ya kızlar bide ben folik asiti önceden almadım dr verir diye umuyorum cumartesi günü. sorun olurmu önceden başlamamak ya?
kendin eczaneden alıp başlayabilirsin canım çok geciktirme ilk 2 ay çok önemli zaten
yaaaa biz 5. haftamızdayız bir sorun olmaz dimicumartesiyi beklemiyim mi bilemedim ya
benim göztepe medical park tatlımm
sen randevunu al devlet hastanesinden saat 8e sen doktordayken eşinde kan kuyruğuna girsinnn
göztepe medical iyi canım orası şanslısın. devletden kadın doğumdanmı sıra alıcaz yoksa tahliller için başka biyerdenmi çok soru sordum kusura bakma
yaaaa biz 5. haftamızdayız bir sorun olmaz dimicumartesiyi beklemiyim mi bilemedim ya
bekleme bence cok önemlı folık aşıt folk aşıt eksıklıgınden bebeklerde sorun olabılıyor
canım ben ıdrar testı pozıtıf cıkar cıkmaz başladım folık asıde al hemen bence sende aslında gebelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor eczaneden al basla hemen bende folik 1 var onu kullanıyorum arkadaşa dr oınu yazmış bend ebasladım ona onu alabılırsın yada folbıol hepsı aynı ama iç mutlaka cok önemli folık aşıt
Canım benim sat 3 şubattı pazartesi ilk defa dr a gittim kese + bebiş göründü ama minicikti bebek haftaya kalp için gel dedi kese falan hesabı bilmiyorum bence çok ilgilenme zaten dr yönlendiriyor seni
ya arkdaş diyodu bana olmadan iç diye dr a sormadan içmek istememiştim simdi sen böyle diyince içim yandı bu akşam alayım bari bende
bekleme bence cok önemlı folık aşıt folk aşıt eksıklıgınden bebeklerde sorun olabılıyor
göztepe medical iyi canım orası şanslısın. devletden kadın doğumdanmı sıra alıcaz yoksa tahliller için başka biyerdenmi çok soru sordum kusura bakma
kadın doğumdan alıosunn tatlımm. bu kağıdı gösterdimm doktorlarım bunları istedi ama sskmı kullanmk istiyorum bunlarda dedimm.
bi bakalımmmm dedi kızarcasınaa tekrar usgye koyduu
benimde canıma minnet tabi bi daha gördüm keseyiii
sonra yazdı herşeyiii kanı ve idrarı verdimm beklemedeyim şuanmax 1 saat uğraşıcaksın paran cebe kalıcakkk
kadın doğumdan alıosunn tatlımm. bu kağıdı gösterdimm doktorlarım bunları istedi ama sskmı kullanmk istiyorum bunlarda dedimm.
sonra yazdı herşeyiii kanı ve idrarı verdimm beklemedeyim şuanmax 1 saat uğraşıcaksın paran cebe kalıcakkk
Dr benden de bazi tahliller isteyecegini söylemisti ama hic isimlerini bilmiyorum.senden istedigi tahliller rutin herkesten istenen tahliller mi acaba
2.bebeğimi bekliyorum:)
canım ben ıdrar testı pozıtıf cıkar cıkmaz başladım folık asıde al hemen bence sende aslında gebelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor eczaneden al basla hemen bende folik 1 var onu kullanıyorum arkadaşa dr oınu yazmış bend ebasladım ona onu alabılırsın yada folbıol hepsı aynı ama iç mutlaka cok önemli folık aşıt
Herkesciklere günaydın iki gündür giremiyorum ağlışum hasta ateşi 38.5 yanıyo yavrucuğuum size bi bakıp çıkayım defim okuyamadım yazdıklarınızı ama inşallah hepiniz ve minikleriniz iyidir fırsat bılursam arada yine yoklarım ben sizi
Ben de hamilelik öncesi kullanmayanlardanım. Şimdi doktora gittim folbiol verdi ama günde yarım tablet iç dedi. Siz de yarım tablet mi içiyorsunuz
Dr benden de bazi tahliller isteyecegini söylemisti ama hic isimlerini bilmiyorum.senden istedigi tahliller rutin herkesten istenen tahliller mi acaba
2.bebeğimi bekliyorum:)
evettt canımm rutini buynuşş
bende 2.yi bekliyorummm
çok şanslıyız dimiiiii
tamam doğru valla bende öyle yapayım peki bunları ilk kontroldemi istedi senden maşallah :) bende kadın doğumdan alırım sıra yaptırırm ozaman. dr umu aradım şimdi folik asit için geç değil başla dedi 12. haftaya kadar içiceksin dedi içim rahatladı geç kaldım sandım
tamam doğru valla bende öyle yapayım peki bunları ilk kontroldemi istedi senden maşallah :) bende kadın doğumdan alırım sıra yaptırırm ozaman. dr umu aradım şimdi folik asit için geç değil başla dedi 12. haftaya kadar içiceksin dedi içim rahatladı geç kaldım sandım
evvett tatlımm ilk kontrolde istedii
pazartesi kalp atışını duymaya gidicez inşallahh duyarızz
o zaman göstericem sonuçlarıda
Sizin kese ne zaman görünmüştü. Ben bugün 4+5im, 15 gün içerisinde kalp atışını duyabileceğimi söyledi doktor. 15 gün sonrasına çağırdı. Sizin için de inşallah göz açıp kapayıncaya kadar günler geçer 18 Mart gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?