2014 Kasım Anneleri

Bende vantilatörün karşısında yatıyorum dayanamıyorum yoksa offf çok sıcak oluyor ya

güzelmiş canım güle güle kullan, klasik mama sandalyelerinden çok farklı, mağazada bir mama sandalyesi görmüştüm salıncaklı, ve üstü tenteli, boyu da ayarlanabiliyordu, onu düşünüyorum ama mama sandalyesine daha var
bunun boyu ne kadar ben de yatak odam için nasıl birşey almalıyım bir türlü karar veremiyorum, park yatak düşünüyorum ama bunlar da hoş geliyor, yatağın yanına koyduğunda senle aynı hizada duruyor mu bu?

Bence hiç kötü düşünme canım. Ben 7. Ayın içinde doğmuşum ve 700 gr olarak dünyaya gelmişim. Annem çok korkarım benden eline alamamış banyomu bile havalar yaptırmış ilk zamanlar ama şimdi maşallah im var yani haddinden fazla iriyim o derece yani😀

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

carputi bebek emziği hakkında bilgin var mı püf noktaları vardı damaklı damaksız falan

Ben alırken araştırmıştım baya

1-kesinlikle bebeğin ayına uygun olmalı, kalkanı küçük kalkan üzerinde delikleri çok olmalı. Bu hava delikleri ; Bebekler emzik kullandıklarında, salyaları ile ağız çevrelerini ıslatabilirler. Bu ıslaklık uzun sürecek olursa bebeğinizin nazik cildini tahriş edebilir. Hava delikleri bunu engelliyor.
2-Kauçukta silikonda doğal malzeme ancak silikon daha kolay steril ediliyor. Ve daha dayanıklı
3-ortodontik emzik almak faydalı, damaklı emzik damak yapısını bozabiliyor.
4-2 yaş civarı emzik bırakılmış olmalı

Sonuç olarak avent free flow emziklerini tercih ettim.

Modellerini paylasırmısın canım?!

Öyle düşünme canım Allah istedikten sonra herşey mümkün..
Bende 32 ye gelsem rahtlıycam..28e kadar da progestan kullancam..
İnşallah Allah vakti zamanı gelince hayırlı doğum nasip etsin hepimize..

Canım Bende Tıny love 'un aynı fonksiyona sahip bu ürünü almayı düşünüyordum http://www.hepsiburada.com/liste/ti...oductId=ailepem1800306830&categoryId=23021015
Ama fiyatı çok pahalı o yüzden 2. el olanlarına bakıyordum. Ama senin aldığında çok benzermiş. Ortasında ki koruma çıkabiliyor mu? çıkamıyorsa bebeği yatırmak zor olur gibi görünüyor. Sen almışsın cevap verirsen sevinirim, o bölüm tak çıkar şeklinde mi?

Bizim yatak bazalı, yatağı da baya yüksek ondan dolayı benimle aynı hizada olamayacak. Biz bir tane komidini yatağın yanına çekip onun üstüne koymayı düşündük.

Bende vantilatörün karşısında yatıyorum dayanamıyorum yoksa offf çok sıcak oluyor ya

Ayy aman dikkat et yaa ben de başka türlü uyuyamayınca vantilatöre başvurdum ama sonuç fena... en azından direk karşısında uyuma, arada da 1-1,5m falan mesafe olsun...

çok teşekkür ederimm

Evet kolaylıkla çıkıyor. Çıkınca da böyle oluyor bak.

Ben de önce tiny love anakucağı alacaktım ama bunu görünce hiç düşünmeden bunu aldım. Bir kere daha sağlam duruyor, tentesi bana bahçede falan kullanabilme şansı tanıyacak. Ona göre tek dezavantajı otomatik titreşimli olmaması. Yani kendin elinle sallamak zorundasın. Ama sırf onun için de 2 kat para vermek istemedim açıkçası.

Son düzenleme:
kızlar alışveriş sayfasına kıyafet resimleri atıcam ama sadece bir resmi kabul ediyor diğer resimlerde hata veriyor bi bilgisi olan var mı

zaten gebelik kategorisi A olan antibiyotik yoktur, en iyi ihtimalle B kategoridir antibiyotikler. Onlarda da zaten laktasyon ve gebelikte kullanımı üzerinde yeterli çalışma yoktur yazar. En basitinden bütün hamilelere doktorlarının güvenle verdiği Monurol bile böyle canım.
Ben de sadece demir kullanıyordum, ama haftada 2 gün krill yağı, haftada 2 gün de elevit ekledi doktorum. Kasılmalarım olunca da magnezyum içiyorum arada. Tabi bunlar en masumları. Yaklaşık 8-9 aydır günde 1 coraspin, hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan beri de clexane iğne kullanıyorum. Bunlar da gebelik üzerindeki etkileri bilinmeyen ilaçlar. Ama bebeğimin hayatta kalabilmesi için de kullanmak zorundayım. Yarar-zarar oranı önemli bu konularda yani.

teşekkürler canım :) fiyata göre kalite konusunda tereddüt ediyordum zaten içim rahatladı :) çok kullanışlı görünüyor zaten inşallah memnun kalırım ben de :)

evet cvp yazdı alan arkadaş sağolsun gidip görme şansım yok malesef e bebek yok burda ama ürünü beğenmiş bn de bunu alıcam büyük bi ihtimal :)

canım hepsi annemde gidince çekerim eklerim şekerimn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…