Canım baj aynı benimkide öle şekerim..
seninki daha büyük..
benimde aynı böle soğa doğru çekmiş durumda..
cinsiyetleri aynımı acaba
(((((((( şimdi lavabodan geldim kahverengi bişe gelmiş ( düşük mü dış gebelikmi neyin belirtisi dr umu aradım gelicen bakıcaz dedi işyerinden çıkamıyorum ( yarın sabaha kadar ne olur bilmiyorum. eşim yerleşme kanamasıdır dedi ama bu haftada olmazki kanama
canım öncelikle dur sakin ol neden dış gebelik olsun şekerimmm...
birçok kişide kahve akıntı sorunu var..
doktoruna git büyük ihtimallde progestan verecek ve yat dieyecektir sana sıkma canını stres yapıp daha kötü etm bence şekerim..
bu akşam hiç kalkma yat..ayaklarınıda yastıkla yükselt..
çok saol canım allah razı olsun doktoruma dedim ama bakmadı alttan kan ver dedi eşimde hergün hergün kan veriyosun diye verdirmedi pazarteside görünmezse antalyaya gitcez inşallah görünür sıkıntıdan sütüm kesildi oğlumda 6. Haftada kalp alışını duymuştum ikinci daha erken görülür diyolar şaştık kaldık
Canım kanda 44.8 çıktı geçtiğimiz pzartesi günü 10.03.2014 tarihinde çıktı 2 kez idrar testi yaptık negatif çıkıyor. anlamadım ya yarında doktor bakıcak. moralim çok bozuldu
Eki Görüntüle 1022811
kızlar buda benim kesem 5+1 .bana biraz küçük geldi ama doktorum gayet iyi dedi sizce?.
canım döllenme ile alakalıdır..
ağrın varmı lekelenmen varmı bunlar önemli şeyler..
eğer bu tazr şeyler yoksa genelde geç döllenme falandır canım telaş etme..
şimdi yavrucağının ihtiyacı var sana onunla ilgilen kafanı takma kuzummm
Benimde canım bugün deli gibi balık çekti hemen aldım sabırsızlıkla akşamı bekliyorum
canım dur moralini bozma hemen ama mutlaka bi doktora git progesteron hapla iğnesini vede coraspirin verecektir çok iyi bilirim o duyguyu bol bol dinlenmeye çalış mümkünse uzan ani kalkış felan yapma benimde ilk gebeliğimde oldu bu şekilde hep kahve akıntım olıyo eğer dinlenmezsem kırmızı kanamaya çeviriyodudoktorum bu ilaçları kullan ama kanaman çok düşer büyük ihtimal defi sonra ilaç içince geçerdi bi 20 dk yğrüsem başlardı kanamam düşük tehlikem var derken oğlum 9 ayı doldurdu doğmadı bile:) zorunlu sezeryan oldum sen hiç üzülme rabbim büyük doktoruna git bol bol dinlen bişey olmaz allahın izniyle(((((((( şimdi lavabodan geldim kahverengi bişe gelmiş ( düşük mü dış gebelikmi neyin belirtisi dr umu aradım gelicen bakıcaz dedi işyerinden çıkamıyorum ( yarın sabaha kadar ne olur bilmiyorum. eşim yerleşme kanamasıdır dedi ama bu haftada olmazki kanama
ayy içimi rahatlattın sağol canım sabahtan beri görüntü arıyorum acaba bi sorun mu var benim ki yamuk mu diyecinsiyetlerini bilmiyorum ama içimden erkek geçiyor benim
dr a görünün size progestan versin bebeğin tutunmasını sağlar
Eki Görüntüle 1022811
kızlar buda benim kesem 5+1 .bana biraz küçük geldi ama doktorum gayet iyi dedi sizce?.
çok saol canımşimdi burdan çıkıp gidememekte delirtiyo. akşam hiç kıpırdaman sabahı beklicem. benim pazartesi günü beta değerim 44 dü bidha ölçtürmedim. cmrtesi gel diyince tmm dedik. şimdide böle kahverengi bişe görünce çok kötü oldum (( zaten paniğim
Gunaydin herkesebi iki gundur giremiyorum bilgisayari esim yanina aldi tel.den de pek hosuma gitmiyo yazmak
Bebisleriniz iyi İnsallah ben bugun dr gidicem İnsallah ama ben kac haftalik hamuleyim anlamadim daha yaaa
Gecen hafta c.tesi dr gitmistim sata gore 5 hafta 4 gunluktum ama dr 4 hafta diye girdi kayda o zaman bebisi gorememistik bugun sata gore 6 haftalik ama dr gore 5 haftaysam gorunur mu bebegim sizce?
(((((((( şimdi lavabodan geldim kahverengi bişe gelmiş ( düşük mü dış gebelikmi neyin belirtisi dr umu aradım gelicen bakıcaz dedi işyerinden çıkamıyorum ( yarın sabaha kadar ne olur bilmiyorum. eşim yerleşme kanamasıdır dedi ama bu haftada olmazki kanama
canımmm benimde erkek geçiyorr hadi bakalım tutturabilcekmiyiz göreceğizzz
tatlım benimkide bu kadar...daha küçük mercimekkk...
döllenme günü ile alakalı kuzucummm..merak etme...
canım bir daha ölçtürebilseydin keşke kanı.. ama korkma yat dinlen...Allahun izni ile birşey olmaz canım...
canımmm benimde erkek geçiyorr hadi bakalım tutturabilcekmiyiz göreceğizzz
tatlım benimkide bu kadar...daha küçük mercimekkk...
döllenme günü ile alakalı kuzucummm..merak etme...
canım bir daha ölçtürebilseydin keşke kanı.. ama korkma yat dinlen...Allahun izni ile birşey olmaz canım...
canım dur moralini bozma hemen ama mutlaka bi doktora git progesteron hapla iğnesini vede coraspirin verecektir çok iyi bilirim o duyguyu bol bol dinlenmeye çalış mümkünse uzan ani kalkış felan yapma benimde ilk gebeliğimde oldu bu şekilde hep kahve akıntım olıyo eğer dinlenmezsem kırmızı kanamaya çeviriyodudoktorum bu ilaçları kullan ama kanaman çok düşer büyük ihtimal defi sonra ilaç içince geçerdi bi 20 dk yğrüsem başlardı kanamam düşük tehlikem var derken oğlum 9 ayı doldurdu doğmadı bile:) zorunlu sezeryan oldum sen hiç üzülme rabbim büyük doktoruna git bol bol dinlen bişey olmaz allahın izniyle
dr güzel dediyse bence düşünmeye gerek yok canım ahh bi de şeytan rahat dursa
ya kızlar bırsey sorucam ben 6 sene önce sezeryan yaptım simdi sezeryan yasaklandı ya bana 6 yıl gecmıs normal yapıcaksın demezler dımı
Benim 5+1 de cok net gozuktu kese
sorma canım ya yok hcg iki kat olsun yok kese görünsün yok kalp atışı derken hamileliğimizin tadını çıkaramıyoruz:)
çok saol gülüm doktora gittik bugün bıronşit olmuş kuzucuğum ökdürükten uyuyamıyo bile gitmişken bide ben görüneyim dedim pazartesi gitmiştim görememiştik keseyi tahlilde 1000 çıkmıştı değer Bugün 5+3 olduk kese yine görünmedi kızlar dıktor bidaha kan verin dedi eşim kızdı verdirmedi bune hergün hergün kan veriyosun diye pazarteside görünmezse antalya ya özel hastaneye gitcez kızlar bu haftalarda keseyi göremeyip sonra göreniniz varmı çok stresliyiz korkuyoruz iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?