2014 Kasım Anneleri

Bu yeni sistemde coklu alinti yapamadim arkadaslar, kusuruma bakmayin; ama yanit verenlere cok tesekkur ederim. Fikirleriniz benim icin onemli, eksik olmayin.

Saniyorum oda takiminin parcasi buyuyen besik icin buyuk yatak ve uyku seti (kenar korumalik vs olsun diye), park yatak icin de kucuk yatak ve nevresim takimi alicam. Funnababy ve Kidboo sayfalarina baktim, guzel seyler vardi, ama elimle dokunup hissetmeden almaya cesaret edemiyorum. Her halukarda yorgan hemen ortmezsin diyor ofisteki hanimlar :) Uyku setinin yorganini kullanmam o zaman, sonradan pamuk yorgan diktireyim madem.
Simdi yatagi nasil sececegime karar vermek gerek, ortopedik, sert, yumusak, dis yuzeyi ve ic yuzey malzemesi, vs. Perde icin nevresim takimlarinin devami cok estetik olabilir, biraz baktim hosuma gitti. Yine de aklima dustu, almadan once Cikrikcilar'a da bir gidip bakayim, belki sade ve herseye uyacak bir seyler bulurum.
Mobilya gelince hemen bu isleri halletmek istiyorum cunku henuz hic bir sey yapmadim. Gunler gectikce heyecanim artiyor.

Bu arada benim de gobegimde cizgi baya belirgin kasiklarima dogru. Gogsume dogru ise cok daha flu.

kızlar park yatak alan var mı marka olarak ne aldınız bizimle de paylaşın bilgimiz artsın yaa
ben eilth'in aldığından alıcam diğer alışveriş sitesine yatağın fotusunu eklemişti.. bu arada eltim doğum yapınca aldı az çok bi kokusu var 1 ay önceden alıp havalandıralım kokusu rahatsız eder bebişi

tatlım bendede oluyor çok kötü oluyorum geceleri bir anda boğuluyor gibi uyanıyorum kalkıyorum sanki nefes alamıyorum son ayda olan şeyler heralde tatilden dönünce dr a sorucam bu durumu
Canm ben yarn gidecm sorarm yazarm neyseki isyerinde uyuyabiliyrum karsmiylar zaten cumaya cikiyrum

kızlar göbeğinde kahverengi çizgi oluşmaya başlayan varmı?
Benim 12.13. Haftalarda göbeğimin altında oluşmuştu artık üstte de var doğumdan sonra geçiyomul hormonlardan oluyormuş..ten rengine göre daha erken veya grç olabilir veya hiç olmayabilir bir şey ifade etmiyomuş..

[Qyy88, post: 36474433, member: 553074"]Canım bunu nereye yaptırıyosun çok beğendim bende böyle topuksuz süslü bir terlik istiyorum hastane için..[/QUOTE]

İnstagramda lohusa bebek ürünleri satan bi kadın var,oradan sipariş verdim cnm ben fiyatida uygun bu terlik 20 TL.Terliğin önündeki süsü farklı olan var oda 10 TL.hastane için kullan at :)

hiçç yok bende, beyaz tenliyim ondan mı acaba? ve kızz bebişş bekleyenler merak ettim sizin de sol göğsünüz daha mı büyük?

Evet canım ten rengiyle ilgili..benim sağ büyük hamilelikten önce sol büyüktü..emzirdikçe düzelir herhalde kafama takmıyorum..

İnstagramda lohusa bebek ürünleri satan bi kadın var,oradan sipariş verdim cnm ben fiyatida uygun bu terlik 20 TL.Terliğin önündeki süsü farklı olan var oda 10 TL.hastane için kullan at :)

İyimiş ama instagram kullanmıyorum

Kızlar günaydın nasılsınız site ye giremiyordum telden netten gireyim dedim hiç hoşuma gitmedi..
Dünden beri sağ göğsümün alt ve yanında çok ağrı var baktım gözüken bişey yok ama damarlarım çok belli olmuş korktum neden acaba bu ağrı

Terliklerin üzerindeki güpür galiba degil mi? tam seçemiyorum nerelerde satılıyor bu tarz şeyler ben keçeden birşeyler yapıyorum bundan da yapsam kendime amatörce nasıl olur ki?
Evet canım fransız tülü bütün tuafiyelerde vardır yay yap güzel olur canım

kızlar sbah dr a gttm ama öğlene ancak geldi sıram.75mg glikoz verdi yarın sbah glikozla beraber gel yükleme ünntesinde iç dedi.smdi glkozu buzdolabına koydm.
İLK OLARAK 50mglık yükleme yapılmyo myduuu

[Qyy88, post: 36474433, member: 553074"]Canım bunu nereye yaptırıyosun çok beğendim bende böyle topuksuz süslü bir terlik istiyorum hastane için..

İnstagramda lohusa bebek ürünleri satan bi kadın var,oradan sipariş verdim cnm ben fiyatida uygun bu terlik 20 TL.Terliğin önündeki süsü farklı olan var oda 10 TL.hastane için kullan at :)[/QUOTE]
ne yazınca çıkıyor bende bakayım senin gibi bişey alırım güzelmiş..

bide oğluşumu grdüm ck sevindimm bağdaş kurmus gösterdi ppsini gerine gerine masallah :) dr 835g olms dedii boyunu net söyleyemyo ama :/

Benimde göğsümün altında ara ara ağrı oluyo geçen elimle yokladım üstteki bebişim ya ayağını ya da poposunu dayamıştı hemen geçti
Artık akciğerlerin üzerine çıktılar ve sıkıştırıyolar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…