2014 Kasım Anneleri

slmm..benim tahmini tarihim 03.11.2014 30 yaşındayım nasip olursa ikinci bebeğim olucak.erzurumdanım

ayy oku oku bitiremedim ki.. baktim daha 50sayfam var atladim napim :) kesesini kalp atisini görenler ve hatta duyanlar olmus masallah.. bizim randevumuz ayin birinde heycanla zamanin gecmesini bekliyorum.. cok fazla belirtim yok benim bel agrim disinda.. hersey iyi gidiyor cok sükür ama su icemiyorum yaa zorlayincada midem bulaniyo.. yavas yavas arttirmaya bakicam artik

kizimda zor bi hamilelik gecirdim umarim bu sefer rahat gecer.. gerci 9ay nasil gecicek ki daha cook var yavrularimiza kavusmaya :)

saglikla esksiksiz noksansiz gelsinler insallah hepiside.. yicem onlari

eşim bu akşam yanaşıp karnıma dokundu belli oluyormu diye
oğluma hamleyken hiç bunu yapmamıştı tuhaf oldum

ayy bebişim resimde şekillenmişş pazartesi bir gelsede görsem yaaa arkadaşlar 5+1 olduk yarın gitsek sadece kesemi göünür acaba :26::26::26::26::26:

şükür korkutacak kıvamda olmadı. nokta nokta zar zor gözüküyor. progestan içiyorum ayağa kalkmıyorum sıkıntım yok şuan için inşallah canım hayırlısıyla şu tehlikeli zamanları atlatsak bir :)

sen iğne falanda kullanıyormuşsun benim testim 17 sinde genetik test 2 ay sonra sonuç çıkıcak ama önlem olarak sadece folibol ile corasprin kullanıyorum. çünkü doktor test sonucu çıkmadan önermedi bana ailemde yüksek tansiyon var bende de olabilir çünkü belirtileri var yüksek tansiyonda bazı problemler çıkarabiliyormuş iğne. ama tabi sorun çıkarsa mecburen kullanıcam bu sefer yediğime içtiğime dikkat edicem çünkü çok zayıfım. boyum 175 kilom 55 bünyem zayıf anlıyacağın. şuanlık leke filan yok aslında leke dediğimde nokta nokta akıntılar açık kahverengi ama herşey önemli. progestan içmemiştim leke olmadan. benim ilk gebeliğimde hep lekelenme oldu hep yattım ama malesef koyu kanamaya dönüştü sonrası kürtaj bebeğin kalp atışları durmuştu. 2. zaten bikerede düştü.

amaaaann valla çok zor işler. sıkıntı sıkıntı rabbime dua ediyorum ne olur bu sefer sorunsuz olsun diye. ama herşey allahtan zaten az lekelerde eve yolluyolar tecrübeyle sabitledim koyu akıntılarda yatış vermişti. 5 gün neler çektim hastanede yatmam zaten evde yatarım daha iyi onun ortamı insanı mahfedşyor. birde doğum katında kaldım ben orda düşük yapıyorum millet bebeğinin sevincini yaşıyordu. üzülmemek elde değil. o anki ruh hali çok kötü şeyler düşündürtüyo insana. :18:

roman yazdım valla

ayy bebişim resimde şekillenmişş pazartesi bir gelsede görsem yaaa arkadaşlar 5+1 olduk yarın gitsek sadece kesemi göünür acaba :26::26::26::26::26:

canım ben çarşamba günü gittim göremedi keseyi ayın 21-22 gel dedi bence sıkıntın yoksa biraz daha bekle.

kızlar günaydın moralim çok bozuk (( bebeği kanda 8.03 de ve 10.03 de gördük bugün bide idrar testi yapalım dedik negatif çıktı sonradan silik bi çizgi çıktı gibi. ya ne anlama geliyor anlayan bilen varmı (( bebeğimin değerlerimi yükselmiyor neden negatif çıkıyor. yarın dr konttrolümüz var :18::18:

Canim bazi testler yeterince hassas degil erken hamileliktw hamile bile olsan negatif cikabiliyor. Bence sen bi kan testi yaptirmalisim kafan rahat olsun. Insallah bebegin seninledir rabbim.korusun.

Canim bazi testler yeterince hassas degil erken hamileliktw hamile bile olsan negatif cikabiliyor. Bence sen bi kan testi yaptirmalisim kafan rahat olsun. Insallah bebegin seninledir rabbim.korusun.

Canım kanda 44.8 çıktı geçtiğimiz pzartesi günü 10.03.2014 tarihinde çıktı 2 kez idrar testi yaptık negatif çıkıyor. anlamadım ya yarında doktor bakıcak. moralim çok bozuldu

kızlarr folik asitimi evde unuttum akşam 6 gibi içsem olur mu ki
yoksa eczaneden alsam mı??dün sabah içmiştim en son...

canım idrar testlerine güvenme aldığın sıvı miktarına bağlı bile değişebilir kana güven canını sıkma moralini yüksek tut...
benimde ilk yaptığım testte hayalet gibi çıkmıştı baka marka aldım onda baya belirgin çıktı..5 tl lik testler ne kadar güvenilir olucakki..

Canim ben bilgilerimi vermemisim onlari yaziyim da tamamlayalim olur mu?

Tahmini dogum tarihi 8.11.2014 İnsallahy
Yasadigim yer istanbul
Yas 24
İlk bebegim olacak İnsallah

Tesekkurler.

Gunaydin herkese bi iki gundur giremiyorum bilgisayari esim yanina aldi tel.den de pek hosuma gitmiyo yazmak
Bebisleriniz iyi İnsallah ben bugun dr gidicem İnsallah ama ben kac haftalik hamuleyim anlamadim daha yaaa
Gecen hafta c.tesi dr gitmistim sata gore 5 hafta 4 gunluktum ama dr 4 hafta diye girdi kayda o zaman bebisi gorememistik bugun sata gore 6 haftalik ama dr gore 5 haftaysam gorunur mu bebegim sizce?

Günaydınn güzel anne adaylarıı nasılsınızz bakalımmm

kızlarr folik asitimi evde unuttum akşam 6 gibi içsem olur mu ki
yoksa eczaneden alsam mı??dün sabah içmiştim en son...

canım birşey olmaz..saati önemli değil..
önemli olan gün içinde almak..

Günaydınn güzel anne adaylarıı nasılsınızz bakalımmm

günaydın canımmm

canım birşey olmaz..saati önemli değil..
önemli olan gün içinde almak..

sağol canım akşam eve gidince içicem zaten yumurtamı falan yiyorum...

dün işyerinde çok hareket ettim o yüzden akşam eve zor gittim ve gidince de yerimden kıpırdayamadım sağ kasığımda çok fazla batma vardı arada solda da oldu..neden doktorlar ihtiyacımız olduğu anda rapor vermiyolar ki
bugünde sağ sol değişiyo batmalar...acaba hala yerleşmeye yer seçmeye mi çalışıyo yoksa yerleşti mi artık??

Cok tesekkur ederim ..actilar katkancaklar:))) evet canim erkekler yapamiolar ama hic yoktan iyidir bosver...aksam uyuYakalmisim narkoz almis gibi bianda uyuyorum canim kusura bakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…