2014 Kasım Anneleri

Benim kesenin 2.si resim olarak yok.ilki de evde zaten deneme amaçlı resim ekledim

Eklentiler

• $1394820110608.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 46
Ben de bana göre 28 ama hastanelerde 27 yaş yaziyor

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım :) bende öğretmenim ama evdeyimmm, atama mevzuları..
Bebişlerden haberler paylaşıyoruz burda tabiki gellll :)

hosgeldınız hayırlı ugurlu saglıklı olsun insalah mercımegınızz :))

hepinize cok tesekkur ederim bu guzel dilekleriniz icin. Gercektende bebisim bana harika bir hediye olarak geldi.

Kızlar akşam yemekleri artık kBusum oldu iki lokmayla doyup patlayacak gibi hissediyorum kendimi sabah bir yumurta bir kupa süt ve azcık ekmekle peyniri zor yiyorum ama akşam felaket çorba içmişsem hele anında kapanıyor iştahım ve patlayacak bomba gibi oluyorum nedeeeeeeeen

Gözün aydın canım şeker gibi dr.un varmış ne güzel benimkiler felaket habercisi gibi kötü konuşurlardı hep..

Cok tesekkur ediyorum :)

Doktoru bilincli secerek gitmedim aslinda ama o oyle olumlu konusunda bana da bir sakinlik geldi. Dua ederken de hep "Saglikli olacaksa, hayirli olacaksa devam etsin" diyorum.
Sen de olumsuz seylere hic takilma, her doktorun yaklasimi farkli. Cok benzer durumlara bazi doktorlar "Hersey gayet normal" derken bazilari felaket tablosu ciziyor, sanirim doktorun da kisiligi ile ilgili.
Bir yola girdik bakalim, hakkimizda hayirlisi olsun.
6 senelik kaygi bozuklugu ve depresyon oykusu olan biriyim aslinda, bu sakinligimi kac saat/ kac gun devam ettirebilirim bilmiyorum acikcasi ama olumlu dusuncenin gucunden mumkun oldugunca yararlanalim istiyorum :) :) :)

Canim ne.bulduysam yiyorum ben de

Canım sen nerelerdesinnnn :) bebiş nasıl, nasıl gidiyor anlatsana biraz :)

Bebiş umarım iyidir.. Ben 4 Gündür yatak modundayım. Ağrı-sancı çoktu salı çarşamba. dün bugün de mide bulantısı ve kusma mafoldum. ilaç almamak için yataktan kalkmıyorum. Eşim sağolsun bişeyler yapıyor ama yiyemiyorum Su bile içemedim haplar kaldı Bugün zorla endokrinoloji randevum vardı hipotriodim var ona gittim geldim yine yattım..

Hipotriodi sorunu olan var mı aranızda başka? Doktor iyot bu ilk aylarda tehlikeli dedi. Deniz balığı, çok fazla tuz tüketme dedi. Hatta deniz kenarında bile çok takılma dedi

Sayfalar çok artmış daha 225lerdeyim okuyup tablomuzu güncellemeye çalışcam ama bugün halledemem herhalde.

Bulantıya ilaç dışı çözüm bulan varsa söylesin lütfen.. leblebi denedim bu sabah o kesmedi... böyle devam etmez umarım tüm günüm gitti 2 gündür..

Ah o dr.lar yok muuu, bi önceki beni verem etmişti gıcık :) bende bu aralar tam anlamıyla olumlu
olmaya başladım aslında.. Bu pzrtsiye kadar çok kaygılıydım, zırt pırt ağlıyodum kötü şeyler geliyodu
aklıma.. Şimdi daha rahatım

Harika! :) Bu rahatlik hamileligimiz boyunca mumkun oldugunca devam etsin insallah! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…