2014 Kasım Anneleri

gunaydıınnn :)

ya bence cok gereklı bırsey emzırme yastııgı ama bana pufıdık gelmedı sert geldı, ortası bos zaten kenarları puf, dıkdortgen, bebek ona rahat yatamaz gıbı degıldı, hanı basının altına degılde, bedenınıde saracak sekılde bır yastık daha ıyı olur gıbı geldı acıkcası :)

valla ben goruntusunu sevmedım plastık bıberonun, bır tane de cam almak ıstıyorum, arkadasım ben chıcco cıvıl cıvıl cam olanlarını hep kullandım cokda memnun kaldım dedı, bı tane alayım, deneyım, olmazsa bıda almam dıye dusunuyorum, ama aventın emzık kısmı gercekten harıkaaa cok kalıtelı

Hayırlı olsun aldıklarını cnm.güle güle kullanin ins.emzirme yastigini bende kendim uspmayi dusunuyorum bakalim becerebilcem mi :)

tesekkurler teyzesı, bence yapılr ya kolay gorunuyor yapımı :) yap fotosunu koyy

anladm canımm bana da ay şeklinde olanını kullanamam gibi geliyodu bakınca ama hiç boyutlarını falan görmedim tabi internetten gördüğüm kadarıyla aklımda bulunsun :)

valla kesınlıkle gorerek alınması gereken bı urun ya, nette cok hosuma gıttı, gelınce bu ne be dedım

cnm ya bılmıyorum kı, kullnana daha ıyı bılır tabı ama hıc sevemedım

Avent cam olan çok şirin gerçekten o minik şirin şeyi görünce plastik büyük olan bana da çok sinir gelmişti

evet ya, cam olan cook tatlı :)

günaydın ekim kasım bebişlerinin tatlı anneleri hayırlı, sağlıklı, dolu dolu bir gün olsun inşallah

gunaydın, amın hepımızee:)

oyy masallah, baya bırsey aldın sen zaten, bebıs bol bol gıyınır rahat edersın, ben az aldım ya, lazım oldukca alıcam

oyy dogsada gıydırsek yaa mınık ellerını tutupp kolunu gecırsek faalan ne tatlı

ıyıyız cnm sagoll, bende 7,5 aaldım banada oyle dıyorlar
aman bebısler ıyı olsunda

Teddy bear modelinin dolabı çok geniş ve bol bölmeli olduğundan hoşuma gitti. Hatta o kadar kullanışlı bir dolap ki şifonyer almaya gerek bile yok. Bir de kız bebekler için kulplari ve ayının papyonu pembe oluyor. İçine pembeli yatak örtüsü takımı, pembeli tül- perde koyup odayı renklendiririm diye düşündüm mmağazada ama eşim biraz renksiz buldu oda takımını. Beni kararsız bıraktı.

Natura baby modelini o çok sevdi. Ben de "madem kahve tonu seciyosun neden teddy bear modelini beğenmedin?" demek istiyorum haliyle. O model de benim içime sinmedi bir türlü.

Sofi çok pembe içeren bir model. Ama mağazaları gezerken satış görevlisi "odada mutlaka pembe olsun, kızlar illa ki istiyor, genlerinde var" demişti. Benim salonumdaki koltuklar pudra rengi pembe olduğu için eşim de benimle dalga geçiyor, bak adam haklı kaç yaşındasin ama içindeki pembe aşkı ölmemiş işte diye. Bu modeli seçersem de yatak örtüsü-tül-perde-halı rengini beyaz secerim. Bu modelin de dezavantajı dolabın küçük ve fazla bölmeli olmaması.

Cotton baby fena değil. Dolabı da oldukça kullanışlı. Ikimiz de beğendik.

Bu 4 modelden teddy bear ve sofide büyüyen karyolanin altında bir yatak daha var. Yere yakın bir şekilde bir kişi rahatlıkla yatabilir. Gece çocuk ağladığında ya da hasta olduğunda yanında uyumam gerekirse orda yatarım. Bu iki modelin avantajı da bu.

Offf çok zor karar vermek...:26:

Canım ben de 25. Haftaya yeni girdim ve 2 kg aldım. 68kg ile hamile kalmıştım. Son 2 ay 3er 4 er kg alınır diyor herkes. Toplamda 11-12 kg üzerine pek çıkmazsak süper olur tabi becerebilirsek

Benim kullandıklarım:
1) Decavit - vitamin - her gün (kilo aldırmadı bende)
2) Maltofer - demir şurubu - her gün (önceden ferrum fort içiyordum kabızlık yapınca değiştirdik)
3) Coraspin - kan sulandirici

ayy neler gördük biz nil sezaryen olunca sütü gelmez diye yanında yeni doğum yapmış yakınını getirenler vardı sütü gelene kadar o emzirecekmiş

ohaaa demek istiyorum müsaadenle, tuhaf insanlar var ama bu kadar da tuhaf ne bileyim... sonra da bebek süt anne diyecek herhalde o kadına heyy yarabbim.

İnşallah canım, Allah sağlıkla gösterecek o günleri...

Lilipit neden hala progestan kullaniyosun?ben ilk 3 ay kullandım sonra biraktimda

ahh canım sorma, bende 4. ayda basladım, uc hafta oncede ıkı katına cıktı, erken dogum rıskım var

4. ayda doktorum mıyom gordu rahımın ıcınde, bebekle beraber buyumus, eskıden gorulmemıstı, ben cocuk olmadanda gıtmıstım hanı bı muayene olayım dıe, ozamanda mıyom falan yoktu, demekkı cok mınık bırsey vardı, hormonların etkısıyle buyudu, artık goremıyor rahım buyudugu ıcın, o yuzden boyutunu bılemıyoruz.

