Valla eski anneler daha cesaretliymiş, benim de kardeşimle aramda 8,5 yaş fark var. 7 aylıktı benim de Şubat tatilimdi, annem bizi evde bırakıp işe gidiyordu. Ben 9 yaşında, kardeşim 7 aylık, kış soba yanıyor falan. O bebek ben çocuk. Sonra da yaz tatilinde, bütün yaz kardeşime baktım. Ben 9,5 yaşında o 1, çay demlerdim, ona meyve suyu sıkardım, balkona kahvaltı hazırlardım. Şimdi ben kardeşime bakıyorum 20 yaşında , ona bebek emanet edemem, annem nasıl güvenmiş bana hayret ediyorum
Çok uygun almışsın. Güle güle sağlıkla kullan inşallah. Resmini koysanda bizde görsek keşke
ayy ne kadar uygun yaa..ama ben konyadayım ve dün baktım 100 den aşağı takım yok
akşam inşallah çekeyim koyarım.. aslında resim varda telde içinde bende varım ben olmadan çekerim bitane
Valla benimde yeğenim 4 aydan beri kendi eliyle tutmak istiyor biberonu güzel kavrıyor.. biberon cam olsun uçları silikon emzik silikon kaynatılmayacak sanki neysee biberon olayına artık girmiyorum ben
Sen şu bebek arabasını hangi siteden aldın travel sistemdi dimi.. ya haftasonu arkadaşa gittim bebişi puseti yatırmış göz hizasında tutuyor yoksa durmuyor onları görmeyince.. içinde rahat uyuyor hemde
Ayyy güldürdün beni yinee canımcım..
Hakikaten iyi cesaret etmiş annen, yahu tek sorun tutmakta değil ki, süt genzine kaçar,gaz atamak isterken tıkanır kalır bebek Allah korusun.
Ama tüm arkadaşlara diyeceğim, her annenin bebeği için seçimi kendine özeldir. Kimi cam kullanır kimi plastik. Kimi bebeğini kat kat giydirir, kimi giydirmez. Kimi çok pimpiriklidir, kimi rahat. Sonuçta her çocuğun huyu gelişimi istekleri ve alışkanlıkları da farklı olacak.
Ben kendi adıma kendi deneyimim ve seçimlerimle ilgili yorumlar yapıyorum. Amaç sadece fikir vermek, bana uyan A kişisine uyar ama B kişisini hiç memnun etmez,herşey görecelidir. En iyisi yorumlardan sadece fikir edinelim.
İstanbul bu bakımdan uygun bitane de cuma pazarına gidip ordan alıcam arkadaşım pazardan almıştı çok güzel hemde daha da ucuz..
olsun sende ol :)
senide goruruz
bebısıde :)
Valla bildiğim kadarıyla hepsi ikili pakette, en azından freeflow modeli böyle. Benim bildiğim tabi, tek satılıyorsa da ben rastlamadım.
Aman iyi, bence de yerinde bir karar verdik. Cam sağlıktır
ayy ne kadar uygun yaa..ama ben konyadayım ve dün baktım 100 den aşağı takım yok
olsun sende ol :)
senide goruruz
bebısıde :)
Bdn dün gece döndüm ama nasıl bir yolculuktu anlatamam.. 4 saat sancı çektim o kadar korktum ki başlarda kaç dakikada bi oluyo ona baktım yreğim yerinden çıkacaktı.. Meğerse afedersiniz ishal olmuşum.. 3 kere otobüsü durdurumŞükür şimdi iyiyim....
