2014 Kasım Anneleri

ayy evet güzel duygula bunlar...
seninnn bebeğinn kesesi bekk güzell...demekki seninki kız olacakk.prensess şimdidenn bakımlııı

Herkes anlıyo ben hiç anlamıyorum keseyi biride aa yolc gözüküyo dedi dr da demişti yolc diyede ben bebeği aramaktan yolc falan görmedim

mm söylemedi canım ya malesef,yarın aşka bir doktora gideceğim ona sorcam artık.benimkinden büyük müydü canım senin kesen?

Ultrason kagidinda da yaziyo mm. Buyuk degildi herhalse. Takma kafana elbet buyuceklwr. Gobislerimize siğmamaya baslicaklar

5+0 dım canım pazartesi ama ben daha dr a hesaplatmadım ne kadarlık diye kendi dr um değildi çünkü heralde biraz daha büyük benimki cuma günü hesaplatır söylerim

Ultrason kagidinda da yaziyo mm. Buyuk degildi herhalse. Takma kafana elbet buyuceklwr. Gobislerimize siğmamaya baslicaklar

amin canım ya günler gelsede hissetsek bebeklerimiz :) yok canım ultrasonda da yazmıyor bir arkadaşım bakmıştı.resimde de görünmüyor malesef ,eklediğim resimde:)

maşallah subhanallah rabbim nazarlardan korusun darısı görmeyenlerin başına

Allah razı olsun arkadaşım darısı tüm anne adylarının başına ama inan gördükten sonra diyosun ki kalbide duyucak mıyım Allah ın izniyle duyucaz ama insan biran önce istiyor

İçindeki beyaza dr bebek dedi ama bilmiyorum tatlım vallahi

5+0 dım canım pazartesi ama ben daha dr a hesaplatmadım ne kadarlık diye kendi dr um değildi çünkü heralde biraz daha büyük benimki cuma günü hesaplatır söylerim

anladım canım hayırlısı erken döllenmedir belki senin ki

Evet canım eminim çünkü 1 yaşında oğlum olduğu için korunuyoduk normalde 17 sinde korunmasız oldu 30 günde bir adet oluyorum netten otamatik kesaplayınca direk 17 şubat tahmini yumurtlama diyo sma ne yalan söyliyim dış gebelikmiş gibi hissediyorum belirtilerine bakıyorum çoğu var bende

omuzların ve kasıkların dayanılmayacak kadar çok ağrıyor mu ???

yolk sac olmazsa bebekte olmaz zaten bebektir zaten

Ya siz bayağı bişey biliyosunuz ben o an şaşkınlıktan kalakaldım dr a kaç haftalık demedim normal hayata devam ediyim mi demedim öyleee kalakaldım şimdi hepsi aklımda dr un yakasına yapışıcam cuma günü

canım dış gebeliktee HCG normal artmaz...ya çok anormal yüksek artar yada böle yavaş yavaş artar..
enin HCG artışın normal değilmiydi..
üstelik dış gebelik genelde tek traflı ağrı oluyormuş ve birazda lekelenme...akrabamız geçirdi ondan biliyorumm

bizimkinde yok demi o yolk saç denen şeyyy beni doktor 3 hafta sonra çağırdı 8. hafta olacakk...ben dayanamamkii yaaa

benimkide 7. haftada gel dedi nasıl dayanacağız bilmiyorum gerçekten, bizimkilerde vardır oluşmaya başlamıştır ama biz göremeyiz şu aşamada canım

benimkide 7. haftada gel dedi nasıl dayanacağız bilmiyorum gerçekten, bizimkilerde vardır oluşmaya başlamıştır ama biz göremeyiz şu aşamada canım

ben gelecek hafta asistanımıza bir rica edeyimde baksın USG den en azından göreyim içim rahatlasınnn

Allah razı olsun arkadaşım darısı tüm anne adylarının başına ama inan gördükten sonra diyosun ki kalbide duyucak mıyım Allah ın izniyle duyucaz ama insan biran önce istiyor

omuzların ve kasıkların dayanılmayacak kadar çok ağrıyor mu ???
kasığım ve kuyruk sokumum ağrıyo çok sık tuvalete çıkıyorum 7 ay önce apantis ameliyatı oldum sağ tarafım şiş ve daha çok ağrıyo solda pek ağrı yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…