Erken dogurma ıhtımalım oldugu ıcın korkuyorum, 32 haftalara bı ulassam ıcım rahatlıcak, sımdı dogsa yasayamaz

Erken dogurma ıhtımalım oldugu ıcın korkuyorum, 32 haftalara bı ulassam ıcım rahatlıcak, sımdı dogsa yasayamaz

aaaa annesii nedn öyle diyorsuunn. bak geçen bi bayan 23 haftalık doğum yapmş. yarım kilocukmş bebiş ama büyümüş büyümüş ve 2 kiloyu geçmişş. küvezdeymiş bu büyüme sürecinde ve şimdi anneciiine kavuşuyor
ama sen yine de zamanında doğur :) inşallah..

💑💓

Ayy Allah göstermesin kuzum ya erken doğumdan bende çok korkuyorum inş.zamanında gelir bebislerimiz.yarin benim konrtolum var,drdan günüde öğrencen normalde 15 gün önce alıyorlar net tarih iyi olur :))eylul 15 te alisverise baslicaz yuppi :)))

Allah hepimize zamanında dogumlar nasıp etsın

Canım ben hep cam biberon kullandım, çevremde soranlarada hep tavsiye etmişimdir. Öyle ağır falan değil, ayrıca zaten biberonu bebek değil sen tutuyorsun, Bebeğin eline biberonu verip kendisinin tutacağı dönemler genelde 1 yaş civarıdır. 7-8 aydan sonra kavramaya başlar bırakırsan gayet rahat tutar biberonu,ama o kadar küçük çocuğa zaten biberonu verip başından ayrılamazsın, sen her daim yanında olacaksın, şimdiye kadar da hiç suratına biberon düşen çocuk görmedim ve duymadım :)

Ben plastik biberon için ne kadar sağlıklı vs. deseler bile güven duymuyorum.Benim için Cam sağlıktır. Her annenin kendi tercihidir tabi. Ben biberonları sürekli kaynatarak kullandım. Cam biberonu dakikalarca sıcak suda foşur foşur kaynat ilk günkü gibi kullanırsın, Plastik biberonda zamanla matlaşma oluyor,Zaten plastik biberonu belli bir ısının üzerinde streil edemiyorsun. Kaynatmaya uygun değil Sterilize etmek için ayrı bir makine almak gerekiyor onlarda ayrı maliyet tabiki.

Ama tabiki hala geç kalmış sayılmazsın aldığın yere götürüp plastik olanları ile değiştirebilirsin.

Kız o ne biçim laf öyle, Allah zamanında sağlıkla doğumlar nasip etsin hepimize de; aslında kritik dönemleri atlattık sayılır. Daha dün yazdım 906 gr bebek dünyaya gelmiş, ve kalp ameliyatı olmuş. Düşün yani. Sakın aklına öyle kötü şeyler getirme

Ya ben 120ml'lik olanı da 240 ml'lik olanı da cam aldım avent'in. Neredeyse pişman olacaktım, yok çok ağır, yok bebek tutamaz yüzüne düşer. Yok yani biz kardeşimi de cam biberon ile büyüttük. Kardeşimle aramda 9 yaş fark olduğu için gayet net hatırlıyorum. Annem kaynatırdı biberonları, plastikleri kaynatma şansın yok ve belli bir süre sonra değiştirmek gerekiyormuş. Neyse iyi ki cam almışım diye memnun kalmaya devam edebilirim. Teşekkürler.

ay deme öyle Allahım inşallah zamanında doğacak hemizin yavrukuşları... benimde kasılmalar başladı erkenden iltihaptan dolayı diken üstündeyim sürekli benimde tehlikem var zaten tüp bebek Kötü düşünmemeye çalışıyorum burda siz moral oluyorsunuz aldıklarınıza bakıyorum yazdıklarınızı okuyup mutlu oluyorum

Merhaba güzel annişler

Beni bu sıcak havalar mahvetti... birkaç gece sıcaktan uyuyamayınca vantilatörle yatmıştım dün bir uyandım bademciklerim şiş, burnum akıyor

Bugün 2 günlük rapor aldım evde dinleneyik diye bi sürü de ilaç yazdı doktor, antibiyotik ağrı kesici burun spreyi falan... siz siz olun dikkat edin kendinize benim düştüğüm hataya düşmeyin...

topikte birisi almıştı ama kim olduğunu hatırlamıyorum hatta içine kalın alt açmalardan sermiş alışveriş topiğinde vardı sanırım biz göz gezdir fikir olur sanada böylece almış birinden duyarsın. Bende mama sandalyesi alıcam zaten bu da mama sandalyesi oluyormuş sanırım. Sandalye şeklinde boyu ne oluyor masaya yetişirmi bilmiyorum gidip bakıcam bende e bebekten

Ben kırmızısını aldım canım bunun aynı senin mantıkla ilk zamanlar yanımda bunda yatıracağım bebişi içine de kalın alt açmalardan koydum, mis gibi oldu... kalitesi de çok güzel kesinlikle tavsiye ederim canım. Bak resmini de koyayım, sen de böyle yapabilirsin.

Canım bu masada yemek yedirmek için baya kısa kalır. Sandalyenin üstüne koyarak olur ancak. Yani tam anlamıyla mama sandalyesi randımanı alamazsın bence

merhaba anneler anne adayları bebekler için alışveriş topiğine nereden ulaşabilirim beceremedim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…