- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
Günaydın canım, emzirme yastığı markadan dolayı mı iyi değil yoksa gereksiz mi? Bende kendim yapayım diyorum ama becerebilirsem. Biberon konusunda da büyük boyu mu cam alacaksın? Bayan bilinmeyen di galiba pişman olmuş aldığına ama sence büyükte mi cam olmalı ben BPA alacaktım da
gunaydıınnn :)
ya bence cok gereklı bırsey emzırme yastııgı ama bana pufıdık gelmedı sert geldı, ortası bos zaten kenarları puf, dıkdortgen, bebek ona rahat yatamaz gıbı degıldı, hanı basının altına degılde, bedenınıde saracak sekılde bır yastık daha ıyı olur gıbı geldı acıkcası :)
valla ben goruntusunu sevmedım plastık bıberonun, bır tane de cam almak ıstıyorum, arkadasım ben chıcco cıvıl cıvıl cam olanlarını hep kullandım cokda memnun kaldım dedı, bı tane alayım, deneyım, olmazsa bıda almam dıye dusunuyorum, ama aventın emzık kısmı gercekten harıkaaa cok kalıtelı
Hayırlı olsun aldıklarını cnm.güle güle kullanin ins.emzirme yastigini bende kendim uspmayi dusunuyorum bakalim becerebilcem mi :)
tesekkurler teyzesı, bence yapılr ya kolay gorunuyor yapımı :) yap fotosunu koyy
anladm canımm bana da ay şeklinde olanını kullanamam gibi geliyodu bakınca ama hiç boyutlarını falan görmedim tabi internetten gördüğüm kadarıyla aklımda bulunsun :)
valla kesınlıkle gorerek alınması gereken bı urun ya, nette cok hosuma gıttı, gelınce bu ne be dedım
Günaydın kızlar herkese
tatlım bende bu yastıktan aldım ve kullanan arkadaşlarım hep çok memnun kaldılar
çünkü bebeğin ne kadar süre emeceği belli olmuyor lastikli kısmından koluna takıyorsun kolunda bebeğin kafası terlemiyor
cnm ya bılmıyorum kı, kullnana daha ıyı bılır tabı ama hıc sevemedım
Avent cam olan çok şirin gerçekten o minik şirin şeyi görünce plastik büyük olan bana da çok sinir gelmişti
evet ya, cam olan cook tatlı :)
günaydın ekim kasım bebişlerinin tatlı annelerihayırlı, sağlıklı, dolu dolu bir gün olsun inşallah
gunaydın, amın hepımızee:)
Ya şöyle bir durum var, ilk günler iç zıbın daha kullanışlı demişti biri bu topicte ama kimşimdi 2 tane hastane çıkışı aldım ben, onların içinde zaten var iç zıbın, birde ekstradan 2 takım zıbın seti aldım ben. Alt- üst-eldiven-şapka şeklinde. Bulunsun dedik aldık. Onun dışında bol bol 0-3 ay ve 3-6 ay badi aldım bende. En kullanışlısı bence de. Ben 10 tane uzun kollu 0-3 ay, 10 tane kısa kollu 0-3 ay; 10 tane uzun kollu 3-6 ay 10 tane kısa kollu 3-6 ay çıt çıtlı badi aldım. Bir de tek alt aldım, yine 0-3 ve 3-6 aylık şeklinde karışık.Geri kalan, ikili takım, beşli takım, tulum vs..
oyy masallah, baya bırsey aldın sen zaten,
oyy dogsada gıydırsek yaa mınık ellerını tutupp kolunu gecırsek faalan ne tatlı
Gunaydn kizlar kac gundr yoktum netim yoktu kizlar 10 gundur dietteydm aclik sekrrim 80 tokluk sekerim 110 gecmiyo cok sukur 10 gundur ayni kg da gidyrm cok sukur aksam tartiliyorum toplamda 7kg almsim goren herkes dio hic kg almamissn die sizler nasilsiniz okuyamadim sayfalari
ıyıyız cnm sagoll, bende 7,5 aaldım banada oyle dıyorlar
aman bebısler ıyı olsunda