Tatlım kesenin boyuna bakmaaaa artık,, ben sata göre 6+3 te dinledim kalp atışlarını :)kızlarrrr çok acil fikir verin lütfen((
yarın kalp atışını duymaya gitsemmi
pazartesi 7,9 mm kese gördük.yarın duyulur mu ki?
fikir verin nolurrrrrrr duyulur derseniz hemen randevu alcam eşimle gitcem.eşim pazar günü kampa döncek
Geçmiş olsun canım, benimde kaybım var
Geçeeer geçer merak etme, geç döllenme sorun olmaz.. Kafanı böyle şeylerle karıştırmaa
Benimde ağrım vardı ilk haftamdaa, olur okadar
Dilerim sağlıklı bi gebelik geçirirsin
Tatlım kesenin boyuna bakmaaaa artık,, ben sata göre 6+3 te dinledim kalp atışlarını :)
Haftana baksan daha mantıklı bence
Amin canım inşallah hepimize sağlıklı sorunsun gebelik nasıp eder...şu ilk 3 ayı bir atlatsak...çok korkuyorum..içimi rahatlattığın için
çok sağol.canım...
Tatlım ben bebeğimin kalp atışını dinleyeli bugünle 5 gün oldu..canım benim adetlerim düzensiz olunca sata hiç güvenemiyorumeşimi alıp götürcem bi de duymazsak ben sana aceleci davranma sabırlı ol dmeedim mi dicek:S
Tatlım ben bebeğimin kalp atışını dinleyeli bugünle 5 gün oldu..
Ki sen pazar gidicem diyosun, muhte mel doğum tarihinde 5 kasımm,, görünür bence artık, dinlersin
Tatlım çarşambaya kadar bebişin ayaklanır içinde :)çok geç kalmışım(( 2 hastane aradım kafama yatan 2si de dolu:Sbaşka bahara kaldı.artık acele etmem çarşamba giderim en erken
bu arada qborg ben de telefonda android uygulamasından giriyorum foruma çoğunlukla.ordan hem resim ekleyemiyorum hem de çoklu alıntı yapamıyorum(acaba o özellik mi yok ben mi yapamıyorum
ayy ne güzel canım maşallahhhhhinş ikizlerinn sağlıklıolurlar..doktor şüphelendi ise ikizdir inşşş...
ayy ne güzell bebişler gelcek dünyaya
benimde adetten 5 gün önce pembe kan geldi bir kere bir dahada gelmedi canım..yerleşme kanamasıymı...
bende de gaz sancısı gibi ağrı var ama şükür leke yok...
bende içiyorum artık su..
sabah bende 2 ceviz yiyorum..
öğlen iş yerinde ne çıkarsa..
daha yeni öğrendim zaten akşamlarıda dikkat ederim artık..
değerin maşallah çok güzelll...
Kızlarr test sonuçlarımı aldım s.ocağından,, hepsi temiz çıktı
Sosyalcim benim pzrts sata göre 6+3 ken dr. 5+6 dedi, bebişi gördük kalp atışını dinledik :) hcg değerim o gün 6200 küsürdü b arada.. Bende bebişin fotosunu eklicem şimdi,, becerebilirsem tabi
Çok uğraştım ama tlfndan olmuyor :/
Umarım sorun olmaz bu sefer 6 ay önce bir bebeğimi kaybettim çünkü...değerlerim iyidir inşallah ..Salı yı nasıl bekliycem ben şimdi? geç döllenme sorun mu? kasıklarımda ağrı var benimde...
Dinle de bebişin pıt pıtlarını 2 hafta sonra,,sonuçların temiz çıkmasına sevindim canım, 5+6 da kalp atışı haa maşallahçok uğraşma canım yorma kendini
bu arada beni 2 hafta sonra çağırdı
geç döllenme sorun değil canım benimde geç döllenme çok şükür bugün kesemizi gördük
ayyyyy inşallah inşallah.o zamana poz verirse sıpam babasına resim atarım en azından:)Tatlım çarşambaya kadar bebişin ayaklanır içinde :)
Bilmiyorumki canım,, bende çok uğraştım beceremedim resim eklemeyi..
Bebişin fotosunu koyacaktım olmuyor burdan(
merhaba son konulara kadar okuyamadim suan ko degerin kac benim 28.gunumde 31 cikti cok endiseleniyorum
Dinle de bebişin pıt pıtlarını 2 hafta sonra,,
kalbin güm güm atsın :))
Senin için ultrasonu eklemeye çalıştım ama olmadı maalesef
Selam canım,, benim regli günü 250 çıkmıştı. Ama
seninde aynu olacak değil,sonuçta kişiden kişiye farkeder. Belki geç döllenme de olabilirhemen kötüyü düşünmee..
Geç döllenmeden değildir illaki canım düşük olması.. Bende geçen yıl yedi haftalık bebeğimi kaybettim..Bi bucuk sene once gec dollenme olmustu sonra düşük oldu haliyle endiseleniyorum o zaman 37-38. Gunumde 88 cikmisti 10 gun sonrada düştü
Hadi bakalım, tez gelirsin umarım ve keseyi görürsün :) bebiş için erken galiba,, haftayada pıt pıta gidersin
Geçmiş olsunGeç döllenmeden değildir illaki canım düşük olması.. Bende geçen yıl yedi haftalık bebeğimi kaybettim..
İç kanama vardı.. Sonra kimyasal gebelik yaşadımm. Aslında anlattığın kimyasal gebeliğe benziyo.
Çünkü bebek tutunamıyor ve adet gününden yaklaşık 2 hafta sınra düşmüştü benimkide.
Değerlerim çok düşüktü ve az artıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?