2014 Kasım Anneleri

erkek mılletı işte

bnmkısıde ıkıncıyı dusunuyor

bızım cevrede emzırme donemınde hamıle kalan yanlıslıkla cok var yaa

Hahha yaa ben sen doğurcaksan olur dedim
O değilde ben esas lohusayken daha 40 günü dolmadan hamile kalan çok gördüm..

bnm 75 lik, aclık 1saat ve 2 saat olculdü

lohusayken serbest mı kı ılıskı

kımbılır ne zarar verıyordur bedene, kolay mı yahu

40 gün ilişki olmaması lazım canım dinimizce de.. Kan gelse de gelmesede rahimin toparlanması ve enfeksiyon kapmaması için 40 gün lohusasın ilişki olmamalı..ondan sonra 41. Gün kan gelmeye devam etse bile özür kanı oluyo..

benimki gibi olursa hiç korkma canım ben de yine 1 hafta kolum kalkmayacak diye düşündüm, hiç ağrı olmadı

ay inş olmaz canım ötekinde çok fena olmuştum ya..
bunu bilerek hafta sonuna denk getirdim evde çekerim en azından diye

Hahha yaa ben sen doğurcaksan olur dedim
O değilde ben esas lohusayken daha 40 günü dolmadan hamile kalan çok gördüm..
yuhh artık 40 gün de sabrediversinler bi zahmet yazık evdeki bebeğe de doğacak bebeğe de ne gerek var bu kadar sıkıntıya, valla buna çocukların hakkına girmek derim göz göre göre

içim bi tuhaf oldu valla, düşünsenize öyle birşey of ne zor, vucut kendını toplarlamadan bı tane dahaa... kusmalr, bulantılar, agrılar, sızılar, omurden omur gider yahu

içim bi tuhaf oldu valla, düşünsenize öyle birşey of ne zor, vucut kendını toplarlamadan bı tane dahaa... kusmalr, bulantılar, agrılar, sızılar, omurden omur gider yahu

düşünemiyorummmmm bennnn birde düşük tehlikem cartum curtum oldu..
3 ay kustummm..
aman yarabbiiiii

evet rutinde öyle yapılıyor ama bende burda görüyorum farklı uygulamalar var..

bnm 75 lik, aclık 1saat ve 2 saat olculdü

Şekerim çok şükür normal sınırlarda çıktı. Sonuçları haftaya kendi Dr uma göstericem. İnşallah tekrar yapalım demez. Glikozu içip aç beklemek çok zordu. Umarım bu uygulamayı kabul eder.

bir de bebekler açısından düşün canım, yeni doğmuş yavru başında sağlam anne ister, ilgi ister, süt ister, öteki garip sağlam vücut ister, beslenmek gelişmek ister, vallahi yazık yaa

lohusayken serbest mı kı ılıskı

kımbılır ne zarar verıyordur bedene, kolay mı yahu

hayır canım serbest değil bazıları öyle laf dinlemiyor kardeş kendinize dikkat edin benim iki çocuk arası tam 4 yaş doktor önermişti kadının vücudu ancak toparlar demişti siz de soruyu onların yanında sorun doktor cvbı yapıştırır merak etmeyin

ayy bizim öyle komşunun kızı yeni çocuğu oldu kocası buna birşey olmaz süt korur demiş fakirim birini emzirmeden ikinci karnında oyy kıyamam öyle mama ile besliyor garip garip anneye bi bakışı var ki sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…