- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
kızlar ASTRONOT MONT almayı düşünyo musunuz malum bebişler kış bebeğii ??
ilk 1 kç ay battaniye ile idare etsek,kalın giydirsek ama sonrakii aylar artık hareketlenck ve battaniyeyi açcak .Bende astronot alsam mı diye düşünüyorum ama kararsızım daha önce kullananlar yardımcı olabilir mi? Aldıklarına pişman olmuşlar mı yani bir kaç kez giydirip kenara mı koyuyoruz? hem yürümeyen bebek için patikli astronot tulum şahane bncce. Beli açıldı derdi yok. Kat kat giydirme derdi yok. Geçir tulumu çık dışarı. arabayla giderz belki her yere ama ben kışın da bebek arabasıyla çıkarıp gezdirmk istyrm ,o yüzden bebek arabasında çok rahat ederm dye düsünyrm astronotla.
Eki Görüntüle 1217555
Ne kadar şanslısın... Ben şimdiden zorlanmaya başladım 37. haftaya kadar nasıl dayanıcam onu düşünüyorum sonrasında da 3,5 aylıkken kuzumdan nasıl ayrılıp işe gelicem onu da düşünüyorum.. Ne zor ya...Cok sukur ben calismicam bi daha is hayatim yarin itibariyle bitiyor
Gunaydin herkesleree ne olcak benim bu sicaklarla durumum bilmiyorum nefes alamiyorum valla klima altindan cikmak imkansiz oldu artik 2 gundurde tansiyonum yukselio onutakip ediyoruz normalede dusuk egildir ama simdi korkuyorum dr takip edicez suanda yapilcak birsey yok dinlenceksin diyo insallah erken dogum falan olmaz korkuyorum valla hep buaralar erken dogum hikayelerine denk geliyorum bulundugum sehri sirf bu sicaklar yuzunden terkedicem artik kutuplara tasinalim diyorum esime
Canım ben de böyle bişi çok istiyorum... Yani dışarda giydirebileceğim bir tulum çok istiyorum.. İstediğim gibi bir şey bulursam alıcam... Sabah resim eklemiştim mayoral da var beyaz bi tane fiyatı çok değilse bir arkadaş sağolsun mağazası yakınmış bakıp söyleyecek bir kaç şeyin fiyatını.... Ben çok da seviyorum bebeklerde böyle tarz kıyafetleri.. Ama kullanışlı mı tabi bilmiyorum ilk bebeğim sadece hevesliyim fazlaca
aynen cnm benmde ilk'im oğluşum ck da heveslym.inş alacağm fiyatlar min. 45tl den baslyo.
Allah her bi esyalarnı ağız tadıyla sağlıklı iyi günlerde kullanmk nasp etsn inş bze de bebşlermze de.
Kızlar doğum zamanınız ile ilgili içinizden geçen bir his var mı ? Mesela burda benim 1 Kasım görünüyor,doktorda 31 Ekim görünüyor SAT'a göre,ama ben nedense bu tarihleri bile bulmicak diye düşünüyorum hep sanki ekimin ortasında bebeğimi kucağıma alıcakmışım gibi geliyo hep,sizde de öyle düşünceler var mı ???
Günaydın kızlar herkese
Geçen akşam aniden sağ kasığıma giren krampla birlikte neredeyse hiç uyuyamadım ve sonra tüm bacağıma yayıldı
dün doktorumla görüştüm magnezyum başladım akşam rahat geçti internettende araştırdım 29.hafta da normal şeylermiş korkmayın sakın böyle birşey olursa tabi temennim inş. olmaz kimseye
Ben ben hep ekim ortası diye hayal ediyorum 40.haftayı doldurmaz 38 de falan gelir diye düşünüyorum
tabi dua ediyorum daha öncesinde gelmesinde 38 normal yine çünkü benim plesantadan dolayı sancım çok oluyor o yüzden her seferinde ister istemez korkuyorum
Kızlar doğum zamanınız ile ilgili içinizden geçen bir his var mı ? Mesela burda benim 1 Kasım görünüyor,doktorda 31 Ekim görünüyor SAT'a göre,ama ben nedense bu tarihleri bile bulmicak diye düşünüyorum hep sanki ekimin ortasında bebeğimi kucağıma alıcakmışım gibi geliyo hep,sizde de öyle düşünceler var mı ???
Aynen benimde icimde de öyle bir his var.erken doğum olacak gibi hislehislerini korelterek yasamaya çalışıyorum.ya inş.zamanlarında gelirler saglicakla
Günaydın kızlar herkese
Geçen akşam aniden sağ kasığıma giren krampla birlikte neredeyse hiç uyuyamadım ve sonra tüm bacağıma yayıldı
dün doktorumla görüştüm magnezyum başladım akşam rahat geçti internettende araştırdım 29.hafta da normal şeylermiş korkmayın sakın böyle birşey olursa tabi temennim inş. olmaz kimseye
Ben ben hep ekim ortası diye hayal ediyorum 40.haftayı doldurmaz 38 de falan gelir diye düşünüyorum
tabi dua ediyorum daha öncesinde gelmesinde 38 normal yine çünkü benim plesantadan dolayı sancım çok oluyor o yüzden her seferinde ister istemez korkuyorum
Kız ben Erzurumdayım burda bile odamda iş yerinde sıcaktan bunalıyorum bende de 1 haftadır nefes daralması başladı tam nefes alamadığımı çok hissediyorum çok bunalıyorum sonra da gözüm korkuyor daha var 2,5-3 ay diyorum ne bileyim... Allah kolaylık versin hepimize... Tansiyonunu da ihmal etme canım takip et sürekli ama olumsuz şeyler okuyup durma... Sen gerekeni yap Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah..
Guzel haberlerini beklioruz.gunaydınnn
bugun dr randevumuz var
gunaydınnn bugun dr randevumuz var
Guzel haberlerini beklioruz.gunaydınnn
bugun dr randevumuz var
ay o nefes daralmalarını sen bana sor
bir de ayaklarımın altından ateş çıkıyor kocam vantilatörü açtırmayınca ayaklarımı dayıyorum anlıyo ne çektiğimi
Guzel haberlerini beklioruz.
Guzel haberlerini beklioruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?