2014 Kasım Anneleri

günaydın kızlar.çalışanları anladım sersem tavuk gibiyiz diyorsunuzda bende öyleyim çalışmıyorum da. bi de bişey sorucam ben evin içinde biraz fazla hareket edeyim sanki karnım beni aşağı çekiyomuş gibi oluyo ayağa kalkmaktan korkuyorum oturunca geçiyo.böyle bişey yaşıyo musunuz

Valla aşağı çekme mi bilmiyorum ama sabah işe yürüyerek geliyorum ben 15-20 dk sürüyo bazen işte karnım kasılıyor hissediyorum adım attıkça acıyo her zaman olmuyor ama yürümek de istiyorum... Sadece ilk ayağa kalktığımda artık karnımın daha ağır olduğunu hissediyorum o da normaldir canım bebek büyüyor benim zaten o bölgemde ara ara artan azalan bir ağrı oluyor bacaklarımı kaldırıp indirdikçe.. Artk herşeyi normal karşılıyorum napim alıştım gün sayıyorum

Kızlar doğum zamanınız ile ilgili içinizden geçen bir his var mı ? Mesela burda benim 1 Kasım görünüyor,doktorda 31 Ekim görünüyor SAT'a göre,ama ben nedense bu tarihleri bile bulmicak diye düşünüyorum hep sanki ekimin ortasında bebeğimi kucağıma alıcakmışım gibi geliyo hep,sizde de öyle düşünceler var mı ???

Günaydın hamişleer

Günaydın güzel anneler

Günaydınnnnnnnn ballı lokmalar...
Bugün nasılsınız???

günaydın kasım gülleri nasılsınız

günaydınlarrrrrrr

ya ben diorum gece uyumasakta gündüz annem gelir bakarken ben uyurumm...ama ya sonraa 4 ay sonra işe başlayıncaa aboooww

ben de onu düşünüyorum valla çok küçük bırakıcaz kuzuları, bi 6 aylık olsalardı bari, bizde de ev kredisi var ücretsiz izin mümkün değil, ama elbet bulunur bir kolaylık, kısmetleriyle gelecekler inşallah, o yüzden de doğum öncesi çalışabileceğimiz kadar çalışalım ki sonrasına aktarabilelim

Hayırlı sabahlar kızlar gününüz güzel geçer inşallah

sağ ol canım sana da hayırlı sabahlar..

benzer şeyler oluyor canım, yürüyünce, duşta, iş yparken, bir yere topluyor kendisini ve çok zorlaştırıyor hareket etmeyi, dinlenince geçiyor, çok yorulursam aşağıya vuruyor, kendini ifade etme şekilleri geliştiriyor o da , ama için rahat etsin danış doktoruna

günaydınnn

herkese günaydınlarrrr hepimiz için hayırlı sağlıklı bereketli bir yeni gün olsun inşallah

Aynen benimde icimde de öyle bir his var.erken doğum olacak gibi hislehislerini korelterek yasamaya çalışıyorum.ya inş.zamanlarında gelirler saglicakla

kızlar ASTRONOT MONT almayı düşünyo musunuz malum bebişler kış bebeğii ??
ilk 1 kç ay battaniye ile idare etsek,kalın giydirsek ama sonrakii aylar artık hareketlenck ve battaniyeyi açcak .Bende astronot alsam mı diye düşünüyorum ama kararsızım daha önce kullananlar yardımcı olabilir mi? Aldıklarına pişman olmuşlar mı yani bir kaç kez giydirip kenara mı koyuyoruz? hem yürümeyen bebek için patikli astronot tulum şahane bncce. Beli açıldı derdi yok. Kat kat giydirme derdi yok. Geçir tulumu çık dışarı. arabayla giderz belki her yere ama ben kışın da bebek arabasıyla çıkarıp gezdirmk istyrm ,o yüzden bebek arabasında çok rahat ederm dye düsünyrm astronotla.

Aynen benimde icimde de öyle bir his var.erken doğum olacak gibi hislehislerini korelterek yasamaya çalışıyorum.ya inş.zamanlarında gelirler saglicakla

tabii ki inşallah zamanında gelirler ama 36. haftada hazır olmak lazım herşey için , belki sürpriz yapar bebişlerimiz

bende de var aynı his, bir de baştan beri 2 hafta önden gidiyor, bizim ailede de 36 civarı doğuyor bebekler, kendimi çok yormamaya çalışıyorum ama sanki ekim ortalarını geçince doğacak gibi geliyor, vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah hep öyle dua ediyorum

aynen tatlım benim ki de önden gidiyor,bakalım nasip valla,ama yine de düşünmeden duramıyorum,herşeyim bir an evel hazır olsun istiyorum bu yüzden

aynen tatlım benim ki de önden gidiyor,bakalım nasip valla,ama yine de düşünmeden duramıyorum,herşeyim bir an evel hazır olsun istiyorum bu yüzden

valla canım bu ihtimal hepimiz için var, 32 den sonra çantalar hazır bekleyeceğiz, sağlıklı, kolay doğumlarımız olur inşallah, bir avazda kurtulalım, ama şu da var ki çok hareket edersek, ağır işler yaparsak doğum hızlanıyor, bol bol dinlenicez ki büyüsünler vaktinde gelsin kuzularr

inşallah canım Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun,kolay doğumlarımız olsun hepimizin...artık sona yaklaşıyoruz valla... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…