2014 Kasım Anneleri

merhabalar,

ilk gebeliğim benim 22 şubatta transfer yapıldı tüp bebek tedavisi ile tutundu/tutundular... kan değerlerim iyi geldi, bakalım doktorum kalp atışları için 21 martta çağırdı... heyecanla bekliyorum... Allahım isteyen herkese nasip etsin...

bu arada tek sıkıntım aşırı bel ağrısı bugün doktorumu arayacağım ama aynı durumları bu haftalarda yaşayan var mı acaba? özellikle akşamları bel kalça kısmım çok ağrıyor kıpırdayamıyorum resmen...

al canım al zaten dr soruyor folık asıt ıcıyomusn dıye ben sağlık ocağına gıttım kan tahlılıne ordakı ebeyede söyledım ıc ıc folık asit önemli dedi

Folik asit değerleriniz çok önemli halk sağlığında bakılıyor ihmal edilmemesi gereken bi vitamin Allah korusun eksikliğinde bebekte kalıcı hasarlara neden oluyo benim folik asit değerim normsl olduğu halde jinekoloğum devam dedi folic plus içiyorum ben üstünde anneyle bebek resmi var zaten şurda bir ay kaldı bir ay sonra bebeğin sinir gelişimi tamamlanacağından başlamadıysanız hemen başlayın derim ayrıca içindeki b vitaminide bulantıyı önlüyor benim hiç bulantım yok çok şükür

Canım genel olarak süper aldığın besinler ama acil olarak domates ve salatılığı bırak mevsiminde olmadığı için hormonlu ve bebeğin ilk üç ay katkılı hormonlu şeylerden mutlak uzak olması gereken dönemdeyiz bana dr mevsiminde olmayan hiç bir şeyi yemeyeceksin kavanoz içindeki hiç bir şeyi yemeyeceksin özellikle koruyucu olan şeyler. Jelibon cips gibi şeyler yasak dedi haftada bir sadece yüzde 80 kakaolu çikolata serbest dedi bu konuda çok katı acil bırak domatesle salatılığı kiviye gelince zaten tropik bir meyve ananas ve kivi ya sıcak bölgelerden yada ülke dışından geldiği için sorun yok

Aaa canım bende ultrasonda dr karından baktı bebeği gördükten sonra kalınlaşmada var dedi o kalınlaşma bebeğin tutunması için kalınlaşma mı vallahi senden ilginç şeyler öğreniyorum süper

arkadaşlar ben dün ilk defa doktora gittim keseyi göremedi degerlere göre hamilesin dedi 22 marrta tekrar çağırdı .düşük tehlikesi olmasın diye hibor ve coraspirin verdi. daha önce düşük yapmadım ilk gebeliğim. bu ilaçların bebişe zararı yok kesinlikle dedi sizlerede doktorunuz verdi mi.

hayırlı olsun bebişlerin canım bende de bel ve bacak ağrısı var ama çok fazla kafama takıp kendimi hastalık hastası etmek istemiyorum...dün akşam 9 da yorgunluktan uyuyakaldım bende..

Aman canım neyse ki miden bulanmıyor...bol bol dinlen başın döndüğünde canım..
Bu arada geçmiş olsun bol bol su iç ve vitaminli şeylerden ye daha kötüleşmeden..
Sağol canım..İlaç verdi canım dr. Gebelikte kullanılan bi antibiyotik,, baya ilerledi hastalığım iltihap var boğazımda

hayırlı olsun bebişlerin canım bende de bel ve bacak ağrısı var ama çok fazla kafama takıp kendimi hastalık hastası etmek istemiyorum...dün akşam 9 da yorgunluktan uyuyakaldım bende..

saol canm seninde hayırlı olsun... bende bugüne kadar takmadım ama artık takılmayacak boyutta değil ağrılarım bakalım doktorum ne diyecek...

ben permesis içiyorum sabah akşam tatlım.bulantı kesen folik asit bu

öğlende decavit multivitamin içiyorummm

yani 2 folik 1 multivitamin

Çok teşekkür ederim cevabınız için Demek ki doktorların yöntemi farklı ben yarım tablet folbioldan başka hiçbir şey içmiyorum. bana bir şey vermedi. Hamilelik öncesi de kullanmamıştım aslında daha yoğun verecek sandım.

Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik dönemi ve doğum yaşatsın, sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah

Benim biraz sonra bhcg sonuçlarım çıkacak değerler katlanmış mı diye, ama ben heyecandan ölmezsem iyidir. Çok yüreğim ağzımda.. Sizler bu durumda ne hissediyorsunuz ya da nasıl heyecanı azaltabiliyorsunuz arkadaşlar?

Aaa hiç gitmediğinizi anlamamışım. O zaman 18 Martı bu kadar heyecanla beklemeniz çok doğal Şafak 5 güzel haberlerinizi bekliyoruz

Son düzenleme:
Ben bi aylık veriliyo sanıyodum ,, 3'er kutu :) eşime sordum evet 9 kutu veriliyormuş tatlım bugün bebiş nasıll,, ben hastayım çokkk

dün gece bunun krızıyle uyudum gercekten ne alaka bilmiyorum öyle canım cekıyor kı anlatamam.

ama iyi değil diye okudum internette ...
Bende 2 hafta öncesine kadar yiyordum canım,, ama nette araştırdıktan sonra buraktım iyi pişmezse zararı varmış ama ne bileyim nasıl pişiriyolar gittiğimiz yerde.. Çok seviyorum sakatatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…