Canım sana yazmıştım, yukarıdaayyyyy inşallah inşallah.o zamana poz verirse sıpam babasına resim atarım en azından:)
yaaabilgisayarın varsa ordan yüklseydin bari görürdük mercimek yeğenimizi bol bol maşallah derdik annesiii
ya bu arada ben bugün eşimle SADECE SEN die bi filme gittim,süper romantik ve duygusal aşk tazelemeye birebir geldi bana.kızlar haftasonunu boşa geçirmeyin eşlerinizle değerlendirin bence
merhaba son konulara kadar okuyamadim suan ko degerin kac benim 28.gunumde 31 cikti cok endiseleniyorum
maşallah canım kocaman bir kese.Allah tamamına erdirsin inşallahEki Görüntüle 1022807
bu da benimkisi canım bana biraz yamuk geldide sen kendi kesenle bi karşılaştırır mısın kuzu
Eki Görüntüle 1022811
kızlar buda benim kesem 5+1 .bana biraz küçük geldi ama doktorum gayet iyi dedi sizce?.
Canım sana yazmıştım, yukarıda
Icimi rahatlattin ben p.tesi gideyim diyorum kan vermeye dun yaptirdim cunkuCanom benim 25. Gün 17 . 27. Gün 56 cikti 29. Gunde 205 ckti. Kesemizide gördük şükür 5 gün sonra... Değerin düşüklüğü değil artsi önemli canim..
Gözün aydın tatlımmm :)))Canım gördük keseyi minimınnacık zor göründü neredeyse
önerilmiyor sebebi iyi temızlenmemiş olursa mıkrop vs kapılması dedi.
Gözün aydın tatlımmm :)))
Sen 5+1 sin,, ben bugün 6+3 teyim :) 5+6 da dinledim kalp atışlarını,,
Taa 7+1 de mi gitcennn.!! Bence sen haftaya git ve dinle bdbişini gör canım,, insan daha huzurlu
oluyor inanki
Paçaya gelince kasım ayına kadar yiyemiycez anlaşılancanım öyle çokkk istiyoki bş bilsennn
Ooo bunu hiç sormayacaktın:)) limondan kopamıyorum bu aragördüm canımcımsaol cevapsız koymadığın için:)
ya bu arada canınız tuzlu mu ekşi mi tatlı mı acı mı ?
ne çekiyor genelde?
benim ekşi derken bile ağzım sulanıyor ya(demin bir tabak yeşilliğe limon sıktım zeytinyağı ile yedim.offf
Ben çatlardım valla :))şimdi gidersem birde duyulmazsa içim içimi yiycek beklemelıyım sanırım : ))
bu arada canım sen ne testlerı yaptırdın gecmısı okuyamadımda
Olmus ya super......m
Ooo bunu hiç sormayacaktın:)) limondan kopamıyorum bu ara
Ama çikolata istiyo canım arada
Pisboğazım galibaaa :)))
Ye canım afiyet bal şeker olsun sana
Ben çatlardım valla :))
Evet canım sonuçlar iyi, biraz demir eksikliği var okadar. Takviye yapıcam onun için
Diğer hastalıklar negatif, dr sıkıntı yok iyi dedi :)
Olmuşş olmaz mı :) daha bebişi eklicenOlmus ya super......m
))) ya ben ölüm
den hep eksi yemek isterdimhayırlısı bakalım ama benim genelde de canın tuzlu acı yada eksi falan ceker Rabbim nasip ederse kızım olsun çooook isterim
Canım bildiğim kadarıyla bebişin kalp atışından sonra isteniyo testler. Bidahaki muayenende ister dr.Bişey sorucam canım doktor benden herhangi bir test falan istemedi
sizlerden istedimi:26::26:
Maşallah arkadasimama nasıl resim yükledim onu da anlat bize
Android uygulaması var kk nın onu mu kullanıyosun
Canım bildiğim kadarıyla bebişin kalp atışından sonra isteniyo testler. Bidahaki muayenende ister dr.
Zaten s.ocağına da gitmen lazım, gebelik için kayıt yaptırman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?