bugün daha kötü uyandım,, bu hastalık geçmiyo ilerliyorCok tesekkur ederim ..actilar katkancaklar:))) evet canim erkekler yapamiolar ama hic yoktan iyidir bosver...aksam uyuYakalmisim narkoz almis gibi bianda uyuyorum canim kusura bakma...
Canım idrar testleriyle kafanı bulandırma.! Dr.a bugün gitsem ve kanda baktırsan kendini boş yere üzmesen?? Ne olup bittiğini ancak öyle öğrenirsinCanım kanda 44.8 çıktı geçtiğimiz pzartesi günü 10.03.2014 tarihinde çıktı 2 kez idrar testi yaptık negatif çıkıyor. anlamadım ya yarında doktor bakıcak. moralim çok bozuldu
bugün daha kötü uyandım,, bu hastalık geçmiyo ilerliyor( aşkolsun canım ne kusuru,, bende arada bayılıp gidiyorum öyle.. Hergün başım dönüyo sonra uyuyakalıyorum bi süree.. Bebiş napıyor :) bugün test sonuçlarımı alıcam benim hiç halim yok ama
Canım idrar testleriyle kafanı bulandırma.! Dr.a bugün gitsem ve kanda baktırsan kendini boş yere üzmesen?? Ne olup bittiğini ancak öyle öğrenirsin
canım idrar testlerine güvenme aldığın sıvı miktarına bağlı bile değişebilir kana güven canını sıkma moralini yüksek tut...
benimde ilk yaptığım testte hayalet gibi çıkmıştı baka marka aldım onda baya belirgin çıktı..5 tl lik testler ne kadar güvenilir olucakki..
İnşallah cnm sevindim senin adına.pozitif mi olması gerekiyor toxoplasma anlamadım?
çok saolun kızlar :18:yarın sabah erkenden randevumuz var bakalım. ben çok panik ve sabırsız biriyim (( bana 9 ay zor geçer kepimizie allahım sağlık huzur sabır versin inşallah.
Yaaa ilacta iciyosun aslinda bi drunu arasan uzuldum yaa( bebis iyi hrrlade kasik agrim kalmadi yerini buldu sanirim artik midr bulantisi hissediyorum yavastan bide basim agriyo bugun benimde sabah rahat uyandim siskinligim gitmisti cok sukur...senin yerine baska kimse alamiyomu sinuclari sen hic cikmasaydin
Yapacak başka bişey yokkkiYaaa ilacta iciyosun aslinda bi drunu arasan uzuldum yaa( bebis iyi hrrlade kasik agrim kalmadi yerini buldu sanirim artik midr bulantisi hissediyorum yavastan bide basim agriyo bugun benimde sabah rahat uyandim siskinligim gitmisti cok sukur...senin yerine baska kimse alamiyomu sinuclari sen hic cikmasaydin
canım sen 44 den sonra bıdaha kan testı yaptırmadımı genelde 50 nın üstü sağlıklı gebelik sayılıyor ondada tekrarlanıyor test benım 192 cıkmıstı yınede tekrarladım 4 gün sonrası 942 ye yükselmıstı rahatladım idrarda negatıf cıktı demısısn degerın düşmüşte olabilir ama zaten 44.9 la ıdrarda cıkmayabılır daha yükselince cıkar değer benım 192 ken silikti cok
çok saolun kızlar :18:yarın sabah erkenden randevumuz var bakalım. ben çok panik ve sabırsız biriyim (( bana 9 ay zor geçer kepimizie allahım sağlık huzur sabır versin inşallah.
Gunaydin herkesebi iki gundur giremiyorum bilgisayari esim yanina aldi tel.den de pek hosuma gitmiyo yazmak
Bebisleriniz iyi İnsallah ben bugun dr gidicem İnsallah ama ben kac haftalik hamuleyim anlamadim daha yaaa
Gecen hafta c.tesi dr gitmistim sata gore 5 hafta 4 gunluktum ama dr 4 hafta diye girdi kayda o zaman bebisi gorememistik bugun sata gore 6 haftalik ama dr gore 5 haftaysam gorunur mu bebegim sizce?
44. çıkttığında doktorumuzu aradık. 2 kat artmış sağlıklı dedi cumartesi bana gelirsen görürüz dedi.((( demekki artmadıki idrarda çıkmadı diye düşünüyorum bende. hiç duymadım sağlıklıysa 50 nin üstünde diye. geç döllenmeden düşük değer diye duydum ama bilmiyorum yarın heralde tüm cevapları buluruz (((
Yapacak başka bişey yokkkidaha yeni kahvaltı yapıcam sonra ilaçlarımı alıcam,, boğazımı kazımışlar sanki batıyo burnum fenzim felaket :/ aman canım çok dikkat edin şu zamanda tam rezillik çünkü.. Sevindim şişlik geçti öyle mi :) o şişlik insanı 1 aylıkken 5 aylık hamile yapıyo kasık ağrında geçmş ohh iyi benim yerleşme zamanında olmuştu o ağrılar..
Tatlım bugün kayıtta yapılacaktı,,olmadı eşime söylerim o gider,, ben bilgilerimi yazar veririm. Çünkü sat'a kadar soruyorlar,, kocamın kafası karışmasın :))
Teşekkür ederim canım, benimki faranjit iltihap var şuanda ve mideniz bulanmaz umarım kızlar ama boğazımda ya da genizde tahriş var arada kanda oluyo balgam var çokgecmıs olsun benımde geçenlerde boğazım berbattı adaçayını kaynattım gargara yaptım bırde lımonu ıkıye bölüp onu yedım cok faydasını gördüm boğaz acısına tavsıye ederim
Olmazsa denicem şuan fenayim drumla konuşmam lazım önce teşekkür ederim canım ilgin için :)Canım eczaneden fitil al bence, eczacıya gebe olduğunu söylersen yardımcı olurlar. Benim eşim eczacı, dr fitil önerdi bana ki eşimde onayladı. İşe yarada bende, denesen olmaz mı??
Kiamam yaa tahmin edebiliorum ilik balli sut kayisi en so care zeytinyagi 1 kasik ic canim ayy insallah gecer yaa
ya kızlar bırsey sorucam ben 6 sene önce sezeryan yaptım simdi sezeryan yasaklandı ya bana 6 yıl gecmıs normal yapıcaksın demezler dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?