Tamam cn hayırlı cumalarBol bol vitaminli şeyler yiyorum,ılık su içiyorum ve süt.. Sağol canım, sonuçları alınca haber ver,, iyidir iyi
aminn inşallahyarın bende doktora gidicem umarım güzel haberlerle dönerim...
5 haftada genelde sadece kese görünür bebek olmaz yanı kalp atımı 6.haftadan sonra başlıyor 6+3 fn bazen daha gec bende bugun 5+3 üm keseyı görmeye gidicez bizdede kalp atımı yoktur daha
sağlıklı gebelik derken yanı kımyasal fln olup değer düşebılıyor ya o yönden 50nın üstü dıye gecıyor dr görebılırız demiş ya orda zaten görebılecegı rahım duvarının kalınlaşmış olması flndır kese ıcın daha cok degr artması gerekiyor sen kötü düşünme dedııgn giib gec döllenmedede değer düşer odazaten ultrasonda anlaşılır gec döllenmeyse sat.ne göre aynı degılse gebelik haftası anlaşılır ordan
Ooo sen bide beni bilsen o sabır konusunda :)) ilk gebeliklerin hüsranı beni pimpirikli yaptı,,oyüzden çok paniğim.. Bu pzrts hcg sonucunu aldım, baktım koca bir haftada sadece 2 ye kattlamışşş...daha muayeneye girmeden oturdum dr.un bekleme salonunda aralıksız salya sümük ağladım :)
Selam kızlaaaaarvücudunuzda değişiklik var mı başladı mı
saolun kızlar yorumlarınız için içim biraz daha rahatlıyor. benide bıraksalar ağlıcam yarın olmuyo(((( ya bakalım yarın herşeyçıkar ortaya inşallah. kimyasal gebelik ne diye forumda birine sormuştum cevap vermemişti hemen kurdum ogün yaşayarak öğrenirsen kurma düşünme boşver dedim. (( allah korusun inşallah sağlıklı bir bebektir. vücudum gayet hafif ama şiş karnım :s
Sağol canım yeni farkettim,, s.ocağında yaptırdım. Kayıt yapıcaktı bugün ebe. Hiç gidesim yok, çok halsizim..bencedee tatlımm ara hastaneyi yada mail atsınlarrrçok çokk geçmiş olsunn acil şifalar dilerimm
Son bi kez daha kanda baktır canım belki geç döllenmedir. Ama çıkmazsa kanda mutlaka doktora görün,, kist falan vardır ya da vs vs.. İhmal etmeekızlar buraya daha önce de yazmıştım. Bugün adet gecikmemim 5. günü. Ama hala adet görmedim. 2 gün önce kanda baktırdım negatif çıktı. ???? Yolunda gitmeyen bi şey var. Hiç böyle gecikme yaşamazdım. Lütfen yorum bekliyorum:44:
En son nezaman ultrasona girdin canım?kızlar kaç gündür takipteyim topiki. buraya yazacağım günü bekledim 8 Kasım olacak benim de doğumum diye. bugun 6+1 olduk ama hala bebişi göremedik kesede. bakıyorum herkes ne kadar erken görmüş. bu saatten sonra çıkar mı bilmiyorum umudumu kaybetmek de istemiyorum ama üzülüyorum işte. inşallah bebeğimi görebilirim ben de biran önce
En son nezaman ultrasona girdin canım?
Tatlım ben sat'a göre 6+3 te gördüm mesela,, vajinal baktıda gördük. Karından görünmüyodu zaten. Dr. bu pzrts baktı işte en son ve o gün sat 6+3 ken benim 5+6 olduğumu söyledi. Acele etme, üzülme hemenbugun daha yeni geldim doktordan
kızlar buraya daha önce de yazmıştım. Bugün adet gecikmemim 5. günü. Ama hala adet görmedim. 2 gün önce kanda baktırdım negatif çıktı. ???? Yolunda gitmeyen bi şey var. Hiç böyle gecikme yaşamazdım. Lütfen yorum bekliyorum:44:
Tatlım ben sat'a göre 6+3 te gördüm mesela,, vajinal baktıda gördük. Karından görünmüyodu zaten. Dr. bu pzrts baktı işte en son ve o gün sat 6+3 ken benim 5+6 olduğumu söyledi. Acele etme, üzülme hemen
Ben geçen kasımda kimyasal gebelik yaşadım.. Reglim 2 gün gecikmişti test yaptık 70 küsürdü,, ama azar azar arttı 10 gün sonra 170 lere çıkmıştı ancak.. Regli öncesinde ve 2 gün sonrasına kadar bi sürü idrar testi yapmıştım hep silik çıkmıştı. Zaten regli günümden yaklaşık 2 hafta sonra kananam oldu, çok ağrılıydı ve normalden fazlaydı kanamam. Yerimden kalkamıyodum,, zorla bi polikliniğe gidip iğne .yaptırmıştım çünkü inanılmazz ağrım vardı.. Kanamadan 28 gün sonra oldum bidahaki reglimi. Zaten ocaktaki regliden sonrada bebişim oldu
Bebeği sata göre 6+3 te gördük canım, kalp atışlarınıda dinledik :) üzülme hemen 1 hafta içinde görürsün muhtemelen, bencede üzme bebişi6+3te bebegi mi keseyi mi gördün canım? bana da vajinal bakıldı zaten. neye moralimi bozup bebeğimi üzmüyorum geç çıkar diye umut edip enerji yolluyorum bebeğime :)inşallah ben de görecem
Aslında dr.lar hep aynı şeye bağlıyor durumu demekki.. Son gittiğim dr.um anormal bi durum değil dedi, sık görülen bişey ve genellikle kadınların bundan haberinin dahi olmadığını söyledi. Biz özellikle bebiş istediğimiz için erkenden tahlil şu bu takip ediyoruz sonrada hayal kırıklığına uğruyoruz..Banada boyle bisey olmustu ekimde, adetimden 1 hafta sonra kanamam basladi. Doktorum bunun genetik kromozom bozuklugu yuzunden vucudun reddettigini soylemisti. Allah kimseye yasatmasin insan tam heveslenirken cok kotu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?