2014 Kasım Anneleri

araştırıyorum biraz canım ondan biliyorum, aklına gelen soruları bi kağıda yaz derim ben o zaman hiç unutmazsın aslında şu anda kaç haftalık olduğu önemli değil bebekler çok geriden ve çok ileriden gidebilir bu aylarda daha sonra yavaş yavaş düzene oturur bizim için önemli olan kese ve ilerleyen haftalarda kalp atımı

ben gelecek hafta asistanımıza bir rica edeyimde baksın USG den en azından göreyim içim rahatlasınnn

öyle bi imkanın varsa baktır canım benimde öyle bi imkanım olsa kesin dayanamaz baktırırdım

kasığım ve kuyruk sokumum ağrıyo çok sık tuvalete çıkıyorum 7 ay önce apantis ameliyatı oldum sağ tarafım şiş ve daha çok ağrıyo solda pek ağrı yok

hcg değerleriniz nasıl arttı peki, bi de ben omuzlarınız sormuştum omuzlarınız ağrıyor mu

tatlım 4 martta 74 dü 11 martta 1000 di bugün ölçtürmedim işte ama dedinde yazmıştım bi arkadaşa sağ tarafım daha çok ağrıyo teyzemde geçirdi tatlım 7 haftalıktı ve kalbi atmata başlamış doktorlar göremedim haftaya gel derken kadının bi tüpünü aldılar inşallah öle bişi yoktur

öyle bi imkanın varsa baktır canım benimde öyle bi imkanım olsa kesin dayanamaz baktırırdım

hcg değerleriniz nasıl arttı peki, bi de ben omuzlarınız sormuştum omuzlarınız ağrıyor mu
4 mart 74 11 mart 1000 şeklinde arttı bilmem omuzlarım ağrıyo ama çok ştdetli değil ama bütün gün çocuk felan kucaklıyorum ondandır heralde

inş canım inşş öle birşey olmayacakk..aklına kötü şeyler getirme ve bu konuda çok fazla şey okuma..
daha çok etkilenirsin inşş olmayacak öle şeyler kuzucumm

4 mart 74 11 mart 1000 şeklinde arttı bilmem omuzlarım ağrıyo ama çok ştdetli değil ama bütün gün çocuk felan kucaklıyorum ondandır heralde

bence seninkisi dış gebelilk fakan değil dış gebelikte kasıklar ve omuzlar müthiş ağrır ayrıca betahcg değeride 1000 leri falan göremez , karın bölgenizde ki yağ, ultrason cihazının özellikleri gibi bir sürü şey keseyi görmeyi zorlaştırır bence kendinizi yıpratmayın güzel haberler duyacağız sizden

inş canım inşş öle birşey olmayacakk..aklına kötü şeyler getirme ve bu konuda çok fazla şey okuma..
daha çok etkilenirsin inşş olmayacak öle şeyler kuzucumm
inşallah yoktur da sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza

canım telden eklenmiyor bildiğim kadarı ileee
canım telden resim ekleye biliyosun ben şuan telden giriyorum mesela en alta giriş veya çıkış yazan yer varya onun yanında ki ful site yazısına tıkladığında telden girsende aynı bilgisayardan girdiğin ekran çıkıyo dene bi istersen

ben yapamadımm ay birkaç kere denedim...
ama eve gidince bir daha deneyeyimm..deneme 1-2 deyim birşey ekleyimmm

Merhabalar
bende bugün kan tahlili yaptırdım.Beta Hcg 670,52 çıktı iyimi sizce arkadaşlar? 7 martta adet olmam gerekiyordu..Ayın 18 in de dr da randevum var...

Merhabalar
bende bugün kan tahlili yaptırdım.Beta Hcg 670,52 çıktı iyimi sizce arkadaşlar? 7 martta adet olmam gerekiyordu..Ayın 18 in de dr da randevum var...

sanırım sizinkide geç döllenme ama değeriniz iyi çıkmış

sanırım sizinkide geç döllenme ama değeriniz iyi çıkmış
Kızlarr test sonuçlarımı aldım s.ocağından,, hepsi temiz çıktı
Sosyalcim benim pzrts sata göre 6+3 ken dr. 5+6 dedi, bebişi gördük kalp atışını dinledik :) hcg değerim o gün 6200 küsürdü b arada.. Bende bebişin fotosunu eklicem şimdi,, becerebilirsem tabi

Merhabalar, benim regl gecikmesinden bir hafta sonra kan tahlili sonucum 0.100 yani negatif çıktı ve doktorum bir hafta daha bekleyelim dedi ama ultrasonda gebelik görünmüyor büyük ihtimalle regl olursun dedi ve bir hafta sonra tekrar test yaptık sonuç 927 , pozitif.Biraz daha bekle derim.

merhaba ne güzel habaerler inşallah bende böyle güzel haberler alırım...5+6 kalp atışı için erken değilmi? duyulabiliniyormu çünkü genelde 7.yada8. haftada çağırıyprlar..

Merhabalar
Canım hcg artışın iyi bence, ama çok kafaya takma artışı.. Benim hep 2 ye katlamadı, 2 günde bir 1,6 ile 1,8artış pldu hep y
ani 2 ye katlamadı hiç...
3410du hatta geçen pzrts, bu pzrts 6200 olmuştu sadece..
Ama bebişi gördük ve kalp atışını dinledik :) sata göre 6+4 tü
Ben sadece bebeği görürüm diyodum ama f
azlasını yaşattı bize cicikk :)
Darısı başına canım,kişiden kişiye değişiyor :) 5+4 te bile duyma ihtimalim
iz var yani

kızlarrrr çok acil fikir verin lütfen((
yarın kalp atışını duymaya gitsemmi
pazartesi 7,9 mm kese gördük.yarın duyulur mu ki?
fikir verin nolurrrrrrr duyulur derseniz hemen randevu alcam eşimle gitcem.eşim pazar günü kampa döncek

Umarım sorun olmaz bu sefer 6 ay önce bir bebeğimi kaybettim çünkü...değerlerim iyidir inşallah ..Salı yı nasıl bekliycem ben şimdi? geç döllenme sorun mu? kasıklarımda ağrı var benimde...
Geçmiş olsun canım, benimde kaybım var
Geçeeer geçer merak etme, geç döllenme sorun olmaz.. Kafanı böyle şeylerle karıştırmaa
Benimde ağrım vardı ilk haftamdaa, olur okadar
Dilerim sağlıklı bi gebelik geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…