2014 Kasım Anneleri

Selam kızlaaaaar vücudunuzda değişiklik var mı başladı mı

aminn inşallah yarın bende doktora gidicem umarım güzel haberlerle dönerim...

Selam kızlaaaaar vücudunuzda değişiklik var mı başladı mı

saolun kızlar yorumlarınız için içim biraz daha rahatlıyor. benide bıraksalar ağlıcam yarın olmuyo (((( ya bakalım yarın herşeyçıkar ortaya inşallah. kimyasal gebelik ne diye forumda birine sormuştum cevap vermemişti hemen kurdum ogün yaşayarak öğrenirsen kurma düşünme boşver dedim. (( allah korusun inşallah sağlıklı bir bebektir. vücudum gayet hafif ama şiş karnım :s

herkeslere merhabalar. nasılsınız bebişler nasıl. :) bu sabaha saat 10 gibi gözümü bir açtım burnuma mis gibi makarna koktu bu aşermemi oluyor acaba hemen gittim ketçap filan aldım akşama yapıcam zor dayanıyorum birde sütten nefret eden ben her sabah süt delisi oldum. sade çilekli muzlu mide bulantım yok ama mide açılması yaşamaya başladım :18: böyle giderse duba gibi olurum herhalde varmı benim gibi sürekli yemek isteyen

kimyasal gebelik değerin fazla artmıyor adet kanaması gibi düşüp gidiyor hani hiç bir şekilde tutunamıyor rahme. ben böyle biliyorum sürekli kanaması oluyor kimyasal gebelikte sanırım. sen kendini niye üzüyorsun ki. bu beta hcgye fazla takılma rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. karın şişliği bende de var sanki 5 aylık gibi. sık tuvaltede çıkamıyorum. benim ilaçlar yüzünden. ama kötü düşünüp üzme kendini. herşey olcağına varır

Selam herkese. Yok yere kendinizi üzmeyin arkadaşlar. Sizin morali yüksek tutcaksınız ki, bebeğinizde size tutanabilsin.

herkese merhaba... 2010 ağustos annelerinden bu başlığa transfer oldum :) bugün 6. haftamız doluyor ve doktor randevumuz var inş. kalp atışlarımızı bugün görücez... hepinize sağlıklı sıhhatli bir hamilelik dönemi ve hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı diliyorum... :79:

kızlar buraya daha önce de yazmıştım. Bugün adet gecikmemim 5. günü. Ama hala adet görmedim. 2 gün önce kanda baktırdım negatif çıktı. ???? Yolunda gitmeyen bi şey var. Hiç böyle gecikme yaşamazdım. Lütfen yorum bekliyorum :44:

Ben geçen kasımda kimyasal gebelik yaşadım.. Reglim 2 gün gecikmişti test yaptık 70 küsürdü,, ama azar azar arttı 10 gün sonra 170 lere çıkmıştı ancak.. Regli öncesinde ve 2 gün sonrasına kadar bi sürü idrar testi yapmıştım hep silik çıkmıştı. Zaten regli günümden yaklaşık 2 hafta sonra kananam oldu, çok ağrılıydı ve normalden fazlaydı kanamam. Yerimden kalkamıyodum,, zorla bi polikliniğe gidip iğne .yaptırmıştım çünkü inanılmazz ağrım vardı.. Kanamadan 28 gün sonra oldum bidahaki reglimi. Zaten ocaktaki regliden sonrada bebişim oldu

Son bi kez daha kanda baktır canım belki geç döllenmedir. Ama çıkmazsa kanda mutlaka doktora görün,, kist falan vardır ya da vs vs.. İhmal etmee

kızlar kaç gündür takipteyim topiki. buraya yazacağım günü bekledim 8 Kasım olacak benim de doğumum diye. bugun 6+1 olduk ama hala bebişi göremedik kesede. bakıyorum herkes ne kadar erken görmüş. bu saatten sonra çıkar mı bilmiyorum umudumu kaybetmek de istemiyorum ama üzülüyorum işte. inşallah bebeğimi görebilirim ben de biran önce

En son nezaman ultrasona girdin canım?

bugun daha yeni geldim doktordan
Tatlım ben sat'a göre 6+3 te gördüm mesela,, vajinal baktıda gördük. Karından görünmüyodu zaten. Dr. bu pzrts baktı işte en son ve o gün sat 6+3 ken benim 5+6 olduğumu söyledi. Acele etme, üzülme hemen

Buyuk bir ihtimalle gec yumurtlamissindir. Ne zaman yumurtlarsan yumurtla, o catladiktan sonra 13-16. gun icinde adet oluyorsun. Eger bi durumdan dolayi vucudun yumurtlamamis yada gec yumurtlamissa, adetinde onun icin gecikiyor canim. bende oyle olmustu hemde 2 ay gecikmisti. Doktor bunun her kadina olabilecegini soyledi, stres, hava degisimi vs. den kaynaklaniyormus

6+3te bebegi mi keseyi mi gördün canım? bana da vajinal bakıldı zaten. neye moralimi bozup bebeğimi üzmüyorum geç çıkar diye umut edip enerji yolluyorum bebeğime :)inşallah ben de görecem

Banada boyle bisey olmustu ekimde, adetimden 1 hafta sonra kanamam basladi. Doktorum bunun genetik kromozom bozuklugu yuzunden vucudun reddettigini soylemisti. Allah kimseye yasatmasin insan tam heveslenirken cok kotu oluyor.

6+3te bebegi mi keseyi mi gördün canım? bana da vajinal bakıldı zaten. neye moralimi bozup bebeğimi üzmüyorum geç çıkar diye umut edip enerji yolluyorum bebeğime :)inşallah ben de görecem
Bebeği sata göre 6+3 te gördük canım, kalp atışlarınıda dinledik :) üzülme hemen 1 hafta içinde görürsün muhtemelen, bencede üzme bebişi illaki göreceksin iyi düşünnn :)

Banada boyle bisey olmustu ekimde, adetimden 1 hafta sonra kanamam basladi. Doktorum bunun genetik kromozom bozuklugu yuzunden vucudun reddettigini soylemisti. Allah kimseye yasatmasin insan tam heveslenirken cok kotu oluyor.
Aslında dr.lar hep aynı şeye bağlıyor durumu demekki.. Son gittiğim dr.um anormal bi durum değil dedi, sık görülen bişey ve genellikle kadınların bundan haberinin dahi olmadığını söyledi. Biz özellikle bebiş istediğimiz için erkenden tahlil şu bu takip ediyoruz sonrada hayal kırıklığına uğruyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…