Son bi kez daha kanda baktır canım belki geç döllenmedir. Ama çıkmazsa kanda mutlaka doktora görün,, kist falan vardır ya da vs vs.. İhmal etmee
Buyuk bir ihtimalle gec yumurtlamissindir. Ne zaman yumurtlarsan yumurtla, o catladiktan sonra 13-16. gun icinde adet oluyorsun. Eger bi durumdan dolayi vucudun yumurtlamamis yada gec yumurtlamissa, adetinde onun icin gecikiyor canim. bende oyle olmustu hemde 2 ay gecikmisti. Doktor bunun her kadina olabilecegini soyledi, stres, hava degisimi vs. den kaynaklaniyormus
kimyasal gebelik değerin fazla artmıyor adet kanaması gibi düşüp gidiyor hani hiç bir şekilde tutunamıyor rahme. ben böyle biliyorum sürekli kanaması oluyor kimyasal gebelikte sanırım. sen kendini niye üzüyorsun ki. bu beta hcgye fazla takılma rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. karın şişliği bende de var sanki 5 aylık gibi. sık tuvaltede çıkamıyorum. benim ilaçlar yüzünden. ama kötü düşünüp üzme kendini. herşey olcağına varır
çok saol eslaa bende 5 aylık gbi aynen lavaboda sık gitmiyorum. çok uykum ve halsiz oluorum.yarın benim dr ilk randevum bakalım ne dicek.inaşşallh hepimizin yüzü güler
kızlar kaç gündür takipteyim topiki. buraya yazacağım günü bekledim 8 Kasım olacak benim de doğumum diye. bugun 6+1 olduk ama hala bebişi göremedik kesede. bakıyorum herkes ne kadar erken görmüş. bu saatten sonra çıkar mı bilmiyorum umudumu kaybetmek de istemiyorum ama üzülüyorum işte. inşallah bebeğimi görebilirim ben de biran önce
6+3te bebegi mi keseyi mi gördün canım? bana da vajinal bakıldı zaten. neye moralimi bozup bebeğimi üzmüyorum geç çıkar diye umut edip enerji yolluyorum bebeğime :)inşallah ben de görecem
çok saol gülüm doktora gittik bugün bıronşit olmuş kuzucuğum ökdürükten uyuyamıyo bile gitmişken bide ben görüneyim dedim pazartesi gitmiştim görememiştik keseyi tahlilde 1000 çıkmıştı değer Bugün 5+3 olduk kese yine görünmedi kızlar dıktor bidaha kan verin dedi eşim kızdı verdirmedi bune hergün hergün kan veriyosun diye pazarteside görünmezse antalya ya özel hastaneye gitcez kızlar bu haftalarda keseyi göremeyip sonra göreniniz varmı çok stresliyiz korkuyoruz iyiceçok çokk geçmişş olsunnn
kızlar buraya daha önce de yazmıştım. Bugün adet gecikmemim 5. günü. Ama hala adet görmedim. 2 gün önce kanda baktırdım negatif çıktı. ???? Yolunda gitmeyen bi şey var. Hiç böyle gecikme yaşamazdım. Lütfen yorum bekliyorum:44:
kızlar kaç gündür takipteyim topiki. buraya yazacağım günü bekledim 8 Kasım olacak benim de doğumum diye. bugun 6+1 olduk ama hala bebişi göremedik kesede. bakıyorum herkes ne kadar erken görmüş. bu saatten sonra çıkar mı bilmiyorum umudumu kaybetmek de istemiyorum ama üzülüyorum işte. inşallah bebeğimi görebilirim ben de biran önce
arkadaşlar listeye adımı ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuz
herkeslere merhabalar. nasılsınız bebişler nasıl. :) bu sabaha saat 10 gibi gözümü bir açtım burnuma mis gibi makarna koktubu aşermemi oluyor acaba hemen gittim ketçap filan aldım akşama yapıcam zor dayanıyorum birde sütten nefret eden ben her sabah süt delisi oldum. sade çilekli muzlu mide bulantım yok ama mide açılması yaşamaya başladım :18: böyle giderse duba gibi olurum herhalde varmı benim gibi sürekli yemek isteyen
:):) üzme kendini rabbim bir günde ne mucizeler yaşatıyor. sağlıklı olsunlar da biz katlanırız herşeye. hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın. benimde salı günü randevum inşallah duyarız kalp atışlarını :)
çok saol gülüm doktora gittik bugün bıronşit olmuş kuzucuğum ökdürükten uyuyamıyo bile gitmişken bide ben görüneyim dedim pazartesi gitmiştim görememiştik keseyi tahlilde 1000 çıkmıştı değer Bugün 5+3 olduk kese yine görünmedi kızlar dıktor bidaha kan verin dedi eşim kızdı verdirmedi bune hergün hergün kan veriyosun diye pazarteside görünmezse antalya ya özel hastaneye gitcez kızlar bu haftalarda keseyi göremeyip sonra göreniniz varmı çok stresliyiz korkuyoruz iyice
:):) üzme kendini rabbim bir günde ne mucizeler yaşatıyor. sağlıklı olsunlar da biz katlanırız herşeye. hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın. benimde salı günü randevum inşallah duyarız kalp atışlarını :)
Eki Görüntüle 1022807
bu da benimkisi canım bana biraz yamuk geldide sen kendi kesenle bi karşılaştırır mısın kuzu
(((((((( şimdi lavabodan geldim kahverengi bişe gelmiş ( düşük mü dış gebelikmi neyin belirtisi dr umu aradım gelicen bakıcaz dedi işyerinden çıkamıyorum ( yarın sabaha kadar ne olur bilmiyorum. eşim yerleşme kanamasıdır dedi ama bu haftada olmazki kanama
çok saol canım allah razı olsun doktoruma dedim ama bakmadı alttan kan ver dedi eşimde hergün hergün kan veriyosun diye verdirmedi pazarteside görünmezse antalyaya gitcez inşallah görünür sıkıntıdan sütüm kesildi oğlumda 6. Haftada kalp alışını duymuştum ikinci daha erken görülür diyolar şaştık kaldıköncelikle yavrucuğuna çok geçmiş olsun kuzucum..aman dikkat edinn kendinizee...
alla alla canım daha önce değerin 1000 çkmış şu anda nereden baksan 5000 civarındadırç..görünmesi lazımdı kesenin..
keşke vajinal baksaydı saha rahat görünebilirdi belki..
ama ben bazı yerlerde okudum geç döllenme falan olunca 6. hafta sonunda görünen keseler oluyormuş canım..
bekleyelim bakalım 6. haftayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?