2014 Kasım Anneleri

Çatlaklar içinde badem yağı sürüyorum kızlar ben başka bişey kullanmıyorum umarım az olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarcim , puset aliyormu herkes? Puseti kac aya kadar kullaniyosunuz.. herkes puset agir araban yoksa bi ise yaramiyor diyorlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz aldık canım 1 yaşına kadar gider herhalde ağır falan da değildi..
iki bebekle evde başedebilmek için lazım bana..
hastaneden eve getirirken veya doktor kontrollerine götürürkende kullanırım diye düşünüyorum..

Kızlarrrrrrr Bugün ara ara okudum ama ben pek katılamadım sohbetlerinize, şimdi buradayım

Merhaba kızlar :) hayırlı kandiller :) nasıl gidiyor ??

Bizim doktor işte böyle giderse dedi.son aylarda 4er alirsin dedi(iyicene yıktı beni:))) şöyle diyor şimdi 7 aldım ya 19 20 alırsın toplamda.demek istedi.aglatcakti beni:)))
Canim ben hamile kaldgmdan beri hep kilo aliyorum rekor bende sanirim10 kilo aldim doguma kadar bilemiyorum ekmegide biraktim şişman bir anne olmak istemiyoruuum

Canim ben hamile kaldgmdan beri hep kilo aliyorum rekor bende sanirim10 kilo aldim doguma kadar bilemiyorum ekmegide biraktim şişman bir anne olmak istemiyoruuum

Böyle şeylere fazla takılmayın bence, benim arkadaşım 7. aya kadar 12 kilo aldı, hep korktu son aylarda çok alıcam ne olacak benim bu halim diye, son aylarda sadece 1'er kilo aldı. Kişilere göre değişiyor. Bir de benim doktorum, her emzirmede 500 kalori yakacaksın, bu kadar evham yapma dedi.

sonra bana kızmayın ama canımı çektiriyosun diye
un helvası

Offff, benim teyzem yapar. Ama bembeyaz olur görüntüsü, öyle kahverengi olmaz ondan istedi canım bak şimdi Eve gidince yapayım bari

un helvası

Un helvasi iyiymiş bende yapicam Allahtan zor bi tatli degil zeyy:)

Offff, benim teyzem yapar. Ama bembeyaz olur görüntüsü, öyle kahverengi olmaz ondan istedi canım bak şimdi Eve gidince yapayım bari

bende yapmayı bilen yok valla
bende bilmiyom..annemle bi kere denemiştik olmamıştı..
burda bir restorantta varmış aradım yarın yapıcaz dedi üff

un helvası

Un helvasi iyiymiş bende yapicam Allahtan zor bi tatli degil zeyy:)

Ya ben şimdi size bir un helvası tarifi vereyim, akşama gidince yapın ama sabaha geldiğinizde parmaklarınızı yemiş olduğunuzdan yazamayabilirsiniz.

Malzemeler
-1 paket sanayağ
-1 kg süt
-3 su bardağı şeker
-2 su bardağı un

Yapılışı

Bir tarafta süt ve şekeri karıştırın ve kısık ateşe alın. Diğer tarafta ise, yağı eritin, ancak bunu ocağın en küçük gözünde en kısık ateşte yapın. Yağ eridikten sonra unu ilave edin, ve sürekli karıştırmaya başlayın.Tam yarım saat kavurun, özellikle tahta kaşıkla. Yarım saat sonunda unu tahta kaşığa alın, göz göz oluyorsa olmuştur. Böyle kaşığın içinde göz göz olup patlayacak, eğer olmadıysa kavurmaya devam edin. Tahta kaşığınıza aldığınız un göz göz oluyorsa, kaynayan sütlü şekeri karışımın yarısını una ilave edin.Biraz karıştırın, geri kalanı ilave edin.İyice karıştırın, zaten hemen toplanıyor. Az biraz kapağını kapatıp dinlendirin. Bembeyaz bir un helvanız var.

Ben bunu yaparken yarım ölçü yapıyorum. Tam ölçü çok geliyor eşimle ikimize. Bugün de kandil, tam ölçü yapıp, komşularıma dağıtayım bari.

sana yağı dediğin şu 250 likler dimi canım..
bende eşim gelince yapıyım bari çok canım çekti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…