İçmemmm miii :))
Ben istesemde bişey yapamıyooom, dinlenmesem iyileşemem :) niye manyak desinler,, ne fedakar kadın bebişine rağmen eviyle ilgileniyo derler
hcg ye hiç takılma canım, bela o bela,, sadece strese sokar seni..Yaklaşık 6 hafta sonra 3. ayım dolacak
Bu seferde yok ikili test yok üçlü test derken harab olucamm
Esrahim benim bebişi gördün mü :)Bak bu benim bebişşş :)) evet dayananadım yaaa, sağol canım sen naptınnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canimm darisi pit pitlara insallahmaşallah canım kocaman bir kese.Allah tamamına erdirsin inşallah
maşallah canım dr ii diyosa sağlıklıdır sen rahat ol.Ben de adetim geciktikten bikaç gün sonra hemen gördm ama noktadan biraz büyüktü
Kalp atimindan sonra istiyorlar canimBişey sorucam canım doktor benden herhangi bir test falan istemedi
sizlerden istedimi:26::26:
Merhaba arkadaslar.... İnsallah Allah nasip kismet ederse bende sizler gibi yeni bir kasim annesiyimSat tarihim 30 Ocak'ti. Subat sonu adet olmam gerekiyodu ama olmadim 1: . Hatta hamile oldugumu mart ayinda doğum gunumde ogrendim. Aldigim en guzel hediye bu oldu...
Su anda tahminim 6 haftalik oldugumuz. kesemizi gecen hafta gorduk hatta minisim olusmaya bile baslamis. 20 Mart'da da insallah kalp pit pit larimizi duyucaz.
Ben kisaca kendimide anlatmak istiyorum. İlk bebisim yasim 31 ve Ankara'da oturuyorum ayni zamanda ogretmenim. Benide araniza alir bu guzel paylasimlariniza dahil ederseniz cok sevinirim...
Esrahim benim bebişi gördün mü :)
7,5 hafta kadaryok sen yapma bısey zaten bosverr sen dınlenmene bak..sagol canım benımm oyle derlersede olurr:))
ıyı o zmn hıc yaptırmıyım ben kan testı zaten pzrtesı gıtcem randevum var bellı olcak hersey...
benımde kısmet olursa 7 haftam var 4+5 teyım ben bugun oyle oluyo dımı 7 haftam mı var:)))
evet yaa o daha streslı bı ıs sanırsam amann ne zaman yasıcaz bız hamılelıgın tadını?
Merhaba arkadaslar,
Gunlerdir islerin yogunlugundan dogru durust giremedim foruma. Umuyorum herkes cok iyidir, hamilelik surecleriniz saglikla devam ediyordur.
Bugun ben de kesemi gordum, cok sukur :) Doktor kac haftalik oldugunu ya da olcusunu soylemedi, fotograf da vermedi ama daha ultrason aleti karnima deger degmez "Harika, cok iyi gorunuyor, tam istedigimiz gibi" dedi. Ben de sevincten ve heyecandan soracagim herseyi unuttum. Doktor son derece pozitif ve sakin birisiydi, icimi cok rahatlatti konusmalariyla.
2 hafta sonra kalp atislarini dinlememiz icin randevu verdi. Her sey yolunda gider ve saglikli kalp atislarini duymak da kismet olur insallah; diger arkadaslar gibi ben de burda o mutlulugu paylasirim umarim.
Simdi heyecanla iki haftanin gecmesini beklicem bakalim.
Simdilik benden bu kadar.
Herkese selamlar!
amaaa amaaaa benim sadece adım yazıooooo:18:
Gördüm kuzucum maşallah bende pazartesi gelse de bi görsem bebeğimi hayirlisiyla dayanamıyorum
7,5 hafta kadarkalan.. Muayene pzrts ise keseyi görürsün canım hamileliğin tadını çıkarmak mümkün müüü,, her tahlilden sonra ömrümden ömür gidiyor inanki,,,, bebişim olucak diye ben yaşlandım valla ya..
Canım o minik keseciğinin içinde haftaya bir altın göreceksinhemde canlı mı canlı..
Bizle paylaş olur mu bebişini
bende yazim bari:)))paylaşırsan şehrini yaşını onlarda yazartabi benim gözümden kaçmış da olabilir o zaman tekrar yazarsan sevinirim. güncelliyorum tekrar listemizi eklerim hemen. hatta bilgileri eksik olanlar jasminaya diyorum siz de anlayın
Canım sen nerelerdesinnnn :) bebiş nasıl, nasıl gidiyor anlatsana biraz :)paylaşırsan şehrini yaşını onlarda yazartabi benim gözümden kaçmış da olabilir o zaman tekrar yazarsan sevinirim. güncelliyorum tekrar listemizi eklerim hemen. hatta bilgileri eksik olanlar jasminaya diyorum siz de anlayın
Geçer geçer :) heralde paylaşıcan mecbursunnnnamannnn benım cok varmıs daha nası geccekkı :S:26::26::26:
İNŞALLAH GORURUM BENDE KYARIM RESMIMI:)) heveslendımm eheheh
hepımız ıcın oyle sanırım ..sen kac yasındasın bu arada?
Hayırlı olsun canım insallah
Valla ben çok umutluyum kasım annelerimizden :) aman aman çok iyi gidiyor herşeyBi görsem paylaşmaz miyim canım yeter ki Rabbim göstersin o günü bana hayirlisiyla inşallah
Merhaba arkadaslar.... İnsallah Allah nasip kismet ederse bende sizler gibi yeni bir kasim annesiyimSat tarihim 30 Ocak'ti. Subat sonu adet olmam gerekiyodu ama olmadim 1: . Hatta hamile oldugumu mart ayinda doğum gunumde ogrendim. Aldigim en guzel hediye bu oldu...
Su anda tahminim 6 haftalik oldugumuz. kesemizi gecen hafta gorduk hatta minisim olusmaya bile baslamis. 20 Mart'da da insallah kalp pit pit larimizi duyucaz.
Ben kisaca kendimide anlatmak istiyorum. İlk bebisim yasim 31 ve Ankara'da oturuyorum ayni zamanda ogretmenim. Benide araniza alir bu guzel paylasimlariniza dahil ederseniz cok sevinirim...
Geçer geçer :) heralde paylaşıcan mecbursunnnn
Ben 30 oldum,,,yaşlandım bitti yolun yarısısen 33 öyle mi canım,, beni hep 25 falan sanıyolar şaşırıyolar yaşıma insanlar :)
Gözün aydın canımCok tesekkur ederim
Kesesini henuz goremeyen, ya da kalp atisini bekledigi gun duyamayan arkadaslara kendimce fikrimi belirtmek isterim ki bunlarin hepsi cok kisisel durumlarmis doktorumdan anladigim kadariyla. Keskin kurallar yok su haftada bu gorunur, bu haftada kesin kalp atisi olur diye. Her bir kadin ve her bir hamilelik-elbette bilimsel sinirlar icinde- oldukca farklilik gosterebiliyor. Hemen endiseye kapilip kendimizi yipratmayalim, uzulup strese gomulmeyelim. Kendime de soyluyorum bunlari, yoksa bu haftalar cok yavas ve zorlu gecer :) Iyi dusunelim, iyi olucak insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?