2014 Kasım Anneleri

Canım ben de böyle bişi çok istiyorum... Yani dışarda giydirebileceğim bir tulum çok istiyorum.. İstediğim gibi bir şey bulursam alıcam... Sabah resim eklemiştim mayoral da var beyaz bi tane fiyatı çok değilse bir arkadaş sağolsun mağazası yakınmış bakıp söyleyecek bir kaç şeyin fiyatını.... Ben çok da seviyorum bebeklerde böyle tarz kıyafetleri.. Ama kullanışlı mı tabi bilmiyorum ilk bebeğim sadece hevesliyim fazlaca

Gunaydin herkesleree ne olcak benim bu sicaklarla durumum bilmiyorum nefes alamiyorum valla klima altindan cikmak imkansiz oldu artik 2 gundurde tansiyonum yukselio onutakip ediyoruz normalede dusuk egildir ama simdi korkuyorum dr takip edicez suanda yapilcak birsey yok dinlenceksin diyo insallah erken dogum falan olmaz korkuyorum valla hep buaralar erken dogum hikayelerine denk geliyorum bulundugum sehri sirf bu sicaklar yuzunden terkedicem artik kutuplara tasinalim diyorum esime :) :) :)

Cok sukur ben calismicam bi daha is hayatim yarin itibariyle bitiyor
Ne kadar şanslısın... Ben şimdiden zorlanmaya başladım 37. haftaya kadar nasıl dayanıcam onu düşünüyorum sonrasında da 3,5 aylıkken kuzumdan nasıl ayrılıp işe gelicem onu da düşünüyorum.. Ne zor ya...

Gunaydin herkesleree ne olcak benim bu sicaklarla durumum bilmiyorum nefes alamiyorum valla klima altindan cikmak imkansiz oldu artik 2 gundurde tansiyonum yukselio onutakip ediyoruz normalede dusuk egildir ama simdi korkuyorum dr takip edicez suanda yapilcak birsey yok dinlenceksin diyo insallah erken dogum falan olmaz korkuyorum valla hep buaralar erken dogum hikayelerine denk geliyorum bulundugum sehri sirf bu sicaklar yuzunden terkedicem artik kutuplara tasinalim diyorum esime :) :) :)

Bende durdum durdum.bu pazartesi ise geri dönüyorum.Allahın izniyle sagligim el verirse son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum inş.bu kadar izinden sonrada is çekilir mi bilmem

Kız ben Erzurumdayım burda bile odamda iş yerinde sıcaktan bunalıyorum bende de 1 haftadır nefes daralması başladı tam nefes alamadığımı çok hissediyorum çok bunalıyorum sonra da gözüm korkuyor daha var 2,5-3 ay diyorum ne bileyim... Allah kolaylık versin hepimize... Tansiyonunu da ihmal etme canım takip et sürekli ama olumsuz şeyler okuyup durma... Sen gerekeni yap Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah..

aynen cnm benmde ilk'im oğluşum ck da heveslym.inş alacağm fiyatlar min. 45tl den baslyo.
Allah her bi esyalarnı ağız tadıyla sağlıklı iyi günlerde kullanmk nasp etsn inş bze de bebşlermze de. :)

aynen cnm benmde ilk'im oğluşum ck da heveslym.inş alacağm fiyatlar min. 45tl den baslyo.
Allah her bi esyalarnı ağız tadıyla sağlıklı iyi günlerde kullanmk nasp etsn inş bze de bebşlermze de.

Aminnn canım en önemlisi o tabi.. Sağlıklı minik bedenlerinde görmeyi giydirmeyi nasip etsin Rabbim

Günaydın kızlar herkese
Geçen akşam aniden sağ kasığıma giren krampla birlikte neredeyse hiç uyuyamadım ve sonra tüm bacağıma yayıldı
dün doktorumla görüştüm magnezyum başladım akşam rahat geçti internettende araştırdım 29.hafta da normal şeylermiş korkmayın sakın böyle birşey olursa tabi temennim inş. olmaz kimseye

Ben ben hep ekim ortası diye hayal ediyorum 40.haftayı doldurmaz 38 de falan gelir diye düşünüyorum
tabi dua ediyorum daha öncesinde gelmesinde 38 normal yine çünkü benim plesantadan dolayı sancım çok oluyor o yüzden her seferinde ister istemez korkuyorum

canım senin de mi plasentan aşağıda ??

günaydın kızlaaarrrr

Aynen benimde icimde de öyle bir his var.erken doğum olacak gibi hislehislerini korelterek yasamaya çalışıyorum.ya inş.zamanlarında gelirler saglicakla

kızlar zaten doğumun miyadı 38-42. haftalar arasıdır bilginiz olsun
yani 38. hafta erken doğum olmuyor ya da 41-42. haftalar geç doğum olmuyor..
magnezyum da rahimi rahatlatıyomuş cnaım ben düşük tehlikemden beri kullanıyorum..

ay o nefes daralmalarını sen bana sor
bir de ayaklarımın altından ateş çıkıyor kocam vantilatörü açtırmayınca ayaklarımı dayıyorum anlıyo ne çektiğimi

ay o nefes daralmalarını sen bana sor
bir de ayaklarımın altından ateş çıkıyor kocam vantilatörü açtırmayınca ayaklarımı dayıyorum anlıyo ne çektiğimi

Gerçekten çok zormuş ya... Rahat bir nefes için, deliksiz güzel bir uyku için neler vermezdim ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…