2014 Kasım Anneleri

Ben nuk kauçuk emzik aldım. 1 tanede avent silikon almak istiyorum. Her bebeğin emzik seçimi farklıymış. Her ikiside bulunsun istiyorum. Bunların hepsi ikili pakette mi acaba, tekli olanları var mı?

Evet ben, kafam öyle karismisti ki, bebege agir gelir dediklerinden dolayi, ama sagolsun 2012 anneleri de içimi rahatlattilar.. hepsi rahat kullanmis, yeni dogan içinde, dr browns tavsiye ettiler, eger bi skntımız olursa dr browns alacam yeni dogan. Simdi degil tabi, dogunca.

Bende tam pisman oluyordum ki, imdadima yetiştiler, camda kararliyim artik,kesinlikle degstirmicemm..

Bu plastik olan işte valla bilmiyorum ki benim mantığıma bu yattı aldım işte.. içime sinmez diyosan cam kalsın senin

Camda karar kildim canim, yorumlara bakarak . Tesekkurler :)

Ben nuk kauçuk emzik aldım. 1 tanede avent silikon almak istiyorum. Her bebeğin emzik seçimi farklıymış. Her ikiside bulunsun istiyorum. Bunların hepsi ikili pakette mi acaba, tekli olanları var mı?
[/B]

Valla bildiğim kadarıyla hepsi ikili pakette, en azından freeflow modeli böyle. Benim bildiğim tabi, tek satılıyorsa da ben rastlamadım.

Bende tam pisman oluyordum ki, imdadima yetiştiler, camda kararliyim artik,kesinlikle degstirmicemm..
Camda karar kildim canim, yorumlara bakarak . Tesekkurler :)

Aman iyi, bence de yerinde bir karar verdik. Cam sağlıktır

Ben 6 aylıktan itibaren annemin zoru ile kendi biberonumu tutup beslenip sonra yana atıp uykuya dalıyomuşum. Hatta elimle kavrayamadığım için annem biberonun altına yastık koyup, beni yan yatırıp ağzıma tıkıyomuş biberonu bende bitince tık diye vuruyomuşum. Mecburi sebeplerle beni uyutup evden çıkmak zorunda kalırmış, çok sakin bebekmişim bende zorlamamışım annemi. Gül gibi geçinip gitmişiz büyüyene kadar :) Birçok şahit benim hala yaşıyo olmama şaşkın, biberonla bırakılan çocuk nasıl yaşar diyolar :)

[/B]
ıyı yapmıssın :) nuk emzıklerı bnm hosuma gıdıyor bebegın gıder mı bılmem
aventın teklısını az once ecznede gordum ılac almaya gırdıgımde

30 liraydı

Valla benimde yeğenim 4 aydan beri kendi eliyle tutmak istiyor biberonu güzel kavrıyor.. biberon cam olsun uçları silikon emzik silikon kaynatılmayacak sanki neysee biberon olayına artık girmiyorum ben
Sen şu bebek arabasını hangi siteden aldın travel sistemdi dimi.. ya haftasonu arkadaşa gittim bebişi puseti yatırmış göz hizasında tutuyor yoksa durmuyor onları görmeyince.. içinde rahat uyuyor hemde

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar bende bugün sekerimi olcurdum memleketteydim kendi doktoruma gitmedim 75 mg lik yaptı doktor açlık 90 1. Saat 141 2.saat 114 çıktı sıkıntı yokmus çok sevindim bebek de iyiydi 900 gram olmus

Merhaba bayanlar bende bugün sekerimi olcurdum memleketteydim kendi doktoruma gitmedim 75 mg lik yaptı doktor açlık 90 1. Saat 141 2.saat 114 çıktı sıkıntı yokmus çok sevindim bebek de iyiydi 900 gram olmus

oyy maşallha gözün aydın bende perşembe ölçtürcem :)

ayy onun ellerini yerimm ben ya ne tatlıdır

ıyı yapmıssın :) nuk emzıklerı bnm hosuma gıdıyor bebegın gıder mı bılmem
aventın teklısını az once ecznede gordum ılac almaya gırdıgımde

30 liraydı

30 muuuu emzik bu yani gerçi eczanelerde emzik, biberon türü hep pahallıdır. ebebek salosun:)) hep indirime giriyo, denk gelirse ordan tekli bakayım ben

Ayyy güldürdün beni yinee canımcım..

Hakikaten iyi cesaret etmiş annen, yahu tek sorun tutmakta değil ki, süt genzine kaçar,gaz atamak isterken tıkanır kalır bebek Allah korusun.

Ama tüm arkadaşlara diyeceğim, her annenin bebeği için seçimi kendine özeldir. Kimi cam kullanır kimi plastik. Kimi bebeğini kat kat giydirir, kimi giydirmez. Kimi çok pimpiriklidir, kimi rahat. Sonuçta her çocuğun huyu gelişimi istekleri ve alışkanlıkları da farklı olacak.

Ben kendi adıma kendi deneyimim ve seçimlerimle ilgili yorumlar yapıyorum. Amaç sadece fikir vermek, bana uyan A kişisine uyar ama B kişisini hiç memnun etmez,herşey görecelidir. En iyisi yorumlardan sadece fikir edinelim.

ya kızlar lohusa gecelikleri ne kadar pahalı yaaa..internettende bulamadım offf

ya kızlar lohusa gecelikleri ne kadar pahalı yaaa..internettende bulamadım offf

evet cnm cok pahalı gercekten, ben ıyı ındırım yakaladım acıkcası :)

ama var ya bazı magazalarda 30-40 liraya guzel hamıle gecelıklerı olabılıyor, denk gelırse, carsı pazar gezmek lazımm

Valla eski anneler daha cesaretliymiş, benim de kardeşimle aramda 8,5 yaş fark var. 7 aylıktı benim de Şubat tatilimdi, annem bizi evde bırakıp işe gidiyordu. Ben 9 yaşında, kardeşim 7 aylık, kış soba yanıyor falan. O bebek ben çocuk. Sonra da yaz tatilinde, bütün yaz kardeşime baktım. Ben 9,5 yaşında o 1, çay demlerdim, ona meyve suyu sıkardım, balkona kahvaltı hazırlardım. Şimdi ben kardeşime bakıyorum 20 yaşında , ona bebek emanet edemem, annem nasıl güvenmiş bana hayret ediyorum

Kızlar size bugün yaşadığım bir şeyi anlatmak istiyorum:
Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylara para göndererek bağış yapılıyor seçim propagandasında kullanmaları için. Eşimin patronu da X aday için 20000tl göndermesini istemiş bugün eşimden. O da kasadan göndermiş. Bi yandan da bana mesaj yazıyor. Böyle böyle diye.
Şaştım kaldim valla. 20000tl ne kadar önemsiz bir meblağ bazıları için.
Mayıs'ta eşimle yıllık zam miktarını konuşurken " bu yıl işler iyi değil, fazla zam yapamam" diyerek her sene yaptığından daha az zam yaptı. Biz de sesimizi çıkaramadık. Tam da bebek beklediğimiz sene... Gerçekten de hiç parası yokmuş. Baksanıza bu kadar büyük bir parayı rahatlıkla savurabiliyor. Çok sinir bozucu.
Biz bebisin bir ihtiyacını karşılamak için 500tl istesek (ki eşim asla istemez) ayıp olur. Ama cumhurbaşkanı adayına feda olsun...
Neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…