Kızlarr test sonuçlarımı aldım s.ocağından,, hepsi temiz çıktı
Sosyalcim benim pzrts sata göre 6+3 ken dr. 5+6 dedi, bebişi gördük kalp atışını dinledik :) hcg değerim o gün 6200 küsürdü b arada.. Bende bebişin fotosunu eklicem şimdi,, becerebilirsem tabi
senmi giitin yine dayanamadın dımı:))) guzel cıkmasına cok sevındım bu arada nası oldun
Bal yukarıda bebişim :)Hımm tamam canım tesekkür ederim bilgin için.
Bak bu benim bebişşş :)) evet dayananadım yaaa, sağol canım sen naptınnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
))) ya ben ölümden hep eksi yemek isterdim hayırlısı bakalım ama benim genelde de canın tuzlu acı yada eksi falan ceker Rabbim nasip ederse kızım olsun çooook isterim
Tatlım bu sata göre 6+3, dr 5+6 dedi bu pazartesininkaç haftalım cnm bu ultrason resmi
Tatlım kk androidi ekleyip yükledim bebişimi :))
Tatlım bu sata göre 6+3, dr 5+6 dedi bu pazartesinin
Dr. kalp atışından sonra ister testlerini, sağlık ocağı hepsini yapıyor. Boşuna hastaneye para vermeyin
Zaten her koşulda doktora gideceksşniz
Bak bu benim bebişşş :)) evet dayananadım yaaa, sağol canım sen naptınnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla ben kk androidi yüklediğimi hatırlamıyorum ama neyse öyle ya da böyle yükleyebildik ya :))
Ölçüm yaptıktan sonra 5+6 dedş, başka bişey demedigeç döllenme mi olmuş sende? sat ile doktorun söylediği farklı da birbirinden.
Oyyy sağol canım,, sıra sendenapım butun gun pınekledım sonra sıkıldım kalktım camasır yıkadım yemek yaptım bı bakım dedım sızlere :))masallahhh mercimegee ALLAH nazarlardan korusunnahh bi buyusunde yuzlerını secelım insallahhh :)))) bnde pzrtesı gıtcem bakalım kese goruncekmı
Oyyy sağol canım,, sıra sende
Beni sormuşsun yukardaaa,, kötüyüm boğazım daha kötü oldu. Çotba içiyorum limonlu limonlu
Sende çok yorma kendini, şunun şurasında 2 aydan az var 3. ayımıza
(((((((( şimdi lavabodan geldim kahverengi bişe gelmiş ( düşük mü dış gebelikmi neyin belirtisi dr umu aradım gelicen bakıcaz dedi işyerinden çıkamıyorum ( yarın sabaha kadar ne olur bilmiyorum. eşim yerleşme kanamasıdır dedi ama bu haftada olmazki kanama
İçmemmm miii :))inşallah ALLAhın izniylee :))
hay ALLAH yaa iç bol bol su melem sey geldımı gıtmez zaten sakındıkcada cop batarya iç bol bol ıhlamurda iç arada yumusatsın barı
yormuyorum halımı bı gorsen zaten gulersın bısey yapıorum 10 dkka yatıorum sonra bı sey daha yapıorum yıne yatıorum bırı olsa yanımda der bu manyak napıo:)))ahh bi atlatsak su 3 ayıda bı hamılelıgımızı anlasak tadını cıkarsak...
5. haftada ultrason görüntüsü olanlar buraya ekleyebilirler mi acaba resimlerini :26:
Merhaba
Ben kisaca kendimide anlatmak istiyorum. İlk bebisim yasim 31 ve Ankara'da oturuyorum ayni zamanda ogretmenim. Benide araniza alir bu guzel paylasimlariniza dahil ederseniz cok sevinirim.../FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?