bu arada tek sıkıntım aşırı bel ağrısı bugün doktorumu arayacağım ama aynı durumları bu haftalarda yaşayan var mı acaba? özellikle akşamları bel kalça kısmım çok ağrıyor kıpırdayamıyorum resmen...
Hayırlı olsun canım.. sağlıkla kucağına almak nasip olsun İnşAllah..
Ben ilk 5 haftayı doldurmadan gitmiştim.. çok sinir bi kadn doktora gitmiş bulundum sinir etti beni göremedi ultrasonda keseyi.. dış gelebilik olabilir alttan muayene edeceğiz dedi istemedim ben. sinirlendi falan onun işine karışıyormuşum gibi.. bende ısrarla istemediğimi söyledim ve olmadan çıktım.. bundan iki gün sonra başka bi doktora gittim özel muayenehanesi olan adam gördü keseyi 5 haftam bitmişti tam.. ultrasonla gördü hatta.. alttan muayeneye gerek kalmadı..
benim ilk öğrendiğimde hcg 480 di, 3 gün sonra 1300 küsürdü tam hatırlayamadım
Aaa hiç gitmediğinizi anlamamışım. O zaman 18 Martı bu kadar heyecanla beklemeniz çok doğalŞafak 5 güzel haberlerinizi bekliyoruz
Sağol canım..İlaç verdi canım dr. Gebelikte kullanılan bi antibiyotik,, baya ilerledi hastalığım iltihap var boğazımda
ben canım hatta arada böle gaz sancısı giriyor kıvranıyorum resmennn...
belim ve kalçalarım vücuduma ağır geliyor gibi..
doktorum uzun boylularda bu şikayetler olur dedi..
benim boyum 170..
Bir hafta sonra senin kalbinde bebeğinin kalbiyle pır pır atsın canımoooo maşallahh ne güzel :)
günler çabucak geçsin benimkini de duyarız görürüz inşallah
Teşekkürler canım, yatıştayım..
Büyük geçmiş olsun,dinlen bol bol...
Tatlım benim sat 24 ocaktı. 21 şubatta regli olmam lazımdı ama 19 şubatta lekelenme ollunca dr.a gittim. Kanda 160 çıktı hcg. Regli günü 250.. 4 gün sonra bidaha gittik 820 çıktı. Dr çok minicik bi nokta gördü vaj. Ultrasonda. 1 hafta sonra yine hcg bakıldı 3400lerdeydi, kesem 5 mm. civarıydı. Son olarak bu pazartesi hcg 6200 dü,,ama bebeğimi gördük ve kalp atışlarını dinledik :) kesemde büyümüş güzell :))dr. bebeğin kalp atışlarından sonra hcg yi artık önemsemediklerini söyledi.. 2 hafta sonrada kontrole gidicem.. Düşğk tehlikem vs. yok,, herşey yolunda :) yeterince aydınlatabilmişimdir umarım canım
Bir hafta sonra senin kalbinde bebeğinin kalbiyle pır pır atsın canım)
Regliden 2 gün önce gebeliğimi öğrendiğim anda dr.um başla dedi iğneye.. İyikide öyle yapmışız, herşey yolunda şuanİğne kullananlar nezaman başladınız
Keseyi görüncemi
Görmeden öncemi başladınız??
amin canım benim, burda hepimiz kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah
Regliden 2 gün önce gebeliğimi öğrendiğim anda dr.um başla dedi iğneye.. İyikide öyle yapmışız, herşey yolunda şuan
Git tabiii,,, rica ederim:)) yani hemen gideyimmm çok teşekkürler.....ayrıca tebrikler.....
Bendede olmuştu canım,, dr.a söyle ama olur mu :)Amiiiiiin canıımm yaabenim adet sancısına benzer kasıklarımda sancılar oluyor. bu haftalarda sizdede olmusmuydu kızlar
Amiiiiiin canıımm yaabenim adet sancısına benzer kasıklarımda sancılar oluyor. bu haftalarda sizdede olmusmuydu kızlar
Erken başlaman faydanadır canım :) buarada sabah s.ocağında doktorumun istediği testler için 5 tüp kan verdim. Dr. bi kağıtta yazılı verdi altına mühürle. S.ocağında yaptırabilirsiniz rutin testleri,,,zaten her halukarda oraya bildirip kayıt yaptırmanız gerekiyor..Maşallah
Bende yarından itibaren başlayım
Erken başlaman faydanadır canım :) buarada sabah s.ocağında doktorumun istediği testler için 5 tüp kan verdim. Dr. bi kağıtta yazılı verdi altına mühürle. S.ocağında yaptırabilirsiniz rutin testleri,,,zaten her halukarda oraya bildirip kayıt yaptırmanız gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?