erkek mılletı işte
bnmkısıde ıkıncıyı dusunuyor
bızım cevrede emzırme donemınde hamıle kalan yanlıslıkla cok var yaa
Sorma canım aynı şey benim eşimde de var ve inan şaka da demiyor ciddi ciddi düşünüyor 1 sene sonra da 2. yaparız diyor.. Diyorummmm aaaaaaaaaaaaBen bunun psikolojisini atlatırsam dedim araya en az 3-4 sene girer dedim abartma dedim ama işte.. Evlendiğimizde de güya korunacaktık iş ona kalınca işte bir iki kaçamak yapınca hopp bebiş oldu bakalım napıcaz
bnm 75 lik, aclık 1saat ve 2 saat olculdüKızlar benim şeker yüklemem yapıldı. Sizinkilerden farklı gibi geldi. Kendi Dr uma gidemedim. Devlet hastanesinde yaptırdım. Ilk önce aç karnına kan alındı, sonra 75 gr lık glikozu içtim ve iki saat sonra tekrar kan alındı. 1 saat sonra alınmadı. Ilginç geldi. 1. saatin sonunda da kan alınması gerekmiyomuydu?
süt korur diye herkes salıyor kendini sonra hooop gelmiş ikinci bebek aman aman valla Allah korusun dikkat edelimHahha yaa ben sen doğurcaksan olur dedim
O değilde ben esas lohusayken daha 40 günü dolmadan hamile kalan çok gördüm..
lohusayken serbest mı kı ılıskıHahha yaa ben sen doğurcaksan olur dedim
benimki gibi olursa hiç korkma canım ben de yine 1 hafta kolum kalkmayacak diye düşündüm, hiç ağrı olmadıbenimde aşının 2.dozu yarınn çok korkuyorum..
1 sinde 2 gün kolum kalkmamıştı
lohusayken serbest mı kı ılıskı
kımbılır ne zarar verıyordur bedene, kolay mı yahu
benimki gibi olursa hiç korkma canım ben de yine 1 hafta kolum kalkmayacak diye düşündüm, hiç ağrı olmadı
yuhh artık 40 gün de sabrediversinler bi zahmetHahha yaa ben sen doğurcaksan olur dedim
içim bi tuhaf oldu valla, düşünsenize öyle birşey of ne zor, vucut kendını toplarlamadan bı tane dahaa... kusmalr, bulantılar, agrılar, sızılar, omurden omur gider yahu40 gün ilişki olmaması lazım canım dinimizce de.. Kan gelse de gelmesede rahimin toparlanması ve enfeksiyon kapmaması için 40 gün lohusasın ilişki olmamalı..ondan sonra 41. Gün kan gelmeye devam etse bile özür kanı oluyo..
içim bi tuhaf oldu valla, düşünsenize öyle birşey of ne zor, vucut kendını toplarlamadan bı tane dahaa... kusmalr, bulantılar, agrılar, sızılar, omurden omur gider yahu
rahat ol canım bence vücut alışıyor, ilkinde yadırgadı ama sonra rahatladı, senin de öyle olur inşallahay inş olmaz canım ötekinde çok fena olmuştum ya..
bunu bilerek hafta sonuna denk getirdim evde çekerim en azından diye
evet rutinde öyle yapılıyor ama bende burda görüyorum farklı uygulamalar var..
bnm 75 lik, aclık 1saat ve 2 saat olculdü
bir de bebekler açısından düşün canım, yeni doğmuş yavru başında sağlam anne ister, ilgi ister, süt ister, öteki garip sağlam vücut ister, beslenmek gelişmek ister, vallahi yazık yaaiçim bi tuhaf oldu valla, düşünsenize öyle birşey of ne zor, vucut kendını toplarlamadan bı tane dahaa... kusmalr, bulantılar, agrılar, sızılar, omurden omur gider yahu
lohusayken serbest mı kı ılıskı
40 gün dinen haram canım normal doğumda 41. Gün serbest sezeryanda 2 ay yasak ben sezeryan olduğum için biliyorum üstüne basa basa 2 ay yasak demişti demişti doktorumlohusayken serbest mı kı ılıskı
yazık kocişlereeee40 gün dinen haram canım normal doğumda 41. Gün serbest sezeryanda 2 ay yasak ben sezeryan olduğum için biliyorum üstüne basa basa 2 ay yasak demişti demişti doktorum
Sezeryandaki 2 ay muhabbetini bilmiyodum dikişlerden ötürü herhalde..40 gün dinen haram canım normal doğumda 41. Gün serbest sezeryanda 2 ay yasak ben sezeryan olduğum için biliyorum üstüne basa basa 2 ay yasak demişti demişti doktorum
yok canım hatta ilkinde bayaa ağrı olmuştu, 2. de hiçbirşey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?