2014 Kasım Anneleri

Son bi kez daha kanda baktır canım belki geç döllenmedir. Ama çıkmazsa kanda mutlaka doktora görün,, kist falan vardır ya da vs vs.. İhmal etmee

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için arkadaşlar. Beklemedeyim

yumurtlamaya göre bugün 5+3 üz vajinal bakıldı ve kese boyutum 13.30 çıktı bilgi olması açısından yazayım dedim

çok saol eslaa bende 5 aylık gbi aynen lavaboda sık gitmiyorum. çok uykum ve halsiz oluorum.yarın benim dr ilk randevum bakalım ne dicek.inaşşallh hepimizin yüzü güler

çok saol eslaa bende 5 aylık gbi aynen lavaboda sık gitmiyorum. çok uykum ve halsiz oluorum.yarın benim dr ilk randevum bakalım ne dicek.inaşşallh hepimizin yüzü güler

:):) üzme kendini rabbim bir günde ne mucizeler yaşatıyor. sağlıklı olsunlar da biz katlanırız herşeye. hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın. benimde salı günü randevum inşallah duyarız kalp atışlarını :)

6+3te bebegi mi keseyi mi gördün canım? bana da vajinal bakıldı zaten. neye moralimi bozup bebeğimi üzmüyorum geç çıkar diye umut edip enerji yolluyorum bebeğime :)inşallah ben de görecem

Merhaba
Ayni sey bana da oldu.. ben de adete gore 5+3te dr gittim.. bebegi de keseyi de goremedik.. alttan da bakmasina ragmen. Demekki 5haftalik yoksun dedi.. 26sinda gidecegim bir daha... gorunmeyince suphe ettim :) ilk hamileligim bi de bisey bilmiyorum ki.. her belirti var ben mi uyduruyorum dedim :)
Sonra vazgeçtim bu dusuncelerden... bekliyorum hayirlisiyla gelissin inşallah görelim. . Iki hafta sonra napalim.. :)

5. haftada ultrason görüntüsü olanlar buraya ekleyebilirler mi acaba resimlerini :26:

çok çokk geçmişş olsunnn
çok saol gülüm doktora gittik bugün bıronşit olmuş kuzucuğum ökdürükten uyuyamıyo bile gitmişken bide ben görüneyim dedim pazartesi gitmiştim görememiştik keseyi tahlilde 1000 çıkmıştı değer Bugün 5+3 olduk kese yine görünmedi kızlar dıktor bidaha kan verin dedi eşim kızdı verdirmedi bune hergün hergün kan veriyosun diye pazarteside görünmezse antalya ya özel hastaneye gitcez kızlar bu haftalarda keseyi göremeyip sonra göreniniz varmı çok stresliyiz korkuyoruz iyice

gec döllenme yoksa çıkardı psıkolojık fln gecıkmıs olabılır bır kez daha yaptır test ıstersen

ben ılk gebelıkte 6+3 te duymuştum kalp atısını
arkadaşlar listeye adımı ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuz

bu formun ılk sayfasında lısteyı yapan arkadaş var ona özeden msj at o eklıyor

Benimde canım bugün deli gibi balık çekti hemen aldım sabırsızlıkla akşamı bekliyorum

Benimde tam bir haftam vaaaar pazartesiye randevu yokmuş o yüzden cumaya kaldım dumayı sabırsızlıkla bekliyorummmm

öncelikle yavrucuğuna çok geçmiş olsun kuzucum..aman dikkat edinn kendinizee...
alla alla canım daha önce değerin 1000 çkmış şu anda nereden baksan 5000 civarındadırç..görünmesi lazımdı kesenin..
keşke vajinal baksaydı saha rahat görünebilirdi belki..
ama ben bazı yerlerde okudum geç döllenme falan olunca 6. hafta sonunda görünen keseler oluyormuş canım..
bekleyelim bakalım 6. haftayı..

Son düzenleme:

(((((((( şimdi lavabodan geldim kahverengi bişe gelmiş ( düşük mü dış gebelikmi neyin belirtisi dr umu aradım gelicen bakıcaz dedi işyerinden çıkamıyorum ( yarın sabaha kadar ne olur bilmiyorum. eşim yerleşme kanamasıdır dedi ama bu haftada olmazki kanama

canım öncelikle dur sakin ol neden dış gebelik olsun şekerimmm...
birçok kişide kahve akıntı sorunu var..
doktoruna git büyük ihtimallde progestan verecek ve yat dieyecektir sana sıkma canını stres yapıp daha kötü etm bence şekerim..
bu akşam hiç kalkma yat..ayaklarınıda yastıkla yükselt..

çok saol canım allah razı olsun doktoruma dedim ama bakmadı alttan kan ver dedi eşimde hergün hergün kan veriyosun diye verdirmedi pazarteside görünmezse antalyaya gitcez inşallah görünür sıkıntıdan sütüm kesildi oğlumda 6. Haftada kalp alışını duymuştum ikinci daha erken görülür diyolar şaştık kaldık

kızlar buda benim kesem 5+1 .bana biraz küçük geldi ama doktorum gayet iyi dedi sizce?.

ABD'deki Penn State Milto S. Hershey Medical Center Direktörü Prof. Dr. Serdar Ural da gebelikte omega 3 kullanımının anne ve bebek üzerindeki olumlu etkilerine dikkati çekti.

AD'de yapılan çalışmalarda, gebelere verilen vitamin destekleri içinde Omega-3'ün de bulunmasının büyük yararlar sağladığı ve bebeğin zihinsel gelişimini olumlu yönde arttırdığının belirlendiğini vurgulayan Ural, bir soru üzerine planlı hamileliklerde Omega-3'e gebelik öncesinde başlanması ve emzirme döneminde de devam edilmesi gerektiğini bildirdi.

Ural, Omega-3'ün gebelik döneminde ilk 5 ayda 1 kapsül, daha sonraki aylarda da 2'şer kapsül içilmesinin uygun olduğunu belirtti.
Kızlar şu omega 3 ü dr a soran var mı pazartesi ve sonraki günlerde gidecek olanlar sorabilir mi bende cuma soracağım başlayalım şu omegalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…