Ya siz bayağı bişey biliyosunuz ben o an şaşkınlıktan kalakaldım dr a kaç haftalık demedim normal hayata devam ediyim mi demedim öyleee kalakaldım şimdi hepsi aklımda dr un yakasına yapışıcam cuma günü
ben gelecek hafta asistanımıza bir rica edeyimde baksın USG den en azından göreyim içim rahatlasınnn
kasığım ve kuyruk sokumum ağrıyo çok sık tuvalete çıkıyorum 7 ay önce apantis ameliyatı oldum sağ tarafım şiş ve daha çok ağrıyo solda pek ağrı yok
tatlım 4 martta 74 dü 11 martta 1000 di bugün ölçtürmedim işte ama dedinde yazmıştım bi arkadaşa sağ tarafım daha çok ağrıyo teyzemde geçirdi tatlım 7 haftalıktı ve kalbi atmata başlamış doktorlar göremedim haftaya gel derken kadının bi tüpünü aldılar inşallah öle bişi yokturcanım dış gebeliktee HCG normal artmaz...ya çok anormal yüksek artar yada böle yavaş yavaş artar..
enin HCG artışın normal değilmiydi..
üstelik dış gebelik genelde tek traflı ağrı oluyormuş ve birazda lekelenme...akrabamız geçirdi ondan biliyorumm
4 mart 74 11 mart 1000 şeklinde arttı bilmem omuzlarım ağrıyo ama çok ştdetli değil ama bütün gün çocuk felan kucaklıyorum ondandır heraldeöyle bi imkanın varsa baktır canım benimde öyle bi imkanım olsa kesin dayanamaz baktırırdım
hcg değerleriniz nasıl arttı peki, bi de ben omuzlarınız sormuştum omuzlarınız ağrıyor mu
tatlım 4 martta 74 dü 11 martta 1000 di bugün ölçtürmedim işte ama dedinde yazmıştım bi arkadaşa sağ tarafım daha çok ağrıyo teyzemde geçirdi tatlım 7 haftalıktı ve kalbi atmata başlamış doktorlar göremedim haftaya gel derken kadının bi tüpünü aldılar inşallah öle bişi yoktur
4 mart 74 11 mart 1000 şeklinde arttı bilmem omuzlarım ağrıyo ama çok ştdetli değil ama bütün gün çocuk felan kucaklıyorum ondandır heralde
inşallah yoktur da sağ salim alırız yavrularımızı kucağımızainş canım inşş öle birşey olmayacakk..aklına kötü şeyler getirme ve bu konuda çok fazla şey okuma..
daha çok etkilenirsin inşş olmayacak öle şeyler kuzucumm
canım telden resim ekleye biliyosun ben şuan telden giriyorum mesela en alta giriş veya çıkış yazan yer varya onun yanında ki ful site yazısına tıkladığında telden girsende aynı bilgisayardan girdiğin ekran çıkıyo dene bi istersencanım telden eklenmiyor bildiğim kadarı ileee
canım telden resim ekleye biliyosun ben şuan telden giriyorum mesela en alta giriş veya çıkış yazan yer varya onun yanında ki ful site yazısına tıkladığında telden girsende aynı bilgisayardan girdiğin ekran çıkıyo dene bi istersen
Merhabalar
bende bugün kan tahlili yaptırdım.Beta Hcg 670,52 çıktı iyimi sizce arkadaşlar? 7 martta adet olmam gerekiyordu..Ayın 18 in de dr da randevum var...
Kızlarr test sonuçlarımı aldım s.ocağından,, hepsi temiz çıktısanırım sizinkide geç döllenme ama değeriniz iyi çıkmış
kızlar buraya daha önce de yazmıştım. Bugün adet gecikmemim 5. günü. Ama hala adet görmedim. 2 gün önce kanda baktırdım negatif çıktı. ???? Yolunda gitmeyen bi şey var. Hiç böyle gecikme yaşamazdım. Lütfen yorum bekliyorum:44:
Kızlarr test sonuçlarımı aldım s.ocağından,, hepsi temiz çıktı
Sosyalcim benim pzrts sata göre 6+3 ken dr. 5+6 dedi, bebişi gördük kalp atışını dinledik :) hcg değerim o gün 6200 küsürdü b arada.. Bende bebişin fotosunu eklicem şimdi,, becerebilirsem tabi
Canım hcg artışın iyi bence, ama çok kafaya takma artışı.. Benim hep 2 ye katlamadı, 2 günde bir 1,6 ile 1,8artış pldu hep yMerhabalar
bende bugün kan tahlili yaptırdım.Beta Hcg 670,52 çıktı iyimi sizce arkadaşlar? 7 martta adet olmam gerekiyordu..Ayın 18 in de dr da randevum var...
sanırım sizinkide geç döllenme ama değeriniz iyi çıkmış
Geçmiş olsun canım, benimde kaybım varUmarım sorun olmaz bu sefer 6 ay önce bir bebeğimi kaybettim çünkü...değerlerim iyidir inşallah ..Salı yı nasıl bekliycem ben şimdi? geç döllenme sorun mu? kasıklarımda ağrı var benimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?