2014 Kasım Anneleri

ben canım hatta arada böle gaz sancısı giriyor kıvranıyorum resmennn...
belim ve kalçalarım vücuduma ağır geliyor gibi..
doktorum uzun boylularda bu şikayetler olur dedi..
benim boyum 170..

yarın dört haftam bitmiş oluyor benim ama benim adet sürem kısa (25 gün),yarın 9 gün gecikmiş olacağım... bakalım inşallah karından görebiliriz biz de... eğer hcg düzgün artmışsa yarın 1500 civarı olması gerekiyor..

Aaa hiç gitmediğinizi anlamamışım. O zaman 18 Martı bu kadar heyecanla beklemeniz çok doğal Şafak 5 güzel haberlerinizi bekliyoruz

sağol canım. sanırım ozamana kadar bekleyemiycem azcık açık kahverengi bir akıntı gelmiş. gelmemesi gerek ama işte eğer biraz çoğalırsa acile gidicem. sanırım bu seferde hüsran :)

ben canım hatta arada böle gaz sancısı giriyor kıvranıyorum resmennn...
belim ve kalçalarım vücuduma ağır geliyor gibi..
doktorum uzun boylularda bu şikayetler olur dedi..
benim boyum 170..

ya bilemedim, bende 1,68 olabilir ama aradım doktorumu şehir dışındaymış yarın dönecekmiş gel bir keseye bakalım dedi... ne alaka anlamadım da umarım kötü bir şey yoktur...

:)) yani hemen gideyimmm çok teşekkürler.....ayrıca tebrikler.....

amin canım benim, burda hepimiz kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah

canım merhabaaa ben bu sabah dayanamadım,özele gittim ve kesemiz gözüktü:))5.haftaya girmişiz
kalbinide 10 gün sonra duyarız dedi herşey yolunda dedi,binlerce kez şükürler olsun rabbime:116:
inşaALLAH KALBİNİDE DUYMAK NASİP OLUR:)

kar yağıyorrrrrr

akşamada anneme kalmaya gideceğim..
eşimde annesigile gidecekmiş istanbuldan kardeşi geliyor...orada kalayımmı dedi bende kal bende annemgiler giderim dedi..
şimdi onlar sabaha kadar uyumazlar eşim raporlı..kardeşleri okuyor... kv dede izin alacakmış işten...
yarın mahvolurum ben zaten uykuya danayanamıyorummm

Amiiiiiin canıımm yaa benim adet sancısına benzer kasıklarımda sancılar oluyor. bu haftalarda sizdede olmusmuydu kızlar

benim adet günümde çok fenaydı adet sancısından biraz daha fazla ağrım vardı...şu anda da batma var..

Maşallah
Bende yarından itibaren başlayım
Erken başlaman faydanadır canım :) buarada sabah s.ocağında doktorumun istediği testler için 5 tüp kan verdim. Dr. bi kağıtta yazılı verdi altına mühürle. S.ocağında yaptırabilirsiniz rutin testleri,,,zaten her halukarda oraya bildirip kayıt yaptırmanız gerekiyor..

ben çalışıyorum canım sağlık ocağına gidememki...
bizm hastanedeki aile hekimliğne gitsek olmazmıki orasıda kaydı almazmıki yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…