ben ilk hamileliğimde kullanmıştım tatlım özel hastaneden iyi bi doktor önermişti devlet hastaneleri ne gerek var kulkanmana demişlerdi ama ben bir aylıkken başladım sevan seas pulse diye hiçte kokmuyodu çok rahat kullanmıştımABD'deki Penn State Milto S. Hershey Medical Center Direktörü Prof. Dr. Serdar Ural da gebelikte omega 3 kullanımının anne ve bebek üzerindeki olumlu etkilerine dikkati çekti.
AD'de yapılan çalışmalarda, gebelere verilen vitamin destekleri içinde Omega-3'ün de bulunmasının büyük yararlar sağladığı ve bebeğin zihinsel gelişimini olumlu yönde arttırdığının belirlendiğini vurgulayan Ural, bir soru üzerine planlı hamileliklerde Omega-3'e gebelik öncesinde başlanması ve emzirme döneminde de devam edilmesi gerektiğini bildirdi.
Ural, Omega-3'ün gebelik döneminde ilk 5 ayda 1 kapsül, daha sonraki aylarda da 2'şer kapsül içilmesinin uygun olduğunu belirtti.
Kızlar şu omega 3 ü dr a soran var mı pazartesi ve sonraki günlerde gidecek olanlar sorabilir mi bende cuma soracağım başlayalım şu omegalara
lekelenmem yok ama karın ve bel ağrım var ratlım söyledim doktoruma ama bişey demedi oğlumda sürekli kucağımda şşmdide hastalıkla çok nazlı aysğımda salladıkça daha çok ağrıyo belim hayırlısı artıkcanım döllenme ile alakalıdır..
ağrın varmı lekelenmen varmı bunlar önemli şeyler..
eğer bu tazr şeyler yoksa genelde geç döllenme falandır canım telaş etme..
şimdi yavrucağının ihtiyacı var sana onunla ilgilen kafanı takma kuzummm
Eki Görüntüle 1022811
kızlar buda benim kesem 5+1 .bana biraz küçük geldi ama doktorum gayet iyi dedi sizce?.
ben ilk hamileliğimde kullanmıştım tatlım özel hastaneden iyi bi doktor önermişti devlet hastaneleri ne gerek var kulkanmana demişlerdi ama ben bir aylıkken başladım sevan seas pulse diye hiçte kokmuyodu çok rahat kullanmıştım
lekelenmem yok ama karın ve bel ağrım var ratlım söyledim doktoruma ama bişey demedi oğlumda sürekli kucağımda şşmdide hastalıkla çok nazlı aysğımda salladıkça daha çok ağrıyo belim hayırlısı artık
bu görüntü ne zaman çekildi kaç haftalıktınız maşallah yolk sacı falanda görülüyor
fotosunu koyabilirmisin lütfen
aynen bi de benim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanınca bunda korkuyorum biraz hakkımıza hayırlısı
isyan bence ikimizinde erkek o zaman
bu görüntü ne zaman çekildi kaç haftalıktınız maşallah yolk sacı falanda görülüyor
çok saol arkadaşım allah razı olsun vajinal bakın dedim ama bakmadı pazartesi 1000 di değerim coma nerden baksan 3000 olmuştur ama belki alttaki yazı benim sorunumu açıklıyodur hayırlısı artık inşallah pazartesi görürüzhadii yaaaçok çokk geçmişş olsunn canım tekrardannn
bence değerin iyi vajinal baktırsaydınn öyle görebilirdi belkii
1500 den önce görünmez çünkü kese
canım senin hesabın iyi bi hesaplarmısın son adet 3 şubat 17 sinde hamile kaldım kaç haftalık hamileyim:)sat:25 ocak buna göre buna göre bu hafta 7+0 olmam gerekiyordu
yumurtlama tarihim 18 şubat ve muhtemelen 18 şubatta hanile kaldım ve bugün itibariyle 5+3 üm diyeceğim o ki keseyi göremeyenler henüz çok erken hamile kaldığınız günü tahmin edemiyorsanız haftanızı bilmeniz çok zor
bi örnek daha genellikle kadınlar adetten sonra 14. gün yada adetten önce 14. gün yumurtladıklarını sanırlar ki buda 28 günde bi adet görenler için geçerlidir
ben geçen ay adetten sonra ki 25. gün yumurtladım ve hamile kaldım... kendinizi sata göre koşullandırmayın lütfen
ayrıca bugün 5+3 olmama rağmen üstten göremedi ve alttan bakmak zorunda kaldı...
umarım açıklayıcı bi yazı olmuştur...
Telefondaan foto konuyo mu acaba. Ben telden giriyorum da
kız içindeki nokta gibi şey bebekmiii yoksaaammmmmen düzgünü seninkiii yaniiii
Evettatlıııım o bebekmiş bende nerde nerde dediim o siyahın içindeki beyaz dediiiii
canım telden eklenmiyor bildiğim kadarı ileee
ayy maşallah sen hepsini görmüşsün ne güzell..benim kese minicikk bebek sığmazki içineee
Ultrason goruntum cocugun uyudugu odada. Uyaninca cekip bilgisayara artamayaa calisayim. Ekleywbilieswm insallah eklwrim
maşallah subhanallah rabbim nazarlardan korusun darısı görmeyenlerin başına
Ben de 5+1 de gittim. 6mm di. Dr gayet iyi dedi. Senin ki kac mm?
Canım ben 5+4 üm sanırım dr da yolc falan dedi nerde canım o yolk ben göremedim
Telefondaan foto konuyo mu acaba. Ben telden giriyorum da
Görüntü bu pazartesiydi canım
çok saol arkadaşım allah razı olsun vajinal bakın dedim ama bakmadı pazartesi 1000 di değerim coma nerden baksan 3000 olmuştur ama belki alttaki yazı benim sorunumu açıklıyodur hayırlısı artık inşallah pazartesi görürüz
canım senin hesabın iyi bi hesaplarmısın son adet 3 şubat 17 sinde hamile kaldım kaç haftalık hamileyim:)
Hehhe cok tatlı demi aynı bana benziyormaşallah Allah ım tüm annelerin yavrularını pirinçlerini mercimeklerini korusunnn benimki pazartesi pirinç kadardı heralde şimdi mercimeğe terfi ettik haftaya cumayı iple çekiyorum pıt pıtlarını duymak için yavrumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?