2014 Kasım Anneleri

Canım seni çok iyi anlıyorum, çünkü kasım ayında bende bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için. O yüzden şimdi çok sevinemiyorum, ve kimseye söylemedim daha hamile olduğumu, oysa ki avaz avaz bağırasım var...
Rabbim inşallah aynı acıları yaşatmaz bize ve bu sefer sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah hep beraber...

Son düzenleme:
Cevabin icin cok tesekkur ederim cnm. Inan cok kafam karismisti. Peki bulanti uyku bassonmesi sersemlik gibi yan etkiler yapti mi?yapiyomus galiba

Rahat ol canım, evet canım yapıyor arada, o yüzden endişe etme.
Eğer bulantıyı içemeyecek derecede yaparsa tekrar doktoruna git, o zaman bu ilacın vajinal olanını verir büyük ihtimalle.

ya canım bilmiorummm..ben en iyisi bir sorayım bakalımmm...
aman izin almakta sıkıntı bu dönemde..
nese bir şekilde halledicez saol canımm
Sor tabiki, belki oraya aktarırlar bilgilerin ne bileyim,, olsa keşke rica ederim canım buarada,, konyada 4 yılım geçti :) bosnada oturdum,, pek sevemedim oraları ama yinede özledim

Sor tabiki, belki oraya aktarırlar bilgilerin ne bileyim,, olsa keşke rica ederim canım buarada,, konyada 4 yılım geçti :) bosnada oturdum,, pek sevemedim oraları ama yinede özledim

neden sevemedin canım..bosna biraz kötü yaaa..
ben kulenin orada oturuyorum..
bende afyonda okudumm..

neden sevemedin canım..bosna biraz kötü yaaa..
ben kulenin orada oturuyorum..
bende afyonda okudumm..
Bosnayı seviyodum canım, genel olarak konyayı sevemedim :) belki iklimden.. Bide çok boş geliyodu bana,,çok tenha yani.. Bi ara gitmek istiyorum ama geçmişi yad etmek için :)

Bende Afyon da okudum canım konya da da otogar civarında oturuyorum :)

oo canım seninle baya ortak yönlerimiz var..
oaogar tarafı güzel yaa çok gelişti oralar...
ayy inş birgün yüz yüzede tanışmak nasip olurrr

oo canım seninle baya ortak yönlerimiz var..
oaogar tarafı güzel yaa çok gelişti oralar...
ayy inş birgün yüz yüzede tanışmak nasip olurrr

Aynen canım sen Meram Tıptasin sanırım bende kamu hastaneleri birliğinde çalışıyorum inşallah yüz yüze de görüşürüz çok isterim

Eğer hamileysem bende bir süre kimseye söylememeyi düşünüyorum...işin en kötü tarafıda yeni işe başlamıştım ((

Aynen canım sen Meram Tıptasin sanırım bende kamu hastaneleri birliğinde çalışıyorum inşallah yüz yüze de görüşürüz çok isterim

beyhekimdemi yoka eğitim araştırmadamısın canım..
ben evet meram tıptayım..

Rahat ol canım, evet canım yapıyor arada, o yüzden endişe etme.
Eğer bulantıyı içemeyecek derecede yaparsa tekrar doktoruna git, o zaman bu ilacın vajinal olanını verir büyük ihtimalle.

Bakalim insallah bulanti yapmaz. Yapsada dedigin gibi alternatifi varsa vajinal olarak problem yok . Bebislerimiz saglikli dogaunda icicez artik hersey onlar icin

canım benimde dün akşam çok açık nokta nokta kahverengi akıntım oldu. dahada birşey yok yatıyorum sürekli ve progestan alıyorum. korkmamak elde değil malesef:18:

H.geldin ben 784.5 ken karindan cok minik gordim

2.bebeğimi bekliyorum:)

Konya farabiye kim gidiyodu? Muayene ücreti ne kadar

2.bebeğimi bekliyorum:)

canım benimde dün akşam çok açık nokta nokta kahverengi akıntım oldu. dahada birşey yok yatıyorum sürekli ve progestan alıyorum. korkmamak elde değil malesef:18:

Ben regl bekliyordum, 15 gün geçti sonra 2-3 damla kırmızılık oldu regl oldum heralde dedim. ama devamı gelmedi. şüphelenmedim hiç, bi ilaç alacaktım ne olur ne olmaz bakayım dedim, o zaman anladım ki 2 çizgi ile hamileliğimi :) korkmayın o bikaç damla akıntılar her hamilelikte olurmuş hemen hemen.

Kızlar slm. Gitgide çoğaldığımızı görmek sevindirici.ben bugün 6+3 üm.bugun sağlıkocagında kan testlerimi yaptırdım.tiroid,hepatitler,aıds,kan sayımı vs ilk yapılan test varya o işte.ya benim içimde büyük bi korku var
Bu testlerin sonucu kötü çıkıcakmış kötü şeyler olucakmış gibi hissediyorum.test sonucu kötü çıkan var mı?yada bana psikolojik olarak dstek olablicek bri.sonucu yarın alıcam kendimi çok kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…