2014 Kasım Anneleri

sağol canım. sanırım ozamana kadar bekleyemiycem azcık açık kahverengi bir akıntı gelmiş. gelmemesi gerek ama işte eğer biraz çoğalırsa acile gidicem. sanırım bu seferde hüsran :)

Allah korusun inşallah bu sefer sıkıntı olmayacak. bende de doktora gitmeden önce yaklaşık iki gün kahverengi akıntı oldu, çok korktum. doktora gideceğim sırada düzelmişti ama yine de doktor ilaç verdi akıntı başlarsa kullanırsın dedi. Çok şükür başlamadı ve sonrasındaki muayenede çok şükür keseyi görebildik. Allah2ın izniyle sizde de problem olmayacak.

Bende doktorumun dediğne göre 6+3 teyim :) bugün sabah yaptırdım o testleri ve aklıma da kötü hiiiç bişey gelmedi canım boşa evham yapıp bebişini huzursuz etme:) canım zaten bi sıkıntın olsa illaki şu yaşına kadar karşına çıkardı ki kişi kendini bilir az çok iyi düşün iyi olaaa :))

Canım nasılsın konuşamadık kaç gündür.valla drum bana kaç haftalık oldgmu söyleme bile.değiştiriyorum dr u zaten. Doğru söylüyosun cnım.. İnşallah iyi çıkar sonucum.senin bebiş neler yapmakta?

Evet,,dr dan memnun değilsen hiç bekleme değiştir canım. Benim önceki çok uyuz ediyodu,,, hiçbir sorumun cevabını alamıyodum doğru dürüst.. Neyse unutalım o günleri ben nasılımmm,,, hastayım yatıyorum.. Dr. antibiyotik verdi mecburen çünkü iltihap var boğazımda, çok halsizim. Bide parol kullan dedi artı gargara..
Bebiş iyidir bence,, öyle hissediyorum haftaya cmrts için randevu aldım, ciciğimi bi yoklayayım dedim :) yarın s.ocağından test sonuçlarımı alıcam, kayıt yaptırıcam bide çünkü bu sabah ebe çok yoğundu.. Sen neler yaptın,, bebişin nasıl keyfi yerinde mi

Kizlar bisi sotcam bende kabizlik inanilmaz artti hatta ctsi en son tuvalete gitiim diyebilirim gazimdaa cok var dr umu aradim magnezyum toz ic dedi duyan icen varmi ilk 3 ay icin tehlikeli deildir dimi

Kizlar bisi sotcam bende kabizlik inanilmaz artti hatta ctsi en son tuvalete gitiim diyebilirim gazimdaa cok var dr umu aradim magnezyum toz ic dedi duyan icen varmi ilk 3 ay icin tehlikeli deildir dimi
Öncelikle geçmiş olsun,, canım dr önermişse zararı yoktur. Benim ilk hafta oldu bikaç gün fitil verdi dr.um..

Öncelikle geçmiş olsun,, canım dr önermişse zararı yoktur. Benim ilk hafta oldu bikaç gün fitil verdi dr.um..

Saol canim benim valla druma cok guveniyorum ama burdaki arkadaslardan tasdik almadikcada rahat edemiorum :))) aldim iccem bakalim insallah iyi gelir cunku ben 5 haftalik karnim 15 haftalik hamile gibiyiz:)))

Sanada cok gecmis olsun bu arada simdi okudum canim bol bol kivi ye c vitamini olsun bian once iyilesirsin insallah bol bol da dinlen..

Saol canim benim valla druma cok guveniyorum ama burdaki arkadaslardan tasdik almadikcada rahat edemiorum :))) aldim iccem bakalim insallah iyi gelir cunku ben 5 haftalik karnim 15 haftalik hamile gibiyiz:)))
Aslında fitil daha iyi gibi canım bide sabah ve gece kuru kaysı ya da erik tüketsen daha iyi olur,, ilaç vs kullanmana gerek kalmaz

Canim aksam balli sicak sut, bolca yesillik yiyorum ve zeytinyagi kullaniyorum hep.benin kabizlil bitti masallah

