2014 Kasım Anneleri

hayirlli olsun defne cok güzel isim bende düsünmüstüm ama esim istemedigi icin vaz gecmek zorunda kaldim az bi zaman kaldi artik isim bulmak sart oldu
defne burda pek duymadım kibarda geldi eşimde tamam deyince 5 isim arasından buna karar verdik ama çoook karışan oluyo ya isim konuduna biran önce bulup karar vermek gerekiyo ki kafalar iyice karışmasın

Kızlar bende terlik arayışına girdim siteden mi alıyorsunuz napıcaksınız
tabiki benden şaka bi yana bi kaç arkadaşla anlaştık birinin ki salı çarşamba gibi elinde olur yorum yspar memnun kalırsa sizlerlede anlaşırız canlarım:)

canım bu güzel ama gittigidiyor da falan çok daha uygun fiyatlılar var. tabi herkes bütçesine göre hareket eder de :) fikir vereyim dedim. 80-90 tl olanlar da gayet kullanışlı imiş. bilgin olsn yalnız ben bunu beğendim

Pınar merhaba,
soruma cevap vermediniz deme diye yazayım dedim :) :)

Alışveriş topiğine bir baksan işine yarar gibi .
Ben tam cevap veremicem çünkü bizim giyim üzerine her şeyimizi anneanne aldı.
ben kendi aldıklarımı yazayım

fırça tarak eti
burun aspiratörü
tırnak makas seti
bir adet cam biberon
2li emzik
molfix in yenidoğan seti(içinde 1 paket 1 numara,1 paket 2 numara,2 paket yeni doğan ıslak mendil,10lu tek kullanımlık alt açma-fiyatı 40 tl)
bir adet patik ayakkabı :)çok şirinn
şampuan
kulak çöpü

Ben ana kucagını 80 tlye aldım. Çok şüslu degil tabi, canta,portbebe,kanguru, alt acmada içinde.. :)

Hosgeldin :)
Ben 2 adet patikli pijema
3tane ayaksiz pijema
3zibin aldim bunlar 0.3 ay zaten 1aydan fazla giymiyomus bebek.. 2tane zibin takimi aldik..

Pınarcım ben aldıklarımı yazayım sana
Bebek için;
0-3 ay
5 adet kısa kollu alttan çıtçıtlı body
2 adet uzun kollu alttan çıtçıtlı body sezondan dolayı fazla bulamadım daha alcam
6 adet ayaklı tulum 3 ü havlu formunda sıcak tutsun diye
2 adet ayaksız pijama
2 adet ayaklı pijama
3-6 ay
5 adet kısa kollu alttan çıtçıtlı body
3 adet ayaklı tulum fazla almadım artık yaza doğru gidiyo yeter
2 adet uzun kollu alttan çıtçıtlı body daha alıcam
2 adet ayaklı pijama
2 adet ayaksız pijama
6 çift çorap
Ayrıca 2 adet 10 lu hastane çıkışı
Bir adet 5 li hastane çıkışı
Bir adet peluş battaniye
Bir adet peluş fermuarlı kundak olan battaniye
Bir adet kalın örgü battaniye
2 adet şapkalı banyo havlusu
4 örme yelek
2 örme patik
Tırnak bakım seti bebedor
Chicco tarak seti yenidoğan
Johnson s baby yenidoğan şampuan bakım seti
Avent free flow 2 li emzik
Avet 120 ml cam biberon
Kendim için
Lasinoh 60 lı göğüs pedi
Hastanede giymek için sabahlıklı pijama birde gecelik alcam
Lasinoh göğüs ucu kremi
Eksiklerim
Loğusa atleti iç çamaşırı gecelik ve terlik
Benden bu kadar hatırlamadıklarım var ise yazarım yine

çilek seviyor mu nutellayı benim pekmez çok seviyor azıcık tattırıyorum dün pişmaniye gördü ilk defa saldırdı resmen minnacık yedirdim
çilek çok seçici sadece kuru mama yiyiyor bacaksız :) yaç mama bile yediremiyoruz çok isterdik başkaşeyler yemesini. çok şanslısınız

bakıyorum canım ama daha uygun birşey bulamadım, kumaş kaliteleri kötü gözüküyor, bebeğin cildini düşünüyorum, bunu mağazada da gördüm, kalitesi güzel, bulursan paylaşır mısın

kızlar cts eşimin yeğeni benim de gittiğim hastanede sezeryanla doğum yaptı,ebeler sarı tülbent istedi,bende götürücem yanımda,sarılık olmasın diyeymiş...

çilek çok seçici sadece kuru mama yiyiyor bacaksız :) yaç mama bile yediremiyoruz çok isterdik başkaşeyler yemesini. çok şanslısınız
ayy yaş mamanın kutusunu bile görünce iki ayağının üzerine kalkıyo şıplata şıplata ağzını yiyor çok seviyo

kızlar cts eşimin yeğeni benim de gittiğim hastanede sezeryanla doğum yaptı,ebeler sarı tülbent istedi,bende götürücem yanımda,sarılık olmasın diyeymiş...
Annemde almış bana sarı tülbent bende çantaya koycam eskiler birşey biliyor da yapıyor bence

göğüs pompası alan var mı aranızda?
aldıysanız ne aldınız bana fikir verirmisiniz,bir de almak şart mıdır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…