saat kavurun, özellikle tahta kaşıkla. Yarım saat sonunda unu tahta kaşığa alın, göz göz oluyorsa olmuştur. Böyle kaşığın içinde göz göz olup patlayacak, eğer olmadıysa kavurmaya devam edin. Tahta kaşığınıza aldığınız un göz göz oluyorsa, kaynayan sütlü şekeri karışımın yarısını una ilave edin.Biraz karıştırın, geri kalanı ilave edin.İyice karıştırın, zaten hemen toplanıyor. Az biraz kapağını kapatıp dinlendirin. Bembeyaz bir un helvanız var.
Ben bunu yaparken yarım ölçü yapıyorum. Tam ölçü çok geliyor eşimle ikimize. Bugün de kandil, tam ölçü yapıp, komşularıma dağıtayım bari.
En hayırlı gecelerden biri bu gece Rabbim tüm günahlarımızı affetsin ailelerimizi we bizleri birbirimize bağışlaşın.
Çoçuğu olmayanlara ewlat
iş'i olmayanlara iş
hasta olanlara şifa wersin Rabbim
we bizim gibi tüm hamilelerinin ewlatlarını hayırlı zamanda hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin onları bizlere bağışlasın.Hakkımızda en hayırlısı nasip etsin Allahım.
Kadir geceniz mübarek olsun kızlar💐💐💐
💌💌💌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?