2014 Kasım Anneleri

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim benim sizler sorum olacak. Bitki çayı olarak neleri tüketiyorsunuz?

Donates minik minik alıyorum çeridende minik burda tarlalar bahçeler seralar var teyzeler amcalar falan toplayıp kendileri satıyorlar,, salatalık hakkında kesin konuşamayacağım ama dediğin gibidir muhtemelen.. Ama onu yemeden wc işi çok çok zor oluyo :) tmm erikte işe yarıyo ama hiçbiri salatalık gibi diil :))

Selammmm kızlar..

sizleri takip etmekte çok zorlanıyorm ben yetişemiyorum
İşlerim yoğun olduğu için gündüz giremiyorum alıp başınızı gidyorsunuz

bende yemekte zorlanıyorum.. eskiden daha çok yemek yerdim şimdi azaldı nedense.. fındık ceviz yiyorum diye oluyor galiba..

Kızlar ben de geldim aranıza... Kısmetse kasım annesi olacağım...
Ama daha çok yeni bizimkisi...

tecrübeli anneler keseyi hcg değeriniz kaç iken ve nasıl (alttan ya da göbekten)gördünüz?
Yarın dr randevum var çok heyecanlıyım inşallah keseyi görcez...

Hayırlı olsun canım.. sağlıkla kucağına almak nasip olsun İnşAllah..

Ben ilk 5 haftayı doldurmadan gitmiştim.. çok sinir bi kadn doktora gitmiş bulundum sinir etti beni göremedi ultrasonda keseyi.. dış gelebilik olabilir alttan muayene edeceğiz dedi istemedim ben. sinirlendi falan onun işine karışıyormuşum gibi.. bende ısrarla istemediğimi söyledim ve olmadan çıktım.. bundan iki gün sonra başka bi doktora gittim özel muayenehanesi olan adam gördü keseyi 5 haftam bitmişti tam.. ultrasonla gördü hatta.. alttan muayeneye gerek kalmadı..
benim ilk öğrendiğimde hcg 480 di, 3 gün sonra 1300 küsürdü tam hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…