Günaydın kızlar herkese
Geçen akşam aniden sağ kasığıma giren krampla birlikte neredeyse hiç uyuyamadım ve sonra tüm bacağıma yayıldı
dün doktorumla görüştüm magnezyum başladım akşam rahat geçti internettende araştırdım 29.hafta da normal şeylermiş korkmayın sakın böyle birşey olursa tabi temennim inş. olmaz kimseye
Ben ben hep ekim ortası diye hayal ediyorum 40.haftayı doldurmaz 38 de falan gelir diye düşünüyorum
tabi dua ediyorum daha öncesinde gelmesinde 38 normal yine çünkü benim plesantadan dolayı sancım çok oluyor o yüzden her seferinde ister istemez korkuyorum
günaydın kızlaaarrrr
Gerçekten çok zormuş ya... Rahat bir nefes için, deliksiz güzel bir uyku için neler vermezdim ya...
Kız ben Erzurumdayım burda bile odamda iş yerinde sıcaktan bunalıyorum bende de 1 haftadır nefes daralması başladı tam nefes alamadığımı çok hissediyorum çok bunalıyorum sonra da gözüm korkuyor daha var 2,5-3 ay diyorum ne bileyim... Allah kolaylık versin hepimize... Tansiyonunu da ihmal etme canım takip et sürekli ama olumsuz şeyler okuyup durma... Sen gerekeni yap Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah..
Slm arkadasim. Yaptigin lohusa terlik ve taci bir daha ekler misin. Sayfayi goremedim de.Hayırlı sabahlar kızlar gününüz güzel geçer inşallah
ınsallahhh bakalım buyumusmu kuzularım :))hayırlı haberler al canım inşallah
Bebişlern kıyafetlernii neyle yıkasak dyoduk ya kızlar,az önce bi sitede okudum bi hamiş arkadş beyazlar için hacı şakir granül sabun kullanmş fikir olsn dye paylaşaym dedm
Bebişlern kıyafetlernii neyle yıkasak dyoduk ya kızlar,az önce bi sitede okudum bi hamiş arkadş beyazlar için hacı şakir granül sabun kullanmş fikir olsn dye paylaşaym dedm
azcık kaldı annesi sabırr
bu arada mesajlar iki kere gidiyo yaaa sinir oldum...
Amin cnim kime desem aaa erken dogurursun diyo valla sagol yazdiklarin icin normalde 12-7 11-7 tansiyonum bugunlerde 13-7 oluyo doktorda 15 den sonra ilac veririm dedi dinlenince dusuyo ama azcik sicakta dolasayim hemen cikiyo insalah allahim zamaninda kucagimiza almayinasip etsin hepimizebende izmirdeyim cnim inankibalkona cikilmiyo disari cikicaksam 3 den 4 den sonra cikiyorum gecegunduz klima acik evde yoksa tiknaiyoru bende normaldede hic sevmmem sicagi hamilelikte birbaska zor oldu i salah gecicek bugjnlerde kucagimiza alinca kzuulari cektigimiz sikintilari unutucazcni
bnm arkadasım dalının toz deterjanını onerdı banaben zaten ya hacı şakir alıcaktım ya da dalan roxy,iksinden birini alırım artık en iyisi onlar görünüyor,dalinin sıvı deterjanı var acaba o nasıl?
bnm arkadasım dalının toz deterjanını onerdı banaben zaten ya hacı şakir alıcaktım ya da dalan roxy,iksinden birini alırım artık en iyisi onlar görünüyor,dalinin sıvı deterjanı var acaba o nasıl?
bi hepsini hacı şakir granüllü sabunla yıkadık elde mis gibi oldularrrr
bi hepsini hacı şakir granüllü sabunla yıkadık elde mis gibi oldularrrr
bnm arkadasım dalının toz deterjanını onerdı bana
kızzzz minişlerin nasıl bakimm??
ne zaman randevun?benim ctsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?