Merhaba güzel annişler
Beni bu sıcak havalar mahvetti... birkaç gece sıcaktan uyuyamayınca vantilatörle yatmıştım dün bir uyandım bademciklerim şiş, burnum akıyor
Bugün 2 günlük rapor aldım evde dinleneyik diye bi sürü de ilaç yazdı doktor, antibiyotik ağrı kesici burun spreyi falan... siz siz olun dikkat edin kendinize benim düştüğüm hataya düşmeyin...
Ben kırmızısını aldım canım bunun aynı senin mantıkla ilk zamanlar yanımda bunda yatıracağım bebişiiçine de kalın alt açmalardan koydum, mis gibi oldu... kalitesi de çok güzel kesinlikle tavsiye ederim canım. Bak resmini de koyayım, sen de böyle yapabilirsin.
Eki Görüntüle 1209185
merhaba anneler anne adayları bebekler için alışveriş topiğine nereden ulaşabilirim beceremedim de...
Kız o ne biçim laf öyle, Allah zamanında sağlıkla doğumlar nasip etsin hepimize de; aslında kritik dönemleri atlattık sayılır. Daha dün yazdım 906 gr bebek dünyaya gelmiş, ve kalp ameliyatı olmuş. Düşün yani. Sakın aklına öyle kötü şeyler getirme
Ya ben 120ml'lik olanı da 240 ml'lik olanı da cam aldım avent'in. Neredeyse pişman olacaktım, yok çok ağır, yok bebek tutamaz yüzüne düşer. Yok yani biz kardeşimi de cam biberon ile büyüttük. Kardeşimle aramda 9 yaş fark olduğu için gayet net hatırlıyorum. Annem kaynatırdı biberonları, plastikleri kaynatma şansın yok ve belli bir süre sonra değiştirmek gerekiyormuş. Neyse iyi ki cam almışım diye memnun kalmaya devam edebilirim. Teşekkürler.
ahh canım sorma, bende 4. ayda basladım, uc hafta oncede ıkı katına cıktı, erken dogum rıskım var
4. ayda doktorum mıyom gordu rahımın ıcınde, bebekle beraber buyumus, eskıden gorulmemıstı, ben cocuk olmadanda gıtmıstım hanı bı muayene olayım dıe, ozamanda mıyom falan yoktu, demekkı cok mınık bırsey vardı, hormonların etkısıyle buyudu, artık goremıyor rahım buyudugu ıcın, o yuzden boyutunu bılemıyoruz.
Erken dogurma ıhtımalım oldugu ıcın korkuyorum, 32 haftalara bı ulassam ıcım rahatlıcak, sımdı dogsa yasayamaz
carputi bebek emziği hakkında bilgin var mı püf noktaları vardı damaklı damaksız falan
bende yeni doğan için 2 tane yelek ördürdüm canım..emzirip gazını çıkardıktan sonra üzerine giydiririm diye düşündüm..
ama tulum kesinlikle en mantıklısı..
takımda aldım ama tulumumuz daha çok var
ahh canım sorma, bende 4. ayda basladım, uc hafta oncede ıkı katına cıktı, erken dogum rıskım var
4. ayda doktorum mıyom gordu rahımın ıcınde, bebekle beraber buyumus, eskıden gorulmemıstı, ben cocuk olmadanda gıtmıstım hanı bı muayene olayım dıe, ozamanda mıyom falan yoktu, demekkı cok mınık bırsey vardı, hormonların etkısıyle buyudu, artık goremıyor rahım buyudugu ıcın, o yuzden boyutunu bılemıyoruz.
Erken dogurma ıhtımalım oldugu ıcın korkuyorum, 32 haftalara bı ulassam ıcım rahatlıcak, sımdı dogsa yasayamaz
Ben kırmızısını aldım canım bunun aynı senin mantıkla ilk zamanlar yanımda bunda yatıracağım bebişiiçine de kalın alt açmalardan koydum, mis gibi oldu... kalitesi de çok güzel kesinlikle tavsiye ederim canım. Bak resmini de koyayım, sen de böyle yapabilirsin.
Eki Görüntüle 1209185
güzelmiş canım güle güle kullan, klasik mama sandalyelerinden çok farklı, mağazada bir mama sandalyesi görmüştüm salıncaklı, ve üstü tenteli, boyu da ayarlanabiliyordu, onu düşünüyorum ama mama sandalyesine daha var
bunun boyu ne kadar ben de yatak odam için nasıl birşey almalıyım bir türlü karar veremiyorum, park yatak düşünüyorum ama bunlar da hoş geliyor, yatağın yanına koyduğunda senle aynı hizada duruyor mu bu?
