2014 Kasım Anneleri

annemınde 15 cıkıyor hep, seker testınde falan sorun var mı?? bence varsa sehrınde bır nefrolojı polıkınlıgıne gıt. kadın dogumcular bılemeyebılıyor
şekerimde ii çıktı ama..rabbime emanet..elimden geldiğği kadar bilinçli olmaya çalışıyorum..rabbim yavrumu sağlıkla bana versin inş..

askılı minik elbiselerden almak lazım, 2 tane var ama hafta başında sepete gidiyorlar, pazara çıkayım da ucuz yollu birkaç tane alayım ben de, en son eşimin deniz şortuna bile meyl ettim düşün artık, belleri rahatsız etmese giyicem de ne kocaman lastikleri varmış bellerinde bu erkek şortlarının lazım olunca farkına vardım pazartesi yi iple çekiyorum

tetenoz 2.dozu olan var mı?

benim bun 3. çocuk o yüzden bir defa oldum onu da 2 gün evvel kolum kızardı şişdi acıyor hatta ishal yaptı gece boyu ben diğerlerinde bu kadar olmamıştım bu fena oldu
yaylanız yok mu canım oralarda atın kendinizi şehir dışına, biz burda yanmaktan helak olduk
yok canım buralı değilim antepliyim bizde yayla kültürü yok

şekerimde ii çıktı ama..rabbime emanet..elimden geldiğği kadar bilinçli olmaya çalışıyorum..rabbim yavrumu sağlıkla bana versin inş..

ohh iyi oz aman, cok bılgılı degılım ama, proteın ıdrar olmaması gereken buyuk bı molekül, bobreklerde bır soruna ısaret edıyor. gercı annem dıetle 15 de tutuyor. 10 cok yuksek bı deger degıl annemle kıyaslarsak. dıet yapmasının sebebıde seker hastası olması, seker bobreklere vurmus, sekerını kontrol altında dıyetle tutmak zorunda kı bobreklerı zarar gormesın

umarım onemlı bırsey degıldır

gecmıs olsun

Kızlar benim şeker yüklemem yapıldı. Sizinkilerden farklı gibi geldi. Kendi Dr uma gidemedim. Devlet hastanesinde yaptırdım. Ilk önce aç karnına kan alındı, sonra 75 gr lık glikozu içtim ve iki saat sonra tekrar kan alındı. 1 saat sonra alınmadı. Ilginç geldi. 1. saatin sonunda da kan alınması gerekmiyomuydu?

beraber çalıştığımız bi arkadaşımın ilk gebeliğinde protein kaçağı tespit edildi..babasını böbrek yetmezliğinden kaybetmişti.. ikinci gebeliği nefroloji, değerleri yüksek diye önermedi ama hamile kaldı şekeri tansiyonu hep normaldi arada 24 saatlik idrar tahlili yapıldı.. hep nefrolojiye takip oldu doğumu tam zamanında oldu hiç sıkıntı yaşamadı doğum sonrası albümin seviyesi düşebilir diye dikkat edildi.. tavsiyem nefrolojiye muhakkak görün çünkü arkadaşım gebelik boyunca protein ve tuz ile ile ilgili diyet uyguladı.. tabii onun değerleri senden daha mı yüksekti bilemiyorum yine de bence bi görün derim..

[FONT=Georgia .!.:
15 Gündemi gidiyorsunuz benim 24+3 te 777 gram 32,5 cm ti bana düşük gibi geldi kilosu benimki de kız tamam haberleşelim tşk ederim canım [/FONT]
Hayır ayda bir gidiyorum aslında ama rahatsizlanip gitmistim ozaman söyledi doktor. Kiloyu boyu cok sorun etmeyin bence doktor sorun yok diyorsa yoktur zaten bu boy da kilo da farazi sonuçlar inşallah saglikla gelsinler kilo da alirlar merak etmeyin

evet rutinde öyle yapılıyor ama bende burda görüyorum farklı uygulamalar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…