2014 Kasım Anneleri

Canım baj aynı benimkide öle şekerim..
seninki daha büyük..
benimde aynı böle soğa doğru çekmiş durumda..
cinsiyetleri aynımı acaba

ayy içimi rahatlattın sağol canım sabahtan beri görüntü arıyorum acaba bi sorun mu var benim ki yamuk mu diye cinsiyetlerini bilmiyorum ama içimden erkek geçiyor benim

dr a görünün size progestan versin bebeğin tutunmasını sağlar

çok saol canım şimdi burdan çıkıp gidememekte delirtiyo. akşam hiç kıpırdaman sabahı beklicem. benim pazartesi günü beta değerim 44 dü bidha ölçtürmedim. cmrtesi gel diyince tmm dedik. şimdide böle kahverengi bişe görünce çok kötü oldum (( zaten paniğim

canım döllenme ile alakalıdır..
ağrın varmı lekelenmen varmı bunlar önemli şeyler..
eğer bu tazr şeyler yoksa genelde geç döllenme falandır canım telaş etme..
şimdi yavrucağının ihtiyacı var sana onunla ilgilen kafanı takma kuzummm

Canım kanda 44.8 çıktı geçtiğimiz pzartesi günü 10.03.2014 tarihinde çıktı 2 kez idrar testi yaptık negatif çıkıyor. anlamadım ya yarında doktor bakıcak. moralim çok bozuldu

Cnm benimde adete 3gun kala 44.4cikmisti. Dun de keseyi gorduk sukur. Sen sikma canini. Hersey guzel olucak insallah

ya öğlen ince ince yumurtalıklarıma batmalar oldu geçti sancı gibi. şimdi bişe yok saol canım telkinlerin için saol

Yüksek Manyetik Alan Oluşturan Eşyalar, Düşük Nedeni

Yüksek manyetik alanın, anne adaylarının düşük yapma olasılıklarını, 3 kat artırdığına işaret edildi.
İngiliz bilim adamları, anne adaylarını Amerikalı meslektaşlarının yaptığı araştırmaların sonuçları doğrultusunda uyardı ve trenlerde oluşan yüksek manyetik alanın, elektrik süpürgesi ve mikser gibi elektrikli ev aletleri tarafından da oluşturduğunu ve düşüklere yol açabileceğini bildirdi.

Araştırma sonuçlarının, bazı anne adaylarının düşüğe yol açan radyasyon seviyesinin iki katına kadar radyasyon alabildiklerini ve bu kişilerde düşük ihtimalinin de normalin üç katına çıktığını gösterdiği belirtiliyor.

Elektrikli süpürge ve matkap gibi aletlerin, diğerlerinden 12 kat daha fazla elektromanyetik alan oluşturduğu belirtiliyor.

Şok oldum kızlar elektrik süpürgesini sık kullanırız:26:

Benimde canım bugün deli gibi balık çekti hemen aldım sabırsızlıkla akşamı bekliyorum

valla he balık bilmiyorum zaten çok sevmem ama diyorum ya burnuma koktu kokusu allahım gidip yapıcam

canım dur moralini bozma hemen ama mutlaka bi doktora git progesteron hapla iğnesini vede coraspirin verecektir çok iyi bilirim o duyguyu bol bol dinlenmeye çalış mümkünse uzan ani kalkış felan yapma benimde ilk gebeliğimde oldu bu şekilde hep kahve akıntım olıyo eğer dinlenmezsem kırmızı kanamaya çeviriyodudoktorum bu ilaçları kullan ama kanaman çok düşer büyük ihtimal defi sonra ilaç içince geçerdi bi 20 dk yğrüsem başlardı kanamam düşük tehlikem var derken oğlum 9 ayı doldurdu doğmadı bile:) zorunlu sezeryan oldum sen hiç üzülme rabbim büyük doktoruna git bol bol dinlen bişey olmaz allahın izniyle

canımmm benimde erkek geçiyorr hadi bakalım tutturabilcekmiyiz göreceğizzz

Eki Görüntüle 1022811

kızlar buda benim kesem 5+1 .bana biraz küçük geldi ama doktorum gayet iyi dedi sizce?.

tatlım benimkide bu kadar...daha küçük mercimekkk...
döllenme günü ile alakalı kuzucummm..merak etme...

canım bir daha ölçtürebilseydin keşke kanı.. ama korkma yat dinlen...Allahun izni ile birşey olmaz canım...

Benim 5+1 de cok net gozuktu kese

sakin ol bende de aynı sorun var. kahverengi değilde sarının biraz daha koyusu akıntılarım başladı. hemen progestan veriyorlar yat dinlen diyorlar. ara ara geliyor benimde . yormassan geçip gidiyor ağır iş yapma kesinlikle. yoğun kırmızıya dönmediği sürecede üzme kendini . hamilelerin çoğunda olabiliyor bu

canım çok sağol :)

kızlar çok saolun yarın dr ne derse yazarım burdan haber ederim . çok saolun ne yaşıyorum acaba yaşayarak öğreniyoruz malesef ya

ya kızlar bırsey sorucam ben 6 sene önce sezeryan yaptım simdi sezeryan yasaklandı ya bana 6 yıl gecmıs normal yapıcaksın demezler dımı

Yok cnm sezeryan yasaklandi diye biswy yok. Daha dun sorsum ilk dogumum sezeryan oldu benimde. Normal yapmak istiyorum mumkun mu dedim hic gerek yok riske atmaya. Sezeryan olucak dedi. Sen icini ferah tut

Benim 5+1 de cok net gozuktu kese

fotosunu koyabilirmisin lütfen

sorma canım ya yok hcg iki kat olsun yok kese görünsün yok kalp atışı derken hamileliğimizin tadını çıkaramıyoruz:)

aynen bi de benim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanınca bunda korkuyorum biraz hakkımıza hayırlısı

isyan bence ikimizinde erkek o zaman

çok uyku basıyorrr banaaa yaaaa iş çekilmez oluyorrr...son 1,5 saaattt yarınn tatillll yupppiiiii

hadii yaaa çok çokk geçmişş olsunn canım tekrardannn
bence değerin iyi vajinal baktırsaydınn öyle görebilirdi belkii
1500 den önce görünmez çünkü kese

sat:25 ocak buna göre buna göre bu hafta 7+0 olmam gerekiyordu
yumurtlama tarihim 18 şubat ve muhtemelen 18 şubatta hanile kaldım ve bugün itibariyle 5+3 üm diyeceğim o ki keseyi göremeyenler henüz çok erken hamile kaldığınız günü tahmin edemiyorsanız haftanızı bilmeniz çok zor

bi örnek daha genellikle kadınlar adetten sonra 14. gün yada adetten önce 14. gün yumurtladıklarını sanırlar ki buda 28 günde bi adet görenler için geçerlidir
ben geçen ay adetten sonra ki 25. gün yumurtladım ve hamile kaldım... kendinizi sata göre koşullandırmayın lütfen

ayrıca bugün 5+3 olmama rağmen üstten göremedi ve alttan bakmak zorunda kaldı...

umarım açıklayıcı bi yazı olmuştur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…