merhabalar,,, geçtiğimiz 17 Ağustosta 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim..Karnımda öldü ve kürtaj oldum.Oyüzden şimdi tekrar çok heveslenip,
çok heyecanlanmaya korkuyorum...Ozaman deli gibi sevinmiştim çünki sonrası hüsran oldu...Şimdi bu yüzden kendimi kaptırmamaya çok heveslenmemeye umutlanmamaya gayret ediyorum ama olmuyor içimde yine acayip heyecan var...Bu sayfaya bile girmicektim ama dayanamadım.... İnşallah dr a gittiğimde kötü bir sonuçla karşılaşmam.Adetim bu gün tam 1 hafta oldu gecikti...zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor.Yarın aile dr umdan randevu aldım haftaya salıda Kadın doğumdan ..Allahım herşey inşallah istediğim gibidir ve burdan bende müjdeyi veririm....tanıştığıma çok memnun oldum..Senin cevabın bana ilaç gibi geldi tekrar çok sağol.....
Cevabin icin cok tesekkur ederim cnm. Inan cok kafam karismisti. Peki bulanti uyku bassonmesi sersemlik gibi yan etkiler yapti mi?yapiyomus galiba
Sor tabiki, belki oraya aktarırlar bilgilerin ne bileyim,, olsa keşkeya canım bilmiorummm..ben en iyisi bir sorayım bakalımmm...
aman izin almakta sıkıntı bu dönemde..
nese bir şekilde halledicez saol canımm
Sor tabiki, belki oraya aktarırlar bilgilerin ne bileyim,, olsa keşkerica ederim canım buarada,, konyada 4 yılım geçti :) bosnada oturdum,, pek sevemedim oraları ama yinede özledim
Bosnayı seviyodum canım, genel olarak konyayı sevemedim :) belki iklimden.. Bide çok boş geliyodu bana,,çok tenha yani.. Bi ara gitmek istiyorum ama geçmişi yad etmek için :)neden sevemedin canım..bosna biraz kötü yaaa..
ben kulenin orada oturuyorum..
bende afyonda okudumm..
neden sevemedin canım..bosna biraz kötü yaaa..
ben kulenin orada oturuyorum..
bende afyonda okudumm..
Bende Afyon da okudum canım konya da da otogar civarında oturuyorum :)
oo canım seninle baya ortak yönlerimiz var..
oaogar tarafı güzel yaa çok gelişti oralar...
ayy inş birgün yüz yüzede tanışmak nasip olurrr
Canım seni çok iyi anlıyorum, çünkü kasım ayında bende bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için. O yüzden şimdi çok sevinemiyorum, ve kimseye söylemedim daha hamile olduğumu, oysa ki avaz avaz bağırasım var...
Rabbim inşallah aynı acıları yaşatmaz bize ve bu sefer sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah hep beraber...
Aynen canım sen Meram Tıptasin sanırım bende kamu hastaneleri birliğinde çalışıyorum inşallah yüz yüze de görüşürüz çok isterim
Rahat ol canım, evet canım yapıyor arada, o yüzden endişe etme.
Eğer bulantıyı içemeyecek derecede yaparsa tekrar doktoruna git, o zaman bu ilacın vajinal olanını verir büyük ihtimalle.
beyhekimdemi yoka eğitim araştırmadamısın canım..
ben evet meram tıptayım..
Canım dikkat et kendine, uzan dinlen lütfen.
Bebişde iyidir inşallah. Dün akşam akıntımda azcık kahverengi-kırmızımsı renk vardı, çok korktum ama daha da hiç olmadı.
Ona korkup üzüldüm işte...
Ayy canım benimm ne çok sevindim yaa, boşa üzüldün o kadar işte :)
Bende 10 gün sonra tekrar gidicem, inşallah canım yaa hepimiz o pıt pıtları duyarız inşallah :)
Kızlar ben de geldim aranıza... Kısmetse kasım annesi olacağım...
Ama daha çok yeni bizimkisi...
tecrübeli anneler keseyi hcg değeriniz kaç iken ve nasıl (alttan ya da göbekten)gördünüz?
Yarın dr randevum var çok heyecanlıyım inşallah keseyi görcez...
Bende Afyon da okudum canım konya da da otogar civarında oturuyorum :)
canım benimde dün akşam çok açık nokta nokta kahverengi akıntım oldu. dahada birşey yok yatıyorum sürekli ve progestan alıyorum. korkmamak elde değil malesef:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?