defne burda pek duymadım kibarda geldi eşimde tamam deyince 5 isim arasından buna karar verdik ama çoook karışan oluyo ya isim konuduna biran önce bulup karar vermek gerekiyo ki kafalar iyice karışmasınhayirlli olsun defne cok güzel isim bende düsünmüstüm ama esim istemedigi icin vaz gecmek zorunda kaldim az bi zaman kaldi artik isim bulmak sart oldu
tabiki bendenKızlar bende terlik arayışına girdim siteden mi alıyorsunuz napıcaksınız
arkadaşlar, ev tipi ana kucağı bu nasıl sizce? evin her yerini dolaştırırım, mevlitte de içine oturur, misafirliğe giderken de kullanırız diye düşünüyorum, sizler aldınız mı ev tipi ana kucağı?
http://www.n11.com/prego-papilia-4015-ana-kucagi-P26234052
Pınar merhaba,Kızlar hepinize merhaba!
Eskilerden çok kişi göremedim, nerede bunlar yahu? Hep yeni arkadaşlar var onlara da selam olsun.
Canlarım uzun zamandır yazamıyordum. Tatilden döndüm ve artık alışverişe başlama zamanı geldi.
Az çok araştırma yaptım ama sizlere de sormak istiyorum. Bana bir ihtiyaç listesi lazım. Bebek ve kendim için nelerden kaç tane almam lazım? Aranızda alışveriş yapanlar var, bir akıl verin bana.
Şimdiye kadar kızım için bir adet 5'li takım
3 adet ayaklı pijama
1 yelek aldım.
O da denk geldiği için.
Bir de doğum fotoğrafçımızı bulduk.
Ben ana kucagını 80 tlye aldım. Çok şüslu degil tabi, canta,portbebe,kanguru, alt acmada içinde.. :)canım bu güzel ama gittigidiyor da falan çok daha uygun fiyatlılar var. tabi herkes bütçesine göre hareket eder de :) fikir vereyim dedim. 80-90 tl olanlar da gayet kullanışlı imiş. bilgin olsnyalnız ben bunu beğendim
Hosgeldin :)Kızlar hepinize merhaba!
Eskilerden çok kişi göremedim, nerede bunlar yahu? Hep yeni arkadaşlar var onlara da selam olsun.
Canlarım uzun zamandır yazamıyordum. Tatilden döndüm ve artık alışverişe başlama zamanı geldi.
Az çok araştırma yaptım ama sizlere de sormak istiyorum. Bana bir ihtiyaç listesi lazım. Bebek ve kendim için nelerden kaç tane almam lazım? Aranızda alışveriş yapanlar var, bir akıl verin bana.
3 adet ayaklı pijama
1 yelek aldım.
O da denk geldiği için.
Pınarcım ben aldıklarımı yazayım sanaKızlar hepinize merhaba!
3 adet ayaklı pijama
1 yelek aldım.
O da denk geldiği için.
çilek çok seçici sadece kuru mama yiyiyor bacaksız :) yaç mama bile yediremiyoruz çok isterdik başkaşeyler yemesini. çok şanslısınızçilek seviyor mu nutellayı benim pekmez çok seviyor azıcık tattırıyorumdün pişmaniye gördü ilk defa saldırdı resmen minnacık yedirdim
dikkat canım, daha 3 ay var önümüzde
evet haklısın bende karar aldım bugünden itibaren kendimi frenliyicemdikkat canım, daha 3 ay var önümüzde
canım bu güzel ama gittigidiyor da falan çok daha uygun fiyatlılar var. tabi herkes bütçesine göre hareket eder de :) fikir vereyim dedim. 80-90 tl olanlar da gayet kullanışlı imiş. bilgin olsnyalnız ben bunu beğendim
resmini paylaşır mısın canımBen ana kucagını 80 tlye aldım. Çok şüslu degil tabi, canta,portbebe,kanguru, alt acmada içinde.. :)
ayy yaş mamanın kutusunu bile görünce iki ayağının üzerine kalkıyo şıplata şıplata ağzını yiyor çok seviyoçilek çok seçici sadece kuru mama yiyiyor bacaksız :) yaç mama bile yediremiyoruz çok isterdik başkaşeyler yemesini. çok şanslısınız
resmini paylaşır mısın canım
ay sağol beğenmene sevindim..bebetof yazıyordu üzerinde havuzlu handan aldım bende onu çok beğendimya hastane cıkısın falan cok guzelmıs gercekten cok hos
Annemde almış bana sarı tülbent bende çantaya koycam eskiler birşey biliyor da yapıyor bencekızlar cts eşimin yeğeni benim de gittiğim hastanede sezeryanla doğum yaptı,ebeler sarı tülbent istedi,bende götürücem yanımda,sarılık olmasın diyeymiş...
ohoo sen tecrübeli annesin bizim gibi balık balık bakmazsın ne alacağına bi günde alırsın senÇok güzeller canım güzel.günlerde kullansın paşan ayy ben daha doğru dürüst bişey almadım kızıma ya geç mi kaldım ki
Annemde almış bana sarı tülbent bende çantaya koycam eskiler birşey biliyor da yapıyor bence
inanış tabi bu sarılık olmaması için tek yapmak gereken bol bol emzirmek..kızlar cts eşimin yeğeni benim de gittiğim hastanede sezeryanla doğum yaptı,ebeler sarı tülbent istedi,bende götürücem yanımda,sarılık olmasın diyeymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?