- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
Canım ha 30 ha 33,, aynı sayılırızinsallahhh :)))
sen yaslandıysan yolun yarısındaysan ben noluyorum acep:))))))
bnmde yasımı tahmın edemıolar daha kucuk gorunuyomusumm
Oldu olduu :) bizi ne kadar sevdiğini anlatmak istedin dimi, anladımmBenim kesenin 2.si resim olarak yok.ilki de evde zatendeneme amaçlı resim ekledim
Bak teyzesi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin canım :) bende öğretmenim ama evdeyimmm, atama mevzuları..
Bebişlerden haberler paylaşıyoruz burdatabiki gellll :)
hosgeldınız hayırlı ugurlu saglıklı olsun insalah mercımegınızz :))
merhaba matmazel83;
aramıza hoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsun saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah rabbim..
Yeni yaşında kutlu olsun,tüm güzellikler seninle olsun harika bi hediye olmuş senin için..
Sağol canım,, kesemde fasulye gibi çıkmış
masallah ya ne g ü z e l : ))
Gözün aydın canımşeker gibi dr.un varmış ne güzel benimkiler felaket habercisi gibi kötü konuşurlardı hep..
Oldu olduu :) bizi ne kadar sevdiğini anlatmak istedin dimi, anladımm
Kızlar akşam yemekleri artık kBusum oldu iki lokmayla doyup patlayacak gibi hissediyorum kendimi sabah bir yumurta bir kupa süt ve azcık ekmekle peyniri zor yiyorum ama akşam felaket çorba içmişsem hele anında kapanıyor iştahım ve patlayacak bomba gibi oluyorumnedeeeeeeeen
ben geldimmmmm
Canım sen nerelerdesinnnn :) bebiş nasıl, nasıl gidiyor anlatsana biraz :)
:sly:hosgeldin sekerim
Ah o dr.lar yok muuu, bi önceki beni verem etmişti gıcık :) bende bu aralar tam anlamıyla olumluCok tesekkur ediyorum :)
Bir yola girdik bakalim, hakkimizda hayirlisi olsun.
6 senelik kaygi bozuklugu ve depresyon oykusu olan biriyim aslinda, bu sakinligimi kac saat/ kac gun devam ettirebilirim bilmiyorum acikcasi ama olumlu dusuncenin gucunden mumkun oldugunca yararlanalim istiyorum :) :) :)
Öyle valla canım. Sanki çok uzun zamandır tanışıyoruz gibi samimi buluyorum sizive seni özellikle
Ah o dr.lar yok muuu, bi önceki beni verem etmişti gıcık :) bende bu aralar tam anlamıyla olumlu
olmaya başladım aslında.. Bu pzrtsiye kadar çok kaygılıydım, zırt pırt ağlıyodum kötü şeyler geliyodu
aklıma.. Şimdi daha rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?