günaydın kızlar.çalışanları anladım sersem tavuk gibiyiz diyorsunuzda bende öyleyim çalışmıyorum da. bi de bişey sorucam ben evin içinde biraz fazla hareket edeyim sanki karnım beni aşağı çekiyomuş gibi oluyo ayağa kalkmaktan korkuyorum oturunca geçiyo.böyle bişey yaşıyo musunuz
Günaydın hamişleer
Günaydın güzel anneler
Günaydınnnnnnnn ballı lokmalar...
Bugün nasılsınız???
günaydın kasım gülleri nasılsınız
ya ben diorum gece uyumasakta gündüz annem gelir bakarken ben uyurumm...ama ya sonraa 4 ay sonra işe başlayıncaa aboooww
Hayırlı sabahlar kızlar gününüz güzel geçer inşallah
günaydın kızlar.çalışanları anladım sersem tavuk gibiyiz diyorsunuzda bende öyleyim çalışmıyorum da. bi de bişey sorucam ben evin içinde biraz fazla hareket edeyim sanki karnım beni aşağı çekiyomuş gibi oluyo ayağa kalkmaktan korkuyorum oturunca geçiyo.böyle bişey yaşıyo musunuz
GÜNAYDIN
tikita .!.:Kızlar doğum zamanınız ile ilgili içinizden geçen bir his var mı ? Mesela burda benim 1 Kasım görünüyor,doktorda 31 Ekim görünüyor SAT'a göre,ama ben nedense bu tarihleri bile bulmicak diye düşünüyorum hep sanki ekimin ortasında bebeğimi kucağıma alıcakmışım gibi geliyo hep,sizde de öyle düşünceler var mı ???
Aynen benimde icimde de öyle bir his var.erken doğum olacak gibi hislehislerini korelterek yasamaya çalışıyorum.ya inş.zamanlarında gelirler saglicakla
Kızlar doğum zamanınız ile ilgili içinizden geçen bir his var mı ? Mesela burda benim 1 Kasım görünüyor,doktorda 31 Ekim görünüyor SAT'a göre,ama ben nedense bu tarihleri bile bulmicak diye düşünüyorum hep sanki ekimin ortasında bebeğimi kucağıma alıcakmışım gibi geliyo hep,sizde de öyle düşünceler var mı ???
Aynen benimde icimde de öyle bir his var.erken doğum olacak gibi hislehislerini korelterek yasamaya çalışıyorum.ya inş.zamanlarında gelirler saglicakla
bende de var aynı his, bir de baştan beri 2 hafta önden gidiyor, bizim ailede de 36 civarı doğuyor bebekler, kendimi çok yormamaya çalışıyorum ama sanki ekim ortalarını geçince doğacak gibi geliyor, vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah hep öyle dua ediyorum
gunaydınnn
bugun dr randevumuz var
aynen tatlım benim ki de önden gidiyor,bakalım nasip valla,ama yine de düşünmeden duramıyorum,herşeyim bir an evel hazır olsun istiyorum bu yüzden
valla canım bu ihtimal hepimiz için var, 32 den sonra çantalar hazır bekleyeceğiz, sağlıklı, kolay doğumlarımız olur inşallah, bir avazda kurtulalım, ama şu da var ki çok hareket edersek, ağır işler yaparsak doğum hızlanıyor, bol bol dinlenicez ki büyüsünler vaktinde gelsin kuzularr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?