2014 Kasım Anneleri

yok sen yapma bısey zaten bosverr sen dınlenmene bak..sagol canım benımm oyle derlersede olurr:))
ıyı o zmn hıc yaptırmıyım ben kan testı zaten pzrtesı gıtcem randevum var bellı olcak hersey...
benımde kısmet olursa 7 haftam var 4+5 teyım ben bugun oyle oluyo dımı 7 haftam mı var:)))
evet yaa o daha streslı bı ıs sanırsam amann ne zaman yasıcaz bız hamılelıgın tadını?

maşallah canım kocaman bir kese.Allah tamamına erdirsin inşallah

maşallah canım dr ii diyosa sağlıklıdır sen rahat ol.Ben de adetim geciktikten bikaç gün sonra hemen gördm ama noktadan biraz büyüktü
Sagol canimm darisi pit pitlara insallah

Bişey sorucam canım doktor benden herhangi bir test falan istemedi

sizlerden istedimi:26::26:
Kalp atimindan sonra istiyorlar canim

hosgeldınız hayırlı ugurlu saglıklı olsun insalah mercımegınızz :))

Merhaba arkadaslar,

Gunlerdir islerin yogunlugundan dogru durust giremedim foruma. Umuyorum herkes cok iyidir, hamilelik surecleriniz saglikla devam ediyordur.

Bugun ben de kesemi gordum, cok sukur :) Doktor kac haftalik oldugunu ya da olcusunu soylemedi, fotograf da vermedi ama daha ultrason aleti karnima deger degmez "Harika, cok iyi gorunuyor, tam istedigimiz gibi" dedi. Ben de sevincten ve heyecandan soracagim herseyi unuttum. Doktor son derece pozitif ve sakin birisiydi, icimi cok rahatlatti konusmalariyla.

2 hafta sonra kalp atislarini dinlememiz icin randevu verdi. Her sey yolunda gider ve saglikli kalp atislarini duymak da kismet olur insallah; diger arkadaslar gibi ben de burda o mutlulugu paylasirim umarim.

Simdi heyecanla iki haftanin gecmesini beklicem bakalim.

Simdilik benden bu kadar.
Herkese selamlar!

7,5 hafta kadar kalan.. Muayene pzrts ise keseyi görürsün canım hamileliğin tadını çıkarmak mümkün müüü,, her tahlilden sonra ömrümden ömür gidiyor inanki,,,, bebişim olucak diye ben yaşlandım valla ya..

Hayırlı olsun canım insallah

amaaa amaaaa benim sadece adım yazıooooo:18:

paylaşırsan şehrini yaşını onlarda yazar tabi benim gözümden kaçmış da olabilir o zaman tekrar yazarsan sevinirim. güncelliyorum tekrar listemizi eklerim hemen. hatta bilgileri eksik olanlar jasminaya diyorum siz de anlayın

amannnn benım cok varmıs daha nası geccekkı :S:26::26::26:
İNŞALLAH GORURUM BENDE KYARIM RESMIMI:)) heveslendımm eheheh
hepımız ıcın oyle sanırım ..sen kac yasındasın bu arada?

bende yazim bari:)))
istanbul yas 33

Canım sen nerelerdesinnnn :) bebiş nasıl, nasıl gidiyor anlatsana biraz :)

amannnn benım cok varmıs daha nası geccekkı :S:26::26::26:
İNŞALLAH GORURUM BENDE KYARIM RESMIMI:)) heveslendımm eheheh
hepımız ıcın oyle sanırım ..sen kac yasındasın bu arada?
Geçer geçer :) heralde paylaşıcan mecbursunnnn
Ben 30 oldum,,,yaşlandım bitti yolun yarısı sen 33 öyle mi canım,, beni hep 25 falan sanıyolar şaşırıyolar yaşıma insanlar :)

Hayırlı olsun canım insallah

Cok tesekkur ederim.

Oncesinde kimyasal dusuk gibi uzucu bir tecrubem olunca, en ufak agri, sanci sonsuz tedirginlik veriyor. Ama doktor "Simdi bunlari degil, bebeginizin kiz mi erkek mi olucagini, bebek arabasini nerden alicaginizi filan dusunup guzel hayaller kurun" deyince, icime huzur ve umut doldu. Saniyorum iyi dusunmek ve stresten uzak kalmak cok, cok onemli.

Kesesini henuz goremeyen, ya da kalp atisini bekledigi gun duyamayan arkadaslara kendimce fikrimi belirtmek isterim ki bunlarin hepsi cok kisisel durumlarmis doktorumdan anladigim kadariyla. Keskin kurallar yok su haftada bu gorunur, bu haftada kesin kalp atisi olur diye. Her bir kadin ve her bir hamilelik-elbette bilimsel sinirlar icinde- oldukca farklilik gosterebiliyor. Hemen endiseye kapilip kendimizi yipratmayalim, uzulup strese gomulmeyelim. Kendime de soyluyorum bunlari, yoksa bu haftalar cok yavas ve zorlu gecer :) Iyi dusunelim, iyi olucak insallah.

merhaba matmazel83;

aramıza hoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsun saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah rabbim..

Yeni yaşında kutlu olsun,tüm güzellikler seninle olsun harika bi hediye olmuş senin için..

Geçer geçer :) heralde paylaşıcan mecbursunnnn
Ben 30 oldum,,,yaşlandım bitti yolun yarısı sen 33 öyle mi canım,, beni hep 25 falan sanıyolar şaşırıyolar yaşıma insanlar :)

insallahhh :)))
sen yaslandıysan yolun yarısındaysan ben noluyorum acep:))))))
bnmde yasımı tahmın edemıolar daha kucuk gorunuyomusumm

Gözün aydın canım şeker gibi dr.un varmış ne güzel benimkiler felaket habercisi gibi kötü konuşurlardı hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…