2014 Kasım Anneleri

ya kızlar bide ben folik asiti önceden almadım dr verir diye umuyorum cumartesi günü. sorun olurmu önceden başlamamak ya?

canım ben ıdrar testı pozıtıf cıkar cıkmaz başladım folık asıde al hemen bence sende aslında gebelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor eczaneden al basla hemen bende folik 1 var onu kullanıyorum arkadaşa dr oınu yazmış bend ebasladım ona onu alabılırsın yada folbıol hepsı aynı ama iç mutlaka cok önemli folık aşıt

bu kan testlerinin e önemlisi rubella testi kızamıkçık hastalığı gecırıp gecırmedıgınız anlaşılıyor bu hastalık bilmeyen varsa gebelıkte cok cok tehlikeli eger bu hastalığı geçirmediyseniz cok dikkat edin asınız yoksa

ya arkdaş diyodu bana olmadan iç diye dr a sormadan içmek istememiştim simdi sen böyle diyince içim yandı bu akşam alayım bari bende

Canım benim sat 3 şubattı pazartesi ilk defa dr a gittim kese + bebiş göründü ama minicikti bebek haftaya kalp için gel dedi kese falan hesabı bilmiyorum bence çok ilgilenme zaten dr yönlendiriyor seni

canım benımde sat 3 subat aynıyız senle bende yarın ılk dr randevumu aldım kese için şimdilik bos keseyede razıyım kalp atımı 6dan sonr başlıyor genelde

ya arkdaş diyodu bana olmadan iç diye dr a sormadan içmek istememiştim simdi sen böyle diyince içim yandı bu akşam alayım bari bende

al canım al zaten dr soruyor folık asıt ıcıyomusn dıye ben sağlık ocağına gıttım kan tahlılıne ordakı ebeyede söyledım ıc ıc folık asit önemli dedi

bekleme bence cok önemlı folık aşıt folk aşıt eksıklıgınden bebeklerde sorun olabılıyor

Herkesciklere günaydın iki gündür giremiyorum ağlışum hasta ateşi 38.5 yanıyo yavrucuğuum size bi bakıp çıkayım defim okuyamadım yazdıklarınızı ama inşallah hepiniz ve minikleriniz iyidir fırsat bılursam arada yine yoklarım ben sizi

Ben de hamilelik öncesi kullanmayanlardanım. Şimdi doktora gittim folbiol verdi ama günde yarım tablet iç dedi. Siz de yarım tablet mi içiyorsunuz

çok çokk geçmişş olsunnn

Ben de hamilelik öncesi kullanmayanlardanım. Şimdi doktora gittim folbiol verdi ama günde yarım tablet iç dedi. Siz de yarım tablet mi içiyorsunuz

ben permesis içiyorum sabah akşam tatlım.bulantı kesen folik asit bu

öğlende decavit multivitamin içiyorummm

yani 2 folik 1 multivitamin

bunda hiç bir şekilde doktora gitmedim daha. dedim ya 18 martta diğerlerini soruyorsan eğer. valla 5 haftalık gözükmüştü. o tamamen doktorun ultrason isteğine bağlı benim hep vajinal bakıldı o yüzden gözükme ihtimali yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…