- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
Canim bende buyuyen besik aldim yatagini 80*180 al. Komidinin icinde kalsa da ezilme yapmiyor. Nevresim uyku seti icin Funna baby i onerebilirim. Antibaktariyel antialarjik kumas ile uretim yapiyorlar. Desenleri de cok guzel. Ayrica ayni uyku setinin deseninden fon perdesini,cibinligini,tavan lambasini,abajurunu,havlu,alt acma ve kirli torbasi gibi detaylarini da bulabilirsin. Bu arada park yatagi ilk zamanlarda kullanmak icin aldin sanirim. Yani odasinda buyuyen besigi park yatagi yatak odanda kalacaksa hem uyku seti hem nevresim takimi al. Nevresimi kullanmadigina yayarsin uyku setini de kus bebegi olacagi icin kullanirsin.Bu arada uyku setinden yorgan cikacak zaten. Yastik da funna baby onerebilirim. Buyuyen besigine nevresim kisa gelecek diye dert etme hic gozukmuyor komidin alti zaten...
ben eilth'in aldığından alıcam diğer alışveriş sitesine yatağın fotusunu eklemişti.. bu arada eltim doğum yapınca aldı az çok bi kokusu var 1 ay önceden alıp havalandıralım kokusu rahatsız eder bebişikızlar park yatak alan var mı marka olarak ne aldınız bizimle de paylaşın bilgimiz artsın yaa
Canm ben yarn gidecm sorarm yazarm neyseki isyerinde uyuyabiliyrum karsmiylar zaten cumaya cikiyrumtatlım bendede oluyor çok kötü oluyorum geceleri bir anda boğuluyor gibi uyanıyorum kalkıyorum sanki nefes alamıyorum son ayda olan şeyler heralde tatilden dönünce dr a sorucam bu durumu
kızlar park yatak alan var mı marka olarak ne aldınız bizimle de paylaşın bilgimiz artsın yaa
Benim 12.13. Haftalarda göbeğimin altında oluşmuştu artık üstte de var doğumdan sonra geçiyomul hormonlardan oluyormuş..ten rengine göre daha erken veya grç olabilir veya hiç olmayabilir bir şey ifade etmiyomuş..kızlar göbeğinde kahverengi çizgi oluşmaya başlayan varmı?
hiçç yok bende, beyaz tenliyim ondan mı acaba? ve kızz bebişş bekleyenler merak ettim sizin de sol göğsünüz daha mı büyük?
İnstagramda lohusa bebek ürünleri satan bi kadın var,oradan sipariş verdim cnm ben fiyatida uygun bu terlik 20 TL.Terliğin önündeki süsü farklı olan var oda 10 TL.hastane için kullan at :)
Evet canım fransız tülü bütün tuafiyelerde vardır yay yap güzel olur canımTerliklerin üzerindeki güpür galiba degil mi? tam seçemiyorum nerelerde satılıyor bu tarz şeyler ben keçeden birşeyler yapıyorum bundan da yapsam kendime amatörce nasıl olur ki?
Bu şekilde 4lü takım 70 tl canım terlik ve sana taç mı yoksa hem sana terlik hem bebişle sana taçmı ?Ca
Canım yapıp satıyorum demişsin ne kadara yapıyosun taç ve terlik istiyorumda ben sadece
[Qyy88, post: 36474433, member: 553074"]Canım bunu nereye yaptırıyosun çok beğendim bende böyle topuksuz süslü bir terlik istiyorum hastane için..
çok hoş güle güle eskitsin..kraft 505 sipariş verdik canım henüz gelmedi.
http://www.bebekhouse.com/?urun-4906-kraft-505-park-yatak-kirmizi-70-110
alışverişleri paylaştığımız linki bulamıyorum paylaşabilir misiniz?
Benim bebiş erkek canım ben sadece kendime terlik ve taç istiyorum hoş renginede karar veremediö amaBu şekilde 4lü takım 70 tl canım terlik ve sana taç mı yoksa hem sana terlik hem bebişle sana taçmı ?
Kızlar günaydın nasılsınız site ye giremiyordum telden netten gireyim dedim hiç hoşuma gitmedi..
Dünden beri sağ göğsümün alt ve yanında çok ağrı var baktım gözüken bişey yok ama damarlarım çok belli olmuş korktum neden acaba bu ağrı
benim de 75 mg ile yapıldı.. maşallah tosuncuk oğlunabide oğluşumu grdüm ck sevindimm bağdaş kurmus gösterdi ppsini gerine gerine masallah :) dr 835g olms dedii boyunu net söyleyemyo ama :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?