2014 Kasım Anneleri

[QUAnladım yy88, post: 36475206, member: 553074"]İyimiş ama instagram kullanmıyorum [/QUOTE]

Anladim cnm.eger bunun aynisindan istersen tacla birlikte 35 tl.ben kadina soyliyim aynisindan bida yapar.adresine gonderir kapida odeme hem.tabi dusunursen boyle yardimci olmak isterim sana cnm :)

[QUOTEm_m, post: 36475965, member: 291635"]merhaba kızlar bebişlerin kıyafetini yıkamak için hangi deterjanı kullanacaksınız sizce hangisini almalıyım??[/QUOTE]

Ben hacı şakır granül sabun kullanmayı düşünüyorum 40 çıkana kadar sonra dalının bebek deterjanı çok güzel kokuyolar :)

cbebekurunle 36475yazınmber: 581764 .!.:
İnstagramda lohusa bebek ürünleri satan bi kadın var,oradan sipariş verdim cnm ben fiyatida uygun bu terlik 20 TL.Terliğin önündeki süsü farklı olan var oda 10 TL.hastane için kullan at :)
ne yazınca çıkıyor bende bakayım senin gibi bişey alırım güzelmiş..[/QUOTE]

Lohusa_bebekurunleri diye yazinca cikiyor cnm

selam kızlar hazırlıklar son hız devam ediyor maşallah forumun yeni haline alışmakta biraz zor... ikinci hamileliğini yaşayıpta doğum fobisi yaşayan varmı ben artık uyku uyuyamıyorum hem sıcaktan hemde gözümü kapattıkça kendimi ameliyathanede görüyorum ilkinde doğuma girerken eşimi düşünüyordum sadece ama şimdi bide oğlum var ya bana bişe olursa korkusu var bide doğum klipleri izliyorum onlara izlerken ağlıyorum oğluma baktıkça duygulanıyorum işte böyle izlemek isterseniz http://www.dogumfilmleri.com/

bide oğluşumu grdüm ck sevindimm bağdaş kurmus gösterdi ppsini gerine gerine masallah :) dr 835g olms dedii boyunu net söyleyemyo ama :/

boyunu hesaplamanın bir formülü vardı yaklaşık olarak Ultrason kağıdında yazan FL iafadesinin karşısındaki rakamı 7
ile çarpınca çıkan rakam bebeğinizin ortalama boyu oluyormuş.

Ben varım canım ilkinde cahil oluyosun nasıl bi duygu bilmiyosun ama bunda acısını biliosun bide oğlum küçük onu düşünüyorum anne kucakla dicek sarılmak isticek dikişlerimden dolayı kucaklayamıcam ama o kucağımda başka bi bebek görüp kıskancak üzülcek aklıma geldikçe kötü oluyorum ağlamak istiyorum

selam bal kızlarrr
minnak bir uyarı benden size
totomun üzerinde oturmayıp hoppala hoppala gezip hareket ettiğimden cumartesi sancım tuttu
ara ara gelip gidio tetikte olmam lazım Allah korusunnnn
dinlenin olurmu yormayın benim gibi kendinizi
herkesi öperim çokk biraz okuym yazdıklarınızı bakamadım hiç =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…