Valla eşim korunur yapcak bişey yok emzirme bitincede artık hap map idare ederiz..
Benimki daha bunları doğurmadan 3. Yü düşünüyo gerçi ahhaah
Valla eşim korunur yapcak bişey yok emzirme bitincede artık hap map idare ederiz..
Benimki daha bunları doğurmadan 3. Yü düşünüyo gerçi ahhaah
erkek mılletı işte
bnmkısıde ıkıncıyı dusunuyor
bızım cevrede emzırme donemınde hamıle kalan yanlıslıkla cok var yaa
sıkma canını öfkeyle söylemiştir arada kalıyor eşler baskı var besbelli gitme üstüne sen iki canlısın takma kafanaSinirlerim bozuk
Kızımın ismi Esila olacaktı eşim hocalara faln sormuş uygun değil demişler vazgeçtik mecburen. Bana eski isimler sunuyo farklı olsun istyorm kabul etmyo kaynanam ince ince ayar veriyo admı koyrsn çk mutlu olrm diye annemn adı olack dedi yanına ism koy dedi blyrm ki benm koyduğm ism kullanlmayck bile. Dün akşam çok feci kavga ettk bana bi sinirle pişmanm evlendğmede çocuğa da dedi
o yine birşey değil, doğum izninden dönüp hamile olduğunu söyleyenler oldu. işyerinde ne dedikodular ne dönüyor. en sinir olduğum şeyde o, size ne yahu! yok kaza mı olmuş yok bilmem ne milletin diline düşüyorlar bide yazıkbenim en yakınımda kuzenim var...
ilk bebeğinin 1. yaşını kutlarken bizimki 7 haftalık hamileymiş..9. haftada öğrendi hamile olduğunu
kadını bedeninin dinlenmeye ihtiyacı var rh toparlanması lazım buda en az 2 yıl bildiğim kadarıylaSorma canım aynı şey benim eşimde de var ve inan şaka da demiyor ciddi ciddi düşünüyor 1 sene sonra da 2. yaparız diyor.. Diyorummmm aaaaaaaaaaaaBen bunun psikolojisini atlatırsam dedim araya en az 3-4 sene girer dedim abartma dedim ama işte.. Evlendiğimizde de güya korunacaktık iş ona kalınca işte bir iki kaçamak yapınca hopp bebiş oldu bakalım napıcaz
hata verse de geliyor tekrar göndermene gerek yok..Ooooffff hem hata veriyo hem 4-5 kere çıkıyo yazdıklarım
hangsi canım açık mavilimi koyu mavili taşlı olanmıaa şu mavi fiyonklu da çok güzelmiş yaa
37 tl - 40 canım modeline göre sadece sana terlik ve tac demi bebişe yokcanım peki sadece terlik ve lohusa tacı ne kadar?
Canım sen yapıp satıyorsun galiba bende hatıra olsun diye kendim yapmayı düşünüyorumhangsi canım açık mavilimi koyu mavili taşlı olanmı
37 tl - 40 canım modeline göre sadece sana terlik ve tac demi bebişe yok
taşlı olan mavili fiyonkun ortasında taş varya o çok güzelhangsi canım açık mavilimi koyu mavili taşlı olanmı
o yine birşey değil, doğum izninden dönüp hamile olduğunu söyleyenler oldu. işyerinde ne dedikodular ne dönüyor. en sinir olduğum şeyde o, size ne yahu! yok kaza mı olmuş yok bilmem ne milletin diline düşüyorlar bide yazık
çok fazla görünce bende korkuyrm eş ya da sprl en iyi gibi duruyor. ben şu eş durumu sevmiyorum hiç
spraldende korkuyrm bilmiyrm ya hoff
hangsi canım açık mavilimi koyu mavili taşlı olanmı
kadını bedeninin dinlenmeye ihtiyacı var rh toparlanması lazım buda en az 2 yıl bildiğim kadarıyla
evet canım satıyorum zaten çok zor değil önemli olan sırasını takip etmen bide ben dikilebilcek herşeyi dikip daha sonra sıcak silikonla yapıştırıyorum sağlam olması için hmmm bide kurdelaların ucunu azıcık yakıyorum ki sökülmesinCanım sen yapıp satıyorsun galiba bende hatıra olsun diye kendim yapmayı düşünüyorum
Netten videoları falan iZledim yaparken tavsiye edeceğin bişey var mı
tamam canım sen geceliğini al uygun biley olsun bekliyorum kararınıtaşlı olan mavili fiyonkun ortasında taş varya o çok güzel
Hepinize selamlar canlar..
Bu hafta yazamadım ama hergün uğrayıp okudum muhabbetinizi, hafta başını çok stresli geçirdim. Ama Rabbime şükürler olsun salı günü bebişimin amniyosentez raporunu temiz olarak aldım. Pazartesi günü ayrıntılı ultrasona gireceğiz nihayet. Allahın izni ile onuda güzel haberlerle atlatırız inşallah.
Bu günlerde biraz kilomuzun dozu kaçıverdi.. olması gerekenden 2 kg fazlayım. Doktorum hala tatilde olduğu ve Ağustos 'un 25 ine kadar da gelmeyeceği için şu aralar başka bir doktorun kollarına kendimi atasım var.
Oğluşumun keyfi yerinde dün akşam ikinci ismini netleştirdik eşim saolsun benim istediğim ismi kabul etti Arda Mert olacak miniğimizin adı.
Benden haberler böyle.. Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?