2014 Kasım Anneleri

Tatlım kesenin boyuna bakmaaaa artık,, ben sata göre 6+3 te dinledim kalp atışlarını :)
Haftana baksan daha mantıklı bence

Amin canım inşallah hepimize sağlıklı sorunsun gebelik nasıp eder...şu ilk 3 ayı bir atlatsak...çok korkuyorum..içimi rahatlattığın için
çok sağol.canım...

Tatlım kesenin boyuna bakmaaaa artık,, ben sata göre 6+3 te dinledim kalp atışlarını :)
Haftana baksan daha mantıklı bence

canım benim adetlerim düzensiz olunca sata hiç güvenemiyorumeşimi alıp götürcem bi de duymazsak ben sana aceleci davranma sabırlı ol dmeedim mi dicek:S

canım benim adetlerim düzensiz olunca sata hiç güvenemiyorumeşimi alıp götürcem bi de duymazsak ben sana aceleci davranma sabırlı ol dmeedim mi dicek:S
Tatlım ben bebeğimin kalp atışını dinleyeli bugünle 5 gün oldu..
Ki sen pazar gidicem diyosun, muhte mel doğum tarihinde 5 kasımm,, görünür bence artık, dinlersin

Tatlım ben bebeğimin kalp atışını dinleyeli bugünle 5 gün oldu..
Ki sen pazar gidicem diyosun, muhte mel doğum tarihinde 5 kasımm,, görünür bence artık, dinlersin

çok geç kalmışım(( 2 hastane aradım kafama yatan 2si de dolu:Sbaşka bahara kaldı.artık acele etmemçarşamba giderim en erken

bu arada qborg ben de telefonda android uygulamasından giriyorum foruma çoğunlukla.ordan hem resim ekleyemiyorum hem de çoklu alıntı yapamıyorum(acaba o özellik mi yok ben mi yapamıyorum

bu arada qborg ben de telefonda android uygulamasından giriyorum foruma çoğunlukla.ordan hem resim ekleyemiyorum hem de çoklu alıntı yapamıyorum(acaba o özellik mi yok ben mi yapamıyorum

Bilmiyorumki canım,, bende çok uğraştım beceremedim resim eklemeyi..
Bebişin fotosunu koyacaktım olmuyor burdan(

merhaba son konulara kadar okuyamadim suan ko degerin kac benim 28.gunumde 31 cikti cok endiseleniyorum

Çok uğraştım ama tlfndan olmuyor :/

sonuçların temiz çıkmasına sevindim canım, 5+6 da kalp atışı haa maşallah çok uğraşma canım yorma kendini
bu arada beni 2 hafta sonra çağırdı

Umarım sorun olmaz bu sefer 6 ay önce bir bebeğimi kaybettim çünkü...değerlerim iyidir inşallah ..Salı yı nasıl bekliycem ben şimdi? geç döllenme sorun mu? kasıklarımda ağrı var benimde...

geç döllenme sorun değil canım benimde geç döllenme çok şükür bugün kesemizi gördük

Dinle de bebişin pıt pıtlarını 2 hafta sonra,,
kalbin güm güm atsın :))
Senin için ultrasonu eklemeye çalıştım ama olmadı maalesef

Tatlım çarşambaya kadar bebişin ayaklanır içinde :)
ayyyyy inşallah inşallah.o zamana poz verirse sıpam babasına resim atarım en azından:)
Bilmiyorumki canım,, bende çok uğraştım beceremedim resim eklemeyi..
Bebişin fotosunu koyacaktım olmuyor burdan(

yaaabilgisayarın varsa ordan yüklseydin barigörürdük mercimek yeğenimizibol bol maşallah derdik annesiii

ya bu arada ben bugün eşimle SADECE SEN die bi filme gittim,süper romantik ve duygusal aşk tazelemeye birebir geldi bana.kızlar haftasonunu boşa geçirmeyin eşlerinizle değerlendirin bence

merhaba son konulara kadar okuyamadim suan ko degerin kac benim 28.gunumde 31 cikti cok endiseleniyorum

Selam canım,, benim regli günü 250 çıkmıştı. Ama
seninde aynu olacak değil,sonuçta kişiden kişiye farkeder. Belki geç döllenme de olabilir hemen kötüyü düşünmee..

Dinle de bebişin pıt pıtlarını 2 hafta sonra,,
kalbin güm güm atsın :))
Senin için ultrasonu eklemeye çalıştım ama olmadı maalesef

önemli değil canım kızlar bugün yüklediler zaten karşılaştırdık sağol tekrardan

Selam canım,, benim regli günü 250 çıkmıştı. Ama
seninde aynu olacak değil,sonuçta kişiden kişiye farkeder. Belki geç döllenme de olabilir hemen kötüyü düşünmee..

Bi bucuk sene once gec dollenme olmustu sonra düşük oldu haliyle endiseleniyorum o zaman 37-38. Gunumde 88 cikmisti 10 gun sonrada düştü

ya bu arada ben bugün eşimle SADECE SEN die bi filme gittim,süper romantik ve duygusalQUOTE]
3 gün önce pc bozuldu, ekran gelmiyor
Bi yolunu bulmaya çalışcam ama
Senin bebiş poz verir tabi canım ozamana kadar kocaman
olacak ciciğin
Bende pazar günü sinemaya gitmek istiyorum eşimle,, bakalım bu filmi görürsem gideriz belki:)
Keşke telden yükleyebilen bi arkadaş anlatsa oluyosa nasıl yapıldığını yaaa (

Bi bucuk sene once gec dollenme olmustu sonra düşük oldu haliyle endiseleniyorum o zaman 37-38. Gunumde 88 cikmisti 10 gun sonrada düştü
Geç döllenmeden değildir illaki canım düşük olması.. Bende geçen yıl yedi haftalık bebeğimi kaybettim..
İç kanama vardı.. Sonra kimyasal gebelik yaşadımm. Aslında anlattığın kimyasal gebeliğe benziyo.
Çünkü bebek tutunamıyor ve adet gününden yaklaşık 2 hafta sınra düşmüştü benimkide.
Değerlerim çok düşüktü ve az artıyordu

Hadi bakalım, tez gelirsin umarım ve keseyi görürsün :) bebiş için erken galiba,, haftayada pıt pıta gidersin

Canım gördük keseyi minimınnacık zor göründü neredeyse ciddende fasulye büyüklüğünde

doktorum 15 gün sonraya cagırdı,suanda hersey yolunda görünüyor sıkıntı yok dedi.

sata göre 5+3

ultrasonda 5+1 cıktı bu arada. : ))

sakatatı da doktoruma sordum ben bısey yasaklamıyorum yeme ıcmede dedi..

önerilmiyor sebebi iyi temızlenmemiş olursa mıkrop vs kapılması dedi.

Geçmiş olsun
benimki gayet guzel artis vardi ama cok yogun calosiyordum o zaman bide cok bilinçsizdim ondan sanirim dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…