2014 Kasım Anneleri

canım kaç günlük göründü bende ctsi gidicem 4+6 günlük olcak kese görünür inşallah

ben çalışıyorum canım sağlık ocağına gidememki...
bizm hastanedeki aile hekimliğne gitsek olmazmıki orasıda kaydı almazmıki yaa..
Canım bildiğim kadarıyla mahallendeki aile hekimine kayıt yaptırman lazım. Ki onlar takip etmek zorundaymış ceza almamak için. Bi sabah izin alsan gitswn hem kan tahlillerin yapılır hemde kayıt işlemin. Zaten 8.30 dan saat 10a kadar alınıyor kan. Burda böyle enazından

canım kaç günlük göründü bende ctsi gidicem 4+6 günlük olcak kese görünür inşallah

canım benim çok ilginç ve karışık bir sürecim var:) kısaca aktarayım sat 29 ocak,27 şubatta kan testi sonucu 0.58 çıktı.
7 martta kan testi sonucum 413,82 çıktı:) dün yani 12'si sskya gittim doktor daha rahime düşmemiş dedi tabi benim moral sıfır sonra kan testi ve idrar testi istedi,testleri verdim sonuçları p.tesi öğleden sonra çıkacak.ben akşamdan bu yana duramadım stresten,işe geldim yakın bi toplum tıp merkezi vardı gittim oraya kadına anlattım böleyken böyle:) baktıı ve gördük:)kalp atışı içinde 10 gün sonra dedi.görünmeyebilir sakın strese girme,görünmesi için kan değeri çok önemli bak benmki bir günde değişti:)

Bendede olmuştu canım,, dr.a söyle ama olur mu :)

hıımm tabiki söylerim önemli bir sorun olmaz inşaalah. internetten okuduğum kadarıyla lekelenme ya da kanama olmadığı sürece çok endişe etmeyin yazıyor. gebe olduğumu öğrendiğğm gün tek bir defa kahverengi lekelenmem oldu sonra çok şükür hiç olmadı

Süreç karışık ama fevkalade :) gözün aydın canım,, ben çok mutlu oluyorum güzel haberlerinizle

İmplantasyon kanamasıdır, geçmiş neyseki ama progestana ihtiyacın olabilir.. Takip et akıntını, sağlıklı bi bebiş için

ya canım bilmiorummm..ben en iyisi bir sorayım bakalımmm...
aman izin almakta sıkıntı bu dönemde..
nese bir şekilde halledicez saol canımm

ilk zamanlarda çok dikkat etmek lazım yat dinlen bol bol.
çok fazla da ayakta kalmamaya çalış

nereye dinleniyosun yaa ağır bir işim var..salı günü hamile olduğumu öğrendiğimde kendi doktoruma gittim rapor istemek için daha doktorumla görüşemeden sekreter bana "etik değil istediğiniz şey durduk yere rapor veremeyiz" dedi..."doktorla görüşücem derdimi onu anlatıcam etik olup olmadığına o karar vericek" diyorum etik değil diyip durdu kadın...süreklide oraya gidiyodum bütün muayenelerim tetkilerim falan hep orda yapıldı ama çok canım sıkıldı sanki rüşvet teklif etmişim gibi herkesin içinde abuk subuk konuştu sekreter..ben sadece rapor isticem randevu alayımmı diye sordum..millete rezil etti beni orada...başka doktor arıyorum kendime

Mrb kizlar. Aaz once bebisin kesesini gordum. Son adet tarihinle uyumluymus. 6mm buyyklugunde.haftaya cumartesi kalp atislarini rahatlikla duyariz dedi. Su anda 5+1. Yalniz progestan verdi doktor.gunde 3kere yazmis. Siz kac kez kullaniyosunuz. Biraz fazla geldi bana. Bi de prospektusunde sabah 1 aksam 2 ya da sabah 2 aksam 1 seklinde alin diyo. Doktor oyle bisey soylemedi. Sabah oyle aksam seklinde mi alicam. Siz nasil aliyosunuz. Cok kafam karisti. Progestani verme sebebo de kasiklarima ani kramplar oluyo kalkarken, oksururken,gulerken falan .garanti olsun rahmi yumusatalim dedi.

Git tabiii,,, rica ederim bende seni tebrik ederim canım :))

merhabalar,,, geçtiğimiz 17 Ağustosta 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim..Karnımda öldü ve kürtaj oldum.Oyüzden şimdi tekrar çok heveslenip,
çok heyecanlanmaya korkuyorum...Ozaman deli gibi sevinmiştim çünki sonrası hüsran oldu...Şimdi bu yüzden kendimi kaptırmamaya çok heveslenmemeye umutlanmamaya gayret ediyorum ama olmuyor içimde yine acayip heyecan var...Bu sayfaya bile girmicektim ama dayanamadım.... İnşallah dr a gittiğimde kötü bir sonuçla karşılaşmam.Adetim bu gün tam 1 hafta oldu gecikti...zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor.Yarın aile dr umdan randevu aldım haftaya salıda Kadın doğumdan ..Allahım herşey inşallah istediğim gibidir ve burdan bende müjdeyi veririm....tanıştığıma çok memnun oldum..Senin cevabın bana ilaç gibi geldi tekrar çok sağol.....

Ben bi aylık veriliyo sanıyodum ,, 3'er kutu :) eşime sordum evet 9 kutu veriliyormuş tatlım bugün bebiş nasıll,, ben hastayım çokkk

Canım dikkat et kendine, uzan dinlen lütfen.
Bebişde iyidir inşallah. Dün akşam akıntımda azcık kahverengi-kırmızımsı renk vardı, çok korktum ama daha da hiç olmadı.
Ona korkup üzüldüm işte...

Ayy canım benimm ne çok sevindim yaa, boşa üzüldün o kadar işte :)
Bende 10 gün sonra tekrar gidicem, inşallah canım yaa hepimiz o pıt pıtları duyarız inşallah :)

Allah arzı olsun canımmm:):) bir an önce duyalım inşaALLAH MİNİK KALPLERİİİ

İğne kullananlar nezaman başladınız
Keseyi görüncemi
Görmeden öncemi başladınız??

Canım ben adet günüme 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu ve o gün başladım...

Canım gözün aydın :)
Progestanı tedbir amaçlı bende kullanıyorum, günde 2 kere..
Ama 3 kez fazla değil, var kullananlar, hatta bende kulllanmıştım ama ben 24 satti üçe bölüp öyle alıyodum, ikisini beraber birini tek falan değil.

Cevabin icin cok tesekkur ederim cnm. Inan cok kafam karismisti. Peki bulanti uyku bassonmesi sersemlik gibi yan etkiler yapti mi?yapiyomus galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…