2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar geç oldu ama tşk ederim..bişey diycemm benim sayfam değişmiş ve kimsenin hamilelik takvimi görünmüyo artık

Cok tesekkur ederim ..actilar katkancaklar:))) evet canim erkekler yapamiolar ama hic yoktan iyidir bosver...aksam uyuYakalmisim narkoz almis gibi bianda uyuyorum canim kusura bakma...
bugün daha kötü uyandım,, bu hastalık geçmiyo ilerliyor ( aşkolsun canım ne kusuru,, bende arada bayılıp gidiyorum öyle.. Hergün başım dönüyo sonra uyuyakalıyorum bi süree.. Bebiş napıyor :) bugün test sonuçlarımı alıcam benim hiç halim yok ama

Canım kanda 44.8 çıktı geçtiğimiz pzartesi günü 10.03.2014 tarihinde çıktı 2 kez idrar testi yaptık negatif çıkıyor. anlamadım ya yarında doktor bakıcak. moralim çok bozuldu
Canım idrar testleriyle kafanı bulandırma.! Dr.a bugün gitsem ve kanda baktırsan kendini boş yere üzmesen?? Ne olup bittiğini ancak öyle öğrenirsin

Yaaa ilacta iciyosun aslinda bi drunu arasan uzuldum yaa( bebis iyi hrrlade kasik agrim kalmadi yerini buldu sanirim artik midr bulantisi hissediyorum yavastan bide basim agriyo bugun benimde sabah rahat uyandim siskinligim gitmisti cok sukur...senin yerine baska kimse alamiyomu sinuclari sen hic cikmasaydin

Canım idrar testleriyle kafanı bulandırma.! Dr.a bugün gitsem ve kanda baktırsan kendini boş yere üzmesen?? Ne olup bittiğini ancak öyle öğrenirsin

çok saolun kızlar :18: yarın sabah erkenden randevumuz var bakalım. ben çok panik ve sabırsız biriyim (( bana 9 ay zor geçer kepimizie allahım sağlık huzur sabır versin inşallah.

çok saolun kızlar :18: yarın sabah erkenden randevumuz var bakalım. ben çok panik ve sabırsız biriyim (( bana 9 ay zor geçer kepimizie allahım sağlık huzur sabır versin inşallah.

canım sen 44 den sonra bıdaha kan testı yaptırmadımı genelde 50 nın üstü sağlıklı gebelik sayılıyor ondada tekrarlanıyor test benım 192 cıkmıstı yınede tekrarladım 4 gün sonrası 942 ye yükselmıstı rahatladım idrarda negatıf cıktı demısısn degerın düşmüşte olabilir ama zaten 44.9 la ıdrarda cıkmayabılır daha yükselince cıkar değer benım 192 ken silikti cok

Son düzenleme:

bencedee tatlımm ara hastaneyi yada mail atsınlarrr çok çokk geçmiş olsunn acil şifalar dilerimm

Yapacak başka bişey yokkki daha yeni kahvaltı yapıcam sonra ilaçlarımı alıcam,, boğazımı kazımışlar sanki batıyo burnum fenzim felaket :/ aman canım çok dikkat edin şu zamanda tam rezillik çünkü.. Sevindim şişlik geçti öyle mi :) o şişlik insanı 1 aylıkken 5 aylık hamile yapıyo kasık ağrında geçmş ohh iyi benim yerleşme zamanında olmuştu o ağrılar..
Tatlım bugün kayıtta yapılacaktı,,olmadı eşime söylerim o gider,, ben bilgilerimi yazar veririm. Çünkü sat'a kadar soruyorlar,, kocamın kafası karışmasın :))

44. çıkttığında doktorumuzu aradık. 2 kat artmış sağlıklı dedi cumartesi bana gelirsen görürüz dedi. ((( demekki artmadıki idrarda çıkmadı diye düşünüyorum bende. hiç duymadım sağlıklıysa 50 nin üstünde diye. geç döllenmeden düşük değer diye duydum ama bilmiyorum yarın heralde tüm cevapları buluruz (((

Ooo sen bide beni bilsen o sabır konusunda :)) ilk gebeliklerin hüsranı beni pimpirikli yaptı,,oyüzden çok paniğim.. Bu pzrts hcg sonucunu aldım, baktım koca bir haftada sadece 2 ye kattlamışşş...daha muayeneye girmeden oturdum dr.un bekleme salonunda aralıksız salya sümük ağladım :)

5 haftada genelde sadece kese görünür bebek olmaz yanı kalp atımı 6.haftadan sonra başlıyor 6+3 fn bazen daha gec bende bugun 5+3 üm keseyı görmeye gidicez bizdede kalp atımı yoktur daha

sağlıklı gebelik derken yanı kımyasal fln olup değer düşebılıyor ya o yönden 50nın üstü dıye gecıyor dr görebılırız demiş ya orda zaten görebılecegı rahım duvarının kalınlaşmış olması flndır kese ıcın daha cok degr artması gerekiyor sen kötü düşünme dedııgn giib gec döllenmedede değer düşer odazaten ultrasonda anlaşılır gec döllenmeyse sat.ne göre aynı degılse gebelik haftası anlaşılır ordan

gecmıs olsun benımde geçenlerde boğazım berbattı adaçayını kaynattım gargara yaptım bırde lımonu ıkıye bölüp onu yedım cok faydasını gördüm boğaz acısına tavsıye ederim

gecmıs olsun benımde geçenlerde boğazım berbattı adaçayını kaynattım gargara yaptım bırde lımonu ıkıye bölüp onu yedım cok faydasını gördüm boğaz acısına tavsıye ederim
Teşekkür ederim canım, benimki faranjit iltihap var şuanda ve mideniz bulanmaz umarım kızlar ama boğazımda ya da genizde tahriş var arada kanda oluyo balgam var çok ( antibiyotiksiz iyileşmiyo.. Gargaramda var,, ama ağır geçecek geç iyileşecek
Dün bol limonlu tavuklu şehriye çorbası içtim,,portakal kivi ballı süt... Ama dr.un verdiği antibiyotik bebiş için seçildiğinden iyileşemiyorum

aminn inşallah yarın bende doktora gidicem umarım güzel haberlerle dönerim...

ya kızlar bırsey sorucam ben 6 sene önce sezeryan yaptım simdi sezeryan yasaklandı ya bana 6 yıl gecmıs normal yapıcaksın demezler dımı

Canım eczaneden fitil al bence, eczacıya gebe olduğunu söylersen yardımcı olurlar. Benim eşim eczacı, dr fitil önerdi bana ki eşimde onayladı. İşe yarada bende, denesen olmaz mı??
Olmazsa denicem şuan fenayim drumla konuşmam lazım önce teşekkür ederim canım ilgin için :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba taze annelerrr..

bende geldim bende artık kasımm annesiyim inşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…