Sanada cok gecmis olsun bu arada simdi okudum canim bol bol kivi ye c vitamini olsun bian once iyilesirsin insallah bol bol da dinlen..
Kivi ve portakalın suyunu çıkarıyoruz, onu içiyorum :) yatıyorum paso zaten teşekkür ederim,, sende dikkat et kendine çünkü havalar çok dengesiz

Aslında fitil daha iyi gibi canım bide sabah ve gece kuru kaysı ya da erik tüketsen daha iyi olur,, ilaç vs kullanmana gerek kalmaz

Kayisi incir bol yiyorum ama fayda etmedi yaa( su siskinligim gitse dogal yollara geccem zaten ama inanalmaz rahatsiz ediyo sisti heryerim simdiden

Canim aksam balli sicak sut, bolca yesillik yiyorum ve zeytinyagi kullaniyorum hep.benin kabizlil bitti masallah

Aman masallah kuzum insallah gecer benimkide bakalim ictim ilaci nolcak paylasirim mutlaka bu arada ben gezrn tavuk buldum kizlar migrosta varmis organik gercekten tadida deisik suyuda sapsari haberiniz olsun:)))

Kivi ve portakalın suyunu çıkarıyoruz, onu içiyorum :) yatıyorum paso zaten teşekkür ederim,, sende dikkat et kendine çünkü havalar çok dengesiz

Aman yat yaatt bosver cok aricaz minnaklar gelince bu yatmalari :)))bnm esimde hasta yaklasmio bana cok dikkat etmeye calisiorum valla ama bakalim hayirlisi canim ya

Kayisi incir bol yiyorum ama fayda etmedi yaa( su siskinligim gitse dogal yollara geccem zaten ama inanalmaz rahatsiz ediyo sisti heryerim simdiden
Sabahta salatalık yiyorum bitane,, ama burdan bi arkadaşımız uyardı hormonlu zarar verir diye bol su iç, sıvı şeyler tüket. Hoşaf falanda olur.. Baktın hâlâ olmuyo dr.a fitili sor?, bana daha mantıklı geliyor

Cok saol canim evet salatalik mevsiminde deilya ondan yememek gerekio hosaf bnmde aklima geldi zatrn icecek ariyorum kendime cok kola tuketen biriydim ben simdi alternatif olur sanirim olmaz ama yinede kendimi kandircam artik erik ve kayisi karisikmi yapsam napsam:) eger gecmezse mutlaka sorcaam canim

Aman yat yaatt bosver cok aricaz minnaklar gelince bu yatmalari :)))bnm esimde hasta yaklasmio bana cok dikkat etmeye calisiorum valla ama bakalim hayirlisi canim ya
Gezen tavuk öyle mi bende sorayım migrosa, çok komik ya tarif şekli :))
Yatmakta sıkıyo bi yerden sonra ama :/ buarada aman aman eşine yaklaşma,, doğru düzgün ilaç da kullanamıyoruz çok ağır geçiyor hastalık, sürünüyorumm

Kola demeee banaaa,, benim yaşam kaynağımdı o :'( bence karışık yapma hoşafı, bence tabi :) canım bol bol meyve ye bidee

Yaa sorma dr a gittigimizden beri bi geyiktir donuyo evde burda:)) dr tavuk yiceksin dedi sonrada ama gezen tavuk olcak dedi nerden bulcam dedim arastir bul dedi kocamda diyoki gezim ben sokak aralarinda gezen tavuklari toplim evde keserim baska turlu bulamayiz falan baya bi gitti bu boyle:)) bugun migrosa gittim orda organik bolumunde buldum internetede cok guvenmiorum cunku ciflik tavugundan iyidir sonucta aal bence ondan..valla kose kapmaca oynuyoruz evde kocamla kaciyo benden insallah gecmez sende bian once iyilisirsin insallah yardim eden varmi bari sana

Çok iyiymiş yaaa :)))
İlkkez burda senden duydum biliyor musun bu şekilde önerildiğini :)çiftlik tavukları kötüdür evet,, bahçede yetiştirileb sokaklarda gezen tavuklar daha sağlıklı demek
Annemle kocam bakıyo bana,, bayadır yemek yapmıyorum,annemde yemek temizlik işleri :) kocamda canım koşturuyo işte günlük istek ve ihtiyaçlarım için,, kahvaltımdı bulaşıktı vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…