2014 Kasım Anneleri

Ya biz illaki iç zıbın istemiyoduk çıtçıtlı da göbeğe bi zarar vermiyor ki.. valla ne kıyafet çıkarsa giydiyoduk biz fark etmez
Yelek ilk aylar kullanışlı olmuyor gaz çıkarmak için sık sık kucakta olduklarından yukarı doğru toplanıyor en iyisi ilk aylar tulum giydirmek.. evin ısını iyi ayarladıktan sonra lahana gibi kat kat yapmaya gerek yok minikleri

bende yeni doğan için 2 tane yelek ördürdüm canım..emzirip gazını çıkardıktan sonra üzerine giydiririm diye düşündüm..
ama tulum kesinlikle en mantıklısı..
takımda aldım ama tulumumuz daha çok var

Günaydın canım, emzirme yastığı markadan dolayı mı iyi değil yoksa gereksiz mi? Bende kendim yapayım diyorum ama becerebilirsem. Biberon konusunda da büyük boyu mu cam alacaksın? Bayan bilinmeyen di galiba pişman olmuş aldığına ama sence büyükte mi cam olmalı ben BPA alacaktım da

Benimde kv örücek bayılıyorum yelek giymelerine
Ya ilk zamanlar minik oldukları için gaz çıkartırken bi de yeleği düzeltmeye uğraşıyosun zor oluyor tulumda hiç sağı solu açılmıyor..

Benimde kv örücek bayılıyorum yelek giymelerine
Ya ilk zamanlar minik oldukları için gaz çıkartırken bi de yeleği düzeltmeye uğraşıyosun zor oluyor tulumda hiç sağı solu açılmıyor..

ne bilim canım ya tek tulumda sanki üşür gibi geliyor bana..
üzerine ben yelek giydiririm gazını çıkardıktan sonra..

İç zıbın dediğimiz şey sadece üst oluyor değil mi? bu durumda altında tek kat giysi oluyor az değil mi bu? bebek büyütenler de ısrarla çıtçıtlı boydan body diyor.. offf kafam karıştı iyice.
sana kesinlikle katılıyorum giydirme konusunda, sanırım cocugun kendisi de belirliyor bunu. inş dediğini becerebiliriz evham perisine kapılmayıp :)

Valla hastane de öyle söyleyince hemşireler bende söylemek istedim, "ufacık bebeklere böyle acayip acayip şeyler alıyorlar, yazık" falan dediklerini duydum da Valla o kadar kıyafet aldım hepsini giydiricem ben, tulum, 2'li takım falan ne bulursam giysin, o kussun ben değiştireyim

Teşekkürler canım. yarın da kültür yaptırcam. kuvvetle muhtemel çıkacak. alııştım çünkü artık.... ilaçlar bebeğime zarar vermiyordur inşallah...
Hamilelikte kullanılabilen antibiyotiklerden verirler canım, hem zaten kullandığımız onca vitaminden sonra zarardan çok yararı olur. Enfeksiyon daha büyük düşman çünkü bebeklerimiz için

ne bilim canım ya tek tulumda sanki üşür gibi geliyor bana..
üzerine ben yelek giydiririm gazını çıkardıktan sonra..

Annelik işte biz ne yapsak üşür gibi geliyor zaten.. giydir tabi canım işin bitince ama gazı çıkartırken uyumuşsa bide yelek giyerken uyanırsa aranız bozulmasın

Annelik işte biz ne yapsak üşür gibi geliyor zaten.. giydir tabi canım işin bitince ama gazı çıkartırken uyumuşsa bide yelek giyerken uyanırsa aranız bozulmasın

yok canım bozulmaz yavaştan çıkarırım ben onu birşey olmaz..
bende böyle battaniyeye sıkı sıkı sararlar ya ona sinir oluyorumm..
o yüzden yelek giyidiririm

Giydir tabi insan heves ediyor çokta tatlı oluyorlar ya benim için çıtçıtlı iç zıbın farketmez giydiririm hastane de tek hoşlanmadığım kıyafeti kutusuyla getirenlerdi hiç açmamış yıkamamış ne saçma bişey .. hastanede ki yedek kıyafetlerimizden giydirirdik yıkayıp getirin derdik

Ya şöyle bir durum var, ilk günler iç zıbın daha kullanışlı demişti biri bu topicte ama kim şimdi 2 tane hastane çıkışı aldım ben, onların içinde zaten var iç zıbın, birde ekstradan 2 takım zıbın seti aldım ben. Alt- üst-eldiven-şapka şeklinde. Bulunsun dedik aldık. Onun dışında bol bol 0-3 ay ve 3-6 ay badi aldım bende. En kullanışlısı bence de. Ben 10 tane uzun kollu 0-3 ay, 10 tane kısa kollu 0-3 ay; 10 tane uzun kollu 3-6 ay 10 tane kısa kollu 3-6 ay çıt çıtlı badi aldım. Bir de tek alt aldım, yine 0-3 ve 3-6 aylık şeklinde karışık.Geri kalan, ikili takım, beşli takım, tulum vs..

Yok artık, ya insan yıkayıp ütülemez mi ? Bebek giyecek onu, hemde ilk kıyafeti olacak, tenine değen ilk şey, insan düşünür azcık. İşte benim annem hep şey der "anne var annecik var" diye:26:

Gunaydn kizlar kac gundr yoktum netim yoktu kizlar 10 gundur dietteydm aclik sekrrim 80 tokluk sekerim 110 gecmiyo cok sukur 10 gundur ayni kg da gidyrm cok sukur aksam tartiliyorum toplamda 7kg almsim goren herkes dio hic kg almamissn die sizler nasilsiniz okuyamadim sayfalari

Hamilelikte kullanılabilen antibiyotiklerden verirler canım, hem zaten kullandığımız onca vitaminden sonra zarardan çok yararı olur. Enfeksiyon daha büyük düşman çünkü bebeklerimiz için

öyle diyorsun da en son yine enfeksiyon çıktığında bir antibiyotik kullandım. prospektüsü okumadan. çünkü dedim şimdi burda bir şey okurum, aklım karışır.. hiç gerek yok.. ilacın ortalarında bşr baktım ki hamilelerdeki emniyeti kanıtlananamştır gibi bir şey yazıyo... ama bırakmadm. ve geçmişti de enfeksiyonum. bakalım bu sefer ne olacak. Bu arada ben sadece demir ilacı kullanıyorum. vitamin vs kullanmıyorum.

💑💓

Yok artık, ya insan yıkayıp ütülemez mi ? Bebek giyecek onu, hemde ilk kıyafeti olacak, tenine değen ilk şey, insan düşünür azcık. İşte benim annem hep şey der "anne var annecik var" diye:26:

ayy neler gördük biz nil sezaryen olunca sütü gelmez diye yanında yeni doğum yapmış yakınını getirenler vardı sütü gelene kadar o emzirecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…