2014 Kasım Anneleri

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

günaydın kızlaaarrrr

günaydın canım hoşgeldin

Amin cnim kime desem aaa erken dogurursun diyo valla sagol yazdiklarin icin normalde 12-7 11-7 tansiyonum bugunlerde 13-7 oluyo doktorda 15 den sonra ilac veririm dedi dinlenince dusuyo ama azcik sicakta dolasayim hemen cikiyo insalah allahim zamaninda kucagimiza almayinasip etsin hepimizebende izmirdeyim cnim inankibalkona cikilmiyo disari cikicaksam 3 den 4 den sonra cikiyorum gecegunduz klima acik evde yoksa tiknaiyoru bende normaldede hic sevmmem sicagi hamilelikte birbaska zor oldu i salah gecicek bugjnlerde kucagimiza alinca kzuulari cektigimiz sikintilari unutucazcni

Bebişlern kıyafetlernii neyle yıkasak dyoduk ya kızlar,az önce bi sitede okudum bi hamiş arkadş beyazlar için hacı şakir granül sabun kullanmş fikir olsn dye paylaşaym dedm

AHHH AHHH nefes darlığından söz etmişsiniz de, ben bir de üstüne nezle oldum,burnum tıkalı,hele ki geceleri çok zor oluyor

Bebişlern kıyafetlernii neyle yıkasak dyoduk ya kızlar,az önce bi sitede okudum bi hamiş arkadş beyazlar için hacı şakir granül sabun kullanmş fikir olsn dye paylaşaym dedm

ben zaten ya hacı şakir alıcaktım ya da dalan roxy,iksinden birini alırım artık en iyisi onlar görünüyor,dalinin sıvı deterjanı var acaba o nasıl?

azcık kaldı annesi sabırr
bu arada mesajlar iki kere gidiyo yaaa sinir oldum...

Valla gün sayıyoruz beraberce eşimle zaten çok da özledim oğlumu yüzünü çok göresim koklayasım var...

Sen sürekli takipte ol canım erken doğumdan ziyade Allah göstermesin bebeğin memeden kaymasına da neden olabiliyormuş o yüzden sakıncalı ama senin bir tık üstünde yani 13 de normal sayılır şimdilik... Sen bir de çok aşırı sıcak yerdesin onun etkisi de çoktur... İnşallah havalar biraz daha serinlesin daha da rahat edersin inşallah o tansiyon problemi de kalmaz.. Rabbim korusun hepimizi olumsuz şeylerden...

doğum sonrası içnn elde baş olur mu blmyrum ama smdilik parça parça alıp yıkamak zevkli oluyodur sanrm

kızzzz minişlerin nasıl bakimm??
ne zaman randevun?benim ctsi

Miniskolar iyi allaha sukur. Ama ben iki dr ye gidiyordm. Biri prof. Biri op dr. Sali gittigimizde 25+2 ydik. Bize ikisi de 800 gr dedi. Nasil bole denk geldi ayni kilo anlsmadim. Daha oncede kilolarini olcerken yanilmisti. Iki gun sonra profa ayrintiliya gidince orda anladik. Zaten suphrlenmistik. Artik tek tek olcumleri zor birbirlerine karisio kollari bacaklari dedi. Napacaz bilmiom. Bol bol dinlenme istio benimkiler ben yattikca oynuolar. Sicaklardan cok etkileniom. Azcik serinlik olsa rahatlayacagimm.

Miniskolar iyi allaha sukur. Ama ben iki dr ye gidiyordm. Biri prof. Biri op dr. Sali gittigimizde 25+2 ydik. Bize ikisi de 800 gr dedi. Nasil bole denk geldi ayni kilo anlsmadim. Daha oncede kilolarini olcerken yanilmisti. Iki gun sonra profa ayrintiliya gidince orda anladik. Zaten suphrlenmistik. Artik tek tek olcumleri zor birbirlerine karisio kollari bacaklari dedi. Napacaz bilmiom. Bol bol dinlenme istio benimkiler ben yattikca oynuolar. Sicaklardan cok etkileniom. Azcik serinlik olsa rahatlayacagimm.

Kızlar sıvı deterjan alın diyorlar, sabun olunca çözünmemiş parça kalabiliyormuş. ya da iki kez durulama yapın sonrasında. en azından ilk başlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…