2014 Kasım Anneleri

Canım sana yazmıştım, yukarıda

merhaba son konulara kadar okuyamadim suan ko degerin kac benim 28.gunumde 31 cikti cok endiseleniyorum

Canom benim 25. Gün 17 . 27. Gün 56 cikti 29. Gunde 205 ckti. Kesemizide gördük şükür 5 gün sonra... Değerin düşüklüğü değil artsi önemli canim..

Eki Görüntüle 1022807

bu da benimkisi canım bana biraz yamuk geldide sen kendi kesenle bi karşılaştırır mısın kuzu
maşallah canım kocaman bir kese.Allah tamamına erdirsin inşallah
Eki Görüntüle 1022811

kızlar buda benim kesem 5+1 .bana biraz küçük geldi ama doktorum gayet iyi dedi sizce?.

maşallah canım dr ii diyosa sağlıklıdır sen rahat ol.Ben de adetim geciktikten bikaç gün sonra hemen gördm ama noktadan biraz büyüktü

Canım sana yazmıştım, yukarıda

gördüm canımcımsaol cevapsız koymadığın için:)

ya bu arada canınız tuzlu mu ekşi mi tatlı mı acı mı ?
ne çekiyor genelde?
benim ekşi derken bile ağzım sulanıyor ya(demin bir tabak yeşilliğe limon sıktım zeytinyağı ile yedim.offf

Canom benim 25. Gün 17 . 27. Gün 56 cikti 29. Gunde 205 ckti. Kesemizide gördük şükür 5 gün sonra... Değerin düşüklüğü değil artsi önemli canim..
Icimi rahatlattin ben p.tesi gideyim diyorum kan vermeye dun yaptirdim cunku

Canım gördük keseyi minimınnacık zor göründü neredeyse

önerilmiyor sebebi iyi temızlenmemiş olursa mıkrop vs kapılması dedi.
Gözün aydın tatlımmm :)))
Sen 5+1 sin,, ben bugün 6+3 teyim :) 5+6 da dinledim kalp atışlarını,,
Taa 7+1 de mi gitcennn.!! Bence sen haftaya git ve dinle bdbişini gör canım,, insan daha huzurlu
oluyor inanki
Paçaya gelince kasım ayına kadar yiyemiycez anlaşılan canım öyle çokkk istiyoki bş bilsennn

şimdi gidersem birde duyulmazsa içim içimi yiycek beklemelıyım sanırım : ))

bu arada canım sen ne testlerı yaptırdın gecmısı okuyamadımda

Ooo bunu hiç sormayacaktın:)) limondan kopamıyorum bu ara
Ama çikolata istiyo canım arada
Pisboğazım galibaaa :)))
Ye canım afiyet bal şeker olsun sana

şimdi gidersem birde duyulmazsa içim içimi yiycek beklemelıyım sanırım : ))

bu arada canım sen ne testlerı yaptırdın gecmısı okuyamadımda
Ben çatlardım valla :))
Evet canım sonuçlar iyi, biraz demir eksikliği var okadar. Takviye yapıcam onun için
Diğer hastalıklar negatif, dr sıkıntı yok iyi dedi :)

Ooo bunu hiç sormayacaktın:)) limondan kopamıyorum bu ara
Ama çikolata istiyo canım arada
Pisboğazım galibaaa :)))
Ye canım afiyet bal şeker olsun sana

))) ya ben ölümden hep eksi yemek isterdim hayırlısı bakalım ama benim genelde de canın tuzlu acı yada eksi falan ceker Rabbim nasip ederse kızım olsun çooook isterim

Ben çatlardım valla :))
Evet canım sonuçlar iyi, biraz demir eksikliği var okadar. Takviye yapıcam onun için
Diğer hastalıklar negatif, dr sıkıntı yok iyi dedi :)

Bişey sorucam canım doktor benden herhangi bir test falan istemedi

sizlerden istedimi:26::26:

))) ya ben ölüm
den hep eksi yemek isterdim hayırlısı bakalım ama benim genelde de canın tuzlu acı yada eksi falan ceker Rabbim nasip ederse kızım olsun çooook isterim

Bende kız olsa diyorum ama bakalım oğluşta olabilir :)) ben kestiremiyorum bebişin nolacağnu, canım herşeyi istiyorr
Ama en çok ekşiciyim
Bakarsın kızın olur,, sevgili kromozomlarımıza bağlı herşey

Bişey sorucam canım doktor benden herhangi bir test falan istemedi

sizlerden istedimi:26::26:
Canım bildiğim kadarıyla bebişin kalp atışından sonra isteniyo testler. Bidahaki muayenende ister dr.
Zaten s.ocağına da gitmen lazım, gebelik için kayıt yaptırman lazım

Maşallah arkadasim ama nasıl resim yükledim onu da anlat bize
Android uygulaması var kk nın onu mu kullanıyosun

ya valla şöyle anlatmaya çalışayım. konuya cevap ver kısmında yazı yazdığımız sayfaya girdim. yazı yazdığımız alanın üstünde gülen yüz var bi tane. hatta world belgesinin ayar kısmına benziyo. alttaki yüzler değil yani. tam onun altındaki resim simgesi var. hatta yanında video diğer yanında da mektup ve dünya simgesi var. işte o resim simgesine tıkladım. sonra dosya seç falan diye o beni yönlendirdi. telefonun galeri kısmı açılıyo zaten dosya seç deyince.
biraz karmaşık anlattım galiba ama ancak bu kadar oluyo cnm.
bu arada benim şarjım bitiyodu o yüzden flaşsız çekti telefon karanlık çıktı yani biraz.

Canım bildiğim kadarıyla bebişin kalp atışından sonra isteniyo testler. Bidahaki muayenende ister dr.
Zaten s.ocağına da gitmen lazım, gebelik için kayıt yaptırman lazım

Hımm tamam canım tesekkür ederim bilgin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…