2014 Kasım Anneleri

senmi giitin yine dayanamadın dımı:))) guzel cıkmasına cok sevındım bu arada nası oldun

senmi giitin yine dayanamadın dımı:))) guzel cıkmasına cok sevındım bu arada nası oldun

Bak bu benim bebişşş :)) evet dayananadım yaaa, sağol canım sen naptınnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1394816163360.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 50
kalp atışını görürsek inşallah haftaya cumartesi ister benden de sanırım doktor testleri. sağlık ocağında hastanenin şstediği bütün testler yapılıyo mu? yoksa hastanede de yaptırmamız gereken testler var mı?

kaç haftalım cnm bu ultrason resmi
Tatlım bu sata göre 6+3, dr 5+6 dedi bu pazartesinin
Dr. kalp atışından sonra ister testlerini, sağlık ocağı hepsini yapıyor. Boşuna hastaneye para vermeyin
Zaten her koşulda doktora gideceksşniz

Tatlım bu sata göre 6+3, dr 5+6 dedi bu pazartesinin
Dr. kalp atışından sonra ister testlerini, sağlık ocağı hepsini yapıyor. Boşuna hastaneye para vermeyin
Zaten her koşulda doktora gideceksşniz

geç döllenme mi olmuş sende? sat ile doktorun söylediği farklı da birbirinden.

Bak bu benim bebişşş :)) evet dayananadım yaaa, sağol canım sen naptınnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

napım butun gun pınekledım sonra sıkıldım kalktım camasır yıkadım yemek yaptım bı bakım dedım sızlere :))masallahhh mercimegee ALLAH nazarlardan korusunn ahh bi buyusunde yuzlerını secelım insallahhh :)))) bnde pzrtesı gıtcem bakalım kese goruncekmı

Oyyy sağol canım,, sıra sende
Beni sormuşsun yukardaaa,, kötüyüm boğazım daha kötü oldu. Çotba içiyorum limonlu limonlu
Sende çok yorma kendini, şunun şurasında 2 aydan az var 3. ayımıza

Oyyy sağol canım,, sıra sende
Beni sormuşsun yukardaaa,, kötüyüm boğazım daha kötü oldu. Çotba içiyorum limonlu limonlu
Sende çok yorma kendini, şunun şurasında 2 aydan az var 3. ayımıza

inşallah ALLAhın izniylee :))
hay ALLAH yaa iç bol bol su melem sey geldımı gıtmez zaten sakındıkcada cop batarya iç bol bol ıhlamurda iç arada yumusatsın barı
yormuyorum halımı bı gorsen zaten gulersın bısey yapıorum 10 dkka yatıorum sonra bı sey daha yapıorum yıne yatıorum bırı olsa yanımda der bu manyak napıo:)))ahh bi atlatsak su 3 ayıda bı hamılelıgımızı anlasak tadını cıkarsak...

bu arada ben bı ogrendıgımde kan verdım reglımden 1 gun once bı dahada vermedım degerımı hıc bılmıorum noldu acep bı daha versemmıkı merak ettım bak sımdı onemlımıkı deger

Merhaba arkadaslar.... İnsallah Allah nasip kismet ederse bende sizler gibi yeni bir kasim annesiyim Sat tarihim 30 Ocak'ti. Subat sonu adet olmam gerekiyodu ama olmadim 1: . Hatta hamile oldugumu mart ayinda doğum gunumde ogrendim. Aldigim en guzel hediye bu oldu...
Su anda tahminim 6 haftalik oldugumuz. kesemizi gecen hafta gorduk hatta minisim olusmaya bile baslamis. 20 Mart'da da insallah kalp pit pit larimizi duyucaz.
Ben kisaca kendimide anlatmak istiyorum. İlk bebisim yasim 31 ve Ankara'da oturuyorum ayni zamanda ogretmenim. Benide araniza alir bu guzel paylasimlariniza dahil ederseniz cok sevinirim...

Canım üzülme aynı kahverengi leke bendende geldi 5. Haftada çok korktum ama şükür birsey olmadı gece sabaha kadar ağladım sabah doktora gittim hersey yolunda dedi normal dedi takip et kırmızıya dönerse rengi o zaman kork için rahat olsun lütfen

İçmemmm miii :))
Ben istesemde bişey yapamıyooom, dinlenmesem iyileşemem :) niye manyak desinler,, ne fedakar kadın bebişine rağmen eviyle ilgileniyo derler
hcg ye hiç takılma canım, bela o bela,, sadece strese sokar seni..Yaklaşık 6 hafta sonra 3. ayım dolacak
Bu seferde yok ikili test yok üçlü test derken harab olucamm

Merhaba
Ben kisaca kendimide anlatmak istiyorum. İlk bebisim yasim 31 ve Ankara'da oturuyorum ayni zamanda ogretmenim. Benide araniza alir bu guzel paylasimlariniza dahil ederseniz cok sevinirim...
/FONT]

Hoşgeldin canım :) bende öğretmenim ama evdeyimmm, atama mevzuları..
Bebişlerden haberler paylaşıyoruz burda tabiki gellll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…