2014 Kasım Anneleri

2 düşük yaşadım canım :) onlar umudumun önüne geçiyor ama allah büyük . zaten daha gelmedi sabah akşam progestana başladım. benim 5 6 haftalık olması lazım 18 martta randevum var eğer bir sorun olmassa ozaman öğrenicem herşeyi.

Daha öncede yazmıştım ama yas24 sehir izmir beklnen dogum 04-11-2014 ilk bebek

50 tl canım muayene ücreti ben memnunum Pazartesi kalp atışlarını duymaya gidecek inşallah

Usg +muayene mi? Mehmet beyle aynur ayni midir? Tahlillere ekstra ücret veriyomusun? Bi de cok sıra bekliyo musun? Aynur hanim iyi midir ki? Cok cok önce bi kere gitmistim unuttum((medicana yz gitnek zorunda kalicam alternatif bulamazsam o da tahlil falan derken beni zorlicak

BENİMKİLER Şİmdi çıktı canımmm
hepsi çok iyi çok şükürrr seninde öyle çıkar inşallahh
en çok sevindiğimde toxoplasma pozitif çıktı bağışıklığım varmış Allahtan
bende ona takmıştım kafayı biraz

emeinim seninkide çok güzel çıkıcakk tatlımm içini ferah tuttt

Kizlar bisey sorcam ben ilkinde böyle testler yapıldıgını hatırlamıyorum.4-4.5 yıl icinde başlayan bi uygulama mi ki

Iyi aksamlar anneler..
Bugun fenayim biraz :/ bende boyun fitigi baslangici vardi bugun ne sebep olduysa sol kolumu agri tuttu.. eve geldim yarim saattir de bi mide bulantısı. . Hastalanicam diye korkuuorum
Yarin sinavim var hiic bakmak gelmiyo icimden..

Canım hiiiç korkma bebeğinin istemeyeceği tek şey şey stres lütfen bunu yapma diğer yönden tiroid çıkabilir hiç korkma bende var ilaç alıyorum ve hemen kontrol altına alınıyor b12 düşük çıkabliR iğnesi var onunda o da kolay demir eksikliği çıkabilir onunda hapı var ve zaten hamilelik sonlarında takviye olarak zaten verilecek folik asit eksikliği çıkabilir onuda önceden başlaman gerekirdi zaten gebelik planladıysan içmişsindir aşı için kan aldırman çooook önemli gebelik planlamadan önce aşı kanı aldırmıştım orda kızamıkçık geçirip geçirmediğin çok önemli ben geçirmiştim gebe kalabilrisn dediler hepatit aşımda vardı zaten o da öyle elendi yani bence kandan ziyade önemli olan aşı bağışıklığın canım onu konuşman gerek

günaydın ilkkez sabah minik bir bulantım oldu sevindim ne yalan söyleyeyim

bişey söyliyim mi benimde daha hiç olmadı olsa diye bakıyorum bebişimi hissetmek için resmen bulansa diyorum :)))) seninle aynı zamandayız canım ama benim kanda 3-4 haftalık gibi çıktı pazartesi. her akşam 9 da uyuyorum tek belirtimiz bu ve bazen gelen sancılar.

Bende çalışıyorum canım sanırım alıyor tahlillerden para inan tam bilmiyorum eşime sormam lazım onu ben mehmet beye gidiyorum 4senedir kızkenden sıkıntım vardı baştan beri o bildiği ve takip ettiği için ona gidiyorum sıra beklemiyorum çok normal yani

canım benimde dün akşam çok açık nokta nokta kahverengi akıntım oldu. dahada birşey yok yatıyorum sürekli ve progestan alıyorum. korkmamak elde değil malesef:18:

aynen canım benimde bidaha olmadı, benim ki kahverengiydi ama birazda kırmızılık vardı, çok korktum gece boyu düşündüm durdum.
Dahasında da hiç olmadı zaten çok şükür. İnşallah daha olmaz canım.

Moralini yüksek tut arkadaşım, düşük bebeklerin büyük çoğunluğu kromozomu bozuk bebeklermiş, o yüzden tutunamıyormuş. Allah sağlıklı bir bebek versin inşallah. Sevgiler.

rengi koyu olursa doktora gidicem. zaten doğrusu gitmek. inşallah canım olmaz. sıkıntı yapmamaya çalışmamız lazım allaha şükür birşey yok şimdilik ama sende birdaha gelirse doktora git .

Moralini yüksek tut arkadaşım, düşük bebeklerin büyük çoğunluğu kromozomu bozuk bebeklermiş, o yüzden tutunamıyormuş. Allah sağlıklı bir bebek versin inşallah. Sevgiler.

amin canım rabbim ne uygun görürse o olur. inşşalah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız.

rengi koyu olursa doktora gidicem. zaten doğrusu gitmek. inşallah canım olmaz. sıkıntı yapmamaya çalışmamız lazım allaha şükür birşey yok şimdilik ama sende birdaha gelirse doktora git .

Öyle canım, bende aksatmicam tekrar olursa. İlki düşükle sonuçlandı diye bunda ödüm kopuyor, wcye gidip kan falan görcem diye korkuyorum vala.
Kan sulandırı iğne ve progestan kullanıyorum. Aslında progestanında bazen akıntıda kahverengilik yaptığını duymuştum ama bilmiyorum tam olarak.
Dünde doktora gitmiştik, keseyi görmüştük, yolunda demişti doktor herşey. Umarım bidaha görmeyiz leke falan.

İnşallah cnm sevindim senin adına.pozitif mi olması gerekiyor toxoplasma anlamadım?

Folik asit kullanıyorum canım.aşı için sordu kızamıkçık falan oldumu diye hatırlamıyorum dedim.heralde yaparlar zamanı gelince.bide 24. Haftada tetanoz yapılıyomus 2 tane galiba.bakalım inşallah yarın iyi sonuçlarla gelirim dua edin bana lütfen..Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucaklamyı nasip etsin.bebeği olmayanlarasa hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…