Kızlar ben bebeğime annemle aldığımız beşiği göstermek istiyorum size... Çok gezdik annemle bir türlü içime park yatakların hiçbirini sindiremedim... Bi yerde babytech in beşiklerini gördüm.. Sepet beşiği çok estetik çok şıktı fakat kullanım süresi çok kısa olduğu için 500 küsurlu bi parayı ona vermek yerine büyük beşik almaya karar verdik onun da beyazı ellerindeydi baktım gayet hoş kullanışlı aynı park yataklardaki gibi asansörlü sistemi var sallanma özelliği var... Ben ceviz olanını istedim.. Beyaz renklilerde tamamı ahşap olmuyormuş... Herşeyi içinde cibinliği yatağı koruyucuları vs. 750 idi peşine 675 anlaştık... Beşik sıkıntısı da çıkmış oldu aradan :)
Eki Görüntüle 1209352
Ben hala bebeğimin alışverişini tamamlamadım ya alanları gördükçe panik oluyorum geç mi kaldım diye.. Bir de hastane çantasında neler olacak ben daha lohusa geceliği almadım vs. bir sürü eksiğim var anlayacağınız...
Bir de ne zamandan sonra göğsümüze krem sürmemize ihtiyaç olacak arkadaşlar geç kalmayalım var mı bi öneriniz?
Kızlar ben sabah tartıldım aç karnına hamileliğimin basından buyana toplam 4 kilo almısım.Canım birsey istemiyor hep soğuk seyler yeyip içiyorum dondurma gibi...acaba sıcaklardan mı asermem zaten olmadı bebek içinde su faydalı bu faydalı yemem lazım diye bir çabaya girmedim normalde ne yiyorsam onlara devam ettim en son 21. haftamızda kilosu 430 gramdı o zamandan beri görmüyorum kuzumu ramazan bayram derken gidemedik nasıl özledim anlatamam insallah bu 4 kiloyu tek ben almamısımdırkisiye göre değisir belki ama bana toplam 4 kilo çok az geldi endiselendim :18:
Kızlar ben sabah tartıldım aç karnına hamileliğimin basından buyana toplam 4 kilo almısım.Canım birsey istemiyor hep soğuk seyler yeyip içiyorum dondurma gibi...acaba sıcaklardan mı asermem zaten olmadı bebek içinde su faydalı bu faydalı yemem lazım diye bir çabaya girmedim normalde ne yiyorsam onlara devam ettim en son 21. haftamızda kilosu 430 gramdı o zamandan beri görmüyorum kuzumu ramazan bayram derken gidemedik nasıl özledim anlatamam insallah bu 4 kiloyu tek ben almamısımdırkisiye göre değisir belki ama bana toplam 4 kilo çok az geldi endiselendim :18:
canım güzel bir karar vermişsin yatak konusunnda güle güle kullanın şekerim..
ben göğsüme şimdi bebek yağı sürüyorum çünkü bayramda yara oldu sanırım süt gelmiş oda gezerken ıslanmış ve kabuk bağlayıp yara olmuş canım
Oh maşallah demek ki elin yatkınmış çocuk bakmayaşimdide kendi bebişinde zorlanmazsın
bende 28. haftamdayım 4 kilo aldım son kontrolde miniğim 1009 gramdı.. önemli olan bebeğin gelişimi onun keyfi yerindedir merak etme..
İnsallah öyledir canım ben en son 21 haziranda gördüm simdi ne durumda bilmiyorum sabahta tartılınca panik oldum.İnsallah bebisim iyi olsun da ...
Canım ben en son 3 hafta önceki kontrolümde toplamda 3 kilo almıştım... 12 sinde tekrar kontrolüm var ve evde bakıyorum sadece yine 1 kilo almışım yani şu an 4 kilo almış oluyorum ben de senin gibiyim... Açıkçası öyle şunu yiyeyim yarasın vs. düşünemiyorum aynen devam gebeliğimden önceki yaşantıma kilonu çok kafaya takma benim doktorum aksine ne kadar az alırsan o kadar iyi diyor... Bebek iyi olsun da gerisi önemli değil..
Teşekkür ederim canım... İyi fikir aklıma gelmedi bebe yağı olmazsa bende şimdilik alıp onu süreyim... Ya dün geldim gelir gelmez mik mik yaptık sağolsun eşim durmadıAma sonra sabah kalktım göğsümden böyle renksiz bir sıvı gelmiş çook az elimde sıktım baktım yine geliyo daha da dokunmadım ondan çekindim biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?