Bende vantilatörün karşısında yatıyorum dayanamıyorum yoksa offf çok sıcak oluyor ya
Ben alırken araştırmıştım baya
1-kesinlikle bebeğin ayına uygun olmalı, kalkanı küçük kalkan üzerinde delikleri çok olmalı. Bu hava delikleri ; Bebekler emzik kullandıklarında, salyaları ile ağız çevrelerini ıslatabilirler. Bu ıslaklık uzun sürecek olursa bebeğinizin nazik cildini tahriş edebilir. Hava delikleri bunu engelliyor.
2-Kauçukta silikonda doğal malzeme ancak silikon daha kolay steril ediliyor. Ve daha dayanıklı
3-ortodontik emzik almak faydalı, damaklı emzik damak yapısını bozabiliyor.
4-2 yaş civarı emzik bırakılmış olmalı
Sonuç olarak avent free flow emziklerini tercih ettim.
Eki Görüntüle 1209219
Canım Bende Tıny love 'un aynı fonksiyona sahip bu ürünü almayı düşünüyordum http://www.hepsiburada.com/liste/ti...oductId=ailepem1800306830&categoryId=23021015
Ama fiyatı çok pahalı o yüzden 2. el olanlarına bakıyordum. Ama senin aldığında çok benzermiş. Ortasında ki koruma çıkabiliyor mu? çıkamıyorsa bebeği yatırmak zor olur gibi görünüyor. Sen almışsın cevap verirsen sevinirim, o bölüm tak çıkar şeklinde mi?
carputi bebek emziği hakkında bilgin var mı püf noktaları vardı damaklı damaksız falan
zaten gebelik kategorisi A olan antibiyotik yoktur, en iyi ihtimalle B kategoridir antibiyotikler. Onlarda da zaten laktasyon ve gebelikte kullanımı üzerinde yeterli çalışma yoktur yazar. En basitinden bütün hamilelere doktorlarının güvenle verdiği Monurol bile böyle canım.öyle diyorsun da en son yine enfeksiyon çıktığında bir antibiyotik kullandım. prospektüsü okumadan. çünkü dedim şimdi burda bir şey okurum, aklım karışır.. hiç gerek yok.. ilacın ortalarında bşr baktım ki hamilelerdeki emniyeti kanıtlananamştır gibi bir şey yazıyo... ama bırakmadm. ve geçmişti de enfeksiyonum. bakalım bu sefer ne olacak. Bu arada ben sadece demir ilacı kullanıyorum. vitamin vs kullanmıyorum.
💑💓
teşekkürler canım :) fiyata göre kalite konusunda tereddüt ediyordum zaten içim rahatladı :) çok kullanışlı görünüyor zaten inşallah memnun kalırım ben de :)Ben kırmızısını aldım canım bunun aynı senin mantıkla ilk zamanlar yanımda bunda yatıracağım bebişiiçine de kalın alt açmalardan koydum, mis gibi oldu... kalitesi de çok güzel kesinlikle tavsiye ederim canım. Bak resmini de koyayım, sen de böyle yapabilirsin.Eki Görüntüle 1209185
evet cvp yazdı alan arkadaş sağolsun gidip görme şansım yok malesef e bebek yok burda ama ürünü beğenmiş bn de bunu alıcam büyük bi ihtimal :)topikte birisi almıştı ama kim olduğunu hatırlamıyorum hatta içine kalın alt açmalardan sermiş alışveriş topiğinde vardı sanırım biz göz gezdir fikir olur sanada böylece almış birinden duyarsın. Bende mama sandalyesi alıcam zaten bu da mama sandalyesi oluyormuş sanırım. Sandalye şeklinde boyu ne oluyor masaya yetişirmi bilmiyorum gidip bakıcam bende e bebekten
Modellerini paylasırmısın canım?!
Öyle düşünme canım Allah istedikten sonra herşey mümkün..
Bende 32 ye gelsem rahtlıycam..28e kadar da progestan kullancam..
İnşallah Allah vakti zamanı gelince hayırlı doğum nasip etsin hepimize..
Benim ki de bu iste ama agir gelir diyosunuz cam biberon benimkide 240 yada 260 ml natura aynen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?