2014 Kasım Anneleri

Gecmişolsun cnm.ılık su iç.bnde yarın alcam inşallah ikimznde temiz cıkar.iyidir inşallah

Kizlar bisi sotcam bende kabizlik inanilmaz artti hatta ctsi en son tuvalete gitiim diyebilirim gazimdaa cok var dr umu aradim magnezyum toz ic dedi duyan icen varmi ilk 3 ay icin tehlikeli deildir dimi

O kabızlık 2 gündür beni de mahvetti bir de acaip mide bulantısı yaşıyorum sabahtan başlıyor akşam siddetleniyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:))))
Aman amann masallah super o zmn ne guzell ben kendim yapiorum fazla yorulmadan ama sen hastasin bu durumun tadini cikar biraz simarmak iyidirr:)))

ilk bebeğim; 25 yaşındayım muhtemel doğum tarihi 10.11.2014 Mersin. tabloya eklenmemişim tekrar yazıyım dedim.

O kabızlık 2 gündür beni de mahvetti bir de acaip mide bulantısı yaşıyorum sabahtan başlıyor akşam siddetleniyor

Eger dogal yontemler sanada fayda etmezse kayisi ilik su incir vs druna sor canim bana magnezyum tozu verdi baska bi arkadasta fitil kullanmis belki sanada bi ilac verir daha artarsa surunuyosun agridan cunku

merhaba kizlar, daha oncede yazmistim sat 10 subat ti, gunum gecti yarin kan vericem pozitif cikarsa kasim annesi olacagim...

Son düzenleme:
:))))
Aman amann masallah super o zmn ne guzell ben kendim yapiorum fazla yorulmadan ama sen hastasin bu durumun tadini cikar biraz simarmak iyidirr:)))
Valla süper ama yata yata kilo alcam iyice.. Yiyip içip yatıyorum,şimdi çorba içiyorum mecburen, ilaç alıcam diye..ben çok şımardım bu arada,biraz değil :)) 6 hafta sonra 3 ayı geçmiş olucam ozaman çalışcam evde mecbur :)

Bisey olmaz takma kafana sen 3 ayi gecir aksam yuruyuslere basladimi dengelersin kilolari onumuz bahar , yaz nasilsa simar simarr oh sefan olsun :))) yavas yavas yaparsin yormadan kendini bi sekilde ev isi yuruyo idare ederiz onda sorun olmaz bi gecirelim su 3 ayi..

merakla bekliyorum 3. bebegim olacak varsa tabiki, 3. hamikeligim dusukke sonuçlandı belim cok agriyor hic azalmadan ki hic belim agrimaz benim...

Zaten şu 3 ay geçsin kimse beni tutamaz canım benim pisicim var o çok pasaklı, evi kirletiyor tüy yumağım :)) yoksa pek iş çıkmaz evde, bi kocam bi ben kirlenmez ev kolay kolay.. senin eşin nasıl, yardımcı oluyo mu sana :)

Eger dogal yontemler sanada fayda etmezse kayisi ilik su incir vs druna sor canim bana magnezyum tozu verdi baska bi arkadasta fitil kullanmis belki sanada bi ilac verir daha artarsa surunuyosun agridan cunku

Dra söyledim ama daha bir şey vermedi 2 gündür feci şişim afedersin sizim sizim sizliyorum hamile degilkende hemoroid vardi ama hamilelikte daha fenaymis ; (

merakla bekliyorum 3. bebegim olacak varsa tabiki, 3. hamikeligim dusukke sonuçlandı belim cok agriyor hic azalmadan ki hic belim agrimaz benim...
Bel ağrısı olması normal diye biliyorum, zaten bende de olmuştu. Kötü düşünme lütfen yaa

Oluyo cok sukur yaa cok anlayislidir bide ben yaptim sonuclarina katlancam diyoo:)))) bnm annem vefat etti 1 kizkardesimvar oda yeni evli ankarada oturuyo ben ist dayim yardim etcek pek kkmse yok anlican yardimcim var 15 gunde bir gelio eger baktim olmuyo haftada bir caircam artik napim:))

Canım eczaneden fitil al bence, eczacıya gebe olduğunu söylersen yardımcı olurlar. Benim eşim eczacı, dr fitil önerdi bana ki eşimde onayladı. İşe yarada bende, denesen olmaz mı??

Kiamam yaa tahmin edebiliorum ilik balli sut kayisi en so care zeytinyagi 1 kasik ic canim ayy insallah gecer yaa

Başın sağolsun canım.. Yani kocalarımız dertsi başlarına dert açtılar işte günlük işlere yardım ediyolar enazından yardımcın olması iyi, çok fazla ağır işlere girişmezsin enazından,, kadınların yaptığı işi erkekler beceremiyor maalesef :)

Bu akşam kimseler yok ya,, neden acaba.. Nurrr ikimiz varız galiba sadece aktif olarak :)) ben hastayım yerimden kalkmıyorum takip ediyorum sürekli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…