tamam doğru valla bende öyle yapayım peki bunları ilk kontroldemi istedi senden maşallah :) bende kadın doğumdan alırım sıra yaptırırm ozaman. dr umu aradım şimdi folik asit için geç değil başla dedi 12. haftaya kadar içiceksin dedi içim rahatladı geç kaldım sandım
bol bol folik asit içeren sebzelerden yemeye çalış canım netten bakarsın neler içeriyomuş diye sevdiklerini yersin..
bol bol folik asit içeren sebzelerden yemeye çalış canım netten bakarsın neler içeriyomuş diye sevdiklerini yersin..
çok saol canım doğru diyosun bakıp yiyeyim.
evvett tatlımm ilk kontrolde istedii
pazartesi kalp atışını duymaya gidicez inşallahh duyarızz
o zaman göstericem sonuçlarıda
valla çok merak ettim bakalım bzimki vericekmi. merak ettim.
al canım al zaten dr soruyor folık asıt ıcıyomusn dıye ben sağlık ocağına gıttım kan tahlılıne ordakı ebeyede söyledım ıc ıc folık asit önemli dedi
günaydınnn canımmm
benimdee ölee.artarak devam etmekteakıntı hamilelikte artar hep kızımda da çok artmıştı.sıkıntı yok kafalar rahat
Evet gebelikte çok faydalıymış canım :) hergün ya yiyorum ya suyunu içiyorumbak benim günlük kesinlikle tükettiğim gıdalar: 2 bardk süt,1 haşlanmış yumurta, salatalık,domates,beyaz peynir,ceviz,fındık,kuru üzüm,elma armut kivi portakal suyu yapıyoruz karışık.. Onun dışında günlük ne yemek yaparsak ve yoğurt :) kahvaltıda salatalığı özellikle tüketin derim kabızlık içinde iyi geliyor,, bağırsaklar hareketleniyor bide sabah aç karnına kuru kayısı ve erikte işe yarar :)
benimde cook geliyordu senin gibi korka korka lavaboya gidiyordum cnm.arastirdim öyle diyordu. bana da dr um dushapton verdi.rahimde mikrop vs varsa onları temizliyor sanırım ara ara ağrım artıyor kasiklarda .rahimde bebeğin tutunmasını sagliyormus rahim duvarını kalinlastiriyormus.acayip uyku yapiyo yatmaktan gına geldi ama napalim bebis için katlaniyoruz
merhabalar,
ilk gebeliğim benim 22 şubatta transfer yapıldı tüp bebek tedavisi ile tutundu/tutundular... kan değerlerim iyi geldi, bakalım doktorum kalp atışları için 21 martta çağırdı... heyecanla bekliyorum... Allahım isteyen herkese nasip etsin...
bu arada tek sıkıntım aşırı bel ağrısı bugün doktorumu arayacağım ama aynı durumları bu haftalarda yaşayan var mı acaba? özellikle akşamları bel kalça kısmım çok ağrıyor kıpırdayamıyorum resmen...
Sağol canım..İlaç verdi canım dr. Gebelikte kullanılan bi antibiyotik,, baya ilerledi hastalığım iltihap var boğazımda
Aman canım neyse ki miden bulanmıyor...bol bol dinlen başın döndüğünde canım..
Bu arada geçmiş olsun bol bol su iç ve vitaminli şeylerden ye daha kötüleşmeden..
hayırlı olsun bebişlerin canımbende de bel ve bacak ağrısı var ama çok fazla kafama takıp kendimi hastalık hastası etmek istemiyorum...dün akşam 9 da yorgunluktan uyuyakaldım bende..
ben permesis içiyorum sabah akşam tatlım.bulantı kesen folik asit bu
öğlende decavit multivitamin içiyorummm
yani 2 folik 1 multivitamin
bunda hiç bir şekilde doktora gitmedim daha. dedim ya 18 marttadiğerlerini soruyorsan eğer. valla 5 haftalık gözükmüştü. o tamamen doktorun ultrason isteğine bağlı benim hep vajinal bakıldı o yüzden gözükme ihtimali yüksek.
Ben bi aylık veriliyo sanıyodum ,, 3'er kutu :) eşime sordum evet 9 kutu veriliyormuş tatlımHerkese günaydın güzel anneler :)
Canım ben clexan 0.4'lük kullanıyorum.
Öyle canım :)
Dün bana eczacı raporla 9 kutu verebiliyoruz dedi, sık sık yazdırmana gerek kalmaz dedi, o yüzden bi sorayım dedim :)
Ayy canım çok sevindim, tahmin ediyorum sevincini, bende dün gördüm çok şükür :)
Ekrana bakarken 2 tane kese göreyim umuduyla bakmıştım ama bitanecikti meleğim :)
Kucağına aldığın günleride gör inşallah tatlım :)
Bende 2 hafta öncesine kadar yiyordum canım,, ama nette araştırdıktan sonra buraktımdün gece bunun krızıyle uyudum gercekten ne alaka bilmiyorum öyle canım cekıyor kı anlatamam.
ama iyi değil diye okudum internette ...
Hadi bakalım, tez gelirsin umarım ve keseyi görürsün :) bebiş için erken galiba,, haftayada pıt pıta gidersinBende bugün 11:30 da randevum keseyi görmeye gidicez
cok heyecanlıyım insallah hersey yolundadır ve görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?