ayy evet güzel duygula bunlar...
seninnn bebeğinn kesesi bekk güzell...demekki seninki kız olacakk.prensess şimdidenn bakımlııı
ayy evet güzel duygula bunlar...
seninnn bebeğinn kesesi bekk güzell...demekki seninki kız olacakk.prensess şimdidenn bakımlııı
ayy bu yoruma koptum bizim ki şekilsiz değil mi yamuk kesin erkek diyorsun
mm söylemedi canım ya malesef,yarın aşka bir doktora gideceğim ona sorcam artık.benimkinden büyük müydü canım senin kesen?
tabiii şekerimmm...daha ana karnından bellii yamuk yumuklar işteee...yaratılışlarında var dağınıklıkkkk
o içindeki beyazı ben yolk sacı diye biliyorum canım, dr un ultrason makinası bayağı iyiymiş5+4 olduğuna emin misin dr unmu dedi yoksa sen mi hesapladın bana daha büyük gibi geldide :26:
telden giremiyorum kuzu ben o yüzden bilemiyorum
pazartesi 5+4 müydün yoksa 5+0 mıydın :26:
emin misin canım 17 şubat olduğuna eğer öyleyse 5+2 sin vajinal baksaydı keşke kesin görülürdü
Ultrason kagidinda da yaziyo mm. Buyuk degildi herhalse. Takma kafana elbet buyuceklwr. Gobislerimize siğmamaya baslicaklar
maşallah subhanallah rabbim nazarlardan korusun darısı görmeyenlerin başına
o içindeki beyazı ben yolk sacı diye biliyorum canım, dr un ultrason makinası bayağı iyiymiş5+4 olduğuna emin misin dr unmu dedi yoksa sen mi hesapladın bana daha büyük gibi geldide :26:
emin misin canım 17 şubat olduğuna eğer öyleyse 5+2 sin vajinal baksaydı keşke kesin görülürdü
5+0 dım canım pazartesi ama ben daha dr a hesaplatmadım ne kadarlık diye kendi dr um değildi çünkü heralde biraz daha büyük benimki cuma günü hesaplatır söylerim
İçindeki beyaza dr bebek dedi ama bilmiyorum tatlım vallahi
anladım canım hayırlısıerken döllenmedir belki senin ki
Evet canım eminim çünkü 1 yaşında oğlum olduğu için korunuyoduk normalde 17 sinde korunmasız oldu 30 günde bir adet oluyorum netten otamatik kesaplayınca direk 17 şubat tahmini yumurtlama diyo sma ne yalan söyliyim dış gebelikmiş gibi hissediyorum belirtilerine bakıyorum çoğu var bendeo içindeki beyazı ben yolk sacı diye biliyorum canım, dr un ultrason makinası bayağı iyiymiş5+4 olduğuna emin misin dr unmu dedi yoksa sen mi hesapladın bana daha büyük gibi geldide :26:
bizimkinde yok demi o yolk saç denen şeyyyyolk sac olmazsa bebekte olmaz zatenbebektir zaten
Evet canım eminim çünkü 1 yaşında oğlum olduğu için korunuyoduk normalde 17 sinde korunmasız oldu 30 günde bir adet oluyorum netten otamatik kesaplayınca direk 17 şubat tahmini yumurtlama diyo sma ne yalan söyliyim dış gebelikmiş gibi hissediyorum belirtilerine bakıyorum çoğu var bende
yolk sac olmazsa bebekte olmaz zatenbebektir zaten
Evet canım eminim çünkü 1 yaşında oğlum olduğu için korunuyoduk normalde 17 sinde korunmasız oldu 30 günde bir adet oluyorum netten otamatik kesaplayınca direk 17 şubat tahmini yumurtlama diyo sma ne yalan söyliyim dış gebelikmiş gibi hissediyorum belirtilerine bakıyorum çoğu var bende
bizimkinde yok demi o yolk saç denen şeyyybeni doktor 3 hafta sonra çağırdı 8. hafta olacakk...ben dayanamamkii yaaa
benimkide 7. haftada gel dedi nasıl dayanacağız bilmiyorum gerçekten, bizimkilerde vardır oluşmaya başlamıştır ama biz göremeyiz şu aşamada canım
Allah razı olsun arkadaşım darısı tüm anne adylarının başına ama inan gördükten sonra diyosun ki kalbide duyucak mıyım Allah ın izniyle duyucaz ama insan biran önce istiyor
kasığım ve kuyruk sokumum ağrıyo çok sık tuvalete çıkıyorum 7 ay önce apantis ameliyatı oldum sağ tarafım şiş ve daha çok ağrıyo solda pek ağrı yokomuzların ve kasıkların dayanılmayacak kadar çok ağrıyor mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?