2014 Kasım Anneleri

ben ilk hamileliğimde kullanmıştım tatlım özel hastaneden iyi bi doktor önermişti devlet hastaneleri ne gerek var kulkanmana demişlerdi ama ben bir aylıkken başladım sevan seas pulse diye hiçte kokmuyodu çok rahat kullanmıştım

lekelenmem yok ama karın ve bel ağrım var ratlım söyledim doktoruma ama bişey demedi oğlumda sürekli kucağımda şşmdide hastalıkla çok nazlı aysğımda salladıkça daha çok ağrıyo belim hayırlısı artık

canımm zor bir dönem senin için o yavrucakta sana muhtaçç
keşke annenler falan gelebilseydi..en azından o sallardı ayağında..
sende yavrucak uyudukça hemen dik belini havaya dinlendr..
benimde bel ve kasım ağrım var baya..
doktorum normal uzun boylusun olacak dedi..

hadii yaaa çok çokk geçmişş olsunn canım tekrardannn
bence değerin iyi vajinal baktırsaydınn öyle görebilirdi belkii
1500 den önce görünmez çünkü kese
çok saol arkadaşım allah razı olsun vajinal bakın dedim ama bakmadı pazartesi 1000 di değerim coma nerden baksan 3000 olmuştur ama belki alttaki yazı benim sorunumu açıklıyodur hayırlısı artık inşallah pazartesi görürüz

canım senin hesabın iyi bi hesaplarmısın son adet 3 şubat 17 sinde hamile kaldım kaç haftalık hamileyim:)

ayy maşallah sen hepsini görmüşsün ne güzell.. benim kese minicikk bebek sığmazki içineee

Hehhe cok tatlı demi aynı bana benziyor maşallah Allah ım tüm annelerin yavrularını pirinçlerini mercimeklerini korusunnn benimki pazartesi pirinç kadardı heralde şimdi mercimeğe terfi ettik haftaya cumayı iple çekiyorum pıt pıtlarını duymak için yavrumun

Son düzenleme:
Canım ben 5+4 üm sanırım dr da yolc falan dedi nerde canım o yolk ben göremedim

o içindeki beyazı ben yolk sacı diye biliyorum canım, dr un ultrason makinası bayağı iyiymiş 5+4 olduğuna emin misin dr unmu dedi yoksa sen mi hesapladın bana daha büyük gibi geldide :26:

Telefondaan foto konuyo mu acaba. Ben telden giriyorum da

telden giremiyorum kuzu ben o yüzden bilemiyorum

Görüntü bu pazartesiydi canım

pazartesi 5+4 müydün yoksa 5+0 mıydın :26:

emin misin canım 17 şubat olduğuna eğer öyleyse 5+2 sin vajinal baksaydı keşke kesin görülürdü

ayy evet güzel duygula bunlar...
seninnn bebeğinn kesesi bekk güzell...demekki seninki kız olacakk.prensess şimdidenn bakımlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…