canım merhabaaaben bu sabah dayanamadım,özele gittim ve kesemiz gözüktü:))5.haftaya girmişiz
kalbinide 10 gün sonra duyarız dediherşey yolunda dedi,binlerce kez şükürler olsun rabbime:116:
inşaALLAH KALBİNİDE DUYMAK NASİP OLUR:)
Canım bildiğim kadarıyla mahallendeki aile hekimine kayıt yaptırman lazım. Ki onlar takip etmek zorundaymış ceza almamak için. Bi sabah izin alsan gitswn hem kan tahlillerin yapılır hemde kayıt işlemin. Zaten 8.30 dan saat 10a kadar alınıyor kan. Burda böyle enazındanben çalışıyorum canım sağlık ocağına gidememki...
bizm hastanedeki aile hekimliğne gitsek olmazmıki orasıda kaydı almazmıki yaa..
canım kaç günlük göründü bende ctsi gidicem 4+6 günlük olcak kese görünür inşallah
Bendede olmuştu canım,, dr.a söyle ama olur mu :)
benim adet günümde çok fenaydı adet sancısından biraz daha fazla ağrım vardı...şu anda da batma var..
benimde öyle batma gibi oluyo özeliikkle sol kasığımda ara ara.
Süreç karışık ama fevkalade :) gözün aydın canım,, ben çok mutlu oluyorum güzel haberlerinizlecanım benim çok ilginç ve karışık bir sürecim var:) kısaca aktarayımsat 29 ocak,27 şubatta kan testi sonucu 0.58 çıktı.
7 martta kan testi sonucum 413,82 çıktı:) dün yani 12'si sskya gittim doktor daha rahime düşmemiş dedi tabi benim moral sıfırsonra kan testi ve idrar testi istedi,testleri verdim sonuçları p.tesi öğleden sonra çıkacak.ben akşamdan bu yana duramadım stresten,işe geldim yakın bi toplum tıp merkezi vardı gittim oraya kadına anlattım böleyken böyle:) baktıı ve gördük:)kalp atışı içinde 10 gün sonra dedi.görünmeyebilir sakın strese girme,görünmesi için kan değeri çok önemli bak benmki bir günde değişti:)
İmplantasyon kanamasıdır, geçmiş neyseki ama progestana ihtiyacın olabilir.. Takip et akıntını, sağlıklı bi bebiş içinhıımm tabiki söylerim önemli bir sorun olmaz inşaalah. internetten okuduğum kadarıyla lekelenme ya da kanama olmadığı sürece çok endişe etmeyin yazıyor. gebe olduğumu öğrendiğğm gün tek bir defa kahverengi lekelenmem oldu sonra çok şükür hiç olmadı
benimde sağda..bugünde çok hareket ettim şu anda çok fenayım...
İmplantasyon kanamasıdır, geçmiş neyseki ama progestana ihtiyacın olabilir.. Takip et akıntını, sağlıklı bi bebiş için
Canım bildiğim kadarıyla mahallendeki aile hekimine kayıt yaptırman lazım. Ki onlar takip etmek zorundaymış ceza almamak için. Bi sabah izin alsan gitswn hem kan tahlillerin yapılır hemde kayıt işlemin. Zaten 8.30 dan saat 10a kadar alınıyor kan. Burda böyle enazından
ilk zamanlarda çok dikkat etmek lazım yat dinlen bol bol.
çok fazla da ayakta kalmamaya çalış
Git tabiii,,, rica ederimbende seni tebrik ederim canım :))
Süreç karışık ama fevkalade :) gözün aydın canım,, ben çok mutlu oluyorum güzel haberlerinizle
Ben bi aylık veriliyo sanıyodum ,, 3'er kutu :) eşime sordum evet 9 kutu veriliyormuş tatlımbugün bebiş nasıll,, ben hastayım çokkk
canım merhabaaaben bu sabah dayanamadım,özele gittim ve kesemiz gözüktü:))5.haftaya girmişiz
kalbinide 10 gün sonra duyarız dediherşey yolunda dedi,binlerce kez şükürler olsun rabbime:116:
inşaALLAH KALBİNİDE DUYMAK NASİP OLUR:)
Canım dikkat et kendine, uzan dinlen lütfen.
Bebişde iyidir inşallah. Dün akşam akıntımda azcık kahverengi-kırmızımsı renk vardı, çok korktum ama daha da hiç olmadı.
Ona korkup üzüldüm işte...
Ayy canım benimm ne çok sevindim yaa, boşa üzüldün o kadar işte :)
Bende 10 gün sonra tekrar gidicem, inşallah canım yaa hepimiz o pıt pıtları duyarız inşallah :)
İğne kullananlar nezaman başladınız
Keseyi görüncemi
Görmeden öncemi başladınız??
Mrb kizlar. Aaz once bebisin kesesini gordum. Son adet tarihinle uyumluymus. 6mm buyyklugunde.haftaya cumartesi kalp atislarini rahatlikla duyariz dedi. Su anda 5+1. Yalniz progestan verdi doktor.gunde 3kere yazmis. Siz kac kez kullaniyosunuz. Biraz fazla geldi bana. Bi de prospektusunde sabah 1 aksam 2 ya da sabah 2 aksam 1 seklinde alin diyo. Doktor oyle bisey soylemedi. Sabah oyle aksam seklinde mi alicam. Siz nasil aliyosunuz. Cok kafam karisti. Progestani verme sebebo de kasiklarima ani kramplar oluyo kalkarken, oksururken,gulerken falan .garanti olsun rahmi yumusatalim dedi.
asayiş berkemalaynen takipteyimm :)
Canım ben adet günüme 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu ve o gün başladım...
Canım gözün aydın :)
Progestanı tedbir amaçlı bende kullanıyorum, günde 2 kere..
Ama 3 kez fazla değil, var kullananlar, hatta bende kulllanmıştım ama ben 24 satti üçe bölüp öyle alıyodum, ikisini beraber birini tek falan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?