şekerimde ii çıktı ama..rabbime emanet..elimden geldiğği kadar bilinçli olmaya çalışıyorum..rabbim yavrumu sağlıkla bana versin inş..annemınde 15 cıkıyor hep, seker testınde falan sorun var mı?? bence varsa sehrınde bır nefrolojı polıkınlıgıne gıt. kadın dogumcular bılemeyebılıyor
: evin icinde askili elbise giyiyorum bende cnim en rahati o oluyo bana bende sabah aksam giruyorum artik gogsum argidi klima altinda durmaktan ama inan baska turlu olmuyor benim evin cati kari dusuk tavan ve ahsap doseme tavan o tahtalardan nasil sicak gelio anlatmasi imkansiz insallah gecicek bugunler az kaldi pzt nedirki duuscekmis :
evet canım ben oldumtetenoz 2.dozu olan var mı?
slm kızlar nabersiniz bizim burası çookkk sıcakkk
tetenoz 2.dozu olan var mı?
evet canım ben oldum
tetenoz 2.dozu olan var mı?
yok canım buralı değilim antepliyim bizde yayla kültürü yokyaylanız yok mu canım oralarda atın kendinizi şehir dışına, biz burda yanmaktan helak olduk
Kızlar yaniyorummmmçok sıcak
şekerimde ii çıktı ama..rabbime emanet..elimden geldiğği kadar bilinçli olmaya çalışıyorum..rabbim yavrumu sağlıkla bana versin inş..
Kızlar yaniyorum kızlardeliriciiim offf offf yahu...
yok canım hatta ilkinde bayaa ağrı olmuştu, 2. de hiçbirşey olmadıher hangi bi sıkıntı ateş vs durumu olmadı dmi cnm.
beraber çalıştığımız bi arkadaşımın ilk gebeliğinde protein kaçağı tespit edildi..babasını böbrek yetmezliğinden kaybetmişti.. ikinci gebeliği nefroloji, değerleri yüksek diye önermedi ama hamile kaldı şekeri tansiyonu hep normaldi arada 24 saatlik idrar tahlili yapıldı.. hep nefrolojiye takip oldu doğumu tam zamanında oldu hiç sıkıntı yaşamadı doğum sonrası albümin seviyesi düşebilir diye dikkat edildi.. tavsiyem nefrolojiye muhakkak görün çünkü arkadaşım gebelik boyunca protein ve tuz ile ile ilgili diyet uyguladı.. tabii onun değerleri senden daha mı yüksekti bilemiyorum yine de bence bi görün derim..şekerimde ii çıktı ama..rabbime emanet..elimden geldiğği kadar bilinçli olmaya çalışıyorum..rabbim yavrumu sağlıkla bana versin inş..
Hayır ayda bir gidiyorum aslında ama rahatsizlanip gitmistim ozaman söyledi doktor. Kiloyu boyu cok sorun etmeyin bence doktor sorun yok diyorsa yoktur zaten bu boy da kilo da farazi sonuçlar inşallah saglikla gelsinler kilo da alirlar merak etmeyin[FONT=Georgia .!.:15 Gündemi gidiyorsunuz benim 24+3 te 777 gram 32,5 cm ti bana düşük gibi geldi kilosu benimki de kız tamam haberleşelim tşk ederim canım[/FONT]
evet rutinde öyle yapılıyor ama bende burda görüyorum farklı uygulamalar var..Kızlar benim şeker yüklemem yapıldı. Sizinkilerden farklı gibi geldi. Kendi Dr uma gidemedim. Devlet hastanesinde yaptırdım. Ilk önce aç karnına kan alındı, sonra 75 gr lık glikozu içtim ve iki saat sonra tekrar kan alındı. 1 saat sonra alınmadı. Ilginç geldi. 1. saatin sonunda da kan alınması gerekmiyomuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?