2014 Kasım Anneleri

Oh maşallah demek ki elin yatkınmış çocuk bakmaya şimdide kendi bebişinde zorlanmazsın

http://www.onurbebe.com/Travel-Sist...r-Baby-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-Venus.aspx
Ahanda burdan aldım, benim arabam bu, binsem gezsem oyy ne güzel

ben rahat olcam işşalla. tek çekincem, bebişi babası ile aramızda yatırmak istiyom başlarda. acaba 3 kişiye küçük gelirmi yatağımız onda tedirginim

Bdn dün gece döndüm ama nasıl bir yolculuktu anlatamam.. 4 saat sancı çektim o kadar korktum ki başlarda kaç dakikada bi oluyo ona baktım yreğim yerinden çıkacaktı.. Meğerse afedersiniz ishal olmuşum.. 3 kere otobüsü durdurum Şükür şimdi iyiyim....

Kızlar ben bebeğime annemle aldığımız beşiği göstermek istiyorum size... Çok gezdik annemle bir türlü içime park yatakların hiçbirini sindiremedim... Bi yerde babytech in beşiklerini gördüm.. Sepet beşiği çok estetik çok şıktı fakat kullanım süresi çok kısa olduğu için 500 küsurlu bi parayı ona vermek yerine büyük beşik almaya karar verdik onun da beyazı ellerindeydi baktım gayet hoş kullanışlı aynı park yataklardaki gibi asansörlü sistemi var sallanma özelliği var... Ben ceviz olanını istedim.. Beyaz renklilerde tamamı ahşap olmuyormuş... Herşeyi içinde cibinliği yatağı koruyucuları vs. 750 idi peşine 675 anlaştık... Beşik sıkıntısı da çıkmış oldu aradan :)

Ben hala bebeğimin alışverişini tamamlamadım ya alanları gördükçe panik oluyorum geç mi kaldım diye.. Bir de hastane çantasında neler olacak ben daha lohusa geceliği almadım vs. bir sürü eksiğim var anlayacağınız...
Bir de ne zamandan sonra göğsümüze krem sürmemize ihtiyaç olacak arkadaşlar geç kalmayalım var mı bi öneriniz?

Valla bildiğim kadarıyla hepsi ikili pakette, en azından freeflow modeli böyle. Benim bildiğim tabi, tek satılıyorsa da ben rastlamadım.

Aman iyi, bence de yerinde bir karar verdik. Cam sağlıktır

Kesinlikle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben sabah tartıldım aç karnına hamileliğimin basından buyana toplam 4 kilo almısım.Canım birsey istemiyor hep soğuk seyler yeyip içiyorum dondurma gibi...acaba sıcaklardan mı asermem zaten olmadı bebek içinde su faydalı bu faydalı yemem lazım diye bir çabaya girmedim normalde ne yiyorsam onlara devam ettim en son 21. haftamızda kilosu 430 gramdı o zamandan beri görmüyorum kuzumu ramazan bayram derken gidemedik nasıl özledim anlatamam insallah bu 4 kiloyu tek ben almamısımdırkisiye göre değisir belki ama bana toplam 4 kilo çok az geldi endiselendim :18:

canım güzel bir karar vermişsin yatak konusunnda güle güle kullanın şekerim..
ben göğsüme şimdi bebek yağı sürüyorum çünkü bayramda yara oldu sanırım süt gelmiş oda gezerken ıslanmış ve kabuk bağlayıp yara olmuş canım

bende 28. haftamdayım 4 kilo aldım son kontrolde miniğim 1009 gramdı.. önemli olan bebeğin gelişimi onun keyfi yerindedir merak etme..

Canım ben en son 3 hafta önceki kontrolümde toplamda 3 kilo almıştım... 12 sinde tekrar kontrolüm var ve evde bakıyorum sadece yine 1 kilo almışım yani şu an 4 kilo almış oluyorum ben de senin gibiyim... Açıkçası öyle şunu yiyeyim yarasın vs. düşünemiyorum aynen devam gebeliğimden önceki yaşantıma kilonu çok kafaya takma benim doktorum aksine ne kadar az alırsan o kadar iyi diyor... Bebek iyi olsun da gerisi önemli değil..

Teşekkür ederim canım... İyi fikir aklıma gelmedi bebe yağı olmazsa bende şimdilik alıp onu süreyim... Ya dün geldim gelir gelmez mik mik yaptık sağolsun eşim durmadı Ama sonra sabah kalktım göğsümden böyle renksiz bir sıvı gelmiş çook az elimde sıktım baktım yine geliyo daha da dokunmadım ondan çekindim biraz...

Oh maşallah demek ki elin yatkınmış çocuk bakmaya şimdide kendi bebişinde zorlanmazsın

Ohoo sadece kardeşim değil ki, ben çok çocuk baktım. Üst kat komşumuz doğum yapmıştı, aileleri Sinop'ta bakıcı arıyorlardı, annem de "eğer güvenirseniz ben bakayım, ben çalışırken kendi çocuklarıma bakamadım, eğer güvenirsen kendi çocuğum gibi bakayım" dedi. Zeynep'ti ismi, annesi işe başladığında 5 aylıktı, bütün gün elimizdeydi. Sonra da bir kardeşi oldu Oğuz erkek bir de ona baktık Zeynep şimdi 12 yaşında Oğuz 8 yaşında. Halen daha annemlerin üst katındalar, çocuklar ise adeta bize aşık. Ben evlendim, bana bile gelip kaldılar kaç kez O yüzden bebek bakımı, çocuk bakımı beni korkutmuyor.

bende 28. haftamdayım 4 kilo aldım son kontrolde miniğim 1009 gramdı.. önemli olan bebeğin gelişimi onun keyfi yerindedir merak etme..

İnsallah öyledir canım ben en son 21 haziranda gördüm simdi ne durumda bilmiyorum sabahta tartılınca panik oldum.İnsallah bebisim iyi olsun da ...

Eren paşam gayet sağlıklı ve kilosu yerinde annesiSenin aldığın kilo bence çok iyi.Dr ların istediği kilo bu emin ol. Ben ilk 4 ay bulantılardan kilo verdim. 59 la hamile kaldım. Şuan da 64 olmuşum. Dr um normal dedi, hatta fazla alma dedi annenin fazla kilo almasının bebeğe bi faydası yokmuş, bebek alacağı kiloyu zaten alırmış.

sakın sıkma canımm..yağıda sürerken uçları ile oynama şekerim..
kasılmalara v erken doğuma sebep oluyor çünkü kuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…