Donates minik minik alıyorum çeridende minik burda tarlalar bahçeler seralar var teyzeler amcalar falan toplayıp kendileri satıyorlar,, salatalık hakkında kesin konuşamayacağım ama dediğin gibidir muhtemelen.. Ama onu yemeden wc işi çok çok zor oluyo :) tmm erikte işe yarıyo ama hiçbiri salatalık gibi diil :))Canım genel olarak süper aldığın besinler ama acil olarak domates ve salatılığı bırak mevsiminde olmadığı için hormonlu ve bebeğin ilk üç ay katkılı hormonlu şeylerden mutlak uzak olması gereken dönemdeyiz bana dr mevsiminde olmayan hiç bir şeyi yemeyeceksin kavanoz içindeki hiç bir şeyi yemeyeceksin özellikle koruyucu olan şeyler. Jelibon cips gibi şeyler yasak dedi haftada bir sadece yüzde 80 kakaolu çikolata serbest dedi bu konuda çok katı acil bırak domatesle salatılığıkiviye gelince zaten tropik bir meyve ananas ve kivi ya sıcak bölgelerden yada ülke dışından geldiği için sorun yok
Gözün aydın canım,, keseyi gördün mü pekiBen de 5+4 günlük hamileyiiiiiiiiiiim şükürler olsuun :)
Gözün aydın canım,, keseyi gördün mü peki
evettt canımm rutini buynuşş
bende 2.yi bekliyorummm
çok şanslıyız dimiiiii
:)) valla öyleyiz masallah.ama benim ilki herseyiyle dogum Hamilelik çok zordubu kez Rabbim kolaylik verir insallah
Sen nerde çalışıyosun canım
Ben de 5+4 günlük hamileyiiiiiiiiiiim şükürler olsuun :)
randevum 1 hafta sonra o zman insşallahh
teşekkür ederim canım :)
Tebrik ederim canim.keseyi gördün dimi
2.bebeğimi bekliyorum:)
))) cok afedersin canim.cvbini okumamisim ben de keseyi sormustum .
Haftaya kalp atışıyla birlikte görürsün o zaman
2.bebeğimi bekliyorum:)
Ozaman bebişi de görürsün sen canımm :)randevum 1 hafta sonra o zman insşallahh
teşekkür ederim canım :)
Ozaman bebişi de görürsün sen canımm :)
insallah canım ya dört gözle bekliyoruum :)
sat'a göre 6+3 te kalp atışlarını dinledim canım bu pazartesi6+4 olucak haftayaki muyanede görünür mü o kadar erken bilmioruum ki ilk gebeliğim çok tecrübeziiim
Kızlar ben de geldim aranıza... Kısmetse kasım annesi olacağım...
Ama daha çok yeni bizimkisi...
tecrübeli anneler keseyi hcg değeriniz kaç iken ve nasıl (alttan ya da göbekten)gördünüz?
Yarın dr randevum var çok heyecanlıyım inşallah keseyi görcez...
hayırlı olsun bebeğin sağlıkla al kucağına:
sat'a göre 6+3 te kalp atışlarını dinledim canım bu pazartesidr. 5+6 dedi ama bebişe.. Bugünde 6+2